LightInTheBox – Kiinalainen sekatavarakauppa

55

Light In The Box on suuri Kiinalainen alennustuotteiden verkkotavaratalo, joka toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Toimitus Kiinasta läheltä valmistajia mahdollistaa edullisen hintatason. Alle 22€ arvoisista tilauksista toimituskuluineen, ei joudu maksamaan lisämaksuja Suomessa. Lisätietoa veroista artikkelin kohdassa ”LightInTheBox tulli ja verot”. Artikkelin lopusta löydät lukijoiden kommentteja ja LightInTheBox kokemuksia.

Katso LightInTheBox tarjoukset

LightInTheBox kokemuksia

Kaupasta löytyy paljon arvosteluja netistä, keskimäärin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tilaukset ovat tulleet perille. Asiakkaille tarjotaan säännöllisesti alennuskampanjoita ja alennuskoodeja. Trustpilot -arvostelusivun arvosana LighInTheBoxille on 7,4. Arvostelu on 7093 arvosanan keskiarvo.

Kun tilaat LightInTheBoxista, muista aina lukea tuotekuvaus tarkkaan, jotta olet varma siitä mitä olet tilaamassa. Esimerkiksi valaisin voi näyttää hienolta kuvassa, mutta olla todellisuudessa todella pienikokoinen. Tarkista siis mitoitukset tarkkaan. Tämä pätee myös vaatteissa, sillä kiinalaiset vaatteet voivat olla hieman pienempää sorttia.

Yleistä kaupasta ja käyttöliittymä

Kauppa perustettiin vuonna 2007. Verkkokaupan yleisilme on selkeä, mutta tuotteiden runsauden takia valikoimaan saattaa eksyä. Verkkokaupan ulkoasu on myös jo hieman päivettynyt ja se voisi kaivata pientä päivitystä. Kyseinen verkkokauppa on käännetty Suomeksi, joka helpottaa käyttöä. Verkkokaupan käännös ei välttämättä ole täydellinen, sillä sen on ilmeisesti kääntänyt tietokone. Asiakaspalvelu hoituu myöskin englanniksi. Kauppa vaihtaa summat automaattisesti kohdemaan valuuttaan.

Lightintheboxissa on myös laaja valikoima häämekkoja ja muita häätarvikkeita. Emme osaa tarkemmin sanoa näiden tuotteiden laadusta, mutta valikoima näissä on ainakin suuri. Kuvien perusteella tuotteet näyttävät melko hyvälaatuisilta.

Lightinthebox on samaa sarjaa kauppojen kuten: AliExpress ja Ebay. Eli iso valikoima edullista tavaraa suoraan postilaatikkoon tai nykyisin postiin noudettavaksi.

Maksutavat ja toimituskulut

Tilauksissa toimituskulu määräytyy tuotteiden lukumäärän ja painon mukaan, hintataso on kuitenkin edullinen. Toimituskulut näkyvät kassalla kun olet hyväksymässä tilausta. Osassa pienistä tuotteista on myös ilmainen toimitus. Näet sen kunkin tuotteen hintaerittelystä. Maksutapoina verkkokaupassakaupassa käyvät yleisimmät pankki ja luottokortit sekä PayPal. Sivuiltamme löydät myös kattavan PayPal-ohjeen, jos sen käyttö ei ole sinulle tuttua.

light in the box kellot

LightInTheBox toimitusaika

Toimitusaika tällä verkkokaupalla on yleensä on noin 2-4 viikkoa. Noin neljän viikon toimitusaika on melko normaali vastaaville kiinakaupoille. Kuukauden odottelun jälkeen kannattaa vaatia hyvitystä tai ainakin ottaa yhteyttä myyjään.

LightInTheBox tulli ja verot

Uusimpien tietojen mukaan kaikki yli 22€ arvoiset LightInTheBox tilaukset toimittaa DHL-kuriiripalvelu. DHL käyttää näissä tilauksissa omaa tullauspalveluaan, jonka hinta on huomattavasti korkeampi kuin yksityishenkilön itse tekemä tullaus. Onneksi nykyään voit myös tullata DHL-tilauksen itse, jolloin voit säästää rahaa. Kannattaa jakaa tilaus useampaan pienempään tilaukseen tai tilata muista Kiinakaupoista.

LightInTheBox tilaukset toimitetaan Kiinasta eli EU:n ulkopuolelta ja siksi tilatessa pitää huomioida mahdolliset verot ja tullimaksut. Tullilaskurilla voit laskea helposti tilauksen hinnan. Alle 22€ tilaukset eivät jää tulliin. Jos tilauksesi arvo ylittää postikuluineen 22€ sinulle tulee tieto siitä paketin saapuessa Suomeen. Sinulla on mahdollista ostaa tilatessa tullivakuutus, jolloin LightInTheBox maksaa puolestasi tullauksen.

Sisarkauppa MiniInTheBox

miniinthebox kokemuksia

Mini In The Box on LightInTheBox:in sisarkauppa joka on suunnattu lähinnä miehille. Kauppa myy elektronisia vempaimia ja niiden osia, sekä erityisesti kännykkätarvikkeita. Tämä kauppa on suosittu suomessa ja kuluttajilla on kaupasta melko hyviä kokemuksia.

MiniInTheBox tilaaminen on yhtä helppoa ja molempien verkkokauppojen tilaukset toimitetaan Kiinasta. MiniInTheBoxin tarkempi esittely.

