Lastenvaunut Saksasta edullisemmin? Tiedä 9 asiaa

Jätä kommentti

Lastenvaunut ja -rattaat ovat välttämätön hankinta uusille vanhemmille, mutta täydellisten lastenvaunujen ja -rattaiden löytäminen voi olla vaikeaa. Valintaan vaikuttaa monet eri tekijät, kuten käytännöllisyys ja turvallisuus. Perehdymme tässä kirjoituksessa näihin asioihin, sekä kerromme miten voit tilata lastenvaunut Saksasta edullisemmin.

Pidä mielessä seuraavat 9 asiaa

Ensimmäisenä päätetään budjetti ja sitten voidaan miettiä, mitä ominaisuuksia vaunuilta vaaditaan. Millaiseen käyttöön vaunut tulevat ja millaisessa ympäristössä niitä tullaan käyttämään? Pitääkö vaunujen olla monikäyttöiset? Entä voiko niitä kuljettaa helposti mukana esimerkiksi ulkomaan reissulle?

1. Mitä myyntipakkaukseen kuuluu?

Kun vertailet hintoja, muista tarkistaa mitä myyntipakkaukseen kuuluu. Joihinkin myyntipakkauksiin ei välttämättä sisälly esimerkiksi kantokoppaa. Vertaile siis kokonaishintaa, joka tuotteelle tulisi kaikilla tarvittavilla varusteilla.

2. Mistä tilata

Lastenvaunuja ja -rattaita myydään useissa kaupoissa, mutta halvimmalla saat ne Saksasta. Suosittelemme etenkin Kidsroomia, jonka valikoima kattaa kaikki parhaat merkit ja toimituskulut ovat vain parin kympin luokkaa. Toinen suosikkimme on Saksan Amazon, josta voit saada joitain tuotteita jopa ilmaisella toimituksella.

Jos Saksasta tilaaminen ei vielä kiinnosta sinua, kannattaa sinun tarkistaa myös lähempänä olevien kauppojen tarjontaa. Voimme suositella ainakin ruotsalaista Babyshoppia, jonka verkkosivut ja asiakaspalvelu ovat täysin suomenkielisiä.

Lastenvaunut Saksasta edullisemmin? Tiedä 9 asiaa
Edulliset toimituskulut ja halpa hintataso

Lastenvaunut Saksasta edullisemmin? Tiedä 9 asiaa
Myös ilmaisen toimituksen tuotteita

3. Vertaile hintoja

Tämä on tietysti tärkeä juttu lastenvaunuja ja -rattaita ostaessa, sillä kukapa nyt haluaisi maksaa liikaa? Vertailimme suosittujen mallien hintoja kotimaisten, saksalaisten ja muiden ulkomaisten kauppojen välillä ja huomasimme yllättäviäkin hintaeroja. Alla hintaesimerkki suositusta Britax vaunusta.

Britax B-Motion 4 Plus

  • Suomen hinta 419‚ā¨
  • Saksan hinta 333‚ā¨ (26% edullisempi)

4. Toimitusaika ei ole nykyisin ongelma

Toimitusajat ovat joskus olleet ongelma ulkomailta tilatessa, mutta nykyisin EU-alueen kaupat toimittavat lähes samassa ajassa, kuin kotimaiset vastaavat. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, että tuotetta on varastossa valitsemassasi kaupassa. Kiinnitä huomiota myös toimitusaikalupaukseen ja ota yhteyttä kauppaan, jos se ei pidä paikkaansa.

5. Takuuasiat

Kun tilaat isoista ulkomaisista verkkokaupoista, takuuasiat hoidetaan usein mallikkaasti, eikä niitä kannata turhaan pelätä. Kun reklamoit tuotteesta, suosittelemme ottamaan kuvia vioittuneesta osasta, jos se on mahdollista. Huono puoli tässä on kielimuuri, joka voi rajoittaa joitain ostajia. Suurista verkkokaupoista, kuten Saksan Amazonista palvelua saa englanniksi. Emme toki kiellä, etteikö takuuasiast olisi helpompi hoitaa Suomalaisessa kivijalkakaupassa.

lastenrattaat

6. Tullimaksut ja verot

Joku saattaa pelästyä tätä kappaletta, mutta älä huoli sillä kunhan tilaat lastenvaunut ja -rattaat EU-alueen kaupoista, ei sinulle tule maksettavaksi mitään ylimääräisiä veroja tai tullimaksuja.

