ClickCease

Koroton ensilaina on paras tarjous uudelle asiakkaalle

Lainayhtiöiden kilpailu on hurjaa ja kuluttajille joudutaan tarjoamaan entistä parempia etuja. Kaikista paras etu on koroton ensilaina. Homma toimii siten, että nostat tarvittavan lainasumman ja maksat sen kokonaisuudessaan takaisin ennen eräpäivää. Siinä kaikki, eli et maksa mitään korkoja.

Mistä hakea koroton ensilaina?

Koroton ensilaina on kallis markkinointikeino, joten läheskään kaikki lainafirmat eivät sitä kykene tarjoamaan. Me kävimme läpi kaikki Suomessa toimivat lainafirmat ja listasimme niiden tarjoamat tarjoukset alle. Seuraavat tarjoukset vain uusille asiakkaille. Tarkista ajankohtaiset ehdot lainanantajan sivuilta.

Suosittu

1 – 2000‚ā¨ korottomasti
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 21 vuotta
Ei nostokuluja

50 – 4000‚ā¨ korottomasti
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 19 vuotta
Ei nostokuluja
 

Edellä mainitut tarjoukset käytetty?

Jos olet jo hyödyntänyt Credit24 ja Ferratumin ensilainatarjoukset, kannattaa sen jälkeen tehdä lainavertailu ja valita seuraavaksi edukkain lainatarjous. Lainavertailijan käyttö on fiksua, sillä et sitoudu mihinkään ja saat rauhassa tutustua lainatarjouksiin.

Lainavertailu
Valitse pienin korko
Lainaa 100 – 60 000‚ā¨
Ikäraja 18 vuotta
 

Luottokortti on käytännöllinen vaihtoehto

Jos kaipaat usein pientä lainaa, suosittelemme sinun tutustumaan johonkin vuosimaksuttomaan luottokorttiin. Luottokortilla voit saada jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Sinun ei tarvitse myöskään täyttää jatkuvasti luottohakemuksia, joten homma käy huomattavasti helpommin.
 

Suosittu

Ei vuosi- tai kuukausimaksua
Ilmainen matkavakuutus
Kerää bonuksia ostoksilla
Noin 1000-10000‚ā¨ luottoa
Jopa 45pv korotonta maksuaikaa
Ikäraja 23 vuotta

komplett bank

Huom. Komplett Bank vaatii paremmat tulot kortin saamiseksi, kuin Bank Norwegian. Suosittelemme tekemään hakemuksen molempiin.

Ei vuosi- tai kuukausimaksua
Ilmainen matkavakuutus
Kerätty bonus hyvitetään laskulla!
Noin 1000-10000‚ā¨ luottoa
Jopa 50pv korotonta maksuaikaa
Ikäraja 23 vuotta

Tarkistimme lainojen korottomuuden suoraan firmoilta itseltään

Kun selvitimme n√§it√§ kuluttomia ja korottomia ensilainoja t√∂rm√§simme sellaiseen ilmi√∂√∂n, ett√§ monilla lainavertailusivustoilla (ei siis itse firmojen sivuilla, vaan vertailusivustoilla) tarjoukset on esitelty todella ep√§selv√§sti. Saatettiin mainostaa esimerkiksi termein ”t√§ysin ilmaisia lainoja”, kun sitten menimme lainafirman sivustolle, emme n√§hneet mit√§√§n mainintaa kyseisist√§ tarjouksista.

credit24
Kuvakaappaus Credit24 asiakaspalvelusta

Esimerkki #1 Credit24

Me käymme itse lainasivustoilla, kysymme heidän asiakaspalvelustaan tarjouksien todellisen tilanteen. Näin sivustomme tarjoukset pysyvät ajantasalla mahdollisimman hyvin.

Toinen ongelma johon törmäsimme oli, että kulutonta tarjousta ei mainostettu itse lainapalvelun sivulla tarpeeksi selvästi. Tästä esimerkkinä Credit24, jonka sivulla luki kyllä uuden asiakkaan tarjouksesta, mutta silti jäi vähän epävarma olo kuluttomuudesta.

Päätimme tarkistaa asiakaspalvelun chatista onko tarjous oikeasti ilmainen. Saimme nopeaa ja kohteliasta palvelua, jossa saimme vastauksen, että ensilaina on ilmainen ensimmäiset 30 päivää (jos ei tee muutoksia eräpäivään).
Siirry Credit24 hakemukseen.

