Lelukaupat netissä РSäästä tilaamalla lelut netistä

Nettikauppojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, ja tämä trendi näkyy myös lelukaupan alalla. Enää ei tarvitse poistua kodin mukavuudesta etsiäkseen lasten toivomia leluja, vaan ne voi helposti tilata suoraan kotiovelle. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miksi nettikaupat ovat hyvä valinta lelujen ostamiseen ja mitä etuja niillä on perinteisiin kivijalkakauppoihin verrattuna.

Lelukaupat netissä РParhaat lelukaupat listattu

Aloita leluostoksesi tästä ja tutki eri lelukauppojen valikoimia. Muista myös vertailla hintoja kauppojen kesken. Pidä mielessä toimitusaika, jotta saat ennen tarvitsemaasi ajankohtaa Pääset alla olevista linkeistä suoraan kauppojen leluvalikoimaan.

hobbyhall
 • Kattava valikoima
 • Edulliset hinnat
 • Helppo tilata
 • Halvimmat lelut
 • Paljon tarjouksia
 • Nopea toimitus

Amazon.de:n leluvalikoima on laaja ja monipuolinen, ja sieltä löytyy leluja eri ikäisille lapsille ja eri hintaluokissa. Verkkokaupassa on myös hyviä tarjouksia ja alennuksia leluista. Amazon.de:n tilausprosessi on helppo ja nopea, ja tilaukset toimitetaan yleensä nopeasti ja luotettavasti.

Hittilelut ja ajattomat klassikot

Leluvalikoima on valtava ja uusia, innostavia tuotteita ilmestyy markkinoille jatkuvasti. On tärkeää pysyä ajan tasalla siitä, mitkä ovat kulloinkin suosituimpia leluja. Tämä auttaa sinua löytämään lapsellesi tai perheen pienimmille heidän toivomansa lelut, riippumatta siitä, onko kyseessä syntymäpäivä, nimipäivä, erityinen saavutus tai vain pieni yllätyslahja.

Olemme koonneet tietoja myydyimmistä ja suosituimmista leluista niin Suomesta kuin maailmaltakin, jotta voit helposti pysyä mukana lelumaailman trendeissä. Valikoimaamme kuuluvat sekä uusimmat hittilelut että ajattomat klassikot.

Ryhmä Hau

ryhmä hau laiva

Ryhmä Hau -tuotteet ovat todella suosittuja. Tämä sarja ei ole jäähtynyt vaan tuotteita tehdään uusia ja esimerkiksi vahtitorni ja muut vastaavat pakkaukset ovat edelleen haluttuja. Saatavilla on myös hahmoja ja niiden ajoneuvoja.

Schleich

schleich hevostalli

Schleich tuotteet ovat mielenkiintoisia, laadukkaita ja niissä on näyttävät yksityiskohdat. Valikoima on todella laaja ja siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Radio-ohjattavat

supernova

Radio-ohjattavat autot ja lentohärvelit ovat suosittuja vuodesta toiseen. Kukapa lapsi ei tykkäisi ohjailla kovaa kulkevaa menopeliä?

Littlest Pet Shop -lelut

lps lelut

Littlest Pet Shop -lelut ovat todella suosittuja lähinnä tyttöjen keskuudessa. Tästä sarjasta löydät paljon erilaisia hahmoja, rakennuksia ja ajoneuvoja. Hahmoja on olemassa myös pimeässä hohtavia. LPS-hahmojen keräily on kivaa puuhaa!

Legot

lego

Legot eivät kaipaa kummempia esittelyjä. Niitä löytyy satoja sarjoja ja kaiken ikäisille on erilaisia pakkauksia. Myös aikuisille on omat Legonsa.

L.O.L. nuket

lol nuket

L.O.L. nuket ovat hauskoja leluja, jotka voit koota itse pallosta löytyvistä osista. Voit kerätä useamman nuken ja vaihdella osia. Paketin avaaminen on hauska prosessi ja lelut reagoivat omaperäisellä tavalla veteen.

Roblox -lelut

roblox

Roblox on lasten suosima peli netissä, jossa voi seikkailla ja rakennella kaikkea jännää. Peliin liittyvät lelut ovat suosittuja ja niitä löytyy paljon erilaisia. Roblox hahmojen osat ovat myös irroitettavia ja niitä voi vaihdella keskenään.

Hot Wheels -autoradat

hot wheels

Hot Wheels -autoradat toimivat aina! Kaikki ratapalat sopivat yhteen ja erikoisosilla, kuten lähetin ja silmukka, voit maustaa radasta vielä hauskemman. Tämä ansaitsee ikivihreän klassikon nimen, sillä oman radan rakentelu ei ole koskaan pois muodista!

