LightInTheBox – Tietoa ja kokemuksia

Light In The Box on yksi suosituimmista Kiinalaisista verkkokaupoista, jonka valikoimaan kuuluu laaja kirjo erilaisia tuotteita. Verkkotavaratalo toimittaa tuotteitaan ympäri maailman ja sen edulliset hinnat houkuttelevat monia asiakkaita. Tässä artikkelissa tarkastelemme Lightinthebox kokemuksia ja tarjoamme hyödyllistä tietoa verkkokaupan palveluista ja tuotteista.

lightinthebox
  • Kiinakauppa
  • Vaihtuvat tarjoukset
  • Toimitus 2-6 vk

LightInTheBox on Kiinassa toimiva verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman edullisia tuotteita eri kategorioissa, kuten muoti, kodin elektroniikka ja harrastukset. Yhtiö on perustettu vuonna 2007 ja se on edelleen suosittu ostospaikka.

Sivustollamme on kattava verkkokauppalista, josta löydät useita eri verkkokauppoja. Listalta löytyy varmasti jotain jokaiselle ostajalle. Katso lisää verkkokauppoja tästä.

LightInTheBox kokemuksia

lightinthebox tilaus suomeen

Kaupan palveluista löytyy paljon arvosteluja netistä ja keskimäärin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tilauksiin ja toimitusaikoihin. Lisäksi asiakkaille tarjotaan säännöllisesti alennuskampanjoita ja alennuskoodeja. Trustpilot -arvostelusivustolla LightInTheBox on saanut arvosanaksi 7,4, joka perustuu 7093 arvosteluun.

Lukijoidemme fiiliksiä

Lukijoidemme viestien perusteella kaupasta löytyy niin hyviä kuin huonoja kokemuksia. Jotkut ovat kohdanneet ongelmia esimerkiksi vaatteiden kokojen kanssa ja toimitukset ovat saattaneet kestää pitkään. Myös palauttamisen vaikeudesta on kerrottu.

Toisten kokemukset ovat taas olleet positiivisia ja tilaukset ovat sujuneet ongelmitta, kunhan huomioi pitkät toimitusajat. Yleisesti ottaen LightInTheBoxin toiminta muistuttaa perinteisiä kiinalaisia verkkokauppoja.

Perehdy tuotekuvauksiin

Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuotekuvaukset ovat tärkeitä tilattaessa LightInTheBoxista. On hyvä tarkistaa tuotteen mitat ja tarkkaan lukea tuotekuvaus, jotta osaa odottaa mitä tilaa. Esimerkiksi valaisin voi näyttää kuvassa isommalta kuin on todellisuudessa. Samoin kiinalaiset vaatteet saattavat olla pienikokoisempia, joten vaatekokoja tulee tarkistaa huolellisesti.

Light In The Boxin tarjoukset

Light in the Box on monipuolinen verkkokauppa, joka tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja kansainvälisen toimituksen. Heiltä löydät laajan valikoiman muotia, kodintarvikkeita, elektroniikkaa ja kauneustuotteita. Tutustu heidän tarjontaansa ja tee ostoksia helposti osoitteessa lightinthebox.com

Yleistä kaupasta ja käyttöliittymä

Verkkokaupan yleisilme on selkeä, mutta laajan tuotevalikoiman vuoksi valikoimassa saattaa olla hieman vaikea navigoida. Kyseinen verkkokauppa on perustettu jo vuonna 2007, joten sen ulkoasu saattaa olla hieman vanhanaikainen.

Verkkokauppa on käännetty suomeksi, mikä helpottaa sen käyttöä suomalaisille käyttäjille. Käännös ei kuitenkaan välttämättä ole täydellinen, sillä se on ilmeisesti tehty tietokoneella. Asiakaspalvelu toimii englanniksi. Kauppa vaihtaa automaattisesti summat kohdemaan valuuttaan.

Valikoimassa on myös häätarvikkeita

Lightintheboxin valikoimasta löytyy myös laaja valikoima häämekkoja ja muita häätarvikkeita. Emme kuitenkaan voi tarkemmin kommentoida näiden tuotteiden laatua, mutta valikoima näissä tuotteissa on ainakin laaja.

On tärkeää huomata, että tuotteiden todellinen laatu ja ulkonäkö voivat poiketa kuvissa esitetyistä. Vaikka tuotteet näyttäisivät kuvissa hyviltä, niiden laatu saattaa yllättäen olla heikko. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa lukea huolellisesti tuotekuvaukset ja asiakkaiden antamat arvostelut, jotta voi saada realistisemman käsityksen tuotteen ominaisuuksista ennen sen tilaamista.

Maksutavat ja toimituskulut

Verkkokaupassa käyvät yleisimmät maksutavat, kuten pankki- ja luottokortit sekä PayPal. Toimituskulut määräytyvät tilauksen tuotteiden lukumäärän ja painon mukaan, mutta hintataso on yleisesti ottaen edullinen.

