Kiinalaiset nettikaupat – Tilaajan tietopaketti

Kiinalaiset nettikaupat ovat suosittuja johtuen tilaamisen helppoudesta ja halvasta hintatasosta. Ilmaiset postikulut ja laaja valikoima ovat myös houkuttelevia tekijöitä. Kun tilaat Kiinasta, kannattaa huomioida eri verkkokauppojen valikoimat ja luotettavuus sekä mahdolliset tuontiverot ja tullimaksut, jotka voivat nostaa hintoja huomattavasti.

Ennen tilausta tarkista tuotteen hinta, laatu ja arvostelut. Seuraa myös tilauksen toimitusta ja ota tarvittaessa yhteyttä myyjään, jos ilmenee ongelmia. Kiinan kauppoja käyttämällä voit säästää rahaa ja löytää uniikkeja tuotteita.

Parhaat kiinalaiset nettikaupat Top-21

Alla on lista parhaista kiinalaisista verkkokaupoista, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Nämä verkkokaupat ovat tunnettuja laadukkaista tuotteistaan, edullisista hinnoistaan ja monipuolisista maksuvaihtoehdoistaan. Voit tutustua jokaiseen verkkokauppaan ja löytää etsimäsi tuotteet helposti ja vaivattomasti. Olit sitten etsimässä muotia, kodintarvikkeita tai elektroniikkaa, näiltä verkkokaupoilta löydät varmasti jotain mielenkiintoista.

aliexpress
 • Kaikkea mahdollista
 • Hyv√§t diilit
 • Halvat hinnat

AliExpress on suosittu kiinalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita edulliseen hintaan. Sen valikoimaan kuuluu muun muassa elektroniikkaa, vaatteita, koruja, kauneustuotteita, leluja ja kodintarvikkeita. AliExpressin hintataso on yleisesti ottaen kilpailukykyinen verrattuna muihin verkkokauppoihin, mutta toimitusajat voivat olla pidempiä.

ebay alennuskoodi
 • Edulliset hinnat
 • Paljon tarjouksia
 • Helppo tilata

eBay on kansainvälinen verkkokauppajätti, joka tarjoaa valtavan valikoiman tuotteita eri kategorioissa ympäri maailmaa. Ostajat voivat tehdä upeita löytöjä niin uusista kuin käytetyistäkin tavaroista. Kokeile nyt ja ylläty tuotteiden määrästä.

Vaikka edellä mainitut kiinalaiset verkkokaupat ovatkin suosittuja ja tarjoavat laajan valikoiman edullisia tuotteita, on olemassa myös muita vaihtoehtoja. Alla on esitelty lisää kiinalaisia verkkokauppoja, joilla on kilpailukykyinen hintataso ja edullinen toimitus. Tutustu kauppoihin ja löydä oma suosikkisi.

 • Geekbuying: Suuri ja suosittu verkkokauppa, jolla on EU-varasto ja nopeat toimitusajat.
 • Banggood: Laaja valikoima tuotteita, joiden joukossa on yli 150000 tuotetta.
 • TomTop: Kiinakauppa, jolla on EU-varasto ja monipuolinen valikoima.
 • LightInTheBox: Laaja valikoima naisille suunnattuja tuotteita ja hyv√§ hinta-laatusuhde.
 • Dresslily: Vaatepainotteinen kauppa, jolla hyv√§ hinta-laatusuhde.
 • Joom: Mobiilisovellus, jossa ilmainen toimitus ja edulliset hinnat.
 • TinyDeal: Pieni√§ ja edullisia tavaroita, joiden joukossa my√∂s tietokoneita ja tabletteja.
 • MiniInTheBox: Elektroniikkakauppa, jolla on pitk√§ historia ja hyv√§ hinta-laatusuhde.
 • Wish: Mobiilisovellus, joka tarjoaa helppok√§ytt√∂isen tavan ostaa edullisia tuotteita.
 • Focalprice: Elektroniikkakauppa, joka tarjoaa PayPal-maksuja.
 • FastTech: Elektroniikkakauppa, joka on tunnettu s√§hk√∂tupakkatuotteistaan.
 • DealExtreme: Vanha ja suosittu verkkokauppa, jossa on laaja valikoima tuotteita.
 • Sammydress: Vaatekauppa, joka on erikoistunut naisten mekkoihin.
 • Rosegal: Muotivaatekauppa, joka tarjoaa ilmaisen toimituksen.
 • EverBuying: Elektroniikkakauppa, jolla on laaja valikoima.
 • DealsMachine: Elektroniikkakauppa, joka on suunnattu miehille.
 • Newfrog: Monipuolinen kauppa, jolla on laaja valikoima tuotteita.
 • Tmart: Kiinakauppa, jolla on helppo PayPal-maksu.
 • Gearbest: Kiinalainen sekatavarakauppa, joka oli jossain vaiheessa suosittu.

