Korealainen kosmetiikka – Kattava tietopaketti ja luotettavia kauppoja

0

Korealaisesta kosmetiikasta ja kauneuden teollisuudesta käytetään myös K-Beauty-yhteisnimitystä. Korealaisella kosmetiikalla on ominaista tuotteiden ulkonäkö. Ensivaikutelma on tärkeä, siksi korealaiset yritykset tuottavat niin näyttäviä pakkauksia. Jatka siis lukemista, jos haluat tietää tehokkaimmat K-Beauty tuotteet ja paikat joista voit ne ostaa!

Miksi ostaa korealaisia ihonhoitotuotteita ja meikkejä?

Korealaisten meikkien maine ei ole tuulesta temmattua. Seuraavassa listassa muutama syy kokeilemiseen:

• Enemmän luonnollisia ainesosia
• Tuotteet räätälöidään ihon tarpeisiin. Ei ole yhtä tuotetta kaikille ihotyypeille
• Korealaiset ovat kehitelleet ihonhoitotuotteita ja meikkejä pisimpään
• Ihon terveyteen kiinnitetään erityistä huomiota Aasian maissa, siksi niiden kehittämiseen panostetaan
• Laadukkaat Korealaiset ihonhoitotuotteet ja meikit eivät maksa maltaita

Tony Moly -tuotteet

Huomasitko kirjoituksen alussa olevassa kuvassa hauskoja ja värikkäitä pakkauksia, kuten Pikachu, panda ja banaani. Nämä ovat Etelä-Korealaisen Tony Moly -merkin tuotteita. Saimme kyseiset näytekappaleet, jonkin muun tilauksen yhteydessä. Tämä merkki on yksi suosimmista Etelä-Korealaisista kosmetiikkabrändeistä. Tuotteet ovat korkealaatuisia, hauskasti pakattuja ja erityisen hyväntuoksuisia. Tony Moly -tuotteet edullisesti Beauty Baysta.

Tiedä nämä 4 tuotetta

Nämä oudolta kuulostavat ainesosat tuovat luonnollista tehoa Korealaiseen kosmetiikkaan.

1. Snail slime – Etanan lima
Etanan limalla tiedetään olevan vanhenemista estäviä ominaisuuksia. Sitä löytyy kosteusvoiteissa, seerumeissa ja rasvaisuuteen sekä näppyihin tarkoitetuissa tuotteissa.

snail slime etanan lima

 
2. Egg white – Munanvalkuainen
Munanvalkuainen on luonnollinen kollageenin ja proteiinin lähde – se kirkastaa ihonväriä, poistaa mustapäät ja silottaa ihon juonteet

skinfood egg white

 
3. Bee venom – Mehiläisen myrkky
Mehiläisen myrkkyä sisältävien tuotteiden tarkoitus perustuu kehon huijaamiseen. Ihoa huijataan luulemaan saaneensa mehiläisen piston. Tämä aiheuttaa ihossa reaktion, joka edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

bee venom mehiläisen myrkky

 
4. Seaweed – Merilevä
Merilevä tarjoaa erinomaisen nesteytyksen sekä vanhenemista estävän vaikutuksen. Sitä hyödynnetään myös aknen hoidossa.

face shop seaweed merilevä

7 hyödyllistä ihonhoitoon liittyvää termiä

1. Ampoule
Sanalla ”ampoule” eli ampulli tarkoitetaan pientä, lasiastiaan suljettua ainetta. Ampullit sisältävät nestemäistä, öljyistä ainetta, jota tarvitset vain pienen määrän, sillä neste sisältää erittäin vaikuttavia aineita.
 
2. Cushion Compact
Ne näyttävät meikkipuuterirasioilta, mutta kannen alta paljastuu kostea, meikkivoiteella kyllästetty sieni. Kosteus saa voiteen levittymään todella hyvin, joten aloittelijakin onnistuu luomaan ohuen meikkipohjan.
 
3. Essance
Essancen sanotaan olevan täydellisen ihon salaisuus. Essancet ovat nestemäisiä ja niillä on aina erityinen tehtävä ihonhoidossa, joka voi vaihdella. Essanceja on erilaisia ja niillä on erilaiset tehtävät.
 
4. Pack
Pack-sana tarkoittaa korealaisessa kosmetiikassa samaa kuin ”mask” eli naamio. Kaksi suosituinta naamioita ovat yönaamiot ja suihkunaamiot. Naamioiden päätarkoitus on pitää ihoa kosteutettuna.
 
5.Oil
Oil eli öljy tarkoittaa korealaisessa kosmetiikassa yleensä puhdistusöljyä. Puhdistusöljyn ei ole tarkoitus olla iholle pitkään vaan, sitä tulee huuhdella välittömästi levittämisen jälkeen. Puhdistusöljyt ovat tarkoitettuja kuivalle iholle.  
 
