Joulun suosikkilelut 2017 – Nämä ovat joulun parhaat lelut

0

Joulu se vaan jatkaa lähestymistä, vaikka kuinka sitä koittaisi vältellä. Oleellinen osa joulua on tietysti lahjojen ostaminen. Mutta mitä sitten ostaisi? Tähän kysymykseen lähdimme etsimään vastausta. Kaivoimme joulun suosikkilelut esille, jotta voisit välttää edes hieman joulustressiä. Lelujen osto voi käydä ehkä mukavammin netistä, ilman turhaa hikoilua jonoissa. Katso myös 49 joulun parasta lahjaa kaikenikäisille.

Huom. Suosikkilelut alkavat olla kaikki loppu! Päivitämme listaa koko joulun. Eli jos listan kaupassa on tuote loppu, tule katsomaan listaa myöhemmin uudestaan. Vaihdamme kaupat niihin, joissa tuotetta on!

1. Zoomer Hedgiez -siili

Zoomerin uutuuslelu, Hedgiez on huippuhieno sili. Se reagoi kosketukseesi ja siinä on läjäpäin toimintoja, kuten kuperkeikka ja vihellys. Voit harjailla Zoomer Siiliä mukana tulevalla pikku harjalla. Tarvisee toimiakseen 4kpl AAA-pattereita. Ei alle 3-vuotiaille. Suositusikä 4+. Katso video tästä lelusta.

zoomer siili hedgiez
Osta täältä


2. Cars Florida Speedway -rata

Suurin Cars-rata ikinä. Tässä paketissa autot ajavat kilpaa pyöreää rataa. Kannusta oma autosi voittoon. Radassa on mukana boosteri, joka antaa autoille vauhtia. Sisältää myös yhden pikkuauton. Tarvitsee paristot toimiakseen. Suositellaan yli 4-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

cars florida speedway rata
Osta täältä


3. Green Ninja Mech Dragon

Tämä Lego Ninjago -lohikäärme on siisti lisä jokaisen lapsen leluvalikoimaan. Näyttävässä lohikäärmepakkauksessa on paljon tekemistä ja rakentamista. Samainen lohikäärme esiintyy myös uudessa Lego Ninjago -elokuvassa. Katso video tästä lelusta.

green mech lego
Osta täältä


4. LEGO Friends Sairaala

Tämä on iso Lego -pakkaus, jossa on paljon tehtävää. Paketissa on mm. sairaala, helikopteri ja auto. Kaikki pitää koota tietysti itse, joka on se hauskin osuus! Tästä riittää paljon tekemistä pikku lääkäreille. Katso video alta. Legon tuotteita on hyvin saatavilla useista eri kaupoista, tai voit tilata sen kätevästi netin välityksellä.

lego friends sairaala
Osta täältä


5. Ryhmä Hau – Viidakkorekka

Tämän mahtavan viidakkorekan turvin, koko Ryhmä Hau jengi voi suunnistaa kohti uusia seikkailuja. Mukana tulee rekka, yksi mönkkäri ja hahmo. Lelussa on hauskat Ryhmä Hau henkiset äänitehosteet.

ryhmä hau viidakkorekka
Osta täältä


6. Nikko Velocitrax


Nikko Velocitrax -auto on täysin ohjattava menopeli, joka muistuttaa Air Hogs Thunder Traxia. Tällä ajat vauhdikkaasti ja hurjasti monessa eri maastossa. Voit kääntää auton 360-astetta paikallaan. Autossa tulee mukana tunnin pikalaturi. Huippunopeus 14km/h ja suositellaan yli 8-vuotiaille.

nikko velocitrax suomi
Osta täältä


7. Ryhmä Hau – Hau vaunu

Nyt saat koko ryhmän mukaan helposti kerralla. Iso kuljetusauto takaa sen, että koko tiimi pääsee nopeasti paikalle. Tällä kulkuneuvolla pääsee aivan uusille seikkailuille. Kuljetusauton sisälle mahtuu 3 pienempää Ryhmä Hau kulkuneuvoa, kun se on kiinni ja 6 pientä kulkuneuvoa, kun sen on auki. Jos loppu, tarkista täältä ja täältä.

