LightInTheBox – Kiinalainen sekatavarakauppa

50

Light In The Box on suuri Kiinalainen (lisää kiinakauppoja täällä) alennustuotteiden verkkotavaratalo, joka toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Toimitus Kiinasta läheltä valmistajia mahdollistaa edullisen hintatason. Alle 22€ arvoisista tilauksista toimituskuluineen, ei joudu maksamaan lisämaksuja Suomessa. Lisätietoa veroista artikkelin kohdassa LightInTheBox tulli. Artikkelin lopusta löydät lukijoiden kommentteja ja LightInTheBox kokemuksia.

Katso LightInTheBox tarjoukset

Häät , Elektroniikka , Vaatteet&Asusteet , Koti&Puutarha , Kengät , Kauneus , Urheilu , Laukut
Lisää..

Yleistä kaupasta ja käyttöliittymä

light in the box kokemuksia
Katso: Älykellot

Kauppa perustettiin vuonna 2007. Verkkokaupan yleisilme on selkeä, mutta tuotteiden runsauden takia valikoimaan saattaa eksyä. Verkkokaupan ulkoasu on myös jo hieman päivettynyt ja se voisi kaivata pientä päivitystä. Kyseinen verkkokauppa on käännetty Suomeksi, joka helpottaa käyttöä.

Kauppa vaihtaa summat automaattisesti kohdemaan valuuttaan. Lightinthebox on samaa sarjaa kauppojen kuten AliExpress ja Ebayn kanssa. Edullista tavaraa Kiinasta suoraan postilaatikkoon.

LightInTheBox kokemuksia

Kaupasta löytyy paljon arvosteluja netistä, keskimäärin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tilaukset ovat tulleet perille. Asiakkaille tarjotaan säännöllisesti alennuskampanjoita ja alennuskoodeja.

Trustpilot -arvostelusivun arvosana LighInTheBoxille on 7,4. Arvostelu on 7093 arvosanan keskiarvo.

Sisarkauppa MiniInTheBox

miniinthebox kokemuksia

Mini In The Box (www.miniinthebox.com) on LightInTheBox:in sisarkauppa joka on suunnattu lähinnä miehille. Kauppa myy elektronisia vempaimia ja niiden osia, sekä erityisesti kännykkätarvikkeita. Tämä kauppa on suosittu suomessa ja kuluttajilla on kaupasta melko hyviä kokemuksia.

MiniInTheBox tilaaminen on yhtä helppoa ja molempien verkkokauppojen tilaukset toimitetaan Kiinasta. MiniInTheBoxin tarkempi esittely.

Maksutavat ja toimituskulut

Tilauksissa toimituskulu määräytyy tuotteiden lukumäärän ja painon mukaan, hintataso on kuitenkin edullinen. Toimituskulut näkyvät kassalla kun olet hyväksymässä tilausta. Osassa pienistä tuotteista on myös ilmainen toimitus.

Näet sen kunkin tuotteen hintaerittelystä. Maksutapoina verkkokaupassakaupassa käyvät yleisimmät pankki ja luottokortit sekä PayPal.

LightInTheBox toimitusaika

Toimitusaika tällä verkkokaupalla on yleensä on noin 2-4 viikkoa. Noin neljän viikon toimitusaika on melko normaali vastaaville kiinakaupoille. Kuukauden odottelun jälkeen kannattaa vaatia hyvitystä tai ainakin ottaa yhteyttä myyjään.

LightInTheBox tulli ja verot

Uusimpien tietojen mukaan kaikki yli 22€ arvoiset LightInTheBox tilaukset toimittaa DHL-kuriiripalvelu. DHL käyttää näissä tilauksissa omaa tullauspalveluaan, jonka hinta on huomattavasti korkeampi kuin yksityishenkilön itse tekemä tullaus. Kannattaa jakaa tilaus useampaan pienempään tilaukseen tai tilata muista Kiinakaupoista.

LightInTheBox tilaukset toimitetaan Kiinasta eli EU:n ulkopuolelta ja siksi tilatessa pitää huomioida mahdolliset verot ja tullimaksut. Tullilaskurilla voit laskea helposti tilauksen hinnan.

Alle 22€ tilaukset eivät jää tulliin. Jos tilauksesi arvo ylittää postikuluineen 22€ sinulle tulee tieto siitä paketin saapuessa Suomeen. Sinulla on mahdollista ostaa tilatessa tullivakuutus, jolloin LightInTheBox maksaa puolestasi tullauksen.

Heräsiko kysymyksiä? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

50 kommenttia

 1. Tein tilauksen viime viikon tiistaina express – kuljetuksella. Varauduin, että parin viikon kuluttua lähetystä voisi odotella. Torstaina olivat lähteneet liikkeelle ja maanantaina tuli DHL:lta tullausviesti. Maksoin DHL:n 24,80 euron ylimääräisen kulun, jotta sain asian etenemään. Tiistai-iltana tuotteet tulivat kotiin asianmukaisesti pakattuna ja kaikki kuten pitkin. Ainoastaan vaatteiden mitoitus oli kyllä huomattavan pieni, 4XL vaate vastaa suomalaista XL-kokoa.