Listalla on kauppoja, jotka ovat keskittyneet esimerkiksi elektroniikkaan, vaatteisiin, kodintarvikkeisiin ja muotiin. Jokainen kauppa tarjoaa erilaisia etuja ja ominaisuuksia, kuten EU-varaston, helpon PayPal-maksun ja ilmaisen toimituksen.

On tärkeää huomata, että tämä lista ei kata kaikkia kiinalaisia verkkokauppoja, mutta näistä kaupoista löytyy varmasti kaiken tarvitsemasi.

Kiinakauppojen EU-varastot

Tiedostamme, että moni asiakas haluaa tilata suoraan EU-alueelta, joten haluamme muistuttaa, että monilla kiinalaisilla verkkokaupoilla on EU-varastoja, joista voit tilata tuotteita nopeasti ilman lisäveroja tai maksuja. Kun tilaat EU-varastosta, saat tuotteen yleensä huomattavasti nopeammin kuin Kiinasta tilattaessa. On kuitenkin tärkeää varmistaa tilausta tehdessä, että valitset oikean EU-alueen varaston, jotka ovat yleensä nimeltään toimitusmaan lyhenteellä, kuten EU, UK, IT, FR, DE tai ES.

Kiinakaupoissa on laaja valikoima

Kiinalaisilla verkkokaupoilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joiden joukosta löytyy lähes kaikki, mitä kuluttaja saattaa tarvita. Kiinassa valmistetaan nykyään lähes kaikki tuotteet, sillä siellä on halvemmat tuotantokustannukset kuin monissa muissa maissa.

Tämä tarkoittaa sitä, että Kiinakaupoissa on laaja valikoima tuotteita laidasta laitaan, kuten vaatteita, elektroniikkaa, asusteita, kodintarvikkeita ja leluja. Kiinakaupat tarjoavat usein erittäin kilpailukykyiset hinnat, mikä on houkutellut monia kuluttajia ympäri maailmaa tekemään ostoksia niissä.

Kiinalaisissa verkkokaupoissa on halvempi hinta

Monet Kiinan verkkokaupat tarjoavat tuotteitaan huomattavasti halvemmalla kuin Suomen jälleenmyyjät, sillä ne valmistetaan Kiinassa ja myydään suoraan kuluttajille. Ostamalla suoraan Kiinasta, voit säästää rahaa ja välttyä maksamasta ylimääräisiä kuluja välikäsille.

Tämä on yksi suuri syy siihen, miksi Kiinakaupat ovat niin suosittuja ympäri maailmaa. Lisäksi, vaikka toimituskulut saattavatkin tuntua korkeilta, ne ovat usein huomattavasti halvempia kuin Suomen jälleenmyyjillä.

Kiinalaisten verkkokauppojen laatu ja hinta kohtaavat

Kiinalaiset verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tuotteita edullisella hinnalla. Vaikka tuotteiden laatu ei aina ole huippuluokkaa, hinta-laatusuhde on yleensä kohdallaan. On tärkeää kuitenkin lukea tuotteista ja myyjistä saatavia arvosteluja ennen tilaamista, jotta vältyt pettymyksiltä. On myös hyvä pitää mielessä, että joissakin verkkokaupoissa on tarjolla hieman laadukkaampia tuotteita, joiden hinta voi olla hieman kalliimpi.

Asiakaspalvelu pyrkii auttamaan

Kiinalaisilla nettikaupoilla on yleensä hyvä ja nopea asiakaspalvelu, joka pyrkii auttamaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakaspalvelu on usein saatavilla monilla eri kielillä, ja he ovat halukkaita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja auttamaan ongelmatilanteissa.

Lisäksi monet kaupat tarjoavat erilaisia takuita ja palautusmahdollisuuksia, joten asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että he saavat rahoilleen vastinetta. On tärkeää lukea kaupan takuuehdot ja palautuskäytännöt ennen tilaamista, jotta mahdolliset ongelmatilanteet voidaan ratkaista helposti ja nopeasti.

Kärsivällisyyttä toimitusaikojen kanssa

Kannattaa tilata Kiinasta silloin, kun sinulla ei ole kiire saada tuotetta. Emme suosittele tilaamista tilaisuuteen, joka on kahden viikon päästä, sillä et voi koskaan olla varma, saapuuko tuote sinulle niin lyhyessä ajassa. Jos tuote saapuukin nopeasti, et voi tietää vastaako se odotuksiasi.

