Komplett Bank luottokortti – Kokemuksia ja tietoa

2 kommenttia

Uuden ajan norjalaispankit jatkavat vyöryään pohjoismaissa. Tällä kertaa tuotevalikoimaa kasvattaa vuonna 2014 perustettu Komplett Bank. Kyseessä on digipankki, joka on aiemmin tarjonnut vain kulutusluottoja. Nyt tämä elektroniikan jälleenmyyjänäkin tunnettu Komplett lisäsi valikoimaansa Mastercard luottokortin, jota voi hakea myös suomalaiset.

Selvitimme mikä Komplett Bank luottokortti on miehiään ja mitä kokemuksia netissä siitä on tarjolla. Jatka lukemista ja selvitä, onko tässä sinun seuraava luottokorttisi.

Kiilaako Komplett Bank Mastercard kärkeen?

komplett bank luottokortti

Suomalaisille on perinteisesti kelvannut oman pankin myöntämä luottokortti. Totuus on kuitenkin se, että kivijalkapankin myöntämä luottokortti on usein surkea! Maksuaika saattaa olla lyhyt, kortissa voi olla vuosi- tai kuukausimaksuja, eikä sen käytöstä palkita mitenkään.

Onneksi kilpailu luottokorttimarkkinoilla kasvaa ja pääsemme nauttimaan parantuneista eduista. Komplett Bankin uutta luottokorttia kehutaan ruotsalaisella keskustelupalstalla yhdeksi parhaista korteista tällä hetkellä. Syynä tähän on se, että kortti tarjoaa rahaa takaisin ostoksistasi 1-2% (tiettyyn rajaan asti). Kerätty bonus hyvitetään suoraan luottokorttilaskussasi, joten se on puhdasta rahaa kotiinpäin. Tämä on kuitenkin vain yksi kortin eduista. Lue lisää eduista seuraavista kappaleissa.


Komplett Bankin telkkarista tuttu lainamainos

Vaatimukset luottokortin hakemiselle?

Tarkkoja vaatimuksia luottokortin saamiselle ei ole vielä tietääksemme julkaistu, joten listaamme kaikki vaatimukset, jotka olemme saaneet tähän asti selville.

Vaatimukset
‚ÄĘ 23 vuoden ik√§raja
‚ÄĘ Jonkinlaisia tuloja
‚ÄĘ Moitteettomat luottotiedot

Vaikka et ihan täyttäisi kaikkia vaatimuksia, voit hakea korttia silti. Hakemukset katsotaan aina tapauskohtaisesti, joten vaikka olisit opiskelija, kannattaa ainakin yrittää.

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydess√§: Korko 19,94 % ja tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 ‚ā¨/12kk. Yht: 1 108 ‚ā¨.

Miten haen Kompletin luottokorttia?

Komplett Bankin luottokorttia on helppo hakea tällä hakemuksella. Hakemusprosessi on suoraviivainen, ja sen ei pitäisi viedä viittä minuuttia pidempään. Alla on vielä hakuprosessin vaiheet selvitettynä.

1. Täytä tietosi, kuten asumismuoto, perheen koko ja taloustiedot.
2. Komplett Bank suorittaa henkilökohtaisen arvioinnin ja luottotietojen tarkistuksen.
3. Saat vastauksen heti, tai myöhemmin sähköpostilla.

Edut Komplett Bankin luottokortissa

Komplett Bank Mastercard on ladattu hyvillä eduilla, joita Suomessa ei olla totuttu näkemään. Alla yhteenveto kortin tärkeimmistä eduista.

‚ÄĘ 50 p√§iv√§√§ korotonta maksuaikaa
‚ÄĘ 2% bonusta nettiostoksista
‚ÄĘ 1% bonusta muista ostoksista
‚ÄĘ Ker√§tty bonus hyvitet√§√§n suoraan laskusta
‚ÄĘ Ei vuosimaksua
‚ÄĘ Valitse oma PIN-koodi
‚ÄĘ L√§himaksu
‚ÄĘ 500-5000‚ā¨ luottoraja
‚ÄĘ Nopea toimitus

Kortin hakeminen on ilmaista ja saat päätöksen heti. Lue lisää ajankohtaisista eduista.