6. Serum
Seerumi on kiinteämpi aine kuin Essance, mutta se ei sisällä yhtä vaikuttavia aineita kuin ampulli.
Seerumissa on samoja etuja kuin essancessa tai arkisessa maskissa. Se on neste, joka on täynnä ainesosia, jotka kirkastavat tai kosteuttavat ihoa, riippuen siitä mitä etsit. Seerumia käytetään ihon puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.
 
7. Toner
Toner levitetään pumpulitupolla ihon puhdistuksen jälkeen, ja se auttaa sulkemaan ihohuokosia ja valmistaa ihoa muille aineille, joita aiot sen jälkeen iholle levittää.

Mistä ostaa Korealaista kosmetiikkaa?

Korealaista kosmetiikkaa myydään monissa kosmetiikkakaupoissa. Parhaimman valikoiman ja tietoa löydät kuitenkin liikkeistä, jotka ovat erikoistuneet juuri korealaisen kosmetiikan myyntiin.

Ebay (ebay.co.uk)
Monelle tuttu Ebay on hyvä paikka tilata Korealaista kosmetiikkaa. Täältä löydät myyjiä, jotka oikeasti sijaitsevat Etelä-Koreassa. Myyjistä esimerkkinä F2Plus1, RoseRoseShop, IdeaSeller Kr ja Rinishop. Ebaytä helppo käyttää ja tilaus tapahtuu aina samalla tavalla. Jos et ole koskaan tilannut eBay -kauppapaikalta, lue eBay oppaamme.

Kokoskin
KoKoskin on täysin suomalainen verkkokauppa, joka on keskittynyt kokonaan K-Beauty -tuotteisiin. Niitä löytyykin kaupasta paljon. Tämän lisäksi heidän sivuiltaan löytyy kätevä ”K-Beauty rutiini”, joka kannattaa ainakin tarkistaa.

Bearel
Bearel on korelaisen kosmetiikan verkkokauppa, jossa on innovatiivisia ja hyvin hinnoiteltuja erikoistuotteita suoraan Aasian markkinoilta!

Yleistä korealaisesta kosmetiikasta

Korealainen kosmetiikka on suosittua ja siitä puhutaan nykypäivinä paljon. Ne ovat laadukkaita ja sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka sopivat monille ihoille. Koreasta on tullut ihonhoidon maa, sillä se on täynnä vaativia asiakkaita. Kosmetiikkamerkit näkevät paljon vaivaa tuotteiden kehittelemisessä, jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä. Korealaisnaiset myös satsaavat paljon rahaa ja aikaa ulkonäköönsä, varsinkin ihonhoitoon.

Hauskoja faktoja
Tiesitkö, että Korealaiset naiset käyttävät eniten maailmassa ihonhoitotuotteita. Kyllä, he käyttävät noin 5-10 tuotetta päivittäin ja kauneusrutiiniin kuuluu jopa 10–15 vaihetta, joita he toistavat päivittäin ja tämä on suurelle osalle osa normaalia arkea.

Ihoa siis hoidetaan huolellisesti päivittäin ja siihen suhtaudutaan vakavasti. Myös korealaiset miehet käyttävät aktiivisesti ihonhoitotuotteita ja ovat tarkkoja ihonhoidon suhteen. Menestyvän k-beauty tuotteen kaava on yksinkertainen: söpö pakkaus ja tehokas tuote.

Milloin on paras aika ostaa Korealaista kosmetiikkaa?

Saat parhaimmat edut ja alennukset, kun hyödynnät juhlapäiviä. Useimmilla Korealaisilla sivustoilla on valtavat alennukset Joulun ja uudenvuoden aikoihin. Älä myöskään unohda korealaista syksyn juhlaa, jota kutsutaan nimellä Chuseok. Tällöin korealaiset kaupat tarjoavat tuntuvia alennuksia. Vuonna 2017, tämä syksyn juhla vietetään 3.-5.Lokakuuta. Muista seurata myös kauppojen Facebook-sivuja, jotta pysyt ajan tasalla alennuksista ja uusista tuotteista.

Maksaminen ja tulli

Kaikki yllämainitut sivustot ovat luotettaviksi todettuja, ja joista tilaajilla on positiivinen kokemus. Jos olet epävarma luottokortilla maksamisesta, voit maksaa useimmissa kaupoissa myös PayPalin avustuksella.

Toimituskuluineen alle 22€ ostoksiin ei tule lisämaksuja Suomen päässä. EU-alueelta voi tilata Suomeen minkä tahansa hintaisia tilauksia, ilman pelkoa lisämaksuista. Jos tarvitset apua PayPal-tilin avaamiseen, katso PayPal-ohjeemme suomeksi.

1000
Top