Lelukaupat netissä РSäästä tilaamalla lelut netistä

Joulu on vuoden tärkein sesonki leluvalmistajille, mutta kyllähän niitä leluja muutenkin myydään. Mitä sitten ostaisi ja ennen kaikkea mistä? Tähän kysymykseen lähdimme kaivamaan vastausta. Etsimme parhaat lelukaupat netissä ja poimimme myös lasten suosikkileluja. Säästä siis rahaa tilaamalla hittilelut netistä ja vältä jonoissa hikoileminen

Lelukaupat netissä РParhaat lelukaupat listattu

Aloita leluostoksesi tästä ja tutki eri lelukauppojen valikoimia. Muista myös vertailla hintoja näiden kauppojen kesken. Pidä mielessä myös toimitusaika, jotta saat lelut ennen joulua. Pääset alla olevista linkeistä suoraan kauppojen leluvalikoimaan.

‚ÄĘ Amazon.de

Joulun hittilelut ja klassikot

Nyt se rakastetuin vuodenaika on täällä taas. Tilaa joulun hittilelut heti, niin et jää ilman. Otimme selvää Suomesta ja maailmalta mitkä ovat myydyimpiä ja suosituimpia leluja, jotta pääsisit helpommalla.

L.O.L. nuket

L.O.L. nuket ovat hauskoja leluja, jotka voit koota itse pallosta löytyvistä osista. Voit kerätä useamman nuken ja vaihdella osia. Paketin avaaminen on hauska prosessi ja lelut reagoivat omaperäisellä tavalla veteen.

lol surprise suomi

Ryhmä Hau

Ryhmä Hau -tuotteet ovat todella suosittuja. Tämä sarja ei ole jäähtynyt vaan tuotteita tehdään uusia ja esimerkiksi vahtitorni ja muut vastaavat pakkaukset ovat edelleen haluttuja. Saatavilla on myös hahmoja ja niiden ajoneuvoja.

ryhmä hau

Schleich

Schleich tuotteet ovat mielenkiintoisia, laadukkaita ja niissä on näyttävät yksityiskohdat. Valikoima on todella laaja ja siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Schleich hevostalli

Radio-ohjattavat

Radio-ohjattavat autot ja lentohärvelit ovat suosittuja vuodesta toiseen. Kukapa lapsi ei tykkäisi ohjailla kovaa kulkevaa menopeliä?

Airhogs Supernova

Littlest Pet Shop -lelut

Littlest Pet Shop -lelut ovat todella suosittuja lähinnä tyttöjen keskuudessa. Tästä sarjasta löydät paljon erilaisia hahmoja, rakennuksia ja ajoneuvoja. Hahmoja on olemassa myös pimeässä hohtavia ja niitä on kiva keräillä.

Littlest Pet Shop

Legot

Legot eivät kaipaa kummempia esittelyjä. Niitä löytyy satoja sarjoja ja kaiken ikäisille on erilaisia pakkauksia. Myös aikuisille on omat Legonsa.

Lego Boost Creative Toolbox

Roblox -lelut

Roblox on lasten suosima peli netissä, jossa voi seikkailla ja rakennella kaikkea jännää. Peliin liittyvät lelut ovat suosittuja ja niitä löytyy paljon erilaisia. Roblox hahmojen osat ovat myös irroitettavia ja niitä voi vaihdella keskenään.

Roblox

Hot Wheels -autoradat

Hot Wheels -autoradat toimivat aina! Kaikki ratapalat sopivat yhteen ja erikoisosilla, kuten lähetin ja silmukka, voit maustaa radasta vielä hauskemman. Tämä ansaitsee ikivihreän klassikon nimen, sillä oman radan rakentelu ei ole koskaan pois muodista!

hot wheels autoradat

Robottikoirat

Joka joulun ikuinen hittituote etenkin tyttöjen keskuudessa on robottikoirat. Nämä sopivat etenkin talouksiin, jossa syystä tai toisesta oikean koiran hankkiminen ei ole mahdollista. Robottikoirat kehittyvät jatkuvasti ja nykyisin ne tarjoavat yllättävän hyvän avun pahimpaan koirakuumeeseen!