Mitä tämän luottokortin käyttö maksaa?

Kun käytät korttia oikeaoppisesti, eli maksat laskun aina ajallaan ennen eräpäivää, on sen käyttö täysin ilmaista. Käytännössä huolellinen käyttäjä saa korttia käyttämällä rahaa takaisin.

Nyt varmasti mietit, että tämä on höpöpuhetta, mutta anna meille mahdollisuus kertoa miten homma toimii.

Komplett Bank katsos kun palkitsee sinut jokaisesta ostoksesta bonuksilla, jotka sitten hyvitet√§√§n laskussa. Eli jos ostat esimerkiksi nettikaupasta 1000 eurolla, saat 2% bonusta eli rahana 20‚ā¨. Tuo 20‚ā¨ v√§hennet√§√§n 1000‚ā¨ luottokorttilaskustasi, eli sinulle j√§√§ maksettavaa vain 980‚ā¨. Edellytt√§en tietysti, ett√§ maksat laskun ennen er√§p√§iv√§√§ kokonaisuudessaan pois.

Muista kuitenkin, että heti jos missaat eräpäivän, alkaa korot ja kulut juoksemaan, jolloin kortti ei olekaan enää halpa. Muista myös maksaa summa kertamaksuna kokonaisuudessaan välttyäksesi lisäkuluilta. Eli jos laskusta jää maksamatta pienikin osa, tai maksat vain vähimmäismaksun, käynnistyy kallis korko. Kompletin bisnes siis todennäköisesti kannattaa, ja perustuu siihen, että joku epäonnistuu maksamaan laskun eräpäivään mennessä.

Alla kuvakaappaus Komplett Bankin luottokortin hinnastosta.

komplett bank luottokortin hinnasto
(*) Vuotuinen nimelliskorko käteisnostoista 24,90%, korko lasketaan nostopäivästä.
(**) Tilisiirrot ja laskujen maksaminen Omat Sivut -palvelun kautta kerryttävät korkoa tilisiirto päivästä lähtien. Vuotuinen nimelliskorko 24,90%.
(***) Lisätietoa bonusohjelmasta ja käteisnostoista löydät Komplett Bankin sivulta.

Voinko nostaa kortilla rahaa?

Voit nostaa kortilla käteistä Suomessa ja ulkomailla. Kortin käteisnostoista ei peritä mitään nostopalkkiota, mutta käteisnostoihin lisätään korko, joka alkaa rullaamaan heti nostohetkestä. Tästä syystä suosittelemme nostamaan käteistä vain hätätilanteissa.

Jos tarvitset esimerkiksi matkaa varten luottokortin, jolla voit nostaa rahaa, suosittelemme siihen tarkoitukseen jotain toista luottokorttia. Tämä kortti on kuitenkin huippuvaihtoehto ostoksiin erityisesti netissä.

Voinko hankkia Komplett-luottokortille rinnakkaiskorttia?

Tietojemme mukaan, Komplett Bankin luottokortille ei ole ainakaan toistaisesksi mahdollista hankkia rinnakkaiskorttia. Päivitämme kirjoitusta, jos saamme asiasta lisätietoja. Siihen asti suosittelemme saman talouden keskittävän kaikki ostokset yhden kortin alle. Näin voit maksimoida hyödyt.

Miten bonuspisteet kertyvät?

Bonuspisteet kertyvät kaikista nettiostoksista ja muista ostoksista. Nettiostoksista bonusta kertyy 2%, joka on mielestämme varsin mukava etu. Kivijalassa tehdyt ostokset kerryttävät bonuskassaa yhden prosentin verran, joka on myöskin varsin kelvollinen luku. Voit tarkkailla bonuskertymääsi Komplett Bankin sivuilla.

