Suositut kirjakaupat netissä Р13 kauppaa Suomesta ja ulkomailta

Kirjojen ostaminen netistä on tyydyttävä kokemus, kunhan tiedät mitä ja mistä etsiä. Mietimme mikä olisi suomalaiselle paras kirjakauppa netissä ja päädyimme siihen tulokseen, että osalle se on helppo kotimainen, kun taas toiselle halvin ulkomainen. Ei jaaritella sen enempää, vaan mennään itse asiaan eli niihin kauppoihin. Alta löydät kasaamamme listan, jossa ensin muutama kotimainen kauppa ja niiden alla vielä nuo ulkomaiset nettikaupat.

Ulkomaisista kirjakaupoista oma ehdoton suosikkimme on Amazon.co.uk, josta löytyy usein kirjoja edullisimpaan hintaan. On kuitenkin vaikea sanoa, mikä kirjakauppa netissä on kaikkein halvin, sillä jokaisella on omia tarjouksia ja hinnat vaihtelevat päivittäin.

Suomalaiset kirjakaupat

Suomalaiset kirjakaupat ovat usein aika kalliita ja hitaita toimituksissaan (kiitos posti), mutta onneksi poikkeuksiakin löytyy, varsinkin nettikauppojen puolelta. Alla listattuna mielestämme ehkä parhaat kirjakaupat, jotka löytyy suomenmaalta. Ja muuten, jos tarvitset nettiostoksiin luottokorttia, katso vertailustamme parhaat luottokortit.

1. Adlibris

Palataan takaisin perinteisiin kirjakauppoihin. Seuraavaksi listalla olisi Adlibris, joka on tällä hetkellä yksi suurimmista kirjaverkkokaupoista Suomessa. Kotimaisista kaupoista Adlibriksen hintataso on myös varsin kohtuullinen, joten voimmekin sitä suositella hyvin mielin. Nippelitietona mainittakoon, että CDON kaupan kirjat toimittaa Adlibris.

Katso kirja tarjoukset

‚ÄĘ Sijainti: Suomi
‚ÄĘ Postikulut: Postipaketti 2,90‚ā¨
‚ÄĘ Maksutavat: Klarna-lasku, verkkopankki ja korttimaksu

2. Storytel

Storytelia ei oikein voi laskea verkkokirjakaupaksi millään mittarilla, koska sieltä voi kuunnella vain äänikirjoja. Lisäsimme sen listalle lähinnä siksi, koska se on nykyaikainen tapa kuunnella kirjoja suoraan puhelimesta. Voit siis samalla puuhailla muutakin, kuten siivota tai käydä kävelyllä.

Mikäli olet jo nauttinut Storytellin ilmaisen kokeilujakson, katso täältä lisää ilmaisia äänikirjoja.

‚ÄĘ Toimii mobiilisovelluksella
‚ÄĘ Hinta: 16,99‚ā¨ kuukaudessa
‚ÄĘ Maksutavat: Maksukortit

3. Booky

Booky on monipuolinen kirjakauppa suomessa, joka tarjoaa hyvän valikoiman kirjoja. Kaupan hintataso on hivenen kalliimpi, kuin muilla, mutta heillä on sitä kompensoiva ilmainen toimitus. Toimittaa myös ulkomaille.

‚ÄĘ Sijainti: Suomi
‚ÄĘ Postikulut: Ilmainen postimaksu
‚ÄĘ Maksutavat: Klarna-lasku, verkkopankki ja korttimaksu

5. Suomalainen kirjakauppa

Suomalainen kirjakauppa tunnetaan erityisen hyvästä suomalaisten kirjojen valikoimasta. Hintataso tässä kaupassa on hivenen korkeampi kuin muilla. Kaupan nettisivut ovat tyylikkäät ja sieltä on hyvä katsoa myös paikallisten liikkeiden varastosaldoja.

‚ÄĘ Sijainti: Suomi
‚ÄĘ Postikulut: Alkaen 3,70‚ā¨ (nouto myym√§l√§st√§ ilmainen)
‚ÄĘ Maksutavat: Klarna-lasku, verkkopankki ja korttimaksu

6. Prisma

Prisma on kaikille tuttu elintarvike ja käyttötavara kauppa, jonka verkkokaupasta löytyy toki myös kirjoja. Valikoimasta löytyy ainakin kaikkein suosituimmat kirjat. Postikulut ovat samaa tasoa kilpailijoiden kanssa. Seuraa tarkasti asiakasomistaja etuja, sillä joskus myös kirjat voivat olla tarjouksessa.

‚ÄĘ Sijainti: Suomi
‚ÄĘ Postikulut: Alkaen 2,95‚ā¨ (yli 100‚ā¨ tilaukset ilmaiseksi S-ryhm√§n myym√§l√∂ihin ja pakettiautomaatteihin)
‚ÄĘ Maksutavat: Collector Credit -lasku, verkkopankki ja korttimaksu (bonusta s-kortilla)

kirjakauppa netissä

Ulkomaiset kirjakaupat

Listaan on koottu lähinnä EU-alueella toimivia kauppoja, mutta mukana on pari kirjakauppaa Yhdysvalloistakin. Joukosta löytyy myös käytettyjen kirjojen verkkokauppoja, josta saat kirjat itsellesi edulliseen hintaan.

7. Amazon UK

Amazonilla on runsaasti erilaisia kirjoja, jotka ovat hyvin ryhmitelty eri tyylilajien ja kielen perusteella. Voit valita myös omat hakukriteerisi, jolloin voit etsiä esimerkiksi pelkästään käytettyjä kirjoja ja niin edelleen. Löydät Opastaja.comista myös suositun Amazon -tietopaketin.

