Käyttöehdot

Yleiskuvaus

Tervetuloa Opastaja.com -sivustolle. Opastaja.com on informatiivinen verkkosivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen artikkeleita, muita sisältöjä erilaisista aiheista. Sivuston tarkoituksena on jakaa tietoa ja tarjota resursseja käyttäjille.

Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet

Opastaja.com -sivuston visuaalinen ilme ja sivuilla julkaistava aineisto, kuten kuvat, tekstit ja videot, ovat tekijänoikeuden suojaamaa omaisuutta. Tekijä pidättää kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaan aineistoon. Aineiston kopiointi ja muokkaaminen on ehdottomasti kielletty ilman erillistä kirjallista lupaa tekijältä. Linkittäminen Opastaja.com -sivustolle on sallittua.

Sivuston käyttö

Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus muuttaa käyttöehtoja ilman etukäteismainintaa, joten tarkistathan ehdot säännöllisesti.

Vastuunrajoitus

Sivustolla tarjottu tieto perustuu kirjoittajan omiin kokemuksiin ja havaintoihin. Opastaja.com -sivuston ylläpito ei ota vastuuta sivulla esitettyjen tai sen kautta saavutettavien tietojen paikkansapitävyydestä eikä mistään teoista, joihin on ryhdytty sivustolta löytyvän tiedon pohjalta. Opastaja.comin ylläpitäjä ei ole vastuussa kolmansien osapuolien sivustojen sisällöistä eikä teoista, joihin käyttäjä on näillä sivuilla ryhtynyt. Sivustolla oleva aineisto ei ole sijoitusneuvontaa.

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelussa esitettyjen tai sen kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta tai palvelussa kaupan pidettävien tai välitettävien tuotteiden tai palvelusten virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta.

Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Opastaja.com -sivustoa lain ja hyvien tapojen mukaisesti. Käyttäjä ei saa:

  • Rikkoa muiden immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa
  • Lähettää tai levittää laitonta, haitallista tai loukkaavaa sisältöä
  • Käyttää sivustoa kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa

Muutokset käyttöehtoihin

Opastaja.com pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu sivustolla. Käyttäjän tulee säännöllisesti tarkistaa käyttöehdot muutosten varalta.

Kolmannen osapuolen linkit

Sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Opastaja.com ei vastaa näiden sivustojen sisällöstä eikä niiden tarjoamista palveluista. Linkkien seuraaminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan Suomessa toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Mainonta

Sivustolla voidaan esittää mainoksia sekä yhteistyömainontaa esimerkiksi mainoslinkkien muodossa. Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä, kuten Googlea, mainosten näyttämiseen. Mainostajat, kuten Google, käyttävät evästeitä mainosten kohdentamiseen. Siirtyessäsi linkin avulla eri kauppoihin (tai palveluihin) ja tehdessäsi ostoksen, tämä sivu voi ansaita palkkion. Kumppanuusohjelmiin kuuluu esimerkiksi eBay Partner Network ja Amazon Associates Programme. Linkkien käyttäminen ei maksa sinulle mitään, mutta auttaa sivuston ylläpitoa. Kiitos tuestasi!

Opastaja.com is a participant in the Amazon EU / US Associates Programme, an affiliate advertising programme designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.co.uk/Amazon.de/Amazon.com.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info(ät)opastaja.com.