Kuluton ensilaina on paras tarjous uudelle asiakkaalle

Lainayhtiöiden kilpailu on hurjaa ja kuluttajille joudutaan tarjoamaan entistä parempia etuja. Kaikista paras tällä hetkellä saatavissa oleva etu on kuluton ensilaina. Kuluton ensilaina tarkoittaa sitä, että lainassa ei meidän kriteerien mukaan ole nosto- eikä avauspalkkiota.

Mistä hakea kuluton ensilaina?

Kuluton ensilaina on kallis markkinointikeino, joten läheskään kaikki lainafirmat eivät sitä kykene tarjoamaan. Me kävimme läpi kaikki Suomessa toimivat lainafirmat ja listasimme niiden tarjoamat tarjoukset alle. Seuraavat tarjoukset vain uusille asiakkaille. Tarkista ajankohtaiset ehdot lainanantajan sivuilta.

ferratum

1 – 4000‚ā¨ lainaa
Ei avaus- eikä nostokulua
Korko alk. 20%
Ikäraja 20 vuotta

Näin löydät edullisimman lainatarjouksen

Lainavertertailijan käyttö on fiksua, mikäli haluat säästää aikaa ja nähdä useita lainatarjouksia yhdellä kertaa. Voit löytää lainavertailijan avulla, mikäli jollain lainantarjoajalla on kuluton tai vastaava lainatarjous käytössä.

Lainavertailijan käyttö on senkin takia fiksua, sillä se on ilmaista ja et sitoudu mihinkään. Eli tutustu lainatarjouksiin rauhassa, ja valitse mieluisa halutessasi.

lendo


Lainaa 500 – 60 000‚ā¨
Laina-aika 1 ‚Äď 15v
Ikäraja 18 vuotta
Korko alk. 4,99 %

Luottokortilla korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Jos kaipaat usein pientä lainaa, suosittelemme sinun tutustumaan johonkin vuosimaksuttomaan luottokorttiin. Luottokortilla voit saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Sinun ei tarvitse myöskään täyttää jatkuvasti luottohakemuksia, joten homma käy huomattavasti helpommin.

bank norwegian

Jopa 45 päivää ilmaista maksuaikaa joka laskulla. Ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva. Kerrytä bonuksia ostoista.
Jopa 45pv korotonta maksuaikaa
Vuosimaksu 0,00‚ā¨
Luottoraja jopa 10 000‚ā¨
Ikäraja 23 vuotta
Luoton korko alk. 20%

Pidä tämä mielessä, kun hakusessa on kuluton ensilaina

Kuluttomat ensilainat ovat tarjouksia. Eli vaikka lainassa ei ole nosto- eikä avauspalkkiota, saattaa lainassa olla esimerkiksi kuukausittain laskutettavia hoitokustannuksia, sekä tietysti korkokustannukset. Muista, että tarjouksen hyödynnettyäsi, seuraavissa lainoissa saattaa olla normaalit kulut, kuten nostopalkkio.

Miten nostokuluton laina toimii?

Näissä maksat normaalisti korkoa, mutta lainan nostamisesta ei peritä erikseen mitään. Tälläinen laina voi olla sinulle hyvä vaihtoehto, jos haluat joustavan lainan, mutta säästää rahaa kuluissa.

Muista maksaa laina tarjouksessa mainitun ajan puitteissa pois, jos haluat säästää.

Kun tarjous umpeutuu ja lainaa ei ole maksettu pois, kulut voivat tälläisessä tapauksessa kasvaa pienlainojen luonteenomaisesti erittäin nopeasti. Erilaisia kuluja joita koron lisäksi lainaan voi tulla, on esimerkiksi lainan perustamismaksu, tilinhoitopalkkio, laskutuslisä ja niin edelleen.

Miten kuluttoman ensilainan suuruus määräytyy?

Ensilainan suuruus voi vaihdella hakijan mukaan riippuen erilaisista seikoista. Siihen voi vaikuttaa esimerkiksi hakijan ikä, vuositulot, työtilanne ja monet muut seikat. Luottoyhtiöt tekevät arvion henkilöstä jolle lainaa ollaan myöntämässä. Näin saadaan parempi tieto esimerkiksi asiakkaan takaisinmaksukyvystä.

Kuvitellaanpa esimerkiksi tilanne, jossa pienituloiselle myönnetään jättilaina. Tällöin takaisinmaksusta saattaa tulla vaikea prosessi, jos koko lainasumma on käytetty. Lainasummaa mukauttamalla saatetaan siis sopivan kokoinen laina oikealle henkilölle.

Kenelle kuluton ensilaina myönnetään?

Kuluttoman ensilainan voi saada asiakas joka ei ole käyttänyt kyseisen yhtiön palveluksia ennen. Eli suomeksi, sinun tulee olla uusi asiakas kyseisessä yrityksessä. Sen lisäksi sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa, eli ei maksuhäiriömerkintää.

Edellämainittujen ehtojen lisäksi, on sinun täytettävä vielä lainantarjoajan muut vaatimukset, kuten ikäraja. Ikäraja tämän tyyppisillä lainoila on yleensä +19 vuotta.

Jotta lainayhtiö varmistuu tietojen oikeellisuudesta, tulee sinun yleensä tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ennen lainahakemuksen viimeistelyä.