Valmistaudu maksamaan verot ja tullit

Asiakkaan kannattaa aina varautua siihen, että Kiinasta tilattuihin tuotteisiin saattaa liittyä arvonlisäverot ja tullimaksut. Saat erillisen saapumisilmoituksen, kun maksuja on suoritettava. Noudata saapumisilmoituksessa olevia ohjeita. Lisätietoja saat Tullin verkkosivuilta.

√Ąl√§ usko nettikaupoissa olevia kuvia

Suurin osa kiinalaisista kaupoista käyttää suosittujen bloggareiden ja Instagram-käyttäjien inspiraatiokuvia hyväkseen, mutta todellisuudessa myyvät vain kopioita kuvissa esiintyvistä tuotteista.

Yleensä lähikuvat tuotteista ovat aitoja ja vastaavat oikeaa tuotetta. Kannattaa ottaa yhteyttä myyjään ja kysyä, voisiko hän lähettää aitoja kuvia tuotteesta.

Vältä tilaamasta yhden koon vaatteita, sillä ne eivät yleensä istu hyvin. Ne voivat olla liian isoja tai liian pieniä. Selvitä aasialainen kokotaulukko ja vertaa sitä EU-kokotaulukkoon. Joskus kaupat saattavat ilmoittaa koon UK- tai US-merkinnällä, joten kannattaa olla tarkkana tämän asian kanssa.

Etsi tuotteista arvosteluja ja asiakkaiden valokuvia

Olipa kyseessä mikä tahansa tuote, kannattaa aina etsiä siitä kirjoitettuja arvosteluja. Joissakin kaupoissa asiakkaiden on mahdollista lisätä tuotteista kuvia ja kirjoittaa arvosteluja. Näin voit nähdä, miltä tuote näyttää ja toimii käytännössä. Arvostelut helpottavat varmasti monen asiakkaan ostopäätöstä.

Jos et löydä kyseiseltä sivulta kuvia tai arvosteluja, voit tutkia asiaa Google-haun avulla ja etsiä samaa tuotetta muista nettikaupoista. Usein kiinalaiset kaupat myyvät samoja tuotteita eri nimillä, joten kannattaa tarkistaa, löytyykö tuote toisesta kaupasta ja lukea sieltä arvosteluja.

Takuu ja palautus voi tuottaa ongelmia

Kiinasta Suomeen toimitus ei maksa myyj√§lle juuri mit√§√§n, joten he voivat tarjota tuotteita ”ilmaisella toimituksella”. Toimituskulut on tietysti sis√§llytetty tuotteen hintaan, mutta silti se on edullista verrattuna muihin toimitustapoihin. Ennen tilausta on t√§rke√§√§ lukea takuu- ja palautusehdot kaupan sivuilta. Jos tarvitset apua ennen ostoa, voit kysy√§ sit√§ myyj√§lt√§.

Jos tuote on rikki tai viallinen, tuotteen palautus takaisin Kiinaan on usein ostajan vastuulla. Palauttaminen voi olla kallista ja vaivalloista, joten harkitse tarkkaan ennen kuin palautat pienen tavaran. Takuuasioissa kannattaa ottaa kuva rikkinäisestä tuotteesta ja lähettää se myyjälle. Pyydä ensisijaisesti uutta tuotetta tai esimerkiksi alennusta. Näin pääset helpommalla. Voit myös pyytää rahojen palautusta, jos tuote oli rikki jo saapuessaan.

Varo kopioita

Tuoteväärennöksiä tehdään monista eri tuotteista, kuten vaatteista, koruista, kelloista, kosmetiikasta, hajuvesistä, laukuista, aurinkolaseista ja kengistä. Lisäksi väärennöksiä tehdään myös puhelimista ja lääkkeistä. Ole siis aina varovainen tilatessasi, jotta voit välttyä väärennöksiltä.

On t√§rke√§√§ muistaa, ett√§ tuotev√§√§renn√∂sten tuonti Suomeen elinkeinotarkoituksessa on rikollista ja voi johtaa vakaviin seuraamuksiin. √Ąl√§ siis osta tuotev√§√§renn√∂ksi√§, vaan varmista aina, ett√§ tilaat aitoja ja laadukkaita tuotteita.

Tulli ja verot Kiinasta tilatessa

EU:n ulkopuolelta tilattaessa tulee varautua siihen, että tilaus todennäköisesti jää tulliin, jolloin ostajan pitää maksaa arvonlisäverot ja mahdolliset tullimaksut. Tullin verkkosivuilta löytyy tarkemmat tiedot siitä, milloin ja kuinka paljon veroja ja tullimaksuja täytyy maksaa.