Robottikoirat

robottikoira

Joka joulun ikuinen hittituote, etenkin tyttöjen keskuudessa on robottikoirat. Nämä sopivat etenkin talouksiin, jossa syystä tai toisesta oikean koiran hankkiminen ei ole mahdollista. Robottikoirat kehittyvät jatkuvasti ja nykyisin ne tarjoavat yllättävän hyvän avun pahimpaan koirakuumeeseen!

Sähköautoradat

autorata

Sähköautoradat ovat ikivihreä klassikko, joka myy vuodesta toiseen. Autoratoja löytyy eri pituisia ja teemaisia. Yleensä autoratojen tekniikka on täysin vastaava ja suurimmat erot löytyvät autojen ulkonäöstä. Ratoja löytyy verkkovirta ja paristokäyttöisiä.

Slime limat

slime

Kaikki lima-aiheiset lelut ovat kovassa huudossa ja niitä löytyy paljon erilaisia. Limantekopakkauksissa on ainekset moneen erilaiseen limaan. Ryhdy siis limataiteilijaksi ja tee omat sekoituksesi.

NERF pyssyt

NERF pyssyt

Nerf pyssyt ovat todella suosittuja, lähinnä poikien lelupyssyjä, joilla voi ampua erilaisia vaahtomuoviammuksia. Löydä oma suosikkisi!

Jenga Classic

jenga classic peli

Klassinen Jenga on huippuhauska peli, joka vaatii hermoja ja tarkkuutta. Työnnä ja vedä paloja pois tornista. Kenen vuorolla torni kaatuu? Sopii 1-6 pelaajalle ja suositellaan yli 6-vuotiaille.

Miksi tilata lelut netistä?

Lelujen ostaminen netistä on nykyään yhä suositumpaa, ja syitä tähän on useita. Se ei ainoastaan tarjoa enemmän mukavuutta, vaan myös mahdollisuuden tutustua laajempiin valikoimiin ja tehdä ostoksia missä ja milloin vain. Tässä on neljä tärkeintä syytä, miksi lelujen tilaaminen netistä on fiksu ja käytännöllinen valinta:

 1. Säästä aikaa ja vaivaa: Nettikaupoissa voit selailla tuotteita omalla ajallasi, missä ja milloin vain. Ei ole tarvetta erikseen suunnitella kauppareissua tai kiertää useita kauppoja hintavertailun toivossa. Netissä voit helposti vertailla hintoja ja tuotteita eri kaupoissa, mikä tekee ostokokemuksesta huomattavasti helpomman.
 2. Laajempi valikoima: Verkkokauppojen valikoima on usein laajempi kuin kivijalkakaupoissa. Varastotilaa ei ole rajoittamassa tuotevalikoimaa, joten verkkokaupoissa on saatavilla tuhansia eri tuotteita. Löydät erikoiseriä, harvinaisempia leluja ja tuotteita eri kulttuureista, jotka eivät välttämättä ole saatavilla lähikaupassasi.
 3. Säästä rahaa: Monet verkkokaupat tarjoavat erilaisia alennuksia ja tarjouksia, joita ei ole saatavilla kivijalkakaupoissa. Lisäksi verkkokaupat pystyvät usein tarjoamaan kilpailukykyisempiä hintoja, koska niillä on pienemmät ylläpitokustannukset kuin kivijalkakaupoilla. Siten lelujen tilaaminen netistä voi säästää sinulta rahaa.
 4. Arvostelut ja tuotearvostelut: Nettikauppojen asiakasarvostelut tarjoavat arvokasta tietoa tuotteista ennen ostopäätöksen tekemistä. Voit lukea, mitä muut ostajat ajattelevat tuotteista, mikä on erittäin hyödyllistä etenkin kalliimpien lelujen kohdalla. Tämä tieto voi auttaa sinua tekemään tietoisemman päätöksen.

Lelukuvastot

Joulu on aika, jolloin koteihimme saapuu monenlaisia mainoksia, katalogeja ja lelulehtiä. Monelle lapselle lelukuvastojen selailu ja omien suosikkilelujen ympyröinti on odotettu osa joulun odotusta. Kaikki eivät kuitenkaan saa näitä kuvastoja kotiinsa, joten tässä on lista paikoista, joista lelukuvastoja voi ladata tai noutaa:

 1. Lasten Suuri Lelukirja (ToyRock)
 2. Aarrekirja (AMO)
 3. Prisma
 4. K-Citymarket
 5. Lelupartanen
 6. Halpa-Halli
 7. Tokmanni

Näillä kauppaketjuilla on yleensä omat lelukuvastonsa saatavilla joko myymälöissä tai verkkosivuillaan. Lelukuvastojen avulla lapsilla on mahdollisuus nähdä laaja valikoima erilaisia leluja ja valita omat suosikkinsa.

