iOffer -kauppapaikka – Neuvottele itse oma hintasi ja tiedä 7 asiaa

0

iOffer on maailmanlaajuinen kauppapaikka, jossa voit ostaa ja myydä mitä tahansa. iOffer on perustettu vuonna 2002 San Franciscossa, Kaliforniassa. IOfferista löydät tuotteita laidasta laitaan ja kauppa erityisesti siitä, että voit tehdä oman tarjouksesi tuotteista. Kirjoituksen kappaleessa iOffer kokemuksia, löydät yhteenvedon yleisistä ostokokemuksista. Jos muuten olet kiinnostunut halvoista ostoksista, katso kirjoituksemme Kiinakaupoista.

1. Rekisteröityminen iOfferiin

Ennen kuin voit tehdä ostoksia iOfferilla, sinulla on oltava tili. Rekisteröityminen onnistuu klikkaamalla ”Register” -painiketta sivun vasemmassa yläreunassa, täytä yhteystietosi ja valitse käyttäjänimi. Voi myös rekisteröityä Facebook-tilisi kautta.

2. iOfferin valikoima ja hinnat

Valikoimista löytyy lähes kaikkea vaatteista elektroniikkaan. iOfferista löytyy myös paljon ”merkkituotteita”, jotka kuitenkin ovat halpoja kopioita aidoista tuotteista. Eli jos haluat ostaa esimerkiksi Michael Korsin laukkua, sitä on turha etsiä iOfferilta.

Monet iOfferin tuotteet ovat lähtöisin Kiinasta. Löydät samoja tuotteita lähes jokaisesta kiinalaisesta kauppapaikasta halvemmalla ja ilmaisilla toimituskuluilla. Mitä laatuun tulee, ei kannata odottaa hyvää laatua muutaman euron tuotteelta.

ioffer suomi

3. Tee oma tarjous

iOfferissa voit maksaa myyjän pyytämän hinnan, tai voit tehdä helposti oman tarjouksesi klikkaamalla ”Make Offer” -napista. Tarjous kannattaa ehdottomasti tehdä, sillä eihän siinä häviä mitään. Kannattaa pitää kuitenkin tarjous järkevissä rajoissa. Tuskin myyjä puoli-ilmaiseksi tuotettaan antaa.

Siitä kaupan nimikin tulee ”iOffer” eli ”Minä Tarjoan”. Oheisessa kuvassa näet napin, josta voit tehdä tarjouksen.
 

4. iOffer maksutavat

iOfferilla on myyjä eripuolilta maailmaa ja jokainen heistä hyväksyy tiettyjä maksutapoja. Jos päätät tilata iOfferilta Suomeen, suosittelemme ostamaan myyjältä, jolla on hyvät arvostelut ja luotettavat maksutavat, esimerkiksi Paypal. Löydät täältä ohjeen PayPalin käyttöön. Valitsemalla hyvämaineista myyjän voit varmistaa, että ostokokemuksesi sujuu paremmin.

5. iOfferin luotettavuus?

iOffer ei tarjoa ostajanturvaa, ellei asiakas ole maksanut Paypalilla. Paypal siis tarjoaa tässä tapauksessa ostajanturvan. Kaikilla myyjillä ei kuitenkaan ole tätä maksutapaa käytössä. Luottokortilla maksaessa asiakkaalla on luottokorttiyhtiön tarjoama turva, mutta korttitiedot menevät suoraan myyjälle. Jos tulet huijatuksi, iOffer ei ole vastuussa, eikä pysty tekemään asialle mitään. Suosittelemme lukemaan iOfferin käyttäjäsopimusta ennen rekisteröitymistä.

6. iOffer tulli ja ALV

iOffer on kauppapaikka, jossa myyjänä voi olla kuka tahansa, mistä päin maailmaa tahansa. Jos tuote lähetetään EU-alueelta, sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kuluista. Kiinasta tai muualta EU-veroalueen ulkopuolelta tilatessa tilaaja joutuu maksamaan arvonlisäveroa ja tarvittaessa tullimaksuja tilauksen jäädessä tulliin. Voit hyödyntää tullilaskuriamme, jos haluat arvioida EU:n ulkopuolelta tulevan tilauksesi hintaa veroineen.

Jos tilauksesi arvo ylittää postikuluineen 22€ ja jää tulliin, sinulle tulee tieto siitä paketin saapuessa Suomeen, jolloin sinun on tehtävä tulliselvitys. Summan ylittäessä 150€, joudut maksamaan myös ALV:in lisäksi tullimaksut.

7. iOffer kokemuksia

Asiakkaiden kokemukset ovat sekä hyviä että huonoja. Kokemukset riippuvat paljon myyjästä. Jotkut myyjät ovat osoittautuneet huijareiksi eivätkä ole lähettäneet jo maksettuja tuotteita asiakkaille. Myös toimitusajat ovat voineet venyjä jossain tapauksessa jopa yli 3kk, joskus tuote jää saamatta kokonaan. Laatu on samaa luokkaa kuin kiinalaisissa verkkokaupoissa ja valikoima sisältääkin suurimmalta osin samoja tuotteita.

Jossain tapauksissa, luotettavilta viiden tähden myyjiltä ostettuja tuotteita on saatu postitse jopa viikossa ja laatukin ollut suhteellisen hyvää hintaan nähden. Siksi onkin tärkeää etsiä asiakkaiden suosimia myyjiä ja tilata heiltä. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan samat tuotteet esimerkiksi eBayn kautta, sillä hinnat ovat siellä yleensä alhaisemmat.

Kerro omat kokemuksesi iOffer kauppapaikasta. Oletko saanut mitä olet tilannut? Kuinka kauan kesti?

1000
Top