Lelukaupat netissä РSäästä tilaamalla lelut netistä

Jätä kommentti

Joulu on vuoden tärkein sesonki leluvalmistajille, mutta kyllähän niitä leluja muutenkin myydään. Mutta mitä sitten ostaisi ja ennen kaikkea mistä? Tähän kysymykseen lähdimme kaivamaan vastausta. Etsimme parhaat lelukaupat netissä, ja poimimme myös suosikkileluja nähtäville . Säästä siis rahaa tilaamalla lelut netissä ja vältä jonoissa hikoileminen! Listasimme myös hittileluja ja niiden ostopaikkoja.

Lelukaupat netissä РParhaat lelukaupat listattu

Aloita leluostoksesi tästä ja tutki eri lelukauppojen valikoimia. Muista myös vertailla hintoja näiden kauppojen kesken. Pidä mielessä myös toimitusaika, jotta saat lelut ennen joulua. Pääset alla olevista linkeistä suoraan näiden kauppojen leluvalikoimaan.

  ‚ÄĘ Ellos
  ‚ÄĘ Hobby Hall
  ‚ÄĘ Babyshop
  ‚ÄĘ Lelufantti
  ‚ÄĘ Coolshop
  ‚ÄĘ Amazon.de
rahalaitos

21 Joulun hittilelua ja ikivihreää suosikkilelua

Nyt se rakastetuin (tai vihatuin) vuodenaika on täällä taas. Jos kuitenkin luet tätä kirjoitusta nyt, olet ajoissa! Tilaa joulun hittilelut heti, niin et jää ilman. Otimme selvää Suomesta ja maailmalta mitkä ovat myydyimpiä ja suosituimpia leluja, jotta pääsisit helpommalla.

L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! -nukke on suosittu tyttönukke, jonka voit koota itse pallosta löytyvistä osista. Voit kerätä useamman nuken ja vaihdella osia. Paketin avaaminen on hauska prosessi ja lelut reagoivat omaperäisellä tavalla veteen.

lol surprise suomi


Scruff-A-Luv

Scruff-A-Luv on karvainen ja söpö eläin, joka on paras ystäväsi. Se tulee pakkauksesta likaisena ja takkuisena. Sinun pitää antaa sille lämmin kylpy, harjata se ja pitää siitä hyvää huolta.

Scruff-A-Luv


Ryhmä Hau laiva

Ryhmä Hau -tuotteet ovat edelleen kaikki supersuosittuja. Tämä sarja ei ole jäähtynyt vaan tuotteita tehdään uusia ja esimerkiksi vahtitorni ja muut vastaavat ovat haluttuja. Saatavilla on myös hahmoja ja niiden ajoneuvoja.

ryhmä hau


Schleich hevostalli

Schleich hevostalleja on muutamaa eri mallista ja väristä. Kaikki ne ovat suosittuja, sillä kukapa ei tykkäisi heppaleikeistä? Näissä tuotteissa on upeat yksityiskohdat ja hyvälaatuiset osat. Alla olevista linkeistä näet kaikki erilaiset Schleich hevostallit.

Schleich hevostalli


Airhogs Supernova (Lentävä pallo)

Airhogs Supernova on siisti nelikopteri suojakehikon sisällä. Se ei siis ole pienistä kolhuista moksiskaan. Kopteria ohjataan käsien ja kehon liikkeillä. Kopterin voit ladata mukana tulevalla USB-johdolla, joten pattereita ei erikseen tarvita.

Airhogs Supernova


Littlest Pet Shop -lelut

Littlest Pet Shop -lelut ovat todella suosittuja lähinnä tyttöjen keskuudessa. Tästä sarjasta löydät paljon erilaisia hahmoja, rakennuksia ja ajoneuvoja. Hahmoja on olemassa myös pimeässä hohtavia ja niitä on kiva keräillä.

Littlest Pet Shop


Lego Boost Creative Toolbox

Lego Boost on hauska rakennussarja, josta voit rakentaa 5 erilaista robottia. Tai mitä sitten ikinä haluatkaan. Lelua ohjataan tabletin avulla (ei tule mukana). Se tukee Android ja iOS -käyttöjärjestelmiä. Tämä on kehittävä lelu noin 7-12 vuotiaille.

Lego Boost Creative Toolbox


Roblox -lelut

Roblox on lasten suosima peli netissä, jossa voi seikkailla ja rakennella kaikkea jännää. Peliin liittyvät lelut ovat suosittuja ja niitä löytyy paljon erilaisia. Roblox hahmojen osat ovat myös irroitettavia ja niitä voi vaihdella keskenään.

Roblox


Nikko Velocitrax

Nikko Velocitrax -auto on täysin ohjattava menopeli, joka muistuttaa Air Hogs Thunder Traxia. Tällä ajat vauhdikkaasti ja hurjasti monessa eri maastossa. Voit kääntää auton 360-astetta paikallaan. Autossa tulee mukana tunnin pikalaturi. Huippunopeus 14km/h ja suositellaan yli 8-vuotiaille.

nikko velocitrax suomi


Alien Vision -peli

Alien Vision -örkkiammunta pelin pakkauksessa tulee mukana ase ja lasit. Kun laitat Alien Vision -lasit päähän, ilmestyy näkökenttääsi muukalaisia. Yritä napata ne pyssylläsi, etteivät ne valtaa maata. Tuote toimii kuudella AAA-patterilla (ei tule mukana) ja sitä suositellaan yli 6-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

alien vision suomi peli


Hot Wheels -autoradat

Hot Wheels -autoradat toimivat aina! Kaikki ratapalat sopivat yhteen ja erikoisosilla, kuten lähetin ja silmukka, voit maustaa radasta vielä hauskemman. Tämä ansaitsee ikivihreän klassikon nimen, sillä oman radan rakentelu ei ole koskaan pois muodista!

hot wheels autoradat


Laser X -laserammuntapeli

Laser X on siisti laserleikki peli, jossa yritetään osua kaverin vastaanottimeen. Pyssyissä on jopa 60 metrin kantama, joten voit pelata sitä monessa eri paikassa. Pelaajia voi olla mukana niin paljon kuin haluaa, sillä kaikki Laser X -pyssyt ovat yhteensopivia. Tämä on varmasti monen lapsen toivomuslistalla. Laser X -pyssyjä saa tavarataloista ja lelukaupoista. Muista ostaa kahden pelaajan paketti, jos pelaajia on kaksi.

laser x peli


Robottikoirat

Joka joulun ikuinen hittituote etenkin tyttöjen keskuudessa on robottikoirat. Nämä sopivat etenkin talouksiin, jossa syystä tai toisesta oikean koiran hankkiminen ei ole mahdollista. Robottikoirat kehittyvät jatkuvasti ja nykyisin ne tarjoavat yllättävän hyvän avun pahimpaan koirakuumeeseen!

robottikoirat


Robo Kombat

Robokombat taistelurobotit ovat kauko-ohjattavia robotteja joilla voit taistella keskenään. Ohjaa omaa robottiasi ja voita vastustaja! Tällä järjestät leikkimielisen turnauksen. Kuka on teidän perheen robottimestari?

robo kombat


Sähköautoradat

Sähköautoradat ovat ikivihreä klassikko, joka myy vuodesta toiseen. Autoratoja löytyy eri pituisia ja teemaisia. Yleensä autoratojen tekniikka on täysin vastaava ja suurimmat erot löytyvät autojen ulkonäöstä. Ratoja löytyy verkkovirta ja paristokäyttöisiä.

sähköautoradat


Slime limantekopakkaus ja limatehdas

Kaikki lima-aiheiset lelut ovat kovassa huudossa ja niitä löytyy paljon erilaisia. Limantekopakkauksissa on ainekset moneen erilaiseen limaan. Ryhdy siis limataiteilijaksi ja tee omat sekoituksesi.

slimefactory limatehdas


Hatchimals Surprise

Megahitti Hatcimals sekoitti ihmisten päät pari vuotta sitten. Lelu oli loppu joka paikasta jo kauan ennen joulua. Tuotetta myytiin netin kauppapaikoilla uskomattomiin hintoihin ja ihmiset jonottivat tuotteita eri kaupoissa. Hatchimals on kuitenkin täällä taas uudella versiolla, joka on hieman halvempi.

Hatchimalille pitää antaa hieman rakkautta ja huomiota, jotta se kuoriutuu. Tässä versiossa sisältä tulee siis kaksi pientä Hatchimalia. Nämä kaksi ovat hieman erilaisia luonteeltaan, sillä toinen liikkuu enemmän ja toinen toistaa puhettasi. Voit ostaa Hatchimals Surprise -kaksoset monesta hyvin varustellusta marketista ja lelukaupasta.

hatchimals


Lego Friends -tuotteet

Lego Friends on erityisen suosittu Lego -sarja, joka on suunnattu erityisesti tytöille. Tuotteet sopivat noin 5-12 vuotiaille. Valikoimasta löytyy monenlaista taloa, harrastuksiin liittyvää pakettia ja muuta hauskaa rakenneltavaa.

lego friends


NERF Accustrike Raptorstrike

T√§m√§ on iso ja n√§ytt√§v√§ Nerf -pyssy, joka on varustettu kaikkien aikojen tarkimmalla ‚ÄĚAccustrike‚ÄĚ -ammuksella. Pyssyss√§ on tukijalat ja t√§ht√§in, joka tekee ampumisesta helpompaa. T√§ll√§ j√§rjest√§t hauskat tarkkuusammuntakisat! NERF Accustrike Raptorstrike on hyvin saatavilla useista marketeista ja lelukaupoista. Voit my√∂s ostaa sen netist√§.

nerf accustrike raptorstrike


Jenga Classic

Klassinen Jenga on huippuhauska peli, joka vaatii hermoja ja tarkkuutta. Työnnä ja vedä paloja pois tornista. Kenen vuorolla torni kaatuu? Sopii 1-6 pelaajalle ja suositellaan yli 6-vuotiaille.

jenga

Toivottavasti löysit listalta jotain kiintoisaa. Hittilelut myydään usein loppuun, jolloin niiden metsästyksestä tulee hullu rumba vanhemmille. Tilaa uutuuslelut mahdollisimman nopeasti, jottet jää ilman.

