Lookfantastic kokemuksia – Edullinen meikkikauppa

Lookfantastic -kauneusnettikauppa on perustettu vuonna 1996, ja se on yksi alansa suurimmista toimijoista. Alhaisten hintojen ja suuren valikoiman ansiosta se onkin monille kauneustuotteiden ykköshankintapaikka. Eri brändejä on edustettuna yli 350 kappaletta, ja tuotteita yli 14000. Jokaiselle siis luulisi löytyvän jotain. Jos et usko, kurkkaa Lookfantastic useat outlet-tarjoukset.

lookfantastic
  • Edulliset hinnat
  • Paljon tarjouksia
  • Hyvä valikoima

Lookfantastic kokemuksia meiltä

lookfantastic kauppa

Tilasimme kaupasta Calvin Klein Obsession -deodorantin ja yhden toisen tuotteen. Deodorantti maksoi Lookfantasticissa 13,40€ ja eräässä suomalaisessa verkkokaupassa sen hinta oli 21€. Deodorantti oli siis yli 7,00€ halvempi, kuin Suomessa.

Toimituskuluja tuli 5,00€, mutta tuotteet olivat noin 30% halvempia, kuin Suomessa. Tilaus tuli siis kaiken kaikkiaan halvemmaksi, vaikka mukaan laskettiin postikulut. Toimitusajaksi luvattiin 10-13 päivää.

Tilaus tuli perille 2 päivää arvioitua myöhemmin. Tuotteet olivat kuitenkin hyvin pakattu ja ne olivat juuri oikeat. Paketti piti noutaa omasta postista, koska se ei mahtunut postilaatikosta. Tilaus toimitettiin Hollannista, vaikka Lookfantastic on Brittiläinen -verkkokauppa.

Lookfantastic joulukalenteri (advent calendar)

lookfantastic joulukalenteri

Look Fantasticin joulukalenteri on jokavuotinen suosikki, joka tuo jännitystä ja iloa joulun odotukseen. Kalenterit on suunniteltu vastaamaan erilaisiin budjetteihin, mikä tekee niistä houkuttelevan valinnan monenlaisille kosmetiikan ystäville.

Erityisesti Look Fantasticin oma nimikkokalenteri on kerännyt laajaa suosiota sen monipuolisen sisällön ansiosta. Kalenteri on kuin pienoiskokoelma Look Fantasticin parhaita tuotteita, ja sen luukuista paljastuu päivittäin uusia yllätyksiä, kuten ihonhoitotuotteita, hiustenhoitoaineita, meikkejä ja muita kauneudenhoitotuotteita. Tämä tekee siitä ihanteellisen joululahjan kaikille kauneudenhoitoon hurahtaneille tai niille, jotka haluavat tutustua Look Fantasticin laajaan tuotevalikoimaan.

Look Fantasticin joulukalenteri on paitsi ilahduttava lahja itselle tai läheiselle, myös upea tapa tutustua uusiin tuotteisiin ja merkkeihin. Jokainen luukku tarjoaa uuden mahdollisuuden hemmotella itseäsi ja löytää uusia suosikkeja kauneuden maailmasta. Joulun odotus on entistä jännittävämpää, kun jokainen päivä tuo tullessaan uuden kauneusyllätyksen!

Lookfantastic Suomi-tilaus

Vaikka Look Fantastic ei ole suomalainen verkkokauppa, sen käyttäminen on helppoa, turvallista ja nopeaa myös Suomessa asuville asiakkaille. Sivusto on selkeästi suunniteltu ja helppokäyttöinen, ja siellä on laaja valikoima kauneudenhoitotuotteita, jotka on helppo tilata suoraan kotiovelle.

Ostosten tekeminen Look Fantasticilla on turvallista, sillä se käyttää turvallista maksujärjestelmää, joka suojaa asiakkaiden maksutiedot. Asiakaspalvelu on myös saatavilla auttamaan, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.

Toimitusnopeus on yksi Look Fantasticin vahvuuksista. Useimmat tuotteet lähetetään EU:n jakelukeskuksesta, joten tilauksesi saapuu nopeasti ilman ylimääräisiä tulli- tai verokuluja. Tämä tekee ostosten tekemisestä Look Fantasticilla yhtä helppoa kuin minkä tahansa Suomessa toimivan verkkokaupan kanssa.