Vuoden lautapeli -kilpailusta tietoa

vuoden lautapelit

Vuoden Peli -kilpailu on Suomen Leluyhdistyksen järjestämä joka vuotinen tapahtuma, jossa valitaan parhaat lautapelit eri kategorioissa. Kilpailun historia ulottuu aina vuoteen 1994 saakka, ja sen voitto on erittäin haluttu meriitti.

Leluyhdistys, joka on myös Vuoden Lelut -kilpailun järjestäjä, saa kilpailuun suuren määrän osallistujia joka vuosi. Osallistujat esittelevät monenlaisia lautapelejä, joista parhaat valitaan neljässä eri kategoriassa: lastenpeli, perhepeli, partypeli ja strategiapeli.

Tuomariston valitsemat voittajapelit saavat palkinnoksi tunnuksen, joka kertoo voitosta ja voidaan liittää pelin pakkaukseen. Tuomaristo koostuu alan ammattilaisista, mukaan lukien toimittajista, kaupan edustajista ja päiväkotien työntekijöistä.

Kilpailun kategoriat ovat vuosien saatossa muuttuneet. Esimerkiksi aikaisemmin mukana oli Vuoden Aikuistenpeli -kategoria, mutta se korvattiin Vuoden Strategiapeli -kategorialla vuonna 2015. Vuoden Peli -kilpailun voittajat julkaistaan syyskuussa, ja voittajapelit saavat laajaa näkyvyyttä.

Vuoden Lelu -kilpailun katsaus ja kategoriat

Vuoden Lelu -kilpailu on vuosittainen järjestettävä kilpailu, jonka järjestää Suomen Leluyhdistys. Kilpailua on järjestty jo vuodesta 1982 lähtien, ja siitä on tullut merkittävä osa lelualan vuosikalenteria.

Kilpailussa on erilaisia kategorioita. Näihin kategorioihin kuuluu Vuoden Ensilelu, joka on tarkoitettu pienimmille leikkijöille, Vuoden Ajoneuvolelu, joka kattaa kaikenlaiset leluajoneuvot, Vuoden Rakentelulelu, joka sisältää rakennus- ja luomispakkaukset, sekä Vuoden Hahmoleikkilelu, joka keskittyy toimintafiguureihin ja muihin hahmoleluihin.

Innovaatioleluille on myös oma sarja, joka on suunniteltu palkitsemaan uusia ja innovatiivisia lelukonsepteja.

Kilpailun arviointi tehdään yhteistyössä lasten ja kaupallisen alan ammattilaisten kanssa, mikä takaa tasapainoisen ja kattavan arvioinnin. Joka vuosi kilpailuun osallistuu kymmeniä erilaisia leluja, jotka kaikki pyrkivät saavuttamaan tämän arvostetun tunnustuksen.

Samankaltaisia kilpailuja järjestetään myös monissa muissa maissa, mikä kertoo lelujen merkityksestä kulttuurissa ja lasten kehityksessä kaikkialla maailmassa.

Yhteenveto

Lelujen ostaminen netistä on nopeaa, helppoa ja vaivatonta, ja se tarjoaa monia etuja perinteisiin kivijalkakauppoihin verrattuna. Säästät aikaa ja rahaa, saat käyttöösi laajemman valikoiman tuotteita ja voit hyödyntää muiden ostajien jättämiä arvosteluja. Riippumatta siitä, etsitkö ajankohtaista hittilelua tai ikisuosittua klassikkoa, netistä löydät varmasti jotakin jokaiselle lelujen ystävälle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko lelujen tilaaminen netistä turvallista?

Kyllä, lelujen tilaaminen netistä on turvallista, kunhan ostokset tehdään luotettavissa verkkokaupoissa, jotka noudattavat tietosuojakäytäntöjä ja turvallisia maksujärjestelmiä.

Mitä teen, jos saamani lelu ei vastaa odotuksiani tai se on rikkoutunut?

Useimmat verkkokaupat tarjoavat mahdollisuuden palauttaa tuotteet tietyn ajan sisällä, jos et ole tyytyväinen ostokseesi. Varmista aina ostohetkellä kaupan palautusehdot.

Mitä teen, jos lelutoimitus viivästyy?

Jos lelutoimitus viivästyy, ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Useimmiten he pystyvät selvittämään tilanteen ja kertomaan arvioidun toimitusajan.

Etusivu ¬Ľ Ostokset ¬Ľ Lelukaupat netiss√§ – S√§√§st√§ tilaamalla lelut netist√§