Kellot netistä edullisemmin – 4 vinkkiä kellon valintaan

0
Kello on tyylikäs lisä pukeutumiseen, josta on kaiken lisäksi hyötyä. Kellon valinta voi kuitenkin olla hankalaa, koska kelloja on tuhansia erilaisia. Löydät kirjoituksesta vinkkejä kellon valintaan ja tietoa kellojen vaihtorannekkeista. Tilaa suositut kellot netistä halvemmalla kirjoituksemme avulla. Muista, että voit kysyä tarvittaessa apua kommenteissa.

Löydät alta suosituimpia nettikauppoja kello-ostoksiin Suomesta ja ulkomailta. Kaikki kaupat sijaitsevat kuitenkin EU-alueella, joten sinun ei tarvitse maksaa mitään veroja tai tullimaksuja. Hauskaa shoppailua!

keskisen kello
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Suomi
 
Kauppaan >
laatukellot
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: EU-alue
 
Kauppaan >
Watchshop kellokauppa
• Paras valikoima
• Ilmainen toimitus
• Yleensä halvin
• Toimitusmaa: EU-alue
 
Kauppaan >
amazon.de
• Hyvä valikoima
• Edullinen
• Toimitusmaa: EU-alue
 
Kauppaan >

 

4 Vinkkiä kellon valintaan aloittelijoille

Kellon valinta netissä näkemättä tuotetta voi olla hankalaa. Ostaja onkin vähäisten tietojen varassa. Olemme selittäneet muutaman valintaa helpottavan tekijän. Lue neljä seuraavaa vinkkiä.

1. Rungon koko/kellotaulun leveys (case width) on tärkeä seikka kellon ulkonäön kannalta. Liian pieni kellotaulu voi näyttää hassulta isossa kädessä. Iso kellotaulu kapeammassa kädessä ei myöskään ole välttämättä paras vaihtoehto. Jaetaan koot kolmeen ryhmään hahmotusta helpottamaan.

Pieni kellotaulu on noin 15-39mm – Sopii pieneen ranteeseen tai naiselle.
Keskikokoinen kellotaulu on noin 40-43mm. Melko turvallinen valinta miehelle.
Iso kellotaulu on noin 44-60mm. Nämä koot sopivat isompaan ranteeseen.

2. Kellotaulun lasin materiaali (crystal/glass type) on toinen asia, joka kannattaa huomioida. Suosittelemme safiirilasia, koska se on käytännössä naarmuuntumaton. Mineraalilasi on tavallisin vaihtoehto, mutta hieman alttiimpi naarmuille. Kellot on järkevää säilyttää niille suunnitelluissa säilytysrasioissa. Löydät edullisia säilytysrasioita esimerkiksi eBay ja AliExpress -kaupoista.

3. Rannekkeen materiaali (strap type) on täysin henkilökohtainen valinta. Metalli voi tuntua kylmältä aluksi, mutta se muuttuu kädenlämpöiseksi lyhyen käytön jälkeen. Metallinen ranneke on perinteinen valinta ja se on helppo säätää sopivaksi oikeilla työkaluilla.

Nahkaranneke on sopiva klassiseen tyyliin ja pukukelloksi. Kumi ja silikoni rannekkeet ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Ne sopivat erityisesti urheillullisen tyylin luojaksi. Kumi ja metallirannekkeiden etu on niiden vedenkestävyydessä.

4. Kellon vedenkestävyys (water resistance) on luokiteltu eri tasoihin. 30M kestää roiskeita. 50M sopii kevyeen uimiseen. 100M ja siitä eteenpäin kestävällä kellolla voi uida ja sukellella. Suositukset vaihtelevat hieman valmistajan mukaan.

Kellojen vaihtorannekkeet

Useimpiin kellomalleihin voi vaihtaa itse rannekkeen. Vaihtamalla rannekkeen, voit paremmin näyttää tyylisi kellon avulla tai vaikka vain korvata rikki menneen uudella. Rannekkeen vaihtamiseksi sinun pitää mitata rannekkeen leveys kohdasta josta se kiinnittyy kellotauluun. Katso vaihtorannekkeita eBay-kaupasta.

Yleinen leveys miesten kelloissa on 20-22mm. Muista tarkistaa tuleeko vaihtorannekkeessa tapit mukana. Jos tapit eivät ole mukana, tulee sinun tilata rannekkeen leveyttä vastaavat. Voit ostaa vaihtotappeja täältä. Suosittelemme hankkimaan myös tappien irroitukseen tarkoitetun työkalusetin, jottet vahingoita kelloasi.

Miksi tilaisin kellot ulkomailta?

Ulkomaiset kellokaupat ovat isoja kansainvälisiä yrityksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitukset ovat nopeita ja yleensä ilmaisia. Takuu ja vaihtoasiat hoidetaan ammattitaitoisesti. Tilatessasi kellot netistä voit siis säästää jopa puolet normaalista jälleenmyyntihinnasta.