 

 

Pidä tämä mielessä, kun hakusessa on koroton ensilaina

Kuluttomista ja korottomista ensilainoista ei tule sinulle lisäkuluja, kunhan maksat ne ennen eräpäivää takaisin. Tarjoukset ovat vain uusille asiakkaille. Muista, että tarjouksen hyödynnettyäsi, seuraavissa lainoissa on normaalit korot. Tämän sivun tiedot ovat suuntaa antavia, joten tarkista ajankohtaiset tiedot ja ehdot, ennen lainanottoa.

Entäs nostokuluton laina?

Kirjoituksen alkupuolella esitellyt tarjoukset olivat kaikki täysin korottomia, kunhan ne ovat maksettu ennen eräpäivää kokonaisuudessaan pois. Täysin korottomien ensilainojen lisäksi on olemassa nostokuluttomia lainatarjouksia. Näissä maksat normaalisti korkoa, mutta lainan nostamisesta ei peritä erikseen mitään.

Tälläinen laina voi olla sinulle hyvä vaihtoehto, jos haluat joustavan lainan, mutta säästää rahaa kuluissa.

Lisätietoa korotonta lainaa tarjoavista firmoista

Alla tiivistetysti lisätietoa hieman jokaisesta tässä kirjoituksessa esitellystä lainafirmasta.

Suomilimiitti

Suomilimiitti takana toimii on Lahdesta kotoisin oleva J.W. -Yhti√∂t OY, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002 asti. Yhti√∂ py√∂ritt√§√§ my√∂s muita alan sivustoja ja palveluita. T√§ss√§ ensinostossa on 21 vuoden ik√§raja. Voit ottaa luottoa halutun m√§√§r√§n 10 ‚ā¨ – 2000 ‚ā¨ (voimassa rajoitetun ajan) ja maksaa saman summan takaisin ennen er√§p√§iv√§√§. Jos my√∂h√§styt tarjouksen er√§p√§iv√§st√§, tulee lainaan lis√§ksi kulut ja korot. T√§m√§n ajan j√§lkeen lainaan tulee lis√§kuluja normaalisti.

Ferratum

Ferratum on yksi luotetuimmista luottoyhti√∂ist√§ ja se on saanut alkunsa Suomessa. Toimintaa Ferratumilla on yli 20 maassa, joten suuresta yrityksest√§ on kysymys. Ferratum tunnetaan erityisen hyv√§st√§ asiakaspalvelusta, jonka tavoittaa 24/7. Voit valita kuluttoman ensilainan koon aina 2000 ‚ā¨ asti. Ik√§√§ sinulla pit√§√§ olla 21 vuotta, jotta voit t√§t√§ hakea. Ilmainen ensilaina pit√§√§ maksaa takaisin ennen er√§p√§iv√§√§, tai siihen tulee lis√§kuluja ja korkoja. Jatkossa lainat sis√§lt√§v√§t kaikki tavalliset lis√§kustannukset.

Vivus

Vivus on perinteinen pikalaina yritys, joka on toiminut jo vuosia. Vivus.fi -verkkopalvelun takana on 4Finance Oy, jonka emoyhti√∂ taas on 4Finance Group. Emoyhti√∂ll√§ on toimintaa yli 10 maassa. Voit nostaa uuden asiakkaan tarjouksen sallimissa rajoissa jopa 400 ‚ā¨, jos olet t√§ytt√§nyt v√§hint√§√§n 20 vuotta. Muista maksaa ensilaina ennen er√§p√§iv√§√§, sill√§ muuten kuluja ja korkoja syntyy. Lainat ovat my√∂s jatkossa normaalihintaisia.

Blue Finance

Blue Finance on turkulainen pikavippi-alan yritys, jolla on takana toimintaa useita vuosia. Heilt√§ voit nostaa 100 ‚ā¨ – 300 ‚ā¨ kuluttoman ensilainan, eli maksat takaisin sen verran mit√§ nostit. T√§ss√§ lainassa on 18-vuoden ik√§raja ja takaisinmaksuaika on 14 p√§iv√§√§. My√∂h√§styneeseen maksuun tulee korkoja ja kuluja. Jatkossa lainat maksavat hinnaston mukaisesti.

Credit24

Credit24 on yksi IPF Digital Finland Oy:n lainapalveluista. He kuuluvat monikansalliseen International Personal Finance Plc -suuryritykseen, joka tarjoaa lainapalveluita useissa eri maissa. Credit24 tunnetaan erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta. Ilmainen laina koskee vain ensimmäistä 30 päivää. Tämän jälkeen lainaan tulee normaalit hinnaston mukaiset lisäkustannukset ja korot.

