Kellot netistä edullisemmin – Katso kaupat

Kellon ostaminen netistä on helppoa ja vaivatonta, mutta valikoima voi olla niin laaja, että oikean kellon löytäminen voi tuntua hankalalta. Tämä artikkeli tarjoaa vinkkejä sopivan kellon valintaan ja opastaa, miten löytää luotettavia kellokauppoja netissä. Lisäksi kerromme, miten voit vaihtaa kellon rannekkeen ja huoltaa kelloasi kotona.

Parhaat kellokaupat netissä

Jos etsit laadukasta kelloa netistä, on tärkeää löytää luotettava kellokauppa. Verkkokaupoissa on usein laajempi valikoima kuin perinteisissä kivijalkakaupoissa, ja hinnat ovat kilpailukykyisempiä. Mutta mitkä ovat parhaat kellokaupat netissä?

Alla olevissa kaupoissa on laaja valikoima eri merkkisiä kelloja ja niiden asiakaspalvelu on hyvää. Muista kuitenkin aina tarkistaa kellokaupan takuu- ja palautusehdot ennen ostopäätöksen tekemistä.

ditur
 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Kattava valikoima
 • Helppo tilata

Ditur-kelloverkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman miesten, naisten ja lasten kelloja sekä koruja eri hintaluokissa ja eri tyyleillä. Heidän valikoimastaan löytyy tunnettujen merkkien lisäksi myös edullisia vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain sopivaa.

 • Edulliset hinnat
 • Paljon tarjouksia
 • Nopea toimitus

Amazon.de:n kellovalikoima on iso ja kattava, ja sieltä löytyy kelloja monilta valmistajilta. Verkkokaupassa on myös hyviä tarjouksia, joita kannattaa hyödyntää. Amazon.de:n tilausprosessi on helppo ja nopea, ja tilaukset toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä.

 • Luonnonmateriaalit
 • Suomalainen suunnittelu
 • Laaja tuotevalikoima

Aarni on suomalainen brändi, joka erikoistuu luonnonmateriaaleista, kuten puusta ja hirvennahasta, valmistettujen tuotteiden suunnitteluun ja tuotantoon. Valikoimaan kuuluvat kellot, aurinkolasit, lompakot ja muita asusteita.

laatukellot kauppa
 • Paljon kelloja
 • Nopea toimitus
 • Osamaksu

Laatukellot on verkkokauppa, joka myy laadukkaita kelloja eri hintaluokissa tunnetuilta merkeiltä, kuten Tommy Hilfiger, Armani ja Tissot. Kaupassa on myös laaja valikoima erilaisia rannekkeita ja lisätarvikkeita kelloille.

watchshop kauppa
 • Laaja valikoima
 • Ilmainen toimitus
 • Toimitus UK:sta

Watchshop on Isossa-Britanniassa toimiva verkkokauppa, joka myy laajan valikoiman kelloja eri merkeiltä, kuten Michael Kors, Casio, Citizen ja Seiko. Kauppa tarjoaa myös ilmaisen toimituksen sekä 30 päivän palautusoikeuden.

Vinkit kellon valintaan

Kellon valitseminen netistä voi olla hankalaa, koska ostaja on usein rajoitettu vähäisiin tietoihin ja ei näe tuotetta fyysisesti. Tässä on kuitenkin neljä vinkkiä, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivan kellon:

 1. Rungon ja kellotaulun leveys: Rungon leveys on tärkeä tekijä kellon ulkonäön kannalta. Pieni kellotaulu on noin 15-39 mm ja sopii pienelle ranteelle tai naiselle. Keskikokoinen kellotaulu on noin 40-43 mm ja on yleensä hyvä valinta miehelle. Iso kellotaulu on noin 44-60 mm ja sopii isommalle ranteelle. Muista, että tämä on vain suuntaa-antava luokittelu.
 2. Kellotaulun lasin materiaali: Suosittelemme safiirilasia, koska se on käytännössä naarmuuntumaton. Mineraalilasi on yleinen vaihtoehto, mutta se on hieman alttiimpi naarmuille. Muista säilyttää kellot asianmukaisessa säilytysrasiossa, jotta vältät naarmujen syntymisen.
 3. Rannekkeen materiaali: Rannekkeen materiaali on henkilökohtainen valinta. Metallinen ranneke on perinteinen valinta ja helppo säätää sopivaksi oikeilla työkaluilla. Nahkaranneke sopii klassiseen tyyliin ja pukukelloksi, kun taas kumi- ja silikonirannekkeet sopivat urheilullisempaan tyyliin. Muista, että nahkaranneke ei kestä vettä.
 4. Kellon vedenkestävyys: Kellon vedenkestävyys on luokiteltu eri tasoihin. 30M kestää roiskeita, 50M sopii kevyeen uimiseen ja 100M ja siitä eteenpäin kestävällä kellolla voi uida ja sukeltaa. Muista kuitenkin tarkistaa valmistajan suositukset ja varmistaa, että kellon vedenkestävyys vastaa käyttötarkoitustasi.

Kellon ranneke vaihtoon

kellon korjaus työkalut
Osta korjaustyökalut täältä

Useimpiin kellomalleihin on mahdollista vaihtaa ranneke itse. Tämä on hyvä tapa näyttää omaa tyyliäsi kellon avulla tai korvata rikkoutunut ranneke uudella. Ennen rannekkeen vaihtamista sinun täytyy mitata sen leveys siitä kohdasta, josta se kiinnittyy kellotauluun. Vaihtorannekkeita voi löytää esimerkiksi hakusanalla ”watch bands” monilta verkkokaupoilta, kuten AliExpressiltä.

