Koroton ensilaina on paras tarjous uudelle asiakkaalle

0

Lainayhtiöt tarvitsevat jatkuvasti uusia asiakkaita selviytyäkseen alalla, jossa kilpailu on raadollista ja kovaa. Muutamat lainantarjoajat ovat tarttuneet koviin aseisiin valitsessaan markkinointikeinoja. Näistä keinoista merkityksellisin kuluttajan kannalta on tietysti koroton ensilaina.

Koroton ensilaina 2019 – Kaikki tämänhetkiset tarjoukset

Homma toimii siten, että nostat tarvittavan lainasumman ja maksat sen kokonaisuudessaan takaisin ennen eräpäivää. Siinä kaikki, eli et maksa mitään ylimääräistä. Kyseessä on siis oikein käytettynä täysin ilmainen laina (eli kulut ja korot 0,00€).
 

Jopa 400€ korottomasti
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 20-vuotta

Jopa 2001€ korottomasti
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 21-vuotta

Jopa 4000€ korottomasti
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 19-vuotta

Jopa 2000€ korottomasti
Laina-aika jopa 60 päivää
Ikäraja 21-vuotta

Jopa 200€ korottomasti
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 20-vuotta

Jopa 300€ korottomasti
Laina-aika 14 päivää
Ikäraja 18-vuotta

Jopa 300€ korottomasti
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 20-vuotta

Jopa 10 000€ luottoa
45pv korotonta maksuaikaa
Ikäraja 23-vuotta

Nostokuluttomat lainatarjoukset

Kirjoituksen alkupuolella esitellyt tarjoukset olivat kaikki täysin korottomia ja kuluttomia, kunhan ne ovat maksettu ennen eräpäivää kokonaisuudessaan pois. Täysin korottomien ja kuluttomien ensilainojen lisäksi on olemassa nostokuluttomia lainatarjouksia. Näissä maksat lainasta normaalisti korkoa, mutta lainan nostamisesta ei peritä erikseen mitään.

Esimerkiksi Lainasto ja Euro24 -lainafirmoilla on edullinen ensilainatarjous, jossa ei ole lainkaan nostokuluja. Tämä voi olla sinulle hyvä vaihtoehto, jos haluat joustavan lainan, mutta säästää rahaa kuluissa.
 

2000€ nostokuluttomasti
Kuukausikorko alk. 5%
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 18-vuotta

1000€ nostokuluttomasti
Kuukausikorko alk. 9,9%
Laina-aika 30 päivää
Ikäraja 21-vuotta
Tutustu tarjoukseen
Tarjous voimassa rajoitetun ajan

Tarkistimme lainojen korottomuuden suoraan firmoilta itseltään

Kun selvitimme näitä kuluttomia ja korottomia ensilainoja törmäsimme sellaiseen ilmiöön, että monilla lainavertailusivustoilla (ei siis itse firmojen sivuilla, vaan vertailusivustoilla) tarjoukset on esitelty todella epäselvästi. Saatettiin mainostaa esimerkiksi termein ”täysin ilmaisia lainoja”, kun sitten menimme lainafirman sivustolle, emme nähneet mitään mainintaa kyseisistä tarjouksista.

Me käymme itse lainasivustoilla, kysymme heidän asiakaspalvelustaan tarjouksien todellisen tilanteen. Näin sivustomme tarjoukset pysyvät ajantasalla mahdollisimman hyvin.

Esimerkki #1 Credit24

credit24 koroton ja kuluton
Kuvakaappaus Credit24 asiakaspalvelusta

Toinen ongelma johon törmäsimme oli, että kulutonta tarjousta ei mainostettu itse lainapalvelun sivulla tarpeeksi selvästi. Tästä esimerkkinä Credit24, jonka sivulla luki kyllä uuden asiakkaan tarjouksesta, mutta silti jäi vähän epävarma olo kuluttomuudesta.

Päätimme tarkistaa asiakaspalvelun chatista onko tarjous oikeasti ilmainen. Saimme nopeaa ja kohteliasta palvelua, jossa saimme vastauksen, että ensilaina on ilmainen ensimmäiset 30 päivää (jos ei tee muutoksia eräpäivään).
Siirry Credit24 hakemukseen.
 
