Näin tilaat kukat netistä – Interflora kokemuksia

Kauniit kukat ovat oleellinen osa erilaisia juhlia ja muita tärkeitä merkkipäiviä. Niiden hankkiminen voi kuitenkin olla turhauttavaa ja aikaa vievää. Jos et siis jaksa pyöriä eri kukkakaupoissa, kannattaa sinun tilata kukat netistä. Saat juuri oikeanlaiset kukat, sovittuun aikaan ja paikkaan. Aloita kukkien haku Interflora sivustolla tästä.

interflora
  • Kukat nopeasti
  • Luotettavasti perille
  • Helposti netistä

Mihin tilanteeseen etsit kukkia?

Olitpa sitten etsimässä kukkia onnitteluun, tai osanottoon, sinun ei tarvitse olla mikään viherpeukalo onnistuaksesi tässä hommassa. Interflora on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista kukkaverkkokaupoista. Heidän sivuillaan on valikko, josta löydät kukat jokaiseen erilaiseen tilanteeseen. Valitset valikosta vain, että mikä merkkipäivä tai tapahtuma on kyseessä ja kauppa osaa suositella sinulle useita erilaisia kukkavaihtoehtoja.

Tämän lisäksi sivulta löydät vielä ”Flora” -robottiavustajan, jonka avulla teet tästä prosessista vieläkin helpomman. Robottiavustaja toimii siten, että klikkaat ensin etsiväsi tuotesuosituksia. Tämän jälkeen robottiavustaja kysyy, mihin tilanteeseen. Valintasi jälkeen näet erilaisia vaihtoehtoja, joista klikkaat itsellesi sopivan. Erittäin helppoa ja suoraviivaista.

Päätä toimituspäivä ja osoite

Kun olet löytänyt omaan tarpeeseesi sopivat kukat, tarvitsee sinun enään valita milloin ja mihin kukat toimitetaan. Voit tilata kukat esimerkiksi suoraan vastaanottajan kotiin tai työpaikalle, jolloin yllätys on vielä parempi! Interflora nettikaupassa jokaisen kukkatoimituksen yhteyteen saa lisättyä vielä kortin, johon voit liittää terveisesi.

Liitä tilaukseen lisätuotteita

kukkia netistä

Jotta voit täydentää lahjaasi, voit lisätä kukkatilaukseesi Interflorasta lisäksi vielä esimerkiksi suklaata. Mikäs sen parempaa lahjansaajalle, kuin kauniit kukat ja suklaakonvehtirasia? Jos lahjansaaja ei pidä suklaasta (aika epätodennäköistä), voit lisätä mukaan myös esimerkiksi söpön nallepehmon. Jos tilaat kukkia hautajaisiin, voit lisätä hautalaitteen tilaukseen tekstatun nauhan. Jos tilauksessasi on jotain ongelmia, tai paikallisella Interfloran yhteistyökumppanilla ei ole jotain tilaamaasi tuotetta, ollaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.

Vinkkejä kukkien valintaan

Muista, että kukkien valintaa liittyy erilaisia perinteitä koskien värejä ja määriä. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että niitä pitäisi kirjaimellisesti noudattaa. Niistä voi ottaa vähän suuntaa, jottei tule ostaneeksi täysin vääränlaisia kukkia esimerkiksi hautajaisiin. Punainen ruusu on hyvä valinta tyttöystävälle, mutta myös muut värit voivat kertoa saman asian.

Interflora kokemuksia

interflora kokemuksia
Interflorassa on kukkia laidasta laitaan

Interflora on saanut Trustpilot.com -sivustolla noin 4/5 arvosanan. Arvostelu on yli 5000 arvostelun keskiarvo, joten sitä voi pitää aika hyvänä tuloksena. Negatiivisiin palautteisiin on vastattu myös melko aktiivisesti yrityksen puolesta. Huonommissa palautteissa moitittiin esimerkiksi tuotteen laatua ja toimitusaikaa. Arvostelujen mukaan nämä ovat kuitenkin vain yksittäistapauksia.

Interflora on perustettu jo vuonna 1920 ja sillä on toimintaa yli 140 eri maassa. Interflora tekee yhteistyötä jopa yli 56000 eri kukkakaupan kanssa maailmalla. Kyseessä on siis melkoinen kukka-alan jättiläinen, johon voit todennäköisesti luottaa. Alla muutama etu, jotka Interflora luettelee palvelunsa eduksi omilla sivuillaan.

Laatutakuu

Kukkien luvataan olevan korkealaatuisia ja asiakkaan maksaman summan mukaisia. Mikäli kukat eivät täytä odotuksia, vastaanottajalle toimitetaan uudet kukat. Kukat myös luvataan toimittaa toivottuna päivänä.

Huikea valikoima

Interfloran yhteistyökumppanit ovat ammattitaitoisia ja voit luottaa siihen, että valikoima on sesongin mukainen ja laadukas.

Asiakkaan yksityisyyttä kunnioitetaan

Lähetetystietoja tai tervedystekstejä ei luovuteta ulkopuolisille, joten voit luottaa siihen, että tietosi ovat turvassa. Interflora on toiminut Suomessa jo vuodesta 1927.

Yhteenveto

Kukkien ostaminen netistä on tehnyt kukkakaupoista helpommin saavutettavia kuin koskaan ennen. Interflora on yksi alan johtavista palveluista, joka on erinomainen esimerkki siitä, miten verkkokauppa voi tuoda kukkakaupan kotisohvallesi. Heidän laaja valikoimansa, nopeat toimitukset ja asiakaspalvelu ovat tehneet kukkien lähettämisestä yksinkertaisen ja mukavan kokemuksen. Joten jos olet etsimässä tapaa yllättää läheisesi tai vain haluat piristää omaa päivääsi, Interflora on kokemuksia mukaan ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka nopeasti Interflora toimittaa kukat?

Yleisesti ottaen Interflora pystyy toimittamaan kukat saman päivän aikana, jos tilaus tehdään ennen tiettyä kellonaikaa.

Onko Interflora toimittaa myös muita lahjoja kuin kukkia?

Kyllä, Interflora tarjoaa myös muita lahjoja, kuten suklaata ja pehmoleluja, jotka voit lisätä kukkatilaukseesi.

Miten Interflora takaa kukkien laadun?

Interflora työskentelee luotettavien ja ammattitaitoisten kukkakauppiaiden kanssa, ja heillä on tiukat laatustandardit varmistaakseen, että saat korkealaatuisia tuotteita.

Etusivu » Ostokset » Näin tilaat kukat netistä – Interflora kokemuksia