Kellot netistä edullisemmin – Parhaat kaupat ja 4 vinkkiä valintaan

2 kommenttia

Kello on tyylikäs lisä pukeutumiseen, josta on kaiken lisäksi hyötyä. Kellon valinta voi kuitenkin olla hankalaa, koska kelloja on tuhansia erilaisia. Löydät kirjoituksesta vinkkejä kellon valintaan ja tietoa kellojen vaihtorannekkeista. Tilaa suositut kellot netistä halvemmalla kirjoituksemme avulla.

Edulliset kelloverkkokaupat

Löydät alta suosituimpia nettikauppoja kello-ostoksiin Suomesta ja ulkomailta. Kaikki kaupat sijaitsevat kuitenkin EU-alueella, joten sinun ei tarvitse maksaa mitään veroja tai tullimaksuja. Hauskaa shoppailua!
 

keskisen kello

Suomen suurin kelloverkkokauppa, jossa loistava valikoima. Kaupalla on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa sekä sen hintataso on erittäin kilpailukykyinen. Ilmainen kaiverrus mahdollinen.

Ilmainen toimitus
Toimitusaika 1-2 päivää
Lasku, osamaksu, kortti, verkkopankki ja PayPal
60-päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Suomi

Katso tarjoukset

Watchshop kokemuksia

Todennäköisesti Brittien suurin kellokauppa netissä, jonka valikoimassa on yli 15000 kelloa. Kaupalla on nopea ja ilmainen toimitus sekä halvat hinnat. Kaupalla on myös tuhansia kellotarjouksia.

Ilmainen toimitus (2-10pv)
Ilmainen pikatoimitus yli 90£ ostoksiin (2-5pv)
Kortit ja PayPal
30-päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Englanti

Katso tarjoukset

laatukellot

Huima valikoima, josta löydät merkit, kuten Rolex. Vakuutetut ja ilmaiset toimituksen ja vähintään 2-vuoden takuu. Laatukellot on osa Scandinavian Luxury Groupia, joka on Pohjois-Euroopan johtavia kellokauppoja.

Toimituskulu riippuu kellosta
Ilmainen vaihto ja palautus
Kortit, lasku (enint. 3000€) ja pankkisiirto
14-päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: EU-alue

Katso tarjoukset

amazon.de

Verkkokauppojen kuningas, jonka valikoimassa on kaikkea mahdollista. Ilmainen toimitus yli 39,00€ arvoiseen tilaukseen, jos myyjänä Amazon.de itse.

Ilmainen toimitus mahdollinen
Edullinen hintataso
Kaikki yleisimmät maksukortit
Yleensä 30-päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: EU-alue

Katso tarjoukset

Watchshop What Makes You Tick?

 

4 vinkkiä kellon valintaan

Kellon valinta netissä näkemättä tuotetta voi olla hankalaa. Ostaja onkin vähäisten tietojen varassa. Olemme selittäneet muutaman valintaa helpottavan tekijän. Lue neljä seuraavaa vinkkiä.

1. Rungon/kellotaulun -leveys

Rungon leveys (case width) on tärkeä seikka kellon ulkonäön kannalta. Liian pieni kellotaulu voi näyttää hassulta isossa kädessä. Iso kellotaulu kapeammassa kädessä ei myöskään ole välttämättä paras vaihtoehto. Jaoimme kellotaulujen leveydet kolmeen luokkaan hahmotusta helpottamaan. Huomioi kuitenkin, että luokittelumme on vain suuntaa antava ja parhaiten saat selville itsellesi sopivat koot kokeilemalla.

Pieni kellotaulu on noin 15-39mm. Sopii pieneen ranteeseen tai naiselle.
Keskikokoinen kellotaulu on noin 40-43mm. Melko turvallinen valinta miehelle.
Iso kellotaulu on noin 44-60mm. Nämä koot sopivat isompaana ranteeseen.

2. Kellotaulun lasin materiaali

Lasin materiaali (crystal/glass type) on toinen asia, joka kannattaa huomioida. Suosittelemme safiirilasia, koska se on käytännössä naarmuuntumaton. Mineraalilasi on tavallisin vaihtoehto, mutta hieman alttiimpi naarmuille. Kellot on järkevää säilyttää niille suunnitelluissa säilytysrasioissa. Löydät edullisia säilytysrasioita esimerkiksi eBay ja AliExpress -kaupoista.

3. Rannekkeen materiaali

Rannekkeen materiaali (strap type) on täysin henkilökohtainen valinta. Metalli voi tuntua kylmältä aluksi, mutta se muuttuu kädenlämpöiseksi lyhyen käytön jälkeen. Metallinen ranneke on perinteinen valinta ja se on helppo säätää sopivaksi oikeilla työkaluilla.

Nahkaranneke on sopiva klassiseen tyyliin ja pukukelloksi. Kumi- ja silikonirannekkeet ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Ne sopivat erityisesti urheillullisen tyylin luojaksi. Kumi ja metallirannekkeiden etu on niiden vedenkestävyydessä.

4. Kellon vedenkestävyys

Kellon vedenkestävyys (water resistance) on luokiteltu eri tasoihin. 30M kestää roiskeita. 50M sopii kevyeen uimiseen. 100M ja siitä eteenpäin kestävällä kellolla voi uida ja sukellella. Suositukset vaihtelevat hieman valmistajan mukaan.