Bonuksia jaetaan tiettyihin rajoihin asti, jotka ovat seuraavat:
‚ÄĘ Yhden kuukauden aikana voit ker√§t√§ 500 bonuspistett√§, eli rahallisesti voit saada jopa 50‚ā¨ hyvityksen ostoksistasi.

‚ÄĘ Vuoden aikana voit ker√§t√§ maksimissaan 2000 bonuspistett√§, eli rahallisesti voit hy√∂ty√§ kortista 200‚ā¨ vuodessa.

Mitä voin tehdä bonuspisteillä?

Kertyneet bonuspisteet hyvitetään laskussasi, joten sinun ei tarvitse tehdä niillä mitään. Tämä on mielestämme paras tapa, sillä esimerkiksi kilpailevan Bank Norwegianin luottokorttipisteet käyvät vain heidän lentoihinsa. Ne kun saattavat jäädä käyttämättä ja vanhentua, jos lennoille ei ole tarvetta.

Onko Komplett Bankin luottokortissa debit-puolta?

Luottokortissa ei ole debit-puolta, vaan kaikki maksut menevät luottopuolle. Kyseessä on siis puhtaasti luottokortti. Jos kaipaat yhdistelmäkorttia, kannattaa suunnata päivittäispankkisi konttoriin.

Paljonko voin saada luottoa?

Luottoraja tarkistetaan aina henkil√∂kohtaisesti hakijan mukaan. Luottorajan suuruuteen vaikuttaa erityisesti hakijan tulot ja asuinmenot. Pienin my√∂nnett√§v√§ kuukausikohtainen luottoraja on tietojemme mukaan 500‚ā¨ ja suurin mahdollinen 5000‚ā¨.

Kauanko kortin toimitus kestää?

Kortti toimitetaan postilla kotiin noin 1-2 viikossa. Jos korttia ei ala kuulumaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä Komplett Bankin asiakaspalveluun.

Tee näin jos kadotat luottokortin

Jos luottokorttisi varastetaan tai se katoaa, soita välittömästi sulkupalveluun, jonka numero on 0942452288. Voit soittaa sulkupalveluun mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Reklamaation tekeminen Kompletille

Korttireklamaation voit tehdä toistaiseksi vain ottamalla yhteyden Komplett Bankin asiakaspalveluun.

Kuka on Komplett Bankin luottokortin takana?

Tätä luottokorttia tarjoaa Komplett Bank niminen yritys, joka on sukua suurelle Komplett Groupille. Komplet Groupilla on iso portfolio monia nettiyrityksiä aina verkkokaupoista erilaisiin palveluihin.

komplett tuotemerkit
Komplett tuotemerkkejä

Mikäli sijoittaminen kiinnostaa sinua, on Komplett Bank listautunut Norjan pörssiin. Komplett Bank on kuitenkin eri yritys kuin Komplett, joten sijoittamalla Komplett Bankiin, sijoitat vain rahoitusbisnekseen.

Yhteenveto kortista

Mielestämme tämä luottokortti on erittäin kelpo maksuväline kaikenlaisiin ostoksiin. Pidimme erityisesti hyvistä bonuksista, jotka vähennetään suoraan laskusta.

Bonusta voi ker√§t√§ yhden kuukauden aikana enint√§√§n 500 pistett√§ (pisteiden arvo 50‚ā¨) ja vuoden aikana enint√§√§n 2000 pistett√§ (pisteiden arvo 200‚ā¨). Voit tarkkailla bonuskertym√§√§si Komplett Bankin -verkkopalvelun Omat Sivut -v√§lilehdest√§. Kun olet saavuttanut pisterajan vuoden tai kuukauden kohdalta, uusia pisteit√§ ei en√§√§ kerry. Korttia voi toki silti k√§ytt√§√§ luottorajaan asti.

