LightInTheBox nettitavaratalo kiinasta – 5 faktaa tästä kaupasta

58

Light In The Box on suuri Kiinalainen alennustuotteiden verkkotavaratalo, joka toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Toimitus Kiinasta läheltä valmistajia mahdollistaa edullisen hintatason. Alle 22€ arvoisista tilauksista toimituskuluineen, ei joudu maksamaan lisämaksuja Suomessa. Lisätietoa veroista artikkelin kohdassa ”LightInTheBox tulli ja verot”. Artikkelin lopusta löydät lukijoiden kommentteja ja LightInTheBox kokemuksia. Katso LightInTheBox tarjouksia.

1. LightInTheBox kokemuksia

Kaupasta löytyy paljon arvosteluja netistä, keskimäärin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tilaukset ovat tulleet perille. Asiakkaille tarjotaan säännöllisesti alennuskampanjoita ja alennuskoodeja. Trustpilot -arvostelusivun arvosana LighInTheBoxille on 7,4. Arvostelu on 7093 arvosanan keskiarvo.

Meidän lukijoilla on tästä kaupasta vähän sekalaisia kommentteja. Joillakin on ollut ongelmia esimerkiksi vaatteiden koko-merkintöjen kanssa ja hitaissa toimituksissa, mutta toisilla kaikki on taas sujunut niin kuin pitää. Toiminta kuulostaa melko perinteiseltä kiinakauppojen meiningiltä, mutta kyllä täältä mielestämme uskaltaa tilata.


Kun tilaat LightInTheBoxista, muista aina lukea tuotekuvaus tarkkaan, jotta olet varma siitä mitä olet tilaamassa. Esimerkiksi valaisin voi näyttää hienolta kuvassa, mutta olla todellisuudessa todella pienikokoinen. Tarkista siis mitoitukset tarkkaan. Tämä pätee myös vaatteissa, sillä kiinalaiset vaatteet voivat olla hieman pienempää sorttia.

2. Yleistä kaupasta ja käyttöliittymä

Lightinthebox.com: Your Global One-Stop Shop

 
Kauppa perustettiin vuonna 2007. Verkkokaupan yleisilme on selkeä, mutta tuotteiden runsauden takia valikoimaan saattaa eksyä. Verkkokaupan ulkoasu on myös jo hieman päivettynyt ja se voisi kaivata pientä päivitystä. Kyseinen verkkokauppa on käännetty Suomeksi, joka helpottaa käyttöä. Verkkokaupan käännös ei välttämättä ole täydellinen, sillä sen on ilmeisesti kääntänyt tietokone. Asiakaspalvelu hoituu myöskin englanniksi. Kauppa vaihtaa summat automaattisesti kohdemaan valuuttaan.

Lightintheboxissa on myös laaja valikoima häämekkoja ja muita häätarvikkeita. Emme osaa tarkemmin sanoa näiden tuotteiden laadusta, mutta valikoima näissä on ainakin suuri. Kuvien perusteella tuotteet näyttävät melko hyvälaatuisilta.

Lightinthebox on samaa sarjaa kauppojen kuten: AliExpress ja Ebay. Eli iso valikoima edullista tavaraa suoraan postilaatikkoon tai nykyisin postiin noudettavaksi.

3. Maksutavat ja toimituskulut

Tilauksissa toimituskulu määräytyy tuotteiden lukumäärän ja painon mukaan, hintataso on kuitenkin edullinen. Toimituskulut näkyvät kassalla kun olet hyväksymässä tilausta. Osassa pienistä tuotteista on myös ilmainen toimitus. Näet sen kunkin tuotteen hintaerittelystä. Maksutapoina verkkokaupassakaupassa käyvät yleisimmät pankki ja luottokortit sekä PayPal. Sivuiltamme löydät myös kattavan PayPal-ohjeen, jos sen käyttö ei ole sinulle tuttua.

light in the box kellot

LightInTheBox toimitusaika

Toimitusaika tällä verkkokaupalla on yleensä on noin 2-4 viikkoa. Noin neljän viikon toimitusaika on melko normaali vastaaville kiinakaupoille. Kuukauden odottelun jälkeen kannattaa vaatia hyvitystä tai ainakin ottaa yhteyttä myyjään.