ryhmä hau vaunu
Osta täältä


8. Ryhmä Hau – Apinatemppeli ja Valpas

Jos et löydä erikseen autoa ja hahmoa, on sinulla mahdollisuus vielä löytää apinatemppeli (Monkey Temple) -pakkaus. Tässä paketissa on hieno Ryhmä Hau henkinen temppeli, auto ja valpas pentuhahmo. Pakkaus on todennäköisesti hieman kalliimpi, kuin pelkkä auto ja hahmo, mutta siinä on myös enemmän sisältöä.

ryhmä hau apinatemppeli
Osta täältä


9. Hatchimals Shimmering Draggle

Hatchimals Shimmering Draggle on lelu, jota voit helliä ja hoivata. Kun koputat munaan, se koputtaa sinulle takaisin ja lopulta kuoriutuu sieltä. Tuote ei sovellu alle 3-vuotiaille, koska siinä on pieniä osia. Katso video tästä lelusta.

hatchimals glittering garden suomi
Osta täältä


10. Alien Vision -peli

Alien Vision -örkkiammunta pelin pakkauksessa tulee mukana ase ja lasit. Kun laitat Alien Vision -lasit päähän, ilmestyy näkökenttääsi muukalaisia. Yritä napata ne pyssylläsi, etteivät ne valtaa maata. Tuote toimii kuudella AAA-patterilla (ei tule mukana) ja sitä suositellaan yli 6-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

alien vision suomi peli
Osta täältä


11. LEGO Technic 42065 Kauko-ohjattava telakilpa-auto

Siisti Legon -rakennussarja, josta rakennat oman kauko-ohjattavan menopelin. Kiipeilee hienosti erilaisissa ympäristöissä. Tee omia esteitä tavaroistasi ja mene niitten yli. Voit myös rakentaa tästä paketista maastokuormurin. Lelu on suunnattu yli 9-vuotiaille lapsille. Jos loppu tarkista täältä.

lego telakilpa auto 42065
Osta täältä


12. Mio The Robot

Mio robotti on hauska ja kehittävä lelu, jonka lapsi voi koota itse. Sen voi ohjelmoida tekemään temppuja. Siinä on myös magneetti, joten se voi poimia maasta vaikka kolikon. Ohjeessa on muutakin hyödyllistä tietoa elektroniikasta ja roboteista. Katso video tästä lelusta. Jos tuote on loppu, katso tästä vastaavia.

mio the robot
Osta täältä


13. SpyX – Micro Gear set

Hauska vakoilusetti, jossa tulee mm. liiketunnistin ja vakoojalamppu. Varo vihollisiasi ja kuule ne jo kaukaa. Tee ansoja ja kirjoita salaisia viestejä. Lelu on suunnattu yli 6-vuotiaille.

spy x micro gear set
Osta täältä


14. Smart Games – Penguins on Ice

Käytä älyäsi Penguins on Ice -pelissä ja pidä pingviinit jäällä. Saatko aseteltua kaikki palaset pelilaudalle? Peliä suositellaan vähintään 6-vuotta täyttäneille. Katso video tästä lelusta.

penguins on ice suomi
Osta täältä


15. Air Hogs Thunder Trax

Air Hogs Thunder Trax on telaketjuilla kulkeva ajoneuvo. Telaketjut ovat ilmeisesti tehty kumista, joten siinä on erityisen hyvä pito erilaisilla pintamateriaaleilla. Tällä voi kulkea kaikenlaisessa maastossa, myös vedessä. Ikäsuositus +8 ja ei sisällä paristoja. Katso video tästä lelusta.

air hogs thunder trax suomi

Tuote on loppu kaikista kaupoista! Seuraamme tilannetta ja päivitämme listaa jatkuvasti, jos joku kauppa saa uuden erän. Katso listan seuraava tuote, se on paras vastine tälle.


