LightInTheBox – Tietoa ja kokemuksia

77 kommenttia

Light In The Box on suuri Kiinalainen alennustuotteiden verkkotavaratalo, joka toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Toimitus Kiinasta läheltä valmistajia mahdollistaa edullisen hintatason. Tutkimme tässä kirjoituksessa Lightinthebox kokemuksia, sekä muuta hyödyllistä tietoa. Kirjoituksen lopussa on näiden lisäksi myös lukijoiden kommentteja. Mikäli olet kiinnostunut kaupan kampanjoista, voit tarkistaa tarjoukset tästä.

lightinthebox tilaus

Luottokortilla lisäturvaa nettiostoksiin ulkomailta

Kun tilaat ulkomailta tavaraa, on järkevää maksaa ostokset luottokortilla, jotta saat lisäturvaa ostoksellesi. Mikäli et esimerkiksi saa tilaamaasi tuotetta, voit hakea korvauksia luottokorttiyhtiöltä.

Komplett Bankin luottokortti tarjoaa nettiostoksista jopa 2% cashbackin, eli saat laskulla hyvitystä tekemistäsi ostoksista. Näin voit säästää selvää rahaa kaikissa ostoksissasi. Luottokortissa ei ole vuosimaksua ja se tarjoaa korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää. Lue lisää Komplett Bankin luottokortista nyt.

LightInTheBox kokemuksia

Kaupasta löytyy paljon arvosteluja netistä, keskimäärin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tilaukset ovat tulleet perille. Asiakkaille tarjotaan säännöllisesti alennuskampanjoita ja alennuskoodeja. Trustpilot -arvostelusivun arvosana LighInTheBoxille on 7,4. Arvostelu on 7093 arvosanan keskiarvo.

Lukijoidemme fiiliksiä

Meidän lukijoilla on tästä kaupasta vähän sekalaisia kommentteja. Joillakin on ollut ongelmia esimerkiksi vaatteiden koko-merkintöjen kanssa ja hitaissa toimituksissa, mutta toisilla kaikki on taas sujunut niin kuin pitää. Toiminta kuulostaa melko perinteiseltä kiinakauppojen meiningiltä, mutta kyllä täältä mielestämme uskaltaa tilata.

 

Perehdy tuotekuvauksiin

Kun tilaat LightInTheBoxista, muista aina lukea tuotekuvaus tarkkaan, jotta olet varma siitä mitä olet tilaamassa. Esimerkiksi valaisin voi näyttää hienolta kuvassa, mutta olla todellisuudessa todella pienikokoinen. Tarkista siis mitoitukset tarkkaan. Tämä pätee myös vaatteissa, sillä kiinalaiset vaatteet voivat olla hieman pienempää sorttia.

Yleistä kaupasta ja käyttöliittymä

Lightinthebox.com: Your Global One-Stop Shop

 
Verkkokaupan yleisilme on selkeä, mutta tuotteiden runsauden takia valikoimaan saattaa eksyä. Tämä verkkokauppa on perustettu 2007, joten sen ulkoasu on jo hieman päivettynyt. Kyseinen verkkokauppa on käännetty Suomeksi, joka helpottaa käyttöä. Verkkokaupan käännös ei välttämättä ole täydellinen, sillä se on ilmeisesti käännetty tietokoneella. Asiakaspalvelu hoituu englanniksi. Kauppa vaihtaa summat automaattisesti kohdemaan valuuttaan.

Valikoimassa myös häätarvikkeita

Lightintheboxissa on myös laaja valikoima häämekkoja ja muita häätarvikkeita. Emme osaa tarkemmin sanoa näiden tuotteiden laadusta, mutta valikoima näissä on ainakin suuri. Kuvien perusteella tuotteet näyttävät melko hyvälaatuisilta.

light in the box kellot

Maksutavat ja toimituskulut

Tilauksissa toimituskulu määräytyy tuotteiden lukumäärän ja painon mukaan, hintataso on kuitenkin edullinen. Toimituskulut näkyvät kassalla kun olet hyväksymässä tilausta. Osassa pienistä tuotteista on myös ilmainen toimitus. Näet sen kunkin tuotteen hintaerittelystä. Kannattaa jakaa tilaus useampaan pienempään tilaukseen tai tilata muista Kiinakaupoista.

Hyvät maksutavat

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät yleisimmät pankki ja luottokortit, sekä PayPal. Sivuiltamme löydät myös kattavan PayPal-ohjeen, jos sen käyttö ei ole sinulle tuttua.

LightInTheBox toimitusaika

Toimitusaika tällä verkkokaupalla on yleensä on noin 2-4 viikkoa. Noin neljän viikon toimitusaika on melko normaali vastaaville kiinakaupoille. Kuukauden odottelun jälkeen kannattaa vaatia hyvitystä tai ainakin ottaa yhteyttä myyjään.

LightInTheBox tulli ja verot

LightInTheBox tilaukset toimitetaan Kiinasta eli EU:n ulkopuolelta ja siksi tilatessa pit√§√§ huomioida mahdolliset verot ja tullimaksut. Tullilaskurilla voit laskea helposti tilauksen hinnan. Alle 22‚ā¨ tilaukset eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ j√§√§ tulliin. Jos tilauksesi arvo ylitt√§√§ postikuluineen 22‚ā¨ sinulle tulee tieto siit√§ paketin saapuessa Suomeen. Sinulla on mahdollista ostaa tilatessa tullivakuutus, jolloin LightInTheBox maksaa puolestasi tullauksen.