 

Luottokortti voittaa käytännöllisyydellä

Jos kaipaat usein pientä lainaa, suosittelemme sinun tutustumaan johonkin vuosimaksuttomaan luottokorttiin. Luottokortilla voit saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Sinun ei tarvitse myöskään täyttää luottohakemuksia, joten homma käy huomattavasti helpommin.

Sivuiltamme löydät luottokorttivertailun, jossa on vertailtu useita vuosimaksuttomia kortteja. Voit sieltä tarkistaa missä luottokortissa on parhaat edut ja pisin koroton maksuaika.

Lisätietoa edellämainituista lainayhtiöistä ja tarjouksista

Suomilimiitin takana toimii on Lahdesta kotoisin oleva J.W. -Yhtiöt OY, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002 asti. Yhtiö pyörittää myös muita alan sivustoja ja palveluita. Tässä ensinostossa on 21 vuoden ikäraja. Voit ottaa luottoa halutun määrän 10 € – 2000 € (voimassa rajoitetun ajan) ja maksaa saman summan takaisin noin 30 päivän aikana. Tämän ajan jälkeen lainaan tulee lisäkuluja normaalisti.

Ferratum on yksi luotetuimmista luottoyhtiöistä ja se on saanut alkunsa Suomessa. Toimintaa Ferratumilla on yli 20 maassa, joten suuresta yrityksestä on kysymys. Ferratum tunnetaan erityisen hyvästä asiakaspalvelusta, jonka tavoittaa 24/7. Voit valita kuluttoman ensilainan koon aina 2000 € asti. Ikää sinulla pitää olla 21 vuotta, jotta voit tätä hakea. Ilmainen ensilaina pitää maksaa takaisin 30 päivän sisällä, tai siihen tulee lisäkuluja. Jatkossa lainat sisältävät kaikki tavalliset lisäkustannukset.

Vivus on perinteinen pikalaina yritys, joka on toiminut jo vuosia. Vivus.fi -verkkopalvelun takana on 4Finance Oy, jonka emoyhtiö taas on 4Finance Group. Emoyhtiöllä on toimintaa yli 10 maassa. Voit nostaa uuden asiakkaan tarjouksen sallimissa rajoissa jopa 400 €, jos olet täyttänyt vähintään 20 vuotta. Muista maksaa ensilaina takaisin kuukauden sisällä, sillä muuten kuluja syntyy. Lainat ovat myös jatkossa normaalihintaisia.

Blue Finance on turkulainen pikavippi-alan yritys, jolla on takana toimintaa useita vuosia. Heiltä voit nostaa 100 € – 300 € kuluttoman ensilainan eli maksat takaisin sen verran mitä nostit. Tässä lainassa on 18-vuoden ikäraja ja takaisinmaksuaika on 14 päivää. Jatkossa lainat maksavat hinnaston mukaisesti.

Credit24 on yksi IPF Digital Finland Oy:n lainapalveluista. He kuuluvat monikansalliseen International Personal Finance Plc -suuryritykseen, joka tarjoaa lainapalveluita useissa eri maissa. Credit24 tunnetaan erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta. Ilmainen laina koskee vain ensimmäistä 30 päivää. Tämän jälkeen lainaan tulee normaalit hinnaston mukaiset lisäkustannukset.

Ege -lainapalvelun takana on Ege Finance Oy niminen yritys, joka sijaitsee Helsingissä. Firma on perustettu vuonna 2008 ja se tarjoaa lähinnä pieniä ja keskisuuria lainoja. Kuluton ensilaina on 200€ ja se tulee maksaa noin 30 päivässä takaisin. Sen jälkeen lainaan tulee hinnaston mukaiset lisäkustannukset.

Risicum on toiminut alalla jo yli 10 vuoden ajan ja lainoja on myönnetty sadoille tuhansille asiakkaille. Risicum kuuluu Aurajoki Nordic Oy nimiseen yritykseen. Risicum on erikoistunut erityisesti joustoluottoihin. Uusi asiakas voi nostaa 300€ lainan ilman mitään korkoja ja kuluja. Tämän jälkeiset lainat maksavat normaalisti.