Heräsiko kysymyksiä? Oletko tilannut tästä verkkokaupasta? Kerro miten tilauksesi sujui, näin autat muita lukijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

Lue seuraavaksi:

Naisten vaatteet ulkomailta – Suosituimmat kaupat Naisten muoti uudistuu jatkuvasti. Saat tietää lukemalla kirjoituksen: miten tilaat naisten vaatteet ulkomailta. Ulkomailta tilattujen vaatteiden hinnat ovat Suomeen verrattuna halvempia ja valikoimat suuria sekä monipuolisempia. Toimitusajat voivat ...
Kiinalaiset nettikaupat – Tilaajan tietopaketti Kiinalaiset nettikaupat ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Syynä tähän on tilaamisen helppous ja halpa hintataso. Lisähoukuttimena tilaamiselle toimivat usein ilmaiset postikulut, sekä älyttömän laaja valikoima. Kiinasta tilatut tuotteet ovat yleensä...
eBay Suomi-ohje EBay on valtava kauppapaikka, jossa on peräti miljardi myynti-ilmotusta! Älä ryntää kuitenkaan suoraan ostoksille, vaan lue ensin tämä kaikenkattava eBay Suomi-ohje. Opi muun muassa tilin avaaminen, tullijutut sekä 7 hyödyllistä vinkkiä tilaukseen. ...
PayPal Suomi-ohje PayPalilla on aktiivisia käyttäjiä maailmassa yli 190 miljoonaa. Kyseessä on yksi maailman suosituimmista maksunvälityspalveluista, jonka avulla on helppoa ja turvallista tehdä maksuja netissä. PayPalin etu on se, että myyjä ei saa korttitietojasi, v...
AliExpress -opas aloittelijalle ja kokemuksia AliExpress on suomalaisten keskuudessa suosittu eBayn tapainen iso kauppapaikka, josta tilataan Suomeen paljon esimerkiksi puhelimia, vaatteita ja elektroniikkaa. Tuotteet tulevat pääsääntöisesti Kiinasta, eikä niitä ole yleensä hinnalla pilattu. Lue...

55 kommenttia - "LightInTheBox – Kiinalainen sekatavarakauppa"

avatar
1000
uusimmat vanhimmat
Jamo
Vieras
Itsellä pelkkiä hyviä kokemuksia LITB kaupoista. Ensin tilasin ja maksoin tuotteen (seinävalaisimen),parin päivän päästä löysinkin paremman valaisimen jonka laitoin tilaukseen ja peruin ensimmäisen tilauksen, ja koska tuote oli vielä lähettämättä,palautui rahat tilille muutamassa päivässä. Se parempi valaisin tuli Suomeen DHL:n kautta alle kahdessa viikossa. Tuote oli kuten kuvissa ja laadukas 120e seinävalaisin lamppuineen. Tullimaksu olikin sitten päälle 50e. Nyt tilasin uuden tuotteen ja tällä kertaa otin n.5e maksavan tullivakuutuksen joka maksoi kyllä itsensä takaisin, DHL peri 48e veroa tuotteesta jonka maksoin pois ja kuitin lähetin LITB::lle jotka maksoivat sen parissa päivässä tililleni. Tällä kertaa meni melkein 3viikkoa ennenkuin tuote oli… Lue lisää »
Marjaana
Vieras
Marjaana

Olen kyllä niin tyytyväinen ensimmäiseen tilaukseeni. Paketti-öljyväritaulu tuli viikossa perille. Maksoin noin 40e.Ei ollut tulimaksua.Postista tuli ilmoitus ja noudin paketin ja taulu oli jopa parempi kuin kuvssa.Voin suositella!

Anonyymi
Vieras
Anonyymi

Tein tilauksen viime viikon tiistaina express – kuljetuksella. Varauduin, että parin viikon kuluttua lähetystä voisi odotella. Torstaina olivat lähteneet liikkeelle ja maanantaina tuli DHL:lta tullausviesti. Maksoin DHL:n 24,80 euron ylimääräisen kulun, jotta sain asian etenemään. Tiistai-iltana tuotteet tulivat kotiin asianmukaisesti pakattuna ja kaikki kuten pitkin. Ainoastaan vaatteiden mitoitus oli kyllä huomattavan pieni, 4XL vaate vastaa suomalaista XL-kokoa.

Anonyymi
Vieras
Anonyymi

Älkää tilatko!
Toimitusajaksi mainitaan 10-20 päivää ja kun 30 päivän jälkeen kyselee asiakaspalvelusta missä tuote viipyy, vastauksena on että toimitusaika on normaalisti vähintään 40 päivää. Ja kyseessä oli vielä nettisivujen mukaan varastotuote.
En siis suosittele ostoksia täältä

-petetty-
Vieras
-petetty-

Tilasin lightinthebox miesten pukuliivin, yksivärisen kauluksettoman paidan ja solmion. Ainoa asia joka oli oikein ja täsmäsi oli solmio. Pukuliivi oli naisille ja paita kauluksellinen kaksivärinen… Olin tilannut tuotteet epähuomiossa kirjautumatta sisään (luottokortilla maksaminen kyllä onnistuu ilmankin) ja en löydä mitään mahdollisuutta palauttaa/oikaista tilausta. Tuotteet tulivat postissa muovipussissa ja lähes kaikki tekstit vain kiinaksi !!!

Anonyymi
Vieras
Anonyymi

Ongelma palauttamisessa on juuri siksi että tilausta ei näy, My orde,r osiossa, kaikki peruutukset, palautukset avautuvat tuon linkin kautta, minulle ei jäänyt kuin kiinalaista tekstiä sisältävä muovipussi, väärät tuotteet ja lasku luottokunnalta, mitään muuta keinoa reklamoida ei jää asiakkaalle. Ihmettelen kyllä miksi tilaustani ei löydy sivustolta vaikka siellä on kyllä yhteystietoni…

Top