Lookfantastic kokemuksia – Näin tilauksemme sujui

0

Lookfantastic -kauneusnettikauppa on perustettu vuonna 1996 ja se on yksi alansa suurimmista toimijoista. Alhaisten hintojen ja suuren valikoiman ansiosta se onkin monille kauneustuotteiden ykköshankintapaikka. Eri brändejä on edustettuna yli 350 kappaletta, ja tuotteita yli 14000. Jokaiselle siis luulisi löytyvän jotain.

Lookfantastic kokemuksemme

Tilasimme kaupasta Calvin Klein Obsession -deodorantin ja yhden toisen tuotteen. Deodorantti maksoi Lookfantasticissa noin 13,40€ ja eräässä suomalaisessa verkkokaupassa sen hinta oli 21€. Onneksemme sivuilla oli juuri menossa kampanja, jossa näistä tuotteista sai vielä 15% alennuksen. Tilaus tuli siis maksamaan yhteensä vain 22,7€ ja siinä oli mukana 5€ postimaksu. Toimitusajaksi luvattiin 10-13 päivää.

lookfantastic tilaus

Tilaus tuli perille 2 päivää arvioitua myöhemmin, joka on tietysti hieman pettymys. Tuotteet olivat kuitenkin hyvin pakattu ja ne olivat juuri oikeat. Paketti piti noutaa omasta postista, koska se ei mahtunut postilaatikosta. Tilaus toimitettiin Hollannista, vaikka Lookfantastic on Brittiläinen -verkkokauppa.

lookfantastic kauppa

Tilauksemme tiedot:
Toimitusaika: 15 päivää
Postimaksu: 5€
Toimitustapa: Nouto omasta postista
Toimitusmaa: Hollanti (EU)
Maksutapa: Luottokortti

Postikulut, maksutavat ja tulli

Postikulut Lookfantastic -kaupasta Suomeen ovat ilmaiset jos tilaat yli 50£ arvosta. Alle tuon summan tilauksiin postitus maksaa kohtuulliset 5€. Yli 100£ tilauksiin saat seurantakoodin ja nopeamman toimituksen. Maksutapoina tässä kaupassa käyvät yleisimmät maksukortit, Alipay ja PayPal. Tulli ja veromaksuista ei pidä luonnollisesti huolestua, koska kauppa sijaitsee EU-alueella.

Yleistä Lookfantasticista

Tässä nettikaupassa vierailee kuukausitasolla yli puoli miljoonaa kävijää ja tavaroita myydään yli 80 miljoonan euron edestä vuodessa. Kyseessä ei siis ole mikään ihan pikkukauppa.

Lookfantastic on osa brittiläistä The Hut Grouppia, joka on melkoinen verkkokauppajättiläinen. The Hut Group -ketjuun kuuluu muun muassa Zavvi verkkokauppa. Jos haluat tietää Zavvista lisää, voit lukea meidän Zavvi kokemuksia -kirjoituksen.

Loppusanat

Pidimme Lookfantastic kaupan helppokäyttöisistä nettisivuista ja usein vaihtuvista kampanjoista. Valikoimasta löytyi myös todella paljon tuotteita, joista emme olleet kuulleetkaan, joten siitä lisäpisteitä.

Huonompana puolena pidimme vähän hidasta toimitusta. Asian voi tietysti antaa anteeksi, koska hinnat olivat edullisempia kuin muualla. Jos tilaat isomman setin (yli 100£) kerralla, saat tosin nopeamman toimituksen seurantakoodilla. Siitä meillä ei ole toistaiseksi kokemuksia. Jos kiinnostuit tästä kaupasta, voit katsoa uusimmat outlet-tarjoukset tästä.

Lue seuraavaksi:

Gearbest kokemuksia – Näin sujui tilauksemme Gearbest on Kiinalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori on Shenzhenissä, Kiinassa. GearBest on erikoistunut kulutuselektroniikaan kuten älypuhelimet, älykellot ja tabletit. Valikoimasta löydät kuitenkin myös muotia, kodinsisustusta ja lastentarvikkei...
Tomtop kokemuksia – Näin sujui tilauksemme Tomtop on kiinalainen tukku ja nettijälleenmyyjä. Se on aloittanut toimintansa jo vuonna 2004. Tomtop keskittyy halpaan tavaraan, joka toimitetaan Kiinasta tai kaupan EU-varastoista. Ostaminen käy helposti korteilla tai PayPalilla. Löydät kirjoitukse...
Zavvi kokemuksia – Näin tilauksemme sujui Zavvi on suuri brittiläinen verkkokauppa, joka on keskittynyt erityisesti leffojen, pelien, musiikin ja kaiken näihin liittyvän myymiseen. Kaupassa on erityisen hyvä valikoima ja houkutteleva hintataso. Otimme selvää pitävätkö mainospuheet paikkaansa...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top