Kiinalaiset huijaussivustot – 6 tapaa paljastaa huijauskauppa

2

Kiinalaisia verkkokauppoja on netti pullollaan, mutta kaikki sivustot eivät ole luotettavia. Kannattaa siis olla varovainen, mistä tilaa. Tutki sivusto tarkkaan ja kiinnittää huomiota eri seikkoihin. Etsi myös Googlen avulla tietoja ja kokemuksia sivustosta. Kiinalaisia huijausivustoja löytyy paljon ja haluamme niistä kertoa teille.

Todellisen verkkokaupan perustamiseen vaaditaan paljon työtä. Laillisen kaupan tarvitsee luoda luettelo tuotteista, kuvilla ja kuvauksia sekä muilla tiedoilla varustettuna. Kaupalla on oltava myös postitustietoja, tiedot maksuista sekä asiakastuki. Kaikki sivustot, joita on mainittu Opastaja.com-sivustolla ovat todellisia ja laillisia kauppoja.

Väärennetyn verkkokaupan luominen on melko yksinkertaista. Ostetaan yksinkertainen malli ja varastetaan kaikki tuotteet muista sivustoista. Sitten, kun ihmiset ostavat, sanotaan että tuote on lähetetty.

Jos ihmiset valittavat verkkokaupalle, heille kerrotaan, että heidän tuotteensa on jumissa. Toinen vaihtoehto on, etteivät he vastaa ollenkaan.

Liian hyvää ollakseen totta

Älä lankea äärimmäisen edulliseen hintaan. Jos löydät tuotteen, joka maksaa vain 20% todellisesta hinnasta, älä osta sitä. Kyseessä on mitä todennäköisemmin huijaus. Muista aina yksinkertainen sääntö: Jos se on liian hyvä ollakseen totta, se myös on. Miksi sitten yhdysvaltalaiset yritykset, kuten Nike tai Apple myyvät tuotteitaan kiinalaisten myymälöiden kautta erittäin edulliseen hintaan, jos niillä on omia toimivia verkkosivuja? Jos löydät yhdysvaltalaisia, kanadalaisia, brittiläisiä tai australialaisia tuotteita Kiinan varastosta halvemmalla kuin niiden alkuperäisessä maassa, kyseessä on todennäköisesti väärennös.

6 Yksinkertaista tapaa paljastaa feikkisivusto

Katso nämä kuusi kohtaa niin tiedät melko varmasti, onko kyseessä huijaus vai ei!

1. Tarkista URL-osoite. Näyttääkö se uskottavalta ja todelliselta?
2. Ovatko hinnat liian hyviä ollakseen totta?
3. Löytyykö sivustolta kirjoitusvirheitä?
4. Onko pankkisiirto maksuvaihtoehtona?
5. Ovatko kaupan yhteystiedot mainittuina?
6. Käyttääkö kauppa suojattua yhteyttä? https:// – osoitteen edessä

Huijauskauppoja

Alla on mainittuna muutamia kiinalaisia verkkokauppoja, jotka eivät ole todellisia. Jos törmäät uuteen verkkokauppaan, jota et näe luettelossa, kirjoita siitä kommenttikenttään.

99ssx.com
rm44.com
dhgatebuy.com (DHgate.com on todellinen)
cheng-xia.com
chinacheapwholesale.net
chinasprint.com
chuweixin-trading.com
buyonsalecheap.com
hk-bonroy.com
hk-electronic.com
hk-pshop.com
hk-kairui.com
ksrplayer.com
mart-free.com (martofchina.com on todellinen)
mgrcrockthegreen.org
onsinking.com
wholesale-applestore.com
wholesale-watchess.com
wholesaledigitalstore.com
wholesalefactoryshop.com
yongtonghuamei.com

Edellä mainitut kaupat ovat siis huijauskauppoja, joten älä siis missään nimessä tilaa tai rekisteröidy niihin! Oletko itse törmännyt väärennetyyn verkkosivustoon? Kommentoi alle ja varo erilaisia huijauksia, kuten Amazonissa leviävää tietojenkalasteluhuijausta.

2
Osallistu keskusteluun

1000
1 Kommenttiketjuja
1 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
Make

T*********.com (nettiosoite sensuroitu -ylläpito)
Liian hyvää ollakseen totta…. testasin silti😖

Top