Tarvitsenko vakuutta?

Et tarvitse. Pienlainoille tyypillistä on, että vakuuksia ei tarvita. Näin toiminta pysyy nopeana ja jouhevana. Näiden yrityksien toiminta on silti kannattavaa, sillä riski on sisällytetty korkoihin ja kuluihin, joita muissa lainoissa on.

Kun lainasummat ovat suurempia, vakuuksia saatetaan alkaa vaatia. Tällöin puhutaan tosin jo kymmenistätuhansista euroista, eli täysin erityyppisistä lainoista, kuin nämä tällä sivulla esitetyt.

Mitä järkeä on tarjota kulutonta ensilainaa?

kuluton ensilaina

Kuten jo kirjoituksen alussa todettiin, kuluttomat ensilainat ovat näille yrityksille markkinointikeino. Päätarkoituksena on saada sinut tutustumaan heidän lainapalveluun ja käyttämään sitä mahdollisesti myös jatkossakin.

Useimmat ihmiset käyttävät vain ensilainatarjouksen, eivätkä palaa enää koskaan kyseisen firman käyttäjiksi. Tämä on täysin sallittua. Voit myös seuraavalla kerralla käyttää jonkin toisen yrityksen tarjousta hyväksi. Siinäkään ei ole mitään väärää.

Kun otat kuluttoman ensilainan, saa lainayritys toki tietosi, jolloin ne ovat heidän asiakasrekisterissään. Näitä tietoja yritykset voivat käyttää esimerkiksi markkinointiin. Jos mainonta on häiritsevää, kannattaa sinun tarkistaa mainontaluvat ja tarvittaessa ottaa yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Voit asettaa myös erilaisia suodattimia vaikka sähköpostiisi, tai estää viestien lähettäjän kokonaan. Lisäksi suosittelemme laittamaan lainapalveluihin jonkin ei-niin-tärkeän sähköpostiosoitteen pääasiallisen osoitteesi sijaan. Näin liiallinen mainonta ei pääse häiritsemään sinua.

Ota laina vain tilapäiseen tarpeeseen

koroton ensilaina

kuluton ensilaina on täydellinen vaikkapa tilanteessa, jossa palkkapäivään on vielä viikko, mutta jokin yllättävä rahantarve ilmaantuu. Kuvitellaanpa vaikka, että pesukone hajoaa ja tarvitset nopeasti uuden. Tällöin voi turvautua mahdollisesti lainaan.

Ei kannata kuitenkaan ottaa mitä tahansa lainaa, vaan juurikin kuluton ensilaina. Ostat siis uuden pesukoneen lainarahalla ja maksat lainan heti pois kun saat palkkasi. Mikäli kaipaat lainaa pidemmällä maksuajalla, kannattaa suorittaa laajempi lainavertailu.

Näin sait ratkaistua ongelmasi helposti ja nopeasti, ilman ylisuuria kuluja. Muista kuitenkin hoitaa lainan takaisinmaksu heti kun saat palkan, jottei se vahingossakaan unohdu. Pienlainojen korkeat korot eivät ole mikään vitsi.

Varmista maksukyky ennen lainanottoa

Kuten edellisess√§ kappaleessa todettiin, kannattaa laina ottaa vain silloin, kun sen takaisinmaksusta voi olla t√§ysin varma. √Ąl√§ siis ota lainaa ilman perusteellista harkintaa ja tietoa tulevista tuloistasi. My√∂s lainan k√§ytt√∂tarkoitus kannattaa p√§√§tt√§√§ tarkasti.

Jos olet tilanteessa, jossa joudut lainaamaan toista lainaa varten tai ongelmasi tuntuu muuten ylitsepääsemättömältä, älä pelkää hakea apua. Lisätietoa löydät vaikkapa Kilpailu- ja kuluttajaviraston -sivuilta, sekä Takuusäätiöltä.

Takuusäätiöllä on ensiapuun maksuton puhelinnumero, sekä chat-tuki. Sieltä voit pyytää apua nimettömänä, olipa velkamääräsi mikä tahansa.

Muista lukea kuluttoman ensilainan ehdot

Kuluton ensilaina on tarjous ja tarjouksissa on tietysti aina ehtoja. Muista siis aina perehtyä ehtoihin, otatpa sitten mitä tahansa lainaa. Ja jos et ymmärrä jotain seikkaa ehdoissa, tai muuten vain haluat lisäselvennystä johonkin asiaan, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.

Muista kuitenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen lainan nostoa, näin sinun asemasi on parempi ja voit tehdä päätöksen vasta, kun olet saanut tarvittavan tiedon itsellesi.

Voit ottaa tarvittaessa myös meihin yhteyttä mikäli sinulla on jotain kysyttavaa, tai haluat jättää palautetta. Kiitos vielä lukemisesta ja toivottavasti sait edullisen lainatarjouksen!

Yhteenveto tarjouksista

Jos vielä osannut päättää mikä lainatarjouksista olisi sinulle paras, niin tässä muistin virkistämiseksi suosituimmat vaihtoehdot.

    1.
    2.

 


Etusivu ¬Ľ Raha ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "Kuluton ensilaina on paras tarjous uudelle asiakkaalle" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)
Secured By miniOrange