Kuluttomista ensilainoista ei tule sinulle lisäkuluja, kunhan maksat ne ennen eräpäivää takaisin. Tarjoukset ovat vain uusille asiakkaille. Muista, että tarjouksen hyödynnettyäsi, seuraavissa lainoissa on normaalit korot.

Tämän sivun tiedot ovat suuntaa antavia, joten tarkista ajankohtaiset tiedot ja ehdot, ennen lainanottoa.

Miten ensilainan suuruus määräytyy?

Ensilainan suuruus voi vaihdella hakijan mukaan riippuen erilaisista seikoista. Siihen voi vaikuttaa esimerkiksi hakijan ikä, vuositulot, työtilanne ja monet muut seikat. Luottoyhtiöt pyrkivät tekemään jonkinlaisen arvion henkilöstä jolle lainaa ollaan myöntämässä. Näin saadaan parempi tieto esimerkiksi asiakkaan takaisinmaksukyvystä.

Kuvitellaanpa esimerkiksi tilanne, jossa pienituloiselle henkilölle myönnettäisiin liian iso laina. Tällöin takaisinmaksusta saattaa tulla vaikea prosessi, jos koko lainasumma on käytetty ja tulevat tulot ovat epävarmoja. Lainasummaa mukauttamalla saatetaan siis sopivan kokoinen laina oikealle henkilölle.

Minkälaisia kuluja korottomasta lainasta syntyy?

Tämä on hieman kompakysymys, sillä korottomiin ensilainatarjouksiin, jotka siis tälläkin sivulla on esitelty, ei tule mitään kuluja. Kunhan siis maksat lainan takaisin laina-ajan sisällä.

Kun laina-aika umpeutuu ja lainaa ei ole maksettu pois, kulut voivat tälläisessä tapauksessa kasvaa pienlainojen luonteenomaisesti erittäin nopeasti. Erilaisia kuluja joita koron lisäksi lainaan voi tulla on esimerkiksi lainan perustamismaksu, tilinhoitopalkkio, laskutuslisä ja niin edelleen.

Kenelle näitä ilmaisia lainoja myönnetään?

Ilmaisen ensilainan voi saada asiakas joka ei ole käyttänyt kyseisen yhtiön palveluksia ennen. Eli suomeksi, sinun tulee olla uusi asiakas kyseisessä yrityksessä. Sen lisäksi sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa, eli ei maksuhäiriömerkintää.

Edellämainittujen ehtojen lisäksi, on sinun täytettävä vielä lainantarjoajan muut vaatimukset, kuten ikäraja. Ikäraja tämän tyyppisillä lainoila on yleensä 18-21 -vuotta. Jotta lainayhtiö varmistuu tietojen oikeellisuudesta, tulee sinun yleensä tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ennen lainahakemuksen viimeistelyä.

Tarvitsenko vakuutta?

Et tarvitse. Pienlainoille tyypillistä on, että vakuuksia ei tarvita. Näin toiminta pysyy nopeana ja jouhevana. Näiden yrityksien toiminta on silti kannattavaa, sillä riski on sisällytetty korkoihin ja kuluihin, joita muissa lainoissa on.

Kun lainasummat ovat suurempia, vakuuksia saatetaan alkaa vaatia. Tällöin puhutaan tosin jo kymmenistä tuhansista euroista, eli täysin erityyppisistä lainoista, kuin nämä tällä sivulla esitetyt.

Miksi ensilainoja tarjotaan ilman kuluja?

kuluton ensilaina

Kuten jo kirjoituksen alussa todettiin, korottomat ensilainat ovat näille yrityksille markkinointikeino. Päätarkoituksena on saada sinut tutustumaan heidän lainapalveluun ja käyttämään sitä mahdollisesti myös jatkossakin.

Useimmat ihmiset käyttävät vain ensilainatarjouksen, eivätkä palaa enää koskaan kyseisen firman käyttäjiksi. Tämä on täysin sallittua. Voit myös seuraavalla kerralla käyttää jonkin toisen yrityksen tarjousta hyväksi. Siinäkään ei ole mitään väärää.