robottikoirat

Sähköautoradat

Sähköautoradat ovat ikivihreä klassikko, joka myy vuodesta toiseen. Autoratoja löytyy eri pituisia ja teemaisia. Yleensä autoratojen tekniikka on täysin vastaava ja suurimmat erot löytyvät autojen ulkonäöstä. Ratoja löytyy verkkovirta ja paristokäyttöisiä.

sähköautoradat

Slime limat

Kaikki lima-aiheiset lelut ovat kovassa huudossa ja niitä löytyy paljon erilaisia. Limantekopakkauksissa on ainekset moneen erilaiseen limaan. Ryhdy siis limataiteilijaksi ja tee omat sekoituksesi.

slimefactory limatehdas

NERF pyssyt

Nerf pyssyt ovat todella suosittuja, lähinnä poikien lelupyssyjä, joilla voi ampua erilaisia vaahtomuoviammuksia. Löydä oma suosikkisi!

nerf accustrike raptorstrike

Jenga Classic

Klassinen Jenga on huippuhauska peli, joka vaatii hermoja ja tarkkuutta. Työnnä ja vedä paloja pois tornista. Kenen vuorolla torni kaatuu? Sopii 1-6 pelaajalle ja suositellaan yli 6-vuotiaille.

jenga

Toivottavasti löysit listalta jotain kiintoisaa. Hittilelut myydään usein loppuun, jolloin niiden metsästyksestä tulee hullu rumba vanhemmille. Tilaa uutuuslelut mahdollisimman nopeasti, jottet jää ilman.

Lelukuvastot

Joka joulu koteihin jaetaan suuri määrä erilaisia mainoksia, katalogeja, kuvastoja ja lelulehtiä. Monen lapsen huippuhetki onkin ympyröidä kuvastosta omat suosikkilelunsa ja toivoa niitä joulupukilta. Kaikki eivät kuitenkaan ole saaneet näitä kuvastoja koteihinsa, joten päätimme listata paikat joista voi ladata (tai noutaa itse).

Lähes kaikki kaupat tekevät erilaisia lelukuvastoja. Alta löydät listan, jossa on eri tahoja joilta kuvasto tulee.

‚ÄĘ Lasten Suuri Lelukirja (ToyRock)
‚ÄĘ Aarrekirja (AMO)
‚ÄĘ Prisma
‚ÄĘ K-Citymarket
‚ÄĘ Lelupartanen
‚ÄĘ Halpa-Halli
‚ÄĘ Tokmanni

Vuoden lautapelit voittajat

vuoden lautapelit


Vuoden Peli -kilpailulla on takanaan jo pitkä historia, sillä sitä on järjestetty jo vuodesta 1994. Järjestäjätahona toimii Suomen leluyhdistys, eli sama taho, joka valitsee myös Vuoden Lelut. Kilpailuun osallistuu usein suuri määrä erilaisia lautapelejä ja muita leluja.

Kategoriat ovat lastenpeli, perhepeli, partypeli ja strategiapeli. Voittajapelit valitsee tuomaristo, joka koostuu toimittajista, kaupan edustajista ja päiväkotien työntekijöistä.

Voittajapelit saavat pakettiin voitosta kertovan tunnuksen. Kilpailussa oli ennen Vuoden Aikuistenpeli -kategoria, mutta sen nimi vaihdettiin Vuoden Strategiapeliksi vuonna 2015. Vuoden Peli -voittajat julkaistaan syyskuussa.

Vuoden lelut voittajat

Suomen Leluyhdistyksen järjestämä Vuoden Lelu -kilpailu järjestetään joka vuosi. Kilpailussa on myös oma sarja kaikille innovaatioleluille. Muita kategorioita olivat Vuoden Ensilelu, Vuoden Ajoneuvolelu, Vuoden Rakentelulelu ja Vuoden Hahmoleikkilelu.

Kilpailu on järjestetty vuodesta 1982. Samantapaisia kilpailuja järjestetään myös monissa muissa maissa. Suomessa kilpailun arvostelijoina toimivat lapset ja kaupallisen alan ammattilaiset. Kilpailuun osallistuu yleensä kymmeniä eri leluja.

Yhteenveto

Onko joulu paras, vai inhokki vuodenaikasi? Mitkä ovat lapsesi lempileluja? Oliko tästä kirjoituksesta apua sinulle? Laita kommenttia kirjoituksen alle ja kerro mielipiteesi.


Etusivu ¬Ľ Ostokset