Lelukuvastot 2019

Joka joulu koteihin jaetaan suuri määrä erilaisia mainoksia, katalogeja, kuvastoja ja lelulehtiä. Monen lapsen huippuhetki onkin ympyröidä kuvastosta omat suosikkilelunsa ja toivoa niitä joulupukilta. Kaikki eivät kuitenkaan ole saaneet näitä kuvastoja koteihinsa, joten päätimme listata paikat joista voi ladata (tai noutaa itse).

Lähes kaikki kaupat tekevät erilaisia lelukuvastoja. Alta löydät listan, jossa on eri tahoja joilta kuvasto tulee.

  ‚ÄĘ Lasten Suuri Lelukirja (ToyRock)
  ‚ÄĘ Aarrekirja (AMO)
  ‚ÄĘ Prisma
  ‚ÄĘ K-Citymarket
  ‚ÄĘ Lelupartanen
  ‚ÄĘ Halpa-Halli
  ‚ÄĘ Tokmanni

Vuoden lautapelit 2018 voittajat

vuoden lautapelit

Vuoden Peli -kilpailulla on takanaan jo pitkä historia, sillä sitä on järjestetty jo vuodesta 1994. Järjestäjätahona toimii Suomen leluyhdistys, eli sama taho, joka valitsee myös Vuoden Lelut. Kilpailuun osallistuu usein suuri määrä erilaisia lautapelejä, eikä Vuoden lautapelit 2018 -kisassa asiaan tullut poikkeusta.

Kategoriat ovat lastenpeli, perhepeli, partypeli ja strategiapeli. Voittajapelit valitsee tuomaristo, joka koostuu toimittajista, kaupan edustajista ja päiväkotien työntekijöistä.

Voittajapelit saavat pakettiin voitosta kertovan tunnuksen. Kilpailussa oli ennen Vuoden Aikuistenpeli -kategoria, mutta sen nimi vaihdettiin Vuoden Strategiapeliksi vuonna 2015. Vuoden Peli -voittajat julkaistaan syyskuussa.

  ‚ÄĘ Vuoden Lastenpeli 2018 ‚Äď Fish Food
  ‚ÄĘ Vuoden Perhepeli 2018 ‚Äď The Build Up
  ‚ÄĘ Vuoden Strategiapeli 2018 ‚Äď Majesty
  ‚ÄĘ Vuoden Partypeli 2018 ‚Äď Century Spice Road

Lähde: suomenleluyhdistys.fi, lautapeliopas.fi

Vuoden lelut 2018 voittajat

Suomen Leluyhdistyksen järjestämä Vuoden Lelu 2018 -kilpailu on taas järjestetty. Kilpailussa oli viime vuonna uusi sarja nimeltään Innovaatiolelut. Kyseisen sarjan voitti Mio The Robot, jonka voi ohjelmoida tekemään erilaisia asioita. Muita kategorioita olivat Vuoden Ensilelu, Vuoden Ajoneuvolelu, Vuoden Rakentelulelu ja Vuoden Hahmoleikkilelu.

Kilpailu on järjestetty vuodesta 1982. Samantapaisia kilpailuja järjestetään myös monissa muissa maissa. Suomessa kilpailun arvostelijoina toimivat lapset ja kaupallisen alan ammattilaiset. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 30 eri lelua. Alta voit katsoa Vuoden Lelu 2018 voittajat.

  ‚ÄĘ Vuoden Ajoneuvolelu 2018 – Rautatieasema Grand City 45-os.
  ‚ÄĘ Vuoden Ensilelu 2018 – Lego Duplo 10861 Ensimm√§iset tunteeni
  ‚ÄĘ Vuoden Hahmoleikkilelu 2018 – Scruffaluvs lemmikki
  ‚ÄĘ Vuoden Innovaatiolelu 2018 – Thunder Trax
  ‚ÄĘ Vuoden Rakentelulelu 2018 – SmartMax Start Plus

Yhteenveto

Onko joulu paras, vai inhokki vuodenaikasi? Mitkä ovat lapsesi lempileluja? Oliko tästä kirjoituksesta apua sinulle? Laita kommenttia kirjoituksen alle ja kerro mielipiteesi.


Etusivu ¬Ľ Ostokset ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "Lelukaupat netissä РSäästä tilaamalla lelut netistä" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)
rahalaitos

Jätä kommentti