16. Ryhmä Hau Valpas -lelu

Ryhmä Haun (Paw Patrol) uusi hahmo Valpas, eli Tracker on huippusuosittu lasten keskuudessa. Lähes kaikki tähän hahmoon liittyvät lelut ovat loppuunmyytyjä meillä ja maailmalla. Tässä paketissa tulee mukana auto ja valpas hahmo. Yritimme kaivaa kauppoja, joista sellaisen voisit vielä löytää.

ryhmä hau valpas lelu
Osta täältä


17. Lola -interaktiivinen koiranpentu

Lola -koira on interaktiivinen lemmikki, joka tekee 5 erilaista temppua. Tuote toimii kolmella AAA-paristolla, jotka eivät tule mukana pakkauksessa. Tätä suositellaan vain yli 3-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

lola koira
Osta täältä


18. Hot Wheels Ultimate Garage

Hot wheels Ultimate Garage lelu sisältää 6 ajoneuvoa ja ison varikon, johon mahtuu muutkin pikkuautosi. Siinä on monta eri osaa ja hauskoja yksityiskohtia, kuten haukkaava hai. Yhteensopiva muiden Hot Wheels rataosien kanssa. Ei sisällä paristoja ja suositellaan yli 5-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

hot wheels ultimate garage
Osta täältä


19. Mad Mattr -taikamassa

Mad Mattr taikamassa venyy ja muovautuu todella helposti. Se ei kuivu eikä tahraa. Se on saatavilla 6 eri värissä ja sitä suositellaan yli 3-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

mad mattr suomi taikamassa
Osta täältä


20. Num Noms – Lip Gloss Truck

Num Noms Lip Gloss Truck on lelu, jossa lapsi suunnittelee oman huulikiillon. Paketti sisältää myös auton ja hahmoja. Tuote on turvallinen ja sitä suositellaan vain yli 3-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

num noms suomi
Osta täältä


21. Num Noms – Starter Pack

Num Noms aloituspakkauksessa on tuoksuja hahmoja ja kimaltelevaa huulikiiltoa. Tuotetta suositellaan vain yli 3-vuotaille. Katso video tästä lelusta.

num noms starter pack suomi
Osta täältä


22. Teksta 5G -robottikoira

Teksta 5G robottikoira vastaa äänikomentoihin ja reagoi liikkeisiisi. Se ilmaisee myös tunteitaan ja sitä voi ohjata sovelluksen kautta. Tuote vaatii paristot toimiakseen ja sitä suositellaan yli 5-vuotaille. Katso video tästä lelusta.

teksta 5g robottikoira
Osta täältä


23. Incubabies -kuoriutuva lelu

Incubabies lemmikit kuoriutuvat munan sisältä. Tuote muistuttaa vahvasti yhtä toista munasta tulevaa lelua, mutta on halvempi ja kuoriutuu aina uudestaan. Lelu päästää ääntä ja siinä on valo silmät. Näitä on neljä erilaista ja tuotetta suositellaan vähintään 5-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

incubabies lelu
Osta täältä


24. WowWee Chippies -robottikoira

Chippies robottikoira on hauska ja helppohoitoinen lemmikki, joka sopii yli 5-vuotiaille. Voit ohjata robottikoiraa mukana tulevalla luun muotoisella kauko-ohjaimella. Tuote vaatii 4kpl AAA-paristoja toimiakseen. Ne eivät sisälly pakkaukseen. Katso video tästä lelusta.

wowwee chippies suomi
Osta täältä


25. L.O.L. Surprise Tots Sidekick -yllätyspallo

L.O.L -yllätyspallossa on seitsemän kerrosta, jotka pitää kuoria. Alta paljastuu hauska yllätysnukke ja tarvikkeet. Voit kerätä useamman nuken ja yhdistellä osia. Yli 3-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

lol yllätyspallo
Osta täältä


26. Fidget Cube -stressinoppa

Fidget Cube stressinoppaa voit naksutella, klikkailla, pyöritellä ja niin edelleen. Tuotteen on tarkoitus parantaa keskittymiskykyä ja tuoda pientä viihdykettä. Tuotetta suositellaan yli 6-vuotiaille. Katso video tästä lelusta.

fidget cube stressinoppa
Osta täältä


27. Ryhmä Hau Vahtitorni

Viime joulun hittituote, joka painaa menemään edelleen vahvasti. Lelu perustuu lasten tv-sarjaan. Paketissa mukana vahtitorni sekä vainu-koira autoineen. Katso video tästä lelusta.

ryhmä hau vahtitorni suomi
Osta täältä


Lue seuraavaksi:

> Fingerlings sormiapinat ja muut joulun hittilelut 2017
> Joululahjavinkit 2017 – Ultimaattinen lahja-opas

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top