Lookfantastic alennuskoodi (discount code)

Look Fantasticin verkkosivuilta löydät aina ajantasaiset kampanjat ja alennuskoodit, jotka voivat tarjota merkittäviä säästöjä ostoksillesi. Saatavilla olevat koodit voivat vaihdella sesongin, tuotekategorian tai jopa yksittäisten tuotteiden mukaan.

Tilaamalla Look Fantasticin uutiskirjeen, saat suoraan sähköpostiisi uusimmat edut, tarjoukset ja alekoodit. Tämä on loistava tapa pysyä ajan tasalla verkkokaupan viimeisimmistä tarjouksista ja uutuustuotteista.

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantasticin Beauty Box on kuukausittainen tilauspalvelu, joka tuo sinulle kokoelman huippulaadukkaita kauneudenhoitotuotteita suoraan kotiovellesi. Jokainen laatikko sisältää valikoiman yllätyksiä, kuten ihonhoitotuotteita, hiustenhoitoaineita, meikkejä ja muita kauneudenhoitotuotteita eri tuotemerkeiltä.

Tämä on loistava tapa tutustua uusiin tuotteisiin ja merkkeihin ja lisätä hieman luksusta arjen rutiineihin. Beauty Boxin avulla voit hemmotella itseäsi uusilla tuotteilla joka kuukausi.

Lookfantastic ilmainen toimitus

Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 55 euron ostoksille. Tämä tekee ostosten tekemisestä verkkokaupassa entistäkin houkuttelevampaa, koska voit saada laadukkaat tuotteet suoraan kotiovellesi ilman ylimääräisiä toimituskuluja. Toimitusaika on tyypillisesti 6-8 työpäivää. Huomioi kuitenkin, että toimitusajat ja-kulut voivat vaihdella, joten on aina hyvä tarkistaa ajantasaiset tiedot Look Fantasticin verkkosivuilta.

Look Fantastic toimituskulut

Look Fantastic -verkkokaupassa ostosten tekeminen on helppoa ja joustavaa, kiitos monipuolisten toimitusvaihtoehtojen. Toimituskulut määritellään ostosten kokonaissumman mukaan, ja ilmaisen toimituksen saa, kun tilauksen arvo ylittää 55 euroa.

Normaalitoimitus on hinnoiteltu seuraavasti: alle 35 euron ostoksista toimitusmaksu on 6 euroa, ja ostoksista, joiden arvo on välillä 35-55 euroa, maksu on 5 euroa. Normaalitoimitus toimii seitsemänä päivänä viikossa, ja tilaukset toimitetaan yleensä 6-8 työpäivän kuluessa.

Pikatoimitus maksaa 13,99 euroa, ja sen avulla saat tilauksesi 1-2 arkipäivässä, kunhan tilaus tehdään ennen kello 17.00. Perjantaina klo 17.00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavan viikon maanantaina tai tiistaina, ja viikonlopun aikana tehdyt tilaukset tiistaina tai keskiviikkona. Huomioi, että pikatoimituksia ei ole saatavilla juhlapyhinä, ja toimitusajat voivat vaihdella postinumerosta riippuen.

Kotiinkuljetuspalvelun hinnat vaihtelevat myös tilauksen kokonaissumman mukaan. Alle 60 euron tilauksiin kotiinkuljetus maksaa 9,99 euroa, yli 60 euron tilauksissa maksu on 2,99 euroa, ja yli 79 euron tilauksissa kotiinkuljetus on ilmainen. Kotiinkuljetuspalvelu ei ole käytössä pyhäpäivinä, ja kuten muissakin toimitusvaihtoehdoissa, toimitusajat voivat vaihdella postinumerosta riippuen.

Koska toimituskulut ja -ajat voivat muuttua, on suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset tiedot Look Fantastic -verkkokaupan omilta sivuilta.

Look Fantastic maksutavat

Look Fantastic -verkkokauppa tarjoaa monipuoliset maksutavat tehdäksesi ostokokemuksestasi mahdollisimman sujuvan. Käytettävissä olevat maksutavat ovat luotto- tai debit-korttimaksut, Klarna-lasku ja Paypal-maksut.

Korttimaksut: Voit maksaa useimmilla yleisimmillä luotto- tai debit-korteilla, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Kaikki korttimaksut käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Klarna-lasku: Klarnan avulla voit ostaa nyt ja maksaa myöhemmin. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat hajauttaa maksusi tai odotat palkkapäivää. Klarna lähettää laskun sähköpostitse, ja sinulla on yleensä 14-30 päivää aikaa maksaa laskusi ilman korkoa tai maksuja, kunhan maksat laskun täysimääräisenä eräpäivään mennessä.