Emme pitäneet siitä, että käteisnostoihin tulee korko heti nostohetkestä eteenpäin, emmekä siitä, että korkoa tulee myös, jos maksat laskun osissa. Korkoa peritään myös, jos siirrät rahaa luottokortilla tilillesi tai maksat sillä laskun.

Kaksi vinkkiämme kortin käyttöön ovat:
1. Vältä käteisen nostoa, laskujen maksua tai rahan siirtoa omalle tilillesi
2. Maksa lasku kertamaksulla kokonaisuudessaan pois ennen eräpäivää

Komplett Bank luottokortti kokemuksia

Kompletin luottokortti lanseraattiin Suomessa maaliskuussa 2019, joten siitä ei ole vielä kantautunut korviimme suomalaisten käyttäjäkokemuksia. Tiettävästi ensimmäiset asiakkaat ovat kortin vasta käsiinsä saaneet.

Onnistuimme kuitenkin kaivamaan Komplett Bankin luottokortista kokemuksia ruotsalaisen swedroid.se -sivuston keskustelupalstalta. Yleinen mielipide keskusteluissa tuntui olevan se, että kortin bonusjärjestelmä on tällä hetkellä yksi markkinoiden parhaista.

Kehuja keräsi erityisesti se, että kerätyt bonukset hyvitettiin suoraan luottokorttilaskusta. Vertailuna mainittakoon esimerkiksi Bank Norwegianin luottokortti, jonka pisteet voi käyttää ainoastaan Norwegianin lentoihin.

Tietoa kirjoituksesta

Tiedot tässä kirjoituksessa perustuvat tekemiimme havaintoihin ja taustatutkimukseen. Kirjoituksessa voi esiintyä virheitä, sillä tiedot voivat muuttua usein. Korjaamme kirjoitusta saamiemme tietojen perusteella, jotta sen faktat olisivat mahdollisimman paikkaansapitäviä. Voit myös jättää kommenttia, jos huomaat jotain virheitä kirjoituksessamme.

Mikä on mielestäsi paras luottokortti?

Onko sinulla jo Komplett Bankin luottokortti, vai käytätkö kenties Bank Norwegianin luottokorttia? Jos et ole muuten kuullut vielä Bank Norwegianin luottokortista, suosittelemme lukaisemaan kirjoituksemme kyseisestä kortista.

Voit jättää kirjoituksen alle kysymyksiä ja kokemuksia Komplett Bankin luottokortista. Kaikki kommentit ovat tervetulleita, myös palaute tästä kirjoituksesta. Kiitos kuitenkin lukemisesta ja toivomme, että tästä oli jotakin hyötyä sinulle.


Etusivu ¬Ľ Raha ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "Komplett Bank luottokortti РKokemuksia ja tietoa" klikkaamalla tähteä.
5 / 5 (1 ääntä)

2 kommenttia artikkeliin ”Komplett Bank luottokortti – Kokemuksia ja tietoa”

 1. Tilasin kortin. 2400‚ā¨ nettotuloilla sain 1500‚ā¨ luottorajan. Bank norwegianilla on 4000‚ā¨. Aika kitsaasti antoivat luottoa, mutta kyll√§ tuollakin p√§rj√§√§. Yleens√§ menot olleet kuussa alle 1000‚ā¨ luokkaa. Pit√§√§ vaan maksaa heti kuun vaihteessa lasku

  Vastaa
  • Hei Pena,
   olemme tosiaan kuulleet itsekin, että Komplett Bank on todella tarkka hakijoiden tuloista. Hakemuksia hylätään helposti ja niille ketkä kortin saavat, on luottoraja ollut pienehkö.

   Kaipa tällä sitten yritetään pienentää mahdollisia luottotappioita, mene ja tiedä?

   Vastaa

Jätä kommentti

Secured By miniOrange