iOffer nettikauppa РTiedä 7 asiaa ja lue kokemukset

iOffer on maailmanlaajuinen kauppapaikka, jossa voit ostaa ja myydä mitä tahansa. iOffer on perustettu vuonna 2002 San Franciscossa, Kaliforniassa. IOfferista löydät tuotteita laidasta laitaan ja kauppa tunnetaan erityisesti siitä, että voit tehdä oman tarjouksen tuotteista. Kirjoituksen kappaleessa iOffer kokemuksia, löydät yhteenvedon yleisistä ostokokemuksista. Jos muuten olet kiinnostunut halvoista ostoksista, katso kirjoituksemme Kiinakaupoista.

Vaihtoehdot iOfferille

IOffer kauppa voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, mutta suosittelemme tällä hetkellä tutustumaan myös muihin verkkokauppoihin, joista suomalaisilla on enemmän kokemuksia. Alta löydät suositut ja edulliset verkkokaupat, jotka kannattaa tarkstaa ennen tilauksen tekemistä.

  • Edulliset hinnat
  • Paljon tarjouksia
  • Nopea toimitus
aliexpress
  • Kaikkea mahdollista
  • Useita kategorioita
  • Halvat hinnat
ebay alennuskoodi
  • Edulliset hinnat
  • Paljon tarjouksia
  • Nopea toimitus

1. Rekisteröityminen iOfferiin

Ennen kuin voit tehd√§ ostoksia iOfferilla, sinulla on oltava tili. Rekister√∂ityminen onnistuu klikkaamalla ”Register” -painiketta sivun vasemmassa yl√§reunassa, t√§yt√§ yhteystietosi ja valitse k√§ytt√§j√§nimi. Voi my√∂s rekister√∂ity√§ Facebook-tilisi kautta.

2. iOfferin valikoima ja hinnat

Valikoimista l√∂ytyy l√§hes kaikkea vaatteista elektroniikkaan. iOfferista l√∂ytyy my√∂s paljon ‚ÄĚmerkkituotteita‚ÄĚ, jotka kuitenkin ovat halpoja kopioita aidoista tuotteista. Eli jos haluat ostaa esimerkiksi Michael Korsin laukun, sit√§ on turha etsi√§ iOfferilta.

Monet iOfferin tuotteet ovat lähtöisin Kiinasta. Löydät samoja tuotteita lähes jokaisesta kiinalaisesta kauppapaikasta. Hinnat saattavat olla jopa halvempia muissa kiinakaupoissa. Mitä laatuun tulee, ei kannata odottaa hyvää laatua muutaman euron tuotteelta.

3. Tee oma tarjous

iOfferissa voit maksaa myyj√§n pyyt√§m√§n hinnan, tai voit tehd√§ helposti oman tarjouksesi klikkaamalla ”Make Offer” -napista. Tarjous kannattaa ehdottomasti tehd√§, sill√§ eih√§n siin√§ h√§vi√§ mit√§√§n. Kannattaa pit√§√§ kuitenkin tarjous j√§rkeviss√§ rajoissa. Tuskin myyj√§ puoli-ilmaiseksi tuotettaan antaa.

Siit√§ kaupan nimikin tulee ”iOffer” eli ”Min√§ Tarjoan”. Oheisessa kuvassa n√§et napin, josta voit tehd√§ tarjouksen.

4. iOffer maksutavat

iOfferilla on myyjiä eripuolilta maailmaa ja jokainen heistä hyväksyy tiettyjä maksutapoja. Jos päätät tilata iOfferilta Suomeen, suosittelemme ostamaan myyjältä, jolla on hyvät arvostelut ja luotettavat maksutavat, esimerkiksi Paypal. Löydät täältä ohjeen PayPalin käyttöön. Valitsemalla hyvämaineista myyjän voit varmistaa, että ostokokemuksesi sujuu paremmin. Suosittelemme maksamista PayPalilla.

5. iOfferin luotettavuus?

iOffer ei tarjoa ostajanturvaa, ellei asiakas ole maksanut Paypalilla. Käyttämällä PayPalia, saat heidän ostajanturvan. Kaikilla myyjillä ei kuitenkaan ole PayPalia käytössä.

Luottokortilla maksaessa asiakkaalla on luottokorttiyhtiön tarjoama turva, mutta korttitiedot menevät suoraan myyjälle. Jos tulet huijatuksi, iOffer ei ole vastuussa, eikä pysty tekemään asialle mitään. Tästä syystä johtuen suosittelemme lukijoillemme mieluummin esimerkiksi AliExpress verkkokauppaa.

6. iOffer tulli ja ALV

iOffer on kauppapaikka, jossa myyjänä voi olla kuka tahansa, mistä päin maailmaa tahansa. Jos tuote lähetetään EU-alueelta, sinun ei tarvitse huolehtia veroista tai tullimaksuista.

Mikäli tilaat EU:n ulkopuolelta (esim. Kiina), tulee sinun varautua mahdollisiin tulli- ja veromaksuihin. Voit lukea lisää nettitullauksen tekemisestä Suomen Tullin verkkosivuilta.

7. iOffer kokemuksia

Asiakkaiden kokemukