Joulun suosikkilelut – Nämä ovat joulun parhaat lelut

0

Joulu se vaan jatkaa lähestymistä, vaikka kuinka sitä koittaisi vältellä. Oleellinen osa joulua on tietysti lahjojen ostaminen. Mutta mitä sitten ostaisi? Tähän kysymykseen lähdimme etsimään vastausta. Kaivoimme joulun suosikkilelut esille, jotta voisit välttää edes hieman joulustressiä. Lelujen osto voi käydä ehkä mukavammin netistä, ilman turhaa hikoilua jonoissa. Katso myös 49 joulun parasta lahjaa kaikenikäisille.

1. Zoomer Hedgiez -siili

Zoomerin uutuuslelu, Hedgiez on huippuhieno sili. Se reagoi kosketukseesi ja siinä on läjäpäin toimintoja, kuten kuperkeikka ja vihellys. Voit harjailla Zoomer Siiliä mukana tulevalla pikku harjalla. Tarvisee toimiakseen 4kpl AAA-pattereita. Ei alle 3-vuotiaille. Suositusikä 4+. Katso video tästä lelusta.

zoomer siili hedgiez


2. Cars Florida Speedway -rata

Suurin Cars-rata ikinä. Tässä paketissa autot ajavat kilpaa pyöreää rataa. Kannusta oma autosi voittoon. Radassa on mukana boosteri, joka antaa autoille vauhtia. Sisältää myös yhden pikkuauton. Tarvitsee paristot toimiakseen. Suositellaan yli 4-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

cars florida speedway rata


3. Nikko Velocitrax

Nikko Velocitrax -auto on täysin ohjattava menopeli, joka muistuttaa Air Hogs Thunder Traxia. Tällä ajat vauhdikkaasti ja hurjasti monessa eri maastossa. Voit kääntää auton 360-astetta paikallaan. Autossa tulee mukana tunnin pikalaturi. Huippunopeus 14km/h ja suositellaan yli 8-vuotiaille.

nikko velocitrax suomi


4. Alien Vision -peli

Alien Vision -örkkiammunta pelin pakkauksessa tulee mukana ase ja lasit. Kun laitat Alien Vision -lasit päähän, ilmestyy näkökenttääsi muukalaisia. Yritä napata ne pyssylläsi, etteivät ne valtaa maata. Tuote toimii kuudella AAA-patterilla (ei tule mukana) ja sitä suositellaan yli 6-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

alien vision suomi peli


5. SpyX – Micro Gear set

Hauska vakoilusetti, jossa tulee mm. liiketunnistin ja vakoojalamppu. Varo vihollisiasi ja kuule ne jo kaukaa. Tee ansoja ja kirjoita salaisia viestejä. Lelu on suunnattu yli 6-vuotiaille.

spy x micro gear set


6. Smart Games – Penguins on Ice

Käytä älyäsi Penguins on Ice -pelissä ja pidä pingviinit jäällä. Saatko aseteltua kaikki palaset pelilaudalle? Peliä suositellaan vähintään 6-vuotta täyttäneille. Katso video tästä lelusta.

penguins on ice suomi


8. Lola -interaktiivinen koiranpentu

Lola -koira on interaktiivinen lemmikki, joka tekee 5 erilaista temppua. Tuote toimii kolmella AAA-paristolla, jotka eivät tule mukana pakkauksessa. Tätä suositellaan vain yli 3-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

lola koira


9. Hot Wheels Ultimate Garage

Hot wheels Ultimate Garage lelu sisältää 6 ajoneuvoa ja ison varikon, johon mahtuu muutkin pikkuautosi. Siinä on monta eri osaa ja hauskoja yksityiskohtia, kuten haukkaava hai. Yhteensopiva muiden Hot Wheels rataosien kanssa. Ei sisällä paristoja ja suositellaan yli 5-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

hot wheels ultimate garage


10. Mad Mattr -taikamassa

Mad Mattr taikamassa venyy ja muovautuu todella helposti. Se ei kuivu eikä tahraa. Se on saatavilla 6 eri värissä ja sitä suositellaan yli 3-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

mad mattr suomi taikamassa


11. Num Noms – Lip Gloss Truck

Num Noms Lip Gloss Truck on lelu, jossa lapsi suunnittelee oman huulikiillon. Paketti sisältää myös auton ja hahmoja. Tuote on turvallinen ja sitä suositellaan vain yli 3-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

num noms suomi


12. Num Noms – Starter Pack

Num Noms aloituspakkauksessa on tuoksuja hahmoja ja kimaltelevaa huulikiiltoa. Tuotetta suositellaan vain yli 3-vuotaille. Katso video tästä lelusta.

num noms starter pack suomi


13. Teksta 5G -robottikoira

Teksta 5G robottikoira vastaa äänikomentoihin ja reagoi liikkeisiisi. Se ilmaisee myös tunteitaan ja sitä voi ohjata sovelluksen kautta. Tuote vaatii paristot toimiakseen ja sitä suositellaan yli 5-vuotaille. Katso video tästä lelusta.

teksta 5g robottikoira


14. Incubabies -kuoriutuva lelu

Incubabies lemmikit kuoriutuvat munan sisältä. Tuote muistuttaa vahvasti yhtä toista munasta tulevaa lelua, mutta on halvempi ja kuoriutuu aina uudestaan. Lelu päästää ääntä ja siinä on valo silmät. Näitä on neljä erilaista ja tuotetta suositellaan vähintään 5-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

incubabies lelu


15. WowWee Chippies -robottikoira

Chippies robottikoira on hauska ja helppohoitoinen lemmikki, joka sopii yli 5-vuotiaille. Voit ohjata robottikoiraa mukana tulevalla luun muotoisella kauko-ohjaimella. Tuote vaatii 4kpl AAA-paristoja toimiakseen. Ne eivät sisälly pakkaukseen. Katso video tästä lelusta.

wowwee chippies suomi

Osallistu keskusteluun

1000
Top