Kun otat korottoman ensilainan, saa lainayritys toki tietosi, jolloin ne ovat heidän asiakasrekisterissään. Näitä tietoja yritykset voivat käyttää esimerkiksi markkinointiin. Jos mainonta on häiritsevää, kannattaa sinun tarkistaa mainontaluvat ja tarvittaessa ottaa yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Voit asettaa myös erilaisia suodattimia vaikka sähköpostiisi, tai estää viestien lähettäjän kokonaan. Lisäksi suosittelemme laittamaan lainapalveluihin jonkin ei-niin-tärkeän sähköpostiosoitteen pääasiallisen osoitteesi sijaan. Näin liiallinen mainonta ei pääse häiritsemään sinua.

Ota laina vain tilapäiseen tarpeeseen

koroton ensilaina tarpeeseen

Koroton ensilaina on täydellinen vaikkapa tilanteessa, jossa palkkapäivään on vielä viikko, mutta jokin yllättävä rahantarve ilmaantuu. Kuvitellaanpa vaikka, että pesukone hajoaa ja tarvitsette nopeasti uuden. Tällöin voi joutua turvautumaan lainaan.

Ei kannata kuitenkaan ottaa mitä tahansa lainaa, vaan juurikin koroton ja kuluton ensilaina. Tällöin sinulla on yleensä 30 päivää ilmaista maksuaikaa. Ostat siis uuden pesukoneen lainarahalla ja maksat lainan heti pois, kun saat palkkasi.

Näin sait ratkaistua ongelmasi helposti ja nopeasti, eikä sinulle tullut mitään ylimääräisiä kuluja, joita yleensä pienlainoista tulisi. Muista kuitenkin hoitaa lainan takaisinmaksu heti kun saat palkan, jottei se vahingossakaan unohdu. Pienlainojen korkeat korot eivät ole mikään vitsi.

Varmista maksukyky ennen lainanottoa

Kuten edellisessä kappaleessa todettiin, kannattaa laina ottaa vain silloin, kun sen takaisinmaksusta voi olla täysin varma. Älä siis ota lainaa ilman perusteellista harkintaa ja tietoa tulevista tuloistasi. Myös lainan käyttötarkoitus kannattaa päättää tarkasti.

Jos olet tilanteessa, jossa joudut lainaamaan toista lainaa varten tai ongelmasi tuntuu muuten ylitsepääsemättömältä, älä pelkää hakea apua. Lisätietoa löydät vaikkapa Kilpailu- ja kuluttajaviraston -sivuilta, sekä Takuusäätiöltä.

Takuu Säätiöllä on ensiapuun maksuton puhelinnumero, sekä chat-tuki. Sieltä voit pyytää apua nimettömänä, olipa velkamääräsi mikä tahansa.

Muista lukea ehdot

Koroton ensilaina on tarjous ja tarjouksissa on tietysti aina ehtoja. Muista siis aina perehtyä ehtoihin, otatpa sitten mitä tahansa lainaa. Ja jos et ymmärrä jotain seikkaa ehdoissa, tai muuten vain haluat lisäselvennystä johonkin asiaan, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.

Muista kuitenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen lainan nostoa, näin sinun asemasi on parempi ja voit tehdä päätöksen vasta, kun olet saanut tarvittavan tiedon itsellesi.

Anna palautetta ensilainojen tarjouksista, tai vaikka tästä kirjoituksesta

Nostitko kuluttoman ensilainan? Sujuiko kaikki mallikkaasti ja ilman mitään epäselvyyksiä? Mitä yritystä käytit, ja mitä ehdottomasti välttäisit. Kerro kaikki ajatuksesi alla olevassa kommenttikentässä. Näin voit auttaa muita lukijoita jotka metästävät näitä kuluttomia ja korottomia lainatarjouksia.

Kiitos vielä lukemisesta ja muista tutustua myös muihin sivustomme mielenkiintoisiin kirjoituksiin, kuten vaikkapa nettikaupan maksutapoihin.

Luet kategoriaa: Opastaja / Raha
1000
Top