7. Kiinnitä huomiota ominaisuuksiin

Onko kuomu helposti säädettävissä? Voiko työntöaisan korkeutta säästää? Onko lastenrattaat tai -vaunut helppo laittaa kasaan? Kääntyykö pyörät? Voiko runkoon kiinnittää istuimen, vaunukopan tai turvakaukalon? Tuleeko mukana aurinko- tai hyönteissuojaa? Onko vaunu varusteltu kestävillä kumipyörillä, vai mukavemmilla ilmatäytteisillä pyörillä? Minkälaiset valjaat mallissa on?

Tässä ainakin joitain kysymyksiä ominaisuuksista, joita sinun on ehkä hyvä harkita ennen ostopäätöstä.

8. Valitse laadukas merkki

Tunnettuja lastenrattaiden ja -vaunujen valmistajia on paljon, kuten Emmaljunga. Tunnetut laatumerkit maksavat, mutta pidä mielessä, että niiden jälleenmyyntiarvo pysyy myös paremmin. Eli vaikka sijoitus voi tuntua suurelta, saat suuremmalla todennäköisyydellä siitä osan takaisin. Jälleenmyyntiarvo on siksi tärkeä valintakriteeri, koska tuskin kukaan tarvitsee lastenvaunuja ja -rattaita lasten kasvettua.

    Tunnettuja valmistajat:
    Quinny, StokkeABC Design, Basson, Bebidoo By Knorr, Brio, Britax, Bugaboo, Ora, Maxi-Cosi, Carena, Concord, Teutonia, Emmaljunga, Gesslein, Jovi, Graco, Hartan, Herqules, I’coo, Inglesina, Peg Perego, Phil & Teds ja Crescent.

9. Toimituskulut voivat yllättää

Lastenvaunut ja -rattaat eivät mahdu ihan pieneen pakkaukseen, joten niiden toimitus on pientavaraa kalliimpaa. Muista siis huomioida toimituskulujen suuruus ja hyödynnä ilmaisten-toimitusten kampanjoita.


Miksi ostaa lastenrattaat ja lastenvaunut ulkomailta?

Kun ostat lastenvaunut ulkomailta, sinulla on muutama merkittävä etu, kuten hinta ja valikoima. Suuren valikoiman ansiosta voit vertailla ominaisuuksia helpommin keskenään ja valita paremmin omiin tarpeiisi sopivan mallin.

Valikoiman lisäksi eniten ostopäätökseen vaikuttaa tietysti hinta. Lastenvaunujen hintataso on ulkomailla yleensä huomattavasti edullisempi, vaikka mukaan laskettaisiin postikulut. Muista valita kotiinkuljetus, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta hakea isoa pakettia yksin.

Lastenvaunut Saksasta

lastenvaunut saksasta

Ulkomaisista kaupoista tilatessa, kannattaa aina katsoa erityisesti Saksalaiset verkkokaupat tarjoavat. Yleensä hinnat ovat alhaisia, toimitukseen ei kulu paljon aikaa eikä ylimääräisistä maksuista tarvitse huolehtia.

Hyviä saksalaisia vaunukauppoja ovat muun muassa Kidsroom, Ping Pong, BabyOnlineShop.de, myPram, Amazon.de, Kikiwelt, Baby Jungle, Kinderwagen, Mothercare ja Pramworld.

Suosittelemme erityisesti Amazonia. Amazonin valikoima on helposti paras ja edullisin. Jos et ole ennen tilannut Amazonista, voit lukea helpon Amazon oppaamme täältä.

Yhteenveto

Toivottavasti tämän artikkelin avustuksella pystyt tekemään paremmat kaupat lastenvaunuista ja säästämään ostoksessasi. Lastenrattaisiin kannattaa panostaa, koska näin varmistat lapsen turvallisuuden ja käyttömukavuuden. Muista myös, että laadukkaat lastenrattaat ja -vaunut voi aina myydä eteenpäin.

Ostitko sinä lastenvaunut Saksasta? Miten ostos sujui? Uskallatko suositella ulkomailta tilaamista muillekin vanhemmille? Jätä rohkeasti kommenttia kirjoituksen alla olevaan kommenttikenttään.

Kiitos lukemisestaja jos häät ovat ajankohtainen asia elämässäsi, kurkkaa sormuksista kertova artikkelimme.


Etusivu ¬Ľ Ostokset ¬Ľ

Jätä kommentti