Nämä ovat joulun hittilelut

0

Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla ikkunan taa… Kyllä, kohta se rakastetuin (tai vihatuin) vuodenaika on täällä taas. Jos kuitenkin luet tätä kirjoitusta nyt, olet ajoissa! Tilaa joulun hittilelut heti, niin et jää ilman. Otimme selvää Suomesta ja maailmalta mitkä ovat myydyimpiä ja suosituimpia leluja, jotta pääsisit helpommalla.

Laser X

Laser X on siisti laserleikki peli, jossa yritetään osua kaverin vastaanottimeen. Pyssyissä on jopa 60 metrin kantama, joten voit pelata sitä monessa eri paikassa. Pelaajia voi olla mukana niin paljon kuin haluaa, sillä kaikki Laser X -pyssyt ovat yhteensopivia. Tämä on varmasti monen lapsen toivomuslistalla. Laser X -pyssyjä saa tavarataloista ja lelukaupoista. Muista ostaa kahden pelaajan paketti, jos pelaajia on kaksi!


L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! -nukke on suosittu tyttö nukke, jonka voit koota itse pallosta löytyvistä osista. Voit kerätä useamman nuken ja vaihdella osia. Paketin avaaminen on hauska prosessi ja lelut reagoivat omaperäisellä tavalla veteen.

lol surprise suomi


Lego Boost Creative Toolbox

Lego Boost on hauska rakennussarja, josta voit rakentaa 5 erilaista robottia. Tai mitä sitten ikinä haluatkaan. Lelua ohjataan tabletin avulla (ei tule mukana). Se tukee Android ja iOS -käyttöjärjestelmiä. Tämä on kehittävä lelu noin 7-12 vuotiaille. Katso video alta.


NERF Accustrike Raptorstrike

Tämä on iso ja näyttävä Nerf -pyssy, joka on varustettu kaikkien aikojen tarkimmalla ”Accustrike” -ammuksella. Pyssyssä on tukijalat ja tähtäin, joka tekee ampumisesta helpompaa. Tällä järjestät hauskat tarkkuusammuntakisat! NERF Accustrike Raptorstrike on hyvin saatavilla useista marketeista ja lelukaupoista. Voit myös ostaa sen netistä.


FurReal Tyler -tiikeri

FurRealin söpö tiikeri karjuu takaisin, kun karjut sille. Se reagoi sinulle yli 100 erilaisella tavalla (liike+ääni). Mukana tulee hauska vinkulelu, johon Tyler -tiikeri osaa reagoida. Tämä lelu ilahduttaa varmasti monta lasta. FurReal Tyler on hyvin saatavilla useista marketeista ja lelukaupoista. Voit myös ostaa sen netistä.


FurReal Jääkarhu

FurRealin söpö jääkarhupentu reagoi kosketukseen niistämällä, aivastamalla ja muilla hassuilla äänillä. Poikien tai tyttöjen on mukava silitellä ja hoivata tätä jääkarhua. Mukana tulee myös tuttipullo, jolla voit syöttää sitä. FurReal jääkarhun voi ostaa marketeista ja eri lelukaupoista. Voit tietysti tilata sen myös netistä.


Hatchimals Surprise

Viimevuoden megahitti Hatcimals sekoitti ihmisten päät. Lelu oli loppu joka paikasta jo kauan ennen joulua. Tuotetta myytiin netin kauppapaikoilla uskomattomiin hintoihin ja ihmiset jonottivat tuotteita eri kaupoissa. Hatchimals on kuitenkin täällä taas uudella versiolla. Tämän joulun (2017) versiossa on sisällä kaksoset. Lelun hinta on suurinpiirtein sama kuin viimevuonna, tai hieman halvempi.

Hatchimalille pitää antaa hieman rakkautta ja huomiota, jotta se kuoriutuu. Tässä versiossa sisältä tulee siis kaksi pientä Hatchimalia. Nämä kaksi ovat hieman erilaisia luonteeltaan, sillä toinen liikkuu enemmän ja toinen toistaa puhettasi. Voit ostaa Hatchimals Surprise -kaksoset monesta hyvin varustellusta marketista ja lelukaupasta (kuten Toys”R”Us). Voit myös tilata ne netistä. Siirry alta myytäviin tuotteisiin.

Lue seuraavaksi:

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top