Kellon ranneke vaihtoon

Useimpiin kellomalleihin voi vaihtaa itse rannekkeen. Vaihtamalla rannekkeen, voit paremmin näyttää tyylisi kellon avulla tai vaikka vain korvata rikki menneen uudella. Rannekkeen vaihtamiseksi sinun pitää mitata rannekkeen leveys kohdasta josta se kiinnittyy kellotauluun. Vaihtorannekkeita löytyy hakusanalla ”watch bands” monista nettitavarataloista, kuten AliExpress ja vaikkapa Banggood. Jos muuten kiinnostaa, lue Banggood tilauskokemuksemme.

kellon korjaus työkalut
Edullinen kellon korjaussetti sisältää kaiken tarvittavan

Yleinen leveys miesten kelloissa on 20-22mm. Muista tarkistaa tuleeko vaihtorannekkeessa tapit mukana. Jos tapit eivät ole mukana, tulee sinun tilata rannekkeen leveyttä vastaavat. Voit ostaa vaihtotappeja esim. Ebay ja AliExpress kaupoista hakusanalla ”watch pins”. Suosittelemme hankkimaan myös tappien irroitukseen tarkoitetun ja muuhun kellon fixailuun tarkoitetun työkalusetin.

Miksi tilaisin kellot ulkomailta?

Ulkomaiset kellokaupat ovat isoja kansainvälisiä yrityksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitukset ovat nopeita ja yleensä ilmaisia. Takuu ja vaihtoasiat hoidetaan ammattitaitoisesti. Tilatessasi kellot netistä voit siis säästää jopa puolet normaalista jälleenmyyntihinnasta.

Suosittuja kellokauppoja

Seuraavassa listassa on suuria kelloverkkokauppoja. EU:sta tilatessasi, et joudu huolehtimaan tulleista etkä veroista. Paketti tuodaan suoraan kotiisi. Listatut kaupat ovat luotettavia ja niiden valikoima tyydyttää varmasti jokaisen kelloharrastajan toiveet. Huomaathan, että listassa on muutama brittikauppa mukana, joista tilatessa sinun tulee tarkistaa tulli- ja veroasiat.

Keskisen Kello

Keskisen Kello on todennäköisesti suomen suosituin kelloverkkokauppa. Voimme suositella kauppaa sen monipuolisen valikoiman, sopivan hintatason ja nopeiden toimitusten (1-2 pv) ansiosta. Osaan tuotteista voi saada ilmaisen kaiverruksen. Tuotteissa on myös ilmainen toimitus, sekä 60 päivän palautusoikeus.

Laatukellot

Laatukellot -verkkokauppa kuuluu Scandinavian Luxury Group AB yritykseen. Sillä on pääkonttori tukholmassa. Kauppa toimii koko EU-alueella, joten hintataso on kilpailukykyinen. Kauppa myöntää tuotteille takuun, joten voit tilata turvallisin mielin.

Watchshop

Watchshop on brittien ykköskauppa kello-ostoksille. Valikoima on hyvä ja ennen kaikkea sivu on helppokäyttöinen! Tämä kellokauppa on täydellinen sinulle, joka etsit kelloa noin 50-500€ hintaluokassa. Suosittelemme erittäin lämpimästi tätä kellokauppaa!

Amazon.co.uk

Tuttu ja turvallinen Englannin Amazon. Valikoimassa kaikenlaisia kelloja jokaiseen makuun. Tarjontaa on vaikeampi selata, jos vertaa edellä mainittuihin vain kelloihin erikoistuneisiin kauppoihin.

Amazon.de

Saksan Amazon on samankaltainen kuin Englanninkin versio tästä kaupasta. Valikoima voi olla hieman erilainen kuin Englannissa. Saksan Amazonista saat nyt ilmaisen toimituksen yli 39€ tilauksiin. Tilauksen lähettäjän pitää olla Amazon.de itse.

Apua Amazon.co.uk ja Amazon.de tilauksiin löydät kattavasta Amazon ohjeestamme.

Ebay

Ebayn valikoima on varmasti laajin mitä netistä löydät. Edellä mainittu linkki vie sinut vain EU-ilmoituksiin, mutta poistamalla maarajauksen, voit katsoa kelloja vaikka Singaporesta. Ebay on hyvä paikka ostaa esimerkiksi Seikon-kello suoraan Aasiasta. Katso myyjän palautteet ja ilmoitus huolellisesti ennen ostoa. Apua eBay tilaukseen löydät lukemalla suomenkielisen eBay ohjeemme.

Loppusanat

Kiitos lukemisesta. Heräsikö sinulle kysymyksiä? Kommentoi rohkeasti alle mielipiteitäsi (viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta). Jos olet kiinnostunut älykelloista, lue artikkelimme hyvistä älykelloista.


Etusivu » Ostokset »

2 kommenttia artikkeliin ”Kellot netistä edullisemmin – Parhaat kaupat ja 4 vinkkiä valintaan”

  1. Sivustolla vanhentunutta tietoa Britit erosivat Eu:sta. Sen vuoksi kaupat muuhun Eurooppaan on verollista kauppaa, jossa tullimaksut on huomioitava.

    Vastaa

Jätä kommentti