Ege

Ege -lainapalvelun takana on Ege Finance Oy niminen yritys, joka sijaitsee Helsingissä. Firma on perustettu vuonna 2008 ja se tarjoaa lähinnä pieniä ja keskisuuria lainoja. Kuluton ja koroton ensilaina ei ole tällä hetkellä tarjolla.

Risicum

Risicum on toiminut alalla jo yli 10 vuoden ajan ja lainoja on myönnetty sadoille tuhansille asiakkaille. Risicum kuuluu Aurajoki Nordic Oy nimiseen yritykseen. Risicum on erikoistunut erityisesti joustoluottoihin. Uusi asiakas voi saada ensimmäisen lainan ilman korkoja 14-45 päiväksi. Tarjous koskee vain korkoja. Kulut tulevat normaalisti. Seuraavat lainat ovat täysin normaaleja ja maksu menee hinnaston mukaan.

Miten kuluttoman ensilainan suuruus määräytyy?

Ensilainan suuruus voi vaihdella hakijan mukaan riippuen erilaisista seikoista. Siihen voi vaikuttaa esimerkiksi hakijan ikä, vuositulot, työtilanne ja monet muut seikat. Luottoyhtiöt pyrkivät tekemään jonkinlaisen arvion henkilöstä jolle lainaa ollaan myöntämässä. Näin saadaan parempi tieto esimerkiksi asiakkaan takaisinmaksukyvystä.

Kuvitellaanpa esimerkiksi tilanne, jossa pienituloiselle henkilölle myönnettäisiin liian iso laina. Tällöin takaisinmaksusta saattaa tulla vaikea prosessi, jos koko lainasumma on käytetty ja tulevat tulot ovat epävarmoja. Lainasummaa mukauttamalla saatetaan siis sopivan kokoinen laina oikealle henkilölle.

Minkälaisia kuluja korottomasta lainasta syntyy?

Tämä on hieman kompakysymys, sillä korottomiin ensilainatarjouksiin, jotka siis tälläkin sivulla on esitelty, ei tule mitään kuluja. Kunhan siis maksat lainan takaisin laina-ajan sisällä.

Kun laina-aika umpeutuu ja lainaa ei ole maksettu pois, kulut voivat tälläisessä tapauksessa kasvaa pienlainojen luonteenomaisesti erittäin nopeasti. Erilaisia kuluja joita koron lisäksi lainaan voi tulla on esimerkiksi lainan perustamismaksu, tilinhoitopalkkio, laskutuslisä ja niin edelleen.

Kenelle koroton ensilaina myönnetään?

Ilmaisen ensilainan voi saada asiakas joka ei ole käyttänyt kyseisen yhtiön palveluksia ennen. Eli suomeksi, sinun tulee olla uusi asiakas kyseisessä yrityksessä. Sen lisäksi sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa, eli ei maksuhäiriömerkintää.

Edellämainittujen ehtojen lisäksi, on sinun täytettävä vielä lainantarjoajan muut vaatimukset, kuten ikäraja. Ikäraja tämän tyyppisillä lainoila on yleensä 18-21 -vuotta. Jotta lainayhtiö varmistuu tietojen oikeellisuudesta, tulee sinun yleensä tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ennen lainahakemuksen viimeistelyä.

Tarvitsenko vakuutta?

Et tarvitse. Pienlainoille tyypillistä on, että vakuuksia ei tarvita. Näin toiminta pysyy nopeana ja jouhevana. Näiden yrityksien toiminta on silti kannattavaa, sillä riski on sisällytetty korkoihin ja kuluihin, joita muissa lainoissa on.

Kun lainasummat ovat suurempia, vakuuksia saatetaan alkaa vaatia. Tällöin puhutaan tosin jo kymmenistä tuhansista euroista, eli täysin erityyppisistä lainoista, kuin nämä tällä sivulla esitetyt.

Mitä järkeä on tarjota korotonta ensilainaa?

kuluton ensilaina

Kuten jo kirjoituksen alussa todettiin, korottomat ensilainat ovat näille yrityksille markkinointikeino. Päätarkoituksena on saada sinut tutustumaan heidän lainapalveluun ja käyttämään sitä mahdollisesti myös jatkossakin.