Tullaus kannattaa hoitaa itse

Uusimpien tietojen mukaan kaikki yli 22‚ā¨ arvoiset LightInTheBox tilaukset toimittaa DHL-kuriiripalvelu. DHL k√§ytt√§√§ n√§iss√§ tilauksissa omaa tullauspalveluaan, jonka hinta on huomattavasti korkeampi kuin yksityishenkil√∂n itse tekem√§ tullaus. Onneksi nyky√§√§n voit my√∂s tullata DHL-tilauksen itse, jolloin voit s√§√§st√§√§ rahaa.

Sisarkauppa MiniInTheBox

Mini In The Box on LightInTheBox:in sisarkauppa joka on suunnattu lähinnä miehille. Kauppa myy elektronisia vempaimia ja niiden osia, sekä erityisesti kännykkätarvikkeita. Tämä kauppa on suosittu Suomessa ja kuluttajilla on kaupasta melko hyviä kokemuksia.

MiniInTheBox tilaaminen on yhtä helppoa ja molempien verkkokauppojen tilaukset toimitetaan Kiinasta. MiniInTheBoxin tarkempi esittely.

Kiitos lukemisesta

Heräsiko kysymyksiä? Oletko tilannut tästä verkkokaupasta? Kerro miten tilauksesi sujui, näin autat muita lukijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "LightInTheBox РTietoa ja kokemuksia" klikkaamalla tähteä.
3.29 / 5 (42 ääntä)

77 kommenttia artikkeliin ”LightInTheBox – Tietoa ja kokemuksia”

 1. Toimitusaika ei pitänyt, kuten lupasivat. Puolen vuoden jälkeen olen maksanut, vaikka palautin tuotteet. Eivät toimittaneet palautusohjetta, eivätkä vastaa mihinkään viestiin enää. Viestittely heiltä ala-arvoisen huonoa, välillä jopa ranskaksi. Vaikka ilmoitin, etten halua pakettia enää, lähettivät sen vaan uudelleen minulle.

  Vastaa
 2. Tullaus maksaa siis noin 20 euroa lisää alle 100 euron tilaukselle. Kun ei ollut tälläiseen tottunut, ei osannut asiaa edes hoitaa. Ainoana vaihtoehtona oli yritysasiakas, joka en ole. Pidin maksua myös omituisena, olihan maksanut jo 22 euroa aiemmin. Käyttäjätilin emailia ei pysty myös rekisteröimään loppuun asti,kun eivät lähetä koodia millään. Jotakin koko yhtiössä on vatmasti vialla, en suosittele kenellekään.

  Vastaa
 3. Tilausta tehdessä jo vähän arvasin mitä tuleman pitää, mutta pojan toivomaa tietotekniikkaa ei näyttänyt muualta löytyvän, joten kokeilin nyt sitten kuitenkin. Kokemuksia alla:
  РVerkkokaupasta ei mitenkään selvästi selvinnyt, että tuotteet tulevat EU alueen ulkopuolelta.
  – Toimituksen piti olla ilmainen osatamilleni tuotteille, ei ollut.
  РApp:lla tilatessa ensimmäiseen tilaukseen piti tulla -10% alennus, mutta ei tuota -10% kuponkia saanutkaan tilauksessa hyödynnettyä.
  – Toimitus tulee ilmeisesti luvatussa ajassa.
  РTullaus pyyntö yllätti, koska oletin toimituksen tulevan jostakin EU alueelta selvästä suomenkielestä ja euro hinnoista johtuen.

  Toivottavasti edes tavarat ovat mit√§ tilasin…

  Vastaa
  • Hei, ik√§v√§ kuulla huonosta kokemuksestasi. Valitettavasti monilla lukijoillamme on samankaltaisia kokemuksia. Suosittelemme kokeilamaan muita vastaavia verkkokauppoja, kuten AliExpress, eBay tai vaikkapa kotimainen E-ville.

   Vastaa
 4. Palautusta ei ilmeisesti voi tehdä ollenkaan, eli pakko pitää tuote, joka on heikkolaatuinen. Idioottimainen asiakaspalvelu, ei saa mitään selvää mistään. Koskaan en enää tilaa tuosta kaupasta, enkä suosittele muillekaan.

  Vastaa
  • Hei,
   tämä on valitettavaa kiinakauppojen kohdalla. Palauttaminen on käytännössä mahdotonta, koska asiakaspalvelua on vaikeaa saada kiinni ja postittaminen Kiinaan maksaa usein enemmän kuin itse tuote.

   Vastaa
 5. En saanut sitä tuotetta jonka tilasin. Siirsivät syyn tavaran toimittajalle. Enkä saanut rahoja takaisin.

  Vastaa
  • Hei, suosittelen olemaan yhteydess√§ maksunv√§litt√§j√§√§si (yleens√§ luottokorttiyhti√∂ / pankki) ja pyyt√§m√§√§n rahojen palautusta.

   Vastaa

Jätä kommentti