Yleinen rannekkeen leveys miesten kelloissa on 20-22 mm, mutta muista tarkistaa kellon tarkat mitat. Varmista myös, tulevatko rannekkeessa tarvittavat tapit mukana. Jos ne eivät ole mukana, sinun tulee tilata tapit erikseen rannekkeen leveyttä vastaavina. Voit löytää tapit esimerkiksi eBaysta tai AliExpressistä hakusanalla ”watch pins”. Suosittelemme hankkimaan myös tapin irrottamiseen ja muuhun kellon huoltamiseen tarkoitetun työkalusarjan, joka helpottaa rannekkeen vaihtamista ja muita korjaustöitä.

Miksi ostaa kello ulkomailta?

Kun etsit tiettyä kellomerkkiä tai -mallia, saatat löytää sen edullisemmin ulkomailta kuin kotimaastasi. Ulkomailla sijaitsevilla kellokaupoilla on usein laajempi valikoima ja ne voivat tarjota kilpailukykyisemmät hinnat. Toinen etu on mahdollisuus ostaa harvinaisempi tai rajoitettu erä kelloja, joka ei välttämättä ole saatavilla Suomessa.

Kellon ostaminen ulkomailta voi kuitenkin sisältää joitakin riskejä. Väärin valittu tai viallinen kello voi olla vaikea palauttaa ulkomaiselle myyjälle. Kellon lähettäminen takaisin myyjälle saattaa myös olla kallista ja aikaa vievää. Lisäksi ulkomaisilla myyjillä voi olla erilaiset takuu- ja palautusehdot kuin kotimaisilla myyjillä, joten nämä asiat tulee tarkistaa ennen ostamista.

Jos päätät ostaa kellon ulkomailta, muista tarkistaa myyjän maine ja luotettavuus ennen ostopäätöksen tekemistä. Tutki myös huolellisesti kaikki tuotteen tiedot ja kuvat varmistaaksesi, että se vastaa odotuksiasi. Muista myös ottaa huomioon mahdolliset tuontiverot ja muut lisämaksut, jotka voivat nostaa lopullista hintaa.

Miten valitsen sopivan kellon?

Kun valitset kelloa, mieti ensin mihin tarkoitukseen sitä tarvitset. Tämä auttaa löytämään sopivan tyylin ja toiminnallisuudet. Lisäksi on tärkeää valita oikean kokoinen kello omaan käteen, sillä liian iso tai pieni kello voi tuntua epämukavalta.

Valitse myös tyyli, joka sopii omaan pukeutumistyyliin ja johon haluat panostaa. Huolehdi budjetista ja valitse laadukas kello, joka kestää käytössä pitkään. Muista myös pitää huolta kellon säilytyksestä ja huollosta, jotta se säilyy hyvässä kunnossa. Oikean kellon valinta vaatii harkintaa, mutta hyvin valittu kello voi olla loistava lisä asusteisiin ja jokapäiväiseen käyttöön.

Miten huollan kelloani kotona?

Vaikka kellot ovat kestäviä, niiden säännöllinen huolto on tärkeää niiden hyvän toiminnan varmistamiseksi. Kotona voit tehdä muutamia yksinkertaisia asioita pitääksesi kellon hyvässä kunnossa. Ensinnäkin, pyyhi kellon pinta pehmeällä liinalla poistaaksesi likaa ja pölyä.

Vaihda paristo säännöllisesti, jos kellossa on paristokäyttöinen koneisto. Säilytä kelloa asianmukaisesti ja älä altista sitä suoralle auringonvalolle tai kosteudelle. Jos kello tarvitsee huoltoa, vie se ammattilaiselle, joka osaa käsitellä sitä oikein. Muista myös tarkistaa kellon takuuehdot ennen kuin suoritat kotihuoltoa.

Miten tarkistaa kellon aitous ostettaessa netistä?

Kellon aitouden tarkistaminen netistä ostettaessa on tärkeää, sillä markkinoilla on paljon väärennettyjä kelloja. Ensinnäkin, tutki myyjän arvosteluita ja tarkista, että myyjä on luotettava. Varmista myös, että myyjä on valtuutettu jälleenmyyjä, jos ostat merkkikelloa.

Tutki kellon yksityiskohtia ja vertaa niitä valmistajan verkkosivuilla oleviin kuviin ja tietoihin. Tarkista kellon paino, materiaali ja koko, sillä väärennetyt kellot voivat olla kevyempiä tai valmistettu halvemmista materiaaleista. Voit myös tarkistaa kellon aitouden koodilla, jos sellainen on käytössä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kannattaa ostaa kello netistä?

Kellon ostaminen netistä voi olla edullisempaa, valikoima on yleensä laajempi ja ostaminen on helppoa ja vaivatonta.

Miten voin varmistua ostokseni turvallisuudesta kellokaupassa netissä?

Varmista, että kellokaupan verkkosivusto on turvallinen, tarkista verkkokaupan takuu- ja palautusehdot sekä lue asiakasarvosteluita ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun valitsee kelloa netistä?

Valitse kello, joka sopii tarpeisiisi ja tyyliisi, tarkista kellon ominaisuudet ja materiaalit, vertaile hintoja eri verkkokaupoissa ja tarkista kellokaupan takuu- ja palautusehdot ennen ostopäätöksen tekemistä.

Etusivu » Ostokset » Kellot netistä edullisemmin – Katso kaupat