Useimmat ihmiset käyttävät vain ensilainatarjouksen, eivätkä palaa enää koskaan kyseisen firman käyttäjiksi. Tämä on täysin sallittua. Voit myös seuraavalla kerralla käyttää jonkin toisen yrityksen tarjousta hyväksi. Siinäkään ei ole mitään väärää.

Kun otat korottoman ensilainan, saa lainayritys toki tietosi, jolloin ne ovat heidän asiakasrekisterissään. Näitä tietoja yritykset voivat käyttää esimerkiksi markkinointiin. Jos mainonta on häiritsevää, kannattaa sinun tarkistaa mainontaluvat ja tarvittaessa ottaa yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Voit asettaa myös erilaisia suodattimia vaikka sähköpostiisi, tai estää viestien lähettäjän kokonaan. Lisäksi suosittelemme laittamaan lainapalveluihin jonkin ei-niin-tärkeän sähköpostiosoitteen pääasiallisen osoitteesi sijaan. Näin liiallinen mainonta ei pääse häiritsemään sinua.

Ota laina vain tilapäiseen tarpeeseen

koroton ensilaina

Koroton ensilaina on täydellinen vaikkapa tilanteessa, jossa palkkapäivään on vielä viikko, mutta jokin yllättävä rahantarve ilmaantuu. Kuvitellaanpa vaikka, että pesukone hajoaa ja tarvitsette nopeasti uuden. Tällöin voi joutua turvautumaan lainaan.

Ei kannata kuitenkaan ottaa mitä tahansa lainaa, vaan juurikin koroton ja kuluton ensilaina. Tällöin sinulla on yleensä 30 päivää ilmaista maksuaikaa. Ostat siis uuden pesukoneen lainarahalla ja maksat lainan heti pois kun saat palkkasi. Mikäli kaipaat lainaa pidemmällä maksuajalla, kannattaa suorittaa laajempi lainavertailu.

Näin sait ratkaistua ongelmasi helposti ja nopeasti, eikä sinulle tullut mitään ylimääräisiä kuluja, joita yleensä pienlainoista tulisi. Muista kuitenkin hoitaa lainan takaisinmaksu heti kun saat palkan, jottei se vahingossakaan unohdu. Pienlainojen korkeat korot eivät ole mikään vitsi.

Varmista maksukyky ennen lainanottoa

Kuten edellisess√§ kappaleessa todettiin, kannattaa laina ottaa vain silloin, kun sen takaisinmaksusta voi olla t√§ysin varma. √Ąl√§ siis ota lainaa ilman perusteellista harkintaa ja tietoa tulevista tuloistasi. My√∂s lainan k√§ytt√∂tarkoitus kannattaa p√§√§tt√§√§ tarkasti.

Jos olet tilanteessa, jossa joudut lainaamaan toista lainaa varten tai ongelmasi tuntuu muuten ylitsepääsemättömältä, älä pelkää hakea apua. Lisätietoa löydät vaikkapa Kilpailu- ja kuluttajaviraston -sivuilta, sekä Takuusäätiöltä.

Takuu Säätiöllä on ensiapuun maksuton puhelinnumero, sekä chat-tuki. Sieltä voit pyytää apua nimettömänä, olipa velkamääräsi mikä tahansa.

Muista lukea korottoman ensilainan ehdot

Koroton ensilaina on tarjous ja tarjouksissa on tietysti aina ehtoja. Muista siis aina perehtyä ehtoihin, otatpa sitten mitä tahansa lainaa. Ja jos et ymmärrä jotain seikkaa ehdoissa, tai muuten vain haluat lisäselvennystä johonkin asiaan, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.

Muista kuitenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen lainan nostoa, näin sinun asemasi on parempi ja voit tehdä päätöksen vasta, kun olet saanut tarvittavan tiedon itsellesi.

Voit ottaa tarvittaessa myös meihin yhteyttä mikäli sinulla on jotain kysyttavaa, tai haluat jättää palautetta. Kiitos vielä lukemisesta ja toivottavasti sait edullisen lainatarjouksen!

Yhteenveto tarjouksista – 3 suosituinta

Jos vielä osannut päättää mikä lainatarjouksista olisi sinulle paras, voimme kertoa kolme suosituinta vaihtoehtoa.

    1.
    2.

 


Arvostele kirjoitus

Arvioi kirjoitus "Koroton ensilaina on paras tarjous uudelle asiakkaalle" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)
Etusivu ¬Ľ Raha