Toimituskulut näkyvät tilauksen kassalla tilauksen hyväksymisen yhteydessä. Joissain tapauksissa pienikokoisista tuotteista ei veloiteta toimituskuluja, jolloin tämä tulee esille tuotekohtaisessa hintaerittelyssä.

Jos haluaa säästää rahaa, kannattaa harkita tilauksen jakamista useampaan pienempään tilaukseen tai tilaamista muista Kiinakaupoista. Lisäksi löydät sivuiltamme kattavan PayPal-ohjeen, jos et ole aiemmin käyttänyt kyseistä maksupalvelua.

LightInTheBox toimitusaika

LightInTheBoxin toimitusaika on yleensä noin 2-6 viikkoa, mikä on melko tyypillinen vastaaville kiinalaisille verkkokaupoille. On hyvä huomata, että odotusaika saattaa joskus venyä tilauksen määränpään ja muiden tekijöiden vaikutuksesta.

Jos tilauksesi ei saavu perille odotetussa ajassa, suosittelemme ottamaan yhteyttä myyjään. Jos tilauksesi viivästyy yli kuukauden, kannattaa harkita hyvityksen vaatimista tai yhteydenottoa myyjään selvittääksesi tilanteen.

LightInTheBox tulli ja verot

Kun tilaat LightInTheBoxista, tilaukset toimitetaan Kiinasta, joka on EU:n ulkopuolinen maa. Tästä syystä sinun tulee huomioida mahdolliset tulli- ja veromaksut tilausta tehdessäsi. Voit käyttää tullilaskuria arvioidaksesi tilauksesi lopullista hintaa.

Saadessasi saapumisilmoituksen, sinun tulee tullata LightInTheBoxin tilaus Tullin verkkosivuilla ja maksaa mahdolliset tullimaksut sekä Postin käsittelymaksu. Saat lisätietoja tuontitullauksesta hakemalla ”Saapuvan lähetyksen tuontitullaus” Googlesta.

Sisarkauppa MiniInTheBox

MiniInTheBox on LightInTheBoxin sisarkauppa, joka on suunnattu lähinnä miehille. Kauppa on erikoistunut elektronisiin vempaimiin ja niiden osiin sekä erityisesti kännykkätarvikkeisiin. Suomessa kauppa on suosittu, ja asiakkailla on ollut siitä pääasiassa positiivisia kokemuksia.

MiniInTheBoxilta tilaaminen on yhtä helppoa kuin LightInTheBoxilta tilaaminen, sillä molemmat verkkokaupat toimittavat tilaukset Kiinasta. Jos olet kiinnostunut lukemaan kaupasta lisää, suosittelemme katsomaan aiheesta kertovan kirjoituksemme.

Luottokortilla lisäturvaa nettiostoksiin ulkomailta

Kun teet ostoksia ulkomailta, kannattaa harkita maksutavan valintaa tarkkaan. Luottokortti on yksi turvallisimmista vaihtoehdoista, sillä se antaa lisäturvaa ostoksillesi. Jos esimerkiksi tilaamasi tuote ei saavu perille, voit hakea korvauksia luottokorttiyhtiöltä.

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa lisäksi bonusta nettiostoksista, mikä tarkoittaa hyvitystä tekemistäsi ostoksista. Luottokortissa ei ole vuosimaksua ja se tarjoaa korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Jos haluat säästää selvää rahaa kaikissa ostoksissasi, tutustu Bank Norwegian luottokorttiin tästä.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että LightInTheBox on suuri kiinalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita edulliseen hintaan. Vaikka kaupan ulkoasu on jo hieman päivettynyt, verkkokauppa on silti helppokäyttöinen ja tarjoaa suomenkielisen käyttöliittymän.

Toimitusaika LightInTheBoxilla on yleensä noin 2-4 viikkoa, ja toimituskulut määräytyvät tilauksen tuotteiden lukumäärän ja painon mukaan. Huomioi kuitenkin, että tuotteiden laatu voi vaihdella, ja joissain tapauksissa odotettua pidempi toimitusaika saattaa aiheuttaa pettymyksen. Lisäksi on tärkeää huomioida mahdolliset tulli- ja veromaksut, kun tilaat verkkokaupasta Kiinasta.

Jos olet nyt tekemässä ostoksia LightInTheBoxista, suosittelemme katsomaan uusimmat tarjoukset tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä maasta LightInTheBox-verkkokauppa on peräisin?

LightInTheBox on perustettu Kiinassa vuonna 2007.

Kuinka kauan LightInTheBox-verkkokaupan tilauksen toimituksessa kestää?

Yleensä toimitusaika LightInTheBox-verkkokaupassa on noin 2-6 viikkoa.

Mitä maksutapoja LightInTheBox-verkkokaupassa on käytössä?

Maksutapoina LightInTheBox-verkkokaupassa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä PayPal.

Etusivu » Nettikaupat » LightInTheBox – Tietoa ja kokemuksia