Jos olet jo maksanut verot tilausvaiheessa, ilmoita siitä nettitullauksessa ja liitä mukaan maksutosite. Kun saat tullauspäätöksen, voit hakea vapautusta postin käsittelymaksusta.

Jotta voit saada Tullilta ja Postilta vapauttavan päätöksen, tarvitset kaupalta tyypillisesti IOSS-numeron. Kaikki kiinalaiset verkkokaupat eivät jaa IOSS-numeroa, jolloin joudut maksamaan postin käsittelymaksun ja verot uudestaan Suomessa. Veroja voi jälkikäteen yrittää pyytää takaisin kaupalta, mutta postin käsittelymaksua ei yleensä hyvitetä.

Kiinakauppojen tärkeimmät alepäivät

Kiinalaisissa nettikaupoissa on erittäin edullisia tuotteita muutenkin, ja monet tuotteet ovat alennuksessa päivittäin. On kuitenkin olemassa tiettyjä tärkeitä juhlapyhiä, jolloin tuotehintoja alennetaan huomattavasti, joten kannattaa pitää ne mielessä.

Labor Day РSyyskuun ensimmäinen maanantai

New Yorkissa se on virallinen vapaapäivä ja sitä pidetään kesän päätösjuhlana, johon useimmat kiinalaiset nettikaupat osallistuvat alentamalla tuotteidensa hintoja.

Singles’ Day Р11.11.

Myös Suomeen rantautunut Singles’ Day, joka tarkoittaa sinkkujen päivää, on Kiinassa kaikkein näkyvin alennusmyyntipäivä.

Black Friday ‚Äď Marraskuun viimeinen perjantai

Alun perin amerikkalainen suuri alennuspäivä, joka on rantautunut eri puolille maailmaa. Black Friday eli musta perjantai on tärkeä alennusmyyntipäivä, johon lähes kaikki kiinalaiset nettikaupat osallistuvat.

Cyber Monday ‚Äď Black Fridayn j√§lkeinen maanantai

Cyber Monday vietet√§√§n Black Friday’n j√§lkeisen√§ maanantaina alennusmyyntej√§. T√§h√§nkin t√§rke√§√§n alennusp√§iv√§√§n osallistuvat l√§hes kaikki kiinalaiset kaupat.

Christmas ‚Äď Joulukuu

Kiinalaisilla verkkokaupoilla on paljon aletuotteita myös ennen joulua lähes koko joulukuun ajan. Yleensä nettikauppojen etusivun kautta pääsee selailemaan joulutuotteita alennushinnoin.

Boxing Day РTapaninpäivänä

Boxing Day vietet√§√§n tapaninp√§iv√§n√§ eli 26.12. Boxing Day on p√§√§asiassa Yhdistyneess√§ kuningaskunnassa, Ugandassa, Hong Kongissa, Australiassa, Kanadassa, Uudessa Seelannissa ja Etel√§-Afrikassa. Jotkut kiinalaiset verkkokaupat osallistuvat t√§h√§n ”lahjapakettip√§iv√§√§n” alennusmyynneill√§.

Yhteenveto

Kiinalaiset verkkokaupat ovat suosittuja ostospaikkoja, sillä niiden tarjonta on laaja ja hinnat edulliset. Tilatessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja lukea tuotteiden arvosteluja sekä takuu- ja palautusehdot huolellisesti ennen tilausta.

Lis√§ksi on syyt√§ varautua tullimaksuihin ja arvonlis√§veroihin, kun tilaa EU:n ulkopuolelta. Kiinalaiset verkkokaupat osallistuvat my√∂s eri alennusp√§iviin, kuten Black Fridayhin ja Singles’ Dayhin, jolloin tuotteiden hinnat voivat olla erityisen edullisia.

Miksi kiinalaiset verkkokaupat ovat suosittuja?

Kiinalaiset verkkokaupat ovat suosittuja edullisten hintojen ja laajan valikoiman vuoksi.

Kannattaako tilata vaatteita Kiinan verkkokaupoista?

Kannattaa, mutta kannattaa tarkistaa aasialainen kokotaulukko ja vertailla sitä EU-kokotaulukkoon ennen tilausta.

Miten välttää tuoteväärennöksiä Kiinan verkkokaupoista tilattaessa?

Vältä ostamasta liian edullisia tuotteita ja tutki arvosteluja sekä kuvia tuotteista ennen tilausta.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Kiinalaiset nettikaupat – Tilaajan tietopaketti