Paypal: Paypal on turvallinen ja nopea tapa maksaa verkossa ilman, että sinun tarvitsee jakaa korttitietojasi joka kerta kun teet ostoksia. Sinun tulee vain liittää Paypal-tilisi luotto- tai debit-korttiin tai pankkitiliin, ja voit maksaa ostoksesi muutamalla napsautuksella.

Valitse haluamasi maksutapa siirtyessäsi maksamaan ostoksiasi Look Fantastic -verkkokaupassa. Tarkista aina mahdolliset maksutapakohtaiset ehdot ja säännöt ennen maksutapahtumaa.

Look Fantastic tulli

Brexitin seurauksena moni on saattanut pohtia, kuinka tilaaminen Yhdistyneestä kuningaskunnasta vaikuttaa tullimaksuihin ja veroihin. Look Fantastic -verkkokauppa on kuitenkin tehnyt ostamisesta huoletonta asiakkailleen.

Look Fantastic vakuuttaa, että asiakkaan ostokokemus ei muutu Brexitin myötä. Euroopan unionissa sijaitsevat asiakkaat voivat jatkaa ostosten tekemistä kuten ennenkin. Tämä johtuu siitä, että suurin osa Look Fantasticin tuotteista lähetetään EU:n jakelukeskuksesta, jolloin tilaukset eivät aiheuta ylimääräisiä tulli- tai verojärjestelyitä.

Mikäli tuotteita kuitenkin lähetetään Yhdistyneestä kuningaskunnasta suoraan EU:n osoitteisiin, Look Fantastic hoitaa kaikki mahdolliset vero- ja tullimaksut yhdessä kuriiripalvelun kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle ei tule ylimääräisiä kuluja verojen tai tullimaksujen muodossa, vaan voit jatkaa ostosten tekemistä tuttuun tapaan ilman lisähuolia. Tämä palvelu tekee kansainvälisestä verkkokaupasta entistäkin vaivattomampaa.

Yleistä Lookfantasticista

Tässä nettikaupassa vierailee kuukausitasolla yli puoli miljoonaa kävijää ja tavaroita myydään yli 80 miljoonan euron edestä vuodessa. Kyseessä ei siis ole mikään pieni kauppa.

Lookfantastic on osa brittiläistä The Hut Grouppia, joka on melkoinen verkkokauppajättiläinen. The Hut Group -ketjuun kuuluu muun muassa Zavvi ja Mass -verkkokaupat. Jos haluat tietää Massista lisää, voit lukea meidän Mass kokemuksia -kirjoituksen.

Loppusanat

Pidimme Lookfantastic kaupan helppokäyttöisistä nettisivuista ja usein vaihtuvista kampanjoista. Valikoimasta löytyi myös todella paljon tuotteita, joista emme olleet kuulleetkaan, joten siitä lisäpisteitä!

Huonompana puolena pidimme vähän hidasta toimitusta, joka on onneksi sittemmin nopeutunut. Asian voi tietysti antaa anteeksi, koska hinnat olivat edullisempia kuin muualla. Jos tilaat isomman tilauksen kerralla, saat nopeamman toimituksen seurantakoodilla. Siitä meillä ei ole kuitenkaan toistaiseksi kokemuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat Lookfantasticin toimituskulut?

Look Fantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 55 euron ostoksille. Alle 55 euron ostoksissa toimituskulut ovat 5-6 euroa normaalitoimitukselle ja 9.99 euroa kotiinkuljetukselle. Tarkista ajantasaiset tiedot suoraan Lookfantastic-verkkokaupasta.

Mistä löydän Lookfantasticin alennuskoodit?

Lookfantasticin ajantasaiset alennuskoodit löydät suoraan heidän verkkosivuiltaan. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat edut ja alennuskoodit suoraan sähköpostiisi.

Mitä Look Fantasticin Beauty Box sisältää?

Look Fantasticin Beauty Box on kuukausittainen tilauspalvelu, joka sisältää valikoiman huippulaadukkaita kauneudenhoitotuotteita eri tuotemerkeiltä, kuten ihonhoitotuotteita, hiustenhoitoaineita ja meikkejä.

Etusivu » Nettikaupat » Lookfantastic kokemuksia – Edullinen meikkikauppa