‚ÄĘ Sijainti: UK
‚ÄĘ Postikulut: Painon mukaan
‚ÄĘ Maksutavat: Luottokortit ja Visa Electron

8. Wordery

Brittiläinen kirjojen verkkokauppa, joka toimittaa kirjoja Suomeen ilmaiseksi. Wordery on perustettu vuonna 2012 ja se on muutamassa vuodessa kasvanut roimasti. Sivustolla on 5miljoonaa asiakasta sadasta eri maasta. Voit etsiä kirjoja haun avulla tai selailemalla eri kategorioita. Sivusto vaatii rekisteröitymisen. Maksutavoiksi hyväksytään MasterCard credit tai debit, Visa credit tai debit, Solo, American Express tai PayPal. Toimitusaika on 7-10 päivää. Lue PayPal-tilin avausohjeet.

‚ÄĘ Sijainti: UK
‚ÄĘ Postikulut: Ilmainen toimitus!
‚ÄĘ Maksutavat: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal

9. World Of Books

Brittiläinen verkkokirjakauppa, joka tarjoaa käytettyjä kirjoja kilpailukykyiseen hintaan. Heidän valikoima ei ole suuri, mutta heillä on myynnissä harvinaisia vintage-kirjoja. Suurin osa kirjoista on hinnoiteltu 3-6 euron välillä.

Toimitusmaksu on £2.00 eli noin 2,40 euroa per kirja. Toimitusaika Suomeen on 7-30 päivää. Maksutavoiksi hyväksytään PayPal, MasterCard sekä Visa.

‚ÄĘ Sijainti: UK
‚ÄĘ Postikulut: ¬£2.00 per kirja (toimitusaika 8-30 p√§iv√§√§)
‚ÄĘ Maksutavat: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal

10. Better World Books

Betterworldbooks on kirjakauppa, josta löydät hyviä alennuksia lähes aina. Kirjat eivät aina ole halvimpia mahdollisia, mutta valikoima on erittäin laaja ja kirjoja löytyy joka lähtöön. Sivustolta voi löytää erittäin harvinaisiakin kirjoja. Betterworldbooks ei myy pelkästään uusia kirjoja, vaan myös käytettyjä kirjoja. Käytetyt kirjat ovat hyvälaatuisia ja hyvin säilyneitä. Betterworldbook on vuonna 2002 perustettu verkkokauppa, joka toimii Yhdysvalloissa.

Sivuston hyväksymät maksutavat ovat Visa, Master Card ja PayPal. Kirjat toimitetaan Suomeen Yhdysvalloista. Postikulut ovat ilmaiset ja postitus kestää yhdestä viikosta 17 päivään. Kirjoja koskeva arvonlisävero on 10 %.

‚ÄĘ Sijainti: USA
‚ÄĘ Postikulut: Ilmainen toimitus! (toimitusaika 3-5 viikkoa)
‚ÄĘ Maksutavat: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal

11. Book Depository

Aivan kuten BetterWorldBooks, Book Depository tarjoaa ilmaisen toimituksen maailmanlaajuisesti. Bookdepository on brittil√§inen verkkokauppa, josta l√∂ytyy kirjoja monesta eri kategoriasta. Sivustolla voit tehd√§ paljon l√∂yt√∂j√§ ‚ÄĚBargain Shop‚ÄĚ-osastolta. T√§m√§ sivusto on itseasiassa entisen Amazonin ty√∂ntekij√§n perustama, ja sen kyll√§ huomaakin sivuston laadussa.

Seuraavat maksutavat hyväksytään sivustolla: VISA, MasterCard, VISA Debit, VISA Delta, Maestro sekä PayPal. Postikulut ovat ilmaiset ja postitus kestää 4-8 päivää.

‚ÄĘ Sijainti: UK
‚ÄĘ Postikulut: Ilmainen toimitus!
‚ÄĘ Maksutavat: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal

12. Awesome Books

Vuonna 2004 AwesomeBooks perustiin. Sivuston perusti joukko ihmisiä, jotka rakastivat lukemista ja halusivat levittää rakkautta samanhenkisten kanssa. Sivustolla myydään sekä uusia, että käytettyjä kirjoja edulliseen hintaa. Awesomebook-sivustolla myydään kirjojen lisäksi myös pelejä, elokuvia ja musiikkia.

Toimitusaika Suomeen on 3-14 päivää. Postikulut ovat alkaen 3.50 euroa. Maksutavoiksi hyväksytään Visa, MasterCard, AmericanExpress ja PayPal.

‚ÄĘ Sijainti: UK
‚ÄĘ Postikulut: Alkaen ¬£2.99 (toimitusaika 3-5 p√§iv√§√§)
‚ÄĘ Maksutavat: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal

13. Eurospan Bookstore

Jos olet etsimässä tietokirjoja, eurospanbookstore on paikka, josta niitä löytää. Sivustolta löytyy muun muassa koulutus terveys-, tekniikka-, historia-, laki-, matematiikka-, psykologia- ja fysiologiakirjoja.

Toimitusaika Suomeen on 5-7 arkipäivää ja toimitusmaksua ei tule. Maksutapoina hyväksytään PayPal, Visa ja MasterCard.

‚ÄĘ Sijainti: UK
‚ÄĘ Postikulut: Ilmainen toimitus! (toimitusaika 3-7 p√§iv√§√§)
‚ÄĘ Maksutavat: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal

Yhteenveto

Mikä kirjakauppa netissä on mielestäsi paras? Kerro meille suosikkikauppasi, sekä kokemuksia näistä esitellyistä kaupoista. Näin voit auttaa muita kirjojen ystäviä löytämään parempia kirjoja itselleen.


Etusivu ¬Ľ Ostokset