4. LightInTheBox tulli ja verot

Uusimpien tietojen mukaan kaikki yli 22€ arvoiset LightInTheBox tilaukset toimittaa DHL-kuriiripalvelu. DHL käyttää näissä tilauksissa omaa tullauspalveluaan, jonka hinta on huomattavasti korkeampi kuin yksityishenkilön itse tekemä tullaus. Onneksi nykyään voit myös tullata DHL-tilauksen itse, jolloin voit säästää rahaa. Kannattaa jakaa tilaus useampaan pienempään tilaukseen tai tilata muista Kiinakaupoista.

LightInTheBox tilaukset toimitetaan Kiinasta eli EU:n ulkopuolelta ja siksi tilatessa pitää huomioida mahdolliset verot ja tullimaksut. Tullilaskurilla voit laskea helposti tilauksen hinnan. Alle 22€ tilaukset eivät jää tulliin. Jos tilauksesi arvo ylittää postikuluineen 22€ sinulle tulee tieto siitä paketin saapuessa Suomeen. Sinulla on mahdollista ostaa tilatessa tullivakuutus, jolloin LightInTheBox maksaa puolestasi tullauksen.

5. Sisarkauppa MiniInTheBox

Mini In The Box on LightInTheBox:in sisarkauppa joka on suunnattu lähinnä miehille. Kauppa myy elektronisia vempaimia ja niiden osia, sekä erityisesti kännykkätarvikkeita. Tämä kauppa on suosittu suomessa ja kuluttajilla on kaupasta melko hyviä kokemuksia.

MiniInTheBox tilaaminen on yhtä helppoa ja molempien verkkokauppojen tilaukset toimitetaan Kiinasta. MiniInTheBoxin tarkempi esittely.

Heräsiko kysymyksiä? Oletko tilannut tästä verkkokaupasta? Kerro miten tilauksesi sujui, näin autat muita lukijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

1000
28 Kommenttiketjuja
30 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
10 Eri kommentoijia
Sari R.

Vaatteita esim. paitoja tilatessa kannattaa ottaa huomioon kiinalainen kokotaulukko, mikä poikkeaa paljon eurooppalaisesta. Esimerkiksi S=32, M=34, L=36, XL=38 jne. Jos on suomessa tottunut ostamaan vaikka kokoa M olevia vaatteita tulee se tilata kokoa XL, vaikka se suomalaisesta kuulostaakin oudolta.

Mellu

Tilasin vaatteita ja kengät LTB:stä ja olipa ne pieniå.
Luin kaikki tilauksiin liittyvät tiedot ja niissä oli että 14 vuorokauden maksuton palautus.
Nyt olen sitten käynyt viestittelyä moneen kertaan asiakaspalvelun kanssa, joka ei tunnu olevan kanssani samaa mieltä missään asiassa. Viimeisin heiltä tullut pyyntö oli, että kuvaan vaatteet mittanauhan kanssa ja laitan kuvat heille. Tein työtä käskettyä. Taas tuntuu että siellä viivytellään tahallisesti, että määräaika menisi umpeen.
Kun Suomesta palauttaa paketin, on oltava ensin heidän kanssa yhteydessä ja palautuspaikkana olisi jokin EU-maa, eikä Kiina.
Nyt menee kyllä jo hermot heidän kanssa. Vaikka tilaus maksoikin 80€, on se minulle iso raha.

Jamo

Itsellä pelkkiä hyviä kokemuksia LITB kaupoista. Ensin tilasin ja maksoin tuotteen (seinävalaisimen),parin päivän päästä löysinkin paremman valaisimen jonka laitoin tilaukseen ja peruin ensimmäisen tilauksen, ja koska tuote oli vielä lähettämättä,palautui rahat tilille muutamassa päivässä. Se parempi valaisin tuli Suomeen DHL:n kautta alle kahdessa viikossa. Tuote oli kuten kuvissa ja laadukas 120e seinävalaisin lamppuineen. Tullimaksu olikin sitten päälle 50e. Nyt tilasin uuden tuotteen ja tällä kertaa otin n.5e maksavan tullivakuutuksen joka maksoi kyllä itsensä takaisin, DHL peri 48e veroa tuotteesta jonka maksoin pois ja kuitin lähetin LITB::lle jotka maksoivat sen parissa päivässä tililleni. Tällä kertaa meni melkein 3viikkoa ennenkuin tuote oli… Lue lisää »

Top