Kirjakaupat netissä – Tilaa ulkomailta

0

Kirjojen ostaminen netistä on tyydyttävä kokemus, kun tiedät mistä etsit. Olemme koonneet kirjaverkkokauppoja, jotka toimittavat uusimpia kirjojaan myös Suomeen. Jos siis rakastat kirjoja ja haluat uusimpia painoksia itsellesi nopeasti, kannattaa ne tilata suosittelemistamme kirjaverkkokaupoista.

On vaikea sanoa, mikä kirjakauppa netissä on halvin, sillä jokaisella on omia tarjouksia ja hinnat vaihtelevat päivittäin.

Yleensä kirjat ovat englanninkielellä, muita muitakin kieliä voi joukosta löytyä, joten kannattaa etsiä tarkkaan. Myös hintavertailu on kannattavaa, jotta pääsisit mahdollisimman halvalla. Joukosta löytyy myös käytettyjen kirjojen verkkokauppoja, josta saat kirjat itsellesi edulliseen hintaan.

Ulkomaisia kirjakauppoja netissä

Katso alla oleva lista niin pääset alkuun kirjaostoksissasi. Listaan on koottu lähinnä EU-alueella toimivia kauppoja, mutta mukana on pari kirjakauppaa Yhdysvalloistakin.

Amazon
Amazonilla on runsaasti erilaisia kirjoja ja kirjoja, jotka ovat hyvin ryhmitelty eri tyylilajien ja kielen perusteella. Amazon mahdollistaa sen, että voit hakea monista eri kriteereistä haluamaasi, joten on helppoa löytää kirjaa, josta olet kiinnostunut. Löydät Opastajasta myös Amazon Suomi -ohjeen.

Wordery
Brittiläinen kirjojen verkkokauppa, joka toimittaa kirjoja Suomeen ilmaiseksi. Wordery on perustettu vuonna 2012 ja se on muutamassa vuodessa kasvanut roimasti. Sivustolla on 5miljoonaa asiakasta sadasta eri maasta. Voit etsiä kirjoja haun avulla tai selailemalla eri kategorioita.

Sivusto vaatii rekisteröitymisen. Maksutavoiksi hyväksytään MasterCard credit tai debit, Visa credit tai debit, Solo, American Express tai PayPal. Toimitusaika on 7-10 päivää.

AbeBooks
Vuonna 1996 perustettu kirjojen verkkokauppa, josta löytyy uusia ja vanhoja romaaneja, harvinaisia painoksia ja tekstikirjoja. Abebooks toimii samalla tavalla kuin Amazon ja se onkin Amazonin omistama. Käyttäjät lisäävät kirjoja myyntiin eri maista, joten postikulut ja toimitusaika riippuvat myyjästä.

Sivustolla on paljon kirjoja, jotka lähetetään ilmaisella toimituksella. Maksutavoiksi hyväksytään VISA, MasterCard ja American Express. Jotkut myyjät hyväksyvät myös PayPalin.

World Of Books

Brittiläinen verkkokirjakauppa, joka tarjoaa käytettyjä kirjoja kilpailukykyiseen hintaan. Heidän valikoima ei ole suuri, mutta heillä on myynnissä harvinaisia, vintage-kirjoja. Suurin osa kirjoista on hinnoiteltu 3-6 euron välillä.

Toimitusmaksu on £2.00 eli noin 2,40 euroa per kirja. Toimitusaika Suomeen on 7-30 päivää. Maksutavoiksi hyväksytään PayPal, MasterCard sekä Visa.

Better World Books
Betterworldbooks on kirjakauppa, josta löydät hyviä alennuksia lähes aina. Kirjat eivät aina ole halvimpia mahdollisia, mutta valikoima on erittäin laaja ja kirjoja löytyy joka lähtöön. Sivustolta voi löytää erittäin harvinaisiakin kirjoja. Betterworldbooks ei myy pelkästään uusia kirjoja, vaan myös käytettyjä kirjoja. Käytetyt kirjat ovat hyvälaatuisia ja hyvin säilyneitä. Betterworldbook on vuonna 2002 perustettu verkkokauppa, joka toimii Yhdysvalloissa.

Sivuston hyväksymät maksutavat ovat Visa, Master Card ja PayPal.
Kirjat toimitetaan Suomeen Yhdysvalloista. Postikulut ovat ilmaiset ja postitus kestää yhdestä viikosta 17 päivään. Kirjoja koskeva arvonlisävero on 10 %.

Book Depository
Aivan kuten BetterWorldBooks, Book Depository tarjoaa ilmaisen toimituksen maailmanlaajuisesti. Bookdepository on brittiläinen verkkokauppa, josta löytyy kirjoja monesta eri kategoriasta. Sivustolla voit tehdä paljon löytöjä ”Bargain Shop”-osastolta.

Seuraavat maksutavat hyväksytään sivustolla: VISA, MasterCard, VISA Debit, VISA Delta, Maestro sekä PayPal.
Kirjat toimitetaan Suomeen EU-alueelta, Iso-Britanniasta, joten voit unohtaa arvonlisäverot sekä tullimaksut. Postikulut ovat ilmaiset ja postitus kestää 4-8 päivää.

AwesomeBooks
Vuonna 2004 AwesomeBooks perustiin. Sivuston perusti joukko ihmisiä, jotka rakastivat lukemista ja halusivat levittää rakkautta samanhenkisten kanssa. Sivustolla myydään sekä uusia, että käytettyjä kirjoja edulliseen hintaa. Awesomebook-sivustolla myydään kirjojen lisäksi myös pelejä, elokuvia ja musiikkia.

Toimitusaika Suomeen on 3-14 päivää. Postikulut ovat aina 3.57 euroa. Maksutavoiksi hyväksytään Visa, MasterCard, AmericanExpress ja PayPal.

Eurospanbookstore
Jos olet etsimässä tietokirjoja, eurospanbookstore on paikka, josta niitä löytää. Sivustolta löytyy muun muassa koulutus terveys-, tekniikka-, historia-, laki-, matematiikka-, psykologia- ja fysiologiakirjoja.

Toimitusaika Suomeen on 5-7 arkipäivää ja toimitusmaksua ei tule. Tullimaksuja ei myöskään tule, sillä tuotteet lähetetään Iso-Britanniasta, joka kuuluu EU-alueeseen. Maksutapoina hyväksytään PayPal, Visa ja MasterCard.

Mikä kirjakauppa netissä on mielestäsi paras? Kerro edullisimmat löytösi kommenteissa!

Osallistu keskusteluun

1000
Top