Lookfantastic kokemuksia – Edullinen meikkikauppa

Jätä kommentti

Lookfantastic -kauneusnettikauppa on perustettu vuonna 1996, ja se on yksi alansa suurimmista toimijoista. Alhaisten hintojen ja suuren valikoiman ansiosta se onkin monille kauneustuotteiden ykköshankintapaikka. Eri brändejä on edustettuna yli 350 kappaletta, ja tuotteita yli 14000. Jokaiselle siis luulisi löytyvän jotain. Jos et usko, kurkkaa Lookfantastic useat outlet-tarjoukset.

Lookfantastic kokemuksemme

Tilasimme kaupasta Calvin Klein Obsession -deodorantin ja yhden toisen tuotteen. Deodorantti maksoi Lookfantasticissa 13,40‚ā¨ ja er√§√§ss√§ suomalaisessa verkkokaupassa sen hinta oli 21‚ā¨. Deodorantti oli siis yli 7,00‚ā¨ halvempi, kuin Suomessa.

Toimituskuluja tuli 5,00‚ā¨, mutta tuotteet olivat noin 30% halvempia, kuin Suomessa. Tilaus tuli siis kaiken kaikkiaan halvemmaksi, vaikka mukaan laskettiin postikulut. Toimitusajaksi luvattiin 10-13 p√§iv√§√§.

 

Lookfantastic tilaus Suomeen - Opastaja.com

 

Oikeat tuotteet, joskin hieman hitaasti

Tilaus tuli perille 2 päivää arvioitua myöhemmin, joka on tietysti hieman pettymys. Tuotteet olivat kuitenkin hyvin pakattu ja ne olivat juuri oikeat. Paketti piti noutaa omasta postista, koska se ei mahtunut postilaatikosta. Tilaus toimitettiin Hollannista, vaikka Lookfantastic on Brittiläinen -verkkokauppa.

lookfantastic kauppa

Tilauksemme tiedot:

‚ÄĘ Toimitusaika: 15 p√§iv√§√§
‚ÄĘ Postimaksu: 5‚ā¨
‚ÄĘ Toimitustapa: Nouto omasta postista
‚ÄĘ Toimitusmaa: Hollanti (EU)
‚ÄĘ Maksutapa: Luottokortti

Postikulut, maksutavat ja tulli

Postikulut Lookfantastic -kaupasta Suomeen ovat ilmaiset, jos tilaat yli 50¬£ arvosta. Alle tuon summan tilauksiin postitus maksaa kohtuulliset 5‚ā¨. Yli 100¬£ tilauksiin saat seurantakoodin ja nopeamman toimituksen. Maksutapoina t√§ss√§ kaupassa k√§yv√§t yleisimm√§t maksukortit, Alipay ja PayPal. Tulli ja veromaksuista ei pid√§ huolestua, koska tuotteet toimitetaan yleens√§ EU-alueelta.

Yleistä Lookfantasticista

Tässä nettikaupassa vierailee kuukausitasolla yli puoli miljoonaa kävijää ja tavaroita myydään yli 80 miljoonan euron edestä vuodessa. Kyseessä ei siis ole mikään ihan pikkukauppa.

Lookfantastic on osa brittiläistä The Hut Grouppia, joka on melkoinen verkkokauppajättiläinen. The Hut Group -ketjuun kuuluu muun muassa Zavvi ja Mass -verkkokaupat. Jos haluat tietää Massista lisää, voit lukea meidän Mass kokemuksia -kirjoituksen.

Loppusanat

Pidimme Lookfantastic kaupan helppokäyttöisistä nettisivuista ja usein vaihtuvista kampanjoista. Valikoimasta löytyi myös todella paljon tuotteita, joista emme olleet kuulleetkaan, joten siitä lisäpisteitä!

Huonompana puolena pidimme vähän hidasta toimitusta. Asian voi tietysti antaa anteeksi, koska hinnat olivat edullisempia kuin muualla. Jos tilaat isomman setin (yli 100£) kerralla, saat nopeamman toimituksen seurantakoodilla. Siitä meillä ei ole kuitenkaan toistaiseksi kokemuksia.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

Jätä kommentti