Suosittuja kellokauppoja

Seuraavassa listassa on Euroopan suurimpia kelloverkkokauppoja. EU:sta tilatessasi, et joudu huolehtimaan tulliasoista etkä veroista. Paketti tuodaan suoraan kotiisi. Listatut kaupat ovat luotettavia ja niiden valikoima tyydyttää varmasti jokaisen kelloharrastajan toiveet.

Keskisen Kello
Keskisen Kello on todennäköisesti suomen suosituin kelloverkkokauppa. Voimme suositella kauppaa sen monipuolisen valikoiman, sopivan hintatason ja nopeiden toimitusten (1-2 pv) ansiosta. Osaan tuotteista voi saada ilmaisen kaiverruksen. Tuotteissa on myös ilmainen toimitus, sekä 60 päivän palautusoikeus.

Laatukellot
Laatukellot -verkkokauppa kuuluu Scandinavian Luxury Group AB yritykseen. Sillä on pääkonttori tukholmassa. Kauppa toimii koko EU-alueella, joten hintataso on kilpailukykyinen. Kauppa myöntää tuotteille takuun, joten voit tilata turvallisin mielin.

Watchshop
Watchshop on brittien ykköskauppa kello-ostoksille. Valikoima on hyvä ja ennen kaikkea sivu on helppokäyttöinen! Tämä kellokauppa on täydellinen sinulle, joka etsit kelloa noin 50-500€ hintaluokassa. Watchshop toimituksiin ei tule mitään lisämaksuja kuten veroja. Suosittelemme erittäin lämpimästi tätä kellokauppaa!

Amazon.co.uk
Tuttu ja turvallinen Englannin Amazon. Valikoimassa kaikenlaisia kelloja jokaiseen makuun. Tarjontaa on vaikeampi selata, jos vertaa edellä mainittuihin vain kelloihin erikoistuneisiin kauppoihin. Lue Amazon.co.uk tilausohje.

Amazon.de
Saksan Amazon on samankaltainen kuin Englanninkin versio tästä kaupasta. Valikoima voi olla hieman erilainen kuin Englannissa. Saksan Amazonista saat nyt ilmaisen toimituksen yli 39€ tilauksiin. Tilauksen lähettäjän pitää olla Amazon.de itse. Lue lisää Amazon.de tilausohjeesta.

Ebay
Ebayn valikoima on varmasti laajin mitä netistä löydät. Edellä mainittu linkki vie sinut vain EU-ilmoituksiin, mutta poistamalla maarajauksen, voit katsoa kelloja vaikka Singaporesta. Ebay on hyvä paikka ostaa esimerkiksi Seikon-kello suoraan Aasiasta. Katso myyjän palautteet ja ilmoitus huolellisesti ennen ostoa. Lue lisää eBay-tilauksesta täällä.

Kiitos lukemisesta. Heräsikö sinulle kysymyksiä? Kommentoi rohkeasti alle mielipiteitäsi. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

Lue seuraavaksi:

Soittimet netistä – Katso 8 ulkomaista soitinkauppaa Jos olet etsimässä soittimia netistä, etenkin Saksasta, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Sinun kannattaa tilata soittimet ulkomailta, jos haluat säästää rahaa ja pidempi toimitusaika ei sinua häiritse. Sen lisäksi, että saat haluamasi tuotteen halvemm...
Kengät netistä – 8 vinkkiä valintaan ja parhaat kaupat Kenkien ostaminen kivijalkakaupasta on erittäin käytännöllistä, sillä pääset sovittamaan kenkiä heti. Mitenkäs verkkokaupan edut? Kauppa on aina auki, valikoima on rajaton ja voit tehdä ostoksesi vaikka sohvalla löhöten. Näiden lisäksi saat kengät ne...
Parhaat DIY- ja askartelukaupat ulkomailta Askartelu on hauskaa ja terapeuttista ja se sopii kaikenikäisille ja -taitoisille. Askartelun suosio on noussut valtavasti sosiaalisen median myötä. Käsitöitä myydään ympäri maailmaa esimerkiksi Etsy:n kautta, jossa käsityöihmiset myyvät yksilöllisi...
Kauneustuotteet ja kosmetiikka ulkomailta – 8 parasta kauppaa Ulkomailla on paljon meikkejä myynnissä, joita et saa suomesta. Onneksi voit kuitenkin tilata nämä meikit ulkomailta. Tilaaminen ulkomaisista kaupoista on nykyään helppoa ja usein myös halvempaa. Keräsimme tähän kirjoitukseen parhaita kauneus ja kosm...
Naisten vaatteet ulkomailta – Suosituimmat kaupat Naisten muoti uudistuu jatkuvasti. Saat tietää lukemalla kirjoituksen: miten tilaat naisten vaatteet ulkomailta. Ulkomailta tilattujen vaatteiden hinnat ovat Suomeen verrattuna halvempia ja valikoimat suuria sekä monipuolisempia. Toimitusajat voivat ...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top