  • Opastaja

   Kiitos kommentistasi!

   Vaatteiden koko-merkintöihin on tosiaan vähän vaikea luottaa, kun tilaa kiinasta. Usein ne ovatkin juuri tuon 2-3 kokoa liian pieniä. Menee vähän arvonnaksi tilaaminen välillä..

 2. Älkää tilatko!
  Toimitusajaksi mainitaan 10-20 päivää ja kun 30 päivän jälkeen kyselee asiakaspalvelusta missä tuote viipyy, vastauksena on että toimitusaika on normaalisti vähintään 40 päivää. Ja kyseessä oli vielä nettisivujen mukaan varastotuote.
  En siis suosittele ostoksia täältä

  • Opastaja

   Harmi kuulla. LITB tilaukset tosiaan tulevat kiinasta, ja joskus siinä kyllä voi kestää kauan.

   Jos haluat ”kiinatavaraa” nopeammin, niin suosittelen tilaamaan eBaysta. Valitse tilatessa vain EU-alueen tuotteet. Hinnat tosin ovat tällöin hieman korkeammat.

 3. Tilasin lightinthebox miesten pukuliivin, yksivärisen kauluksettoman paidan ja solmion. Ainoa asia joka oli oikein ja täsmäsi oli solmio. Pukuliivi oli naisille ja paita kauluksellinen kaksivärinen… Olin tilannut tuotteet epähuomiossa kirjautumatta sisään (luottokortilla maksaminen kyllä onnistuu ilmankin) ja en löydä mitään mahdollisuutta palauttaa/oikaista tilausta. Tuotteet tulivat postissa muovipussissa ja lähes kaikki tekstit vain kiinaksi !!!

  • Opastaja

   Joku on näköjään kämmännyt oikein kunnolla tilausta pakatessa!

   Suosittelen laittamaan viestiä LightInTheBoxin asiakaspalveluun asiasta. Vaadi korvaavia tuotteita tilalle. Tästä pääset Litb-asiakaspalveluun.

  • Ongelma palauttamisessa on juuri siksi että tilausta ei näy, My orde,r osiossa, kaikki peruutukset, palautukset avautuvat tuon linkin kautta, minulle ei jäänyt kuin kiinalaista tekstiä sisältävä muovipussi, väärät tuotteet ja lasku luottokunnalta, mitään muuta keinoa reklamoida ei jää asiakkaalle. Ihmettelen kyllä miksi tilaustani ei löydy sivustolta vaikka siellä on kyllä yhteystietoni…

  • Opastaja

   Saitko sähköpostiisi jonkinlaisen tilausvahvistuksen? Siinä on varmaan joku tilausnumero. Jos laitat viestiä asiakaspalveluun niin liitä nämä tiedot siihen ja kerro ongelmastasi. On kyllä ihme meininkiä, toivottavasti saat omasi pois!

 4. Älkää tilatko!! Tlasin kaksi tuotetta arvoltaa 190€. Toinen oli rikki ja toinen väärä tilaamaani arvottomampi. Halusivat, että palautan tuotteet. Palautus maksoi 40€. Paypalin kautta sain heidät palauttamaan 190€ onneksi, mutta palautus maksu taisi jäädä omaksi tappioksi.

  • Opastaja

   Luulisi, että myyjä laittaisi tilaukseen edes oikeat tuotteet! Onneksi sait kuitenkin tuotteiden hinnan takaisin. Kokeile vielä vaatia postikuluja, tai edes osaa niistä.

   Toivottavasti sinulla on parempi tuuri muiden tilauksiesi kanssa.

 5. Älkää ihmeessä tilatko DHL:n kuljetuksella tavaraa. Minimipalvelumaksu on 24,80 euroa ja vaikka tullaisit itse niin veloittavat siitäkin 20 euroa. Törkeää rahastusta.

  • Opastaja

   Huh! Melko kallista toimintaa, vaikka itse tullaisi. Kiitos viestistäsi, täytyy pitää tuo mielessä.

 6. Ulkomaisten verkkokauppojen kanssa kannattaa olla varovainen.
  Ne tuntuvat ratsastavan Suomalaisten rehellisyydellä.
  Jos tilaa jotain kannattaa ”tarkoin ottaa selville tulli/lvi/kuljetus ja välityspalkkiot.He kyllä osaavat tyrkyttää ns.vääriä valintoja ja osaltaan helpottavat tietysti ostopäätöksesi tekoa.
  Suomen puolella taas vallitsee verotuspuolella esim.sokeriverokädenvääntö. Halutaan tuoda kansalaisille terveysarvoja
  mutta saunakeskusteluissa saunapuhdasta verottamista.Saa nähä miten käy
  Alkojen ”leviääkö elanto ideologia.Tässä jotakin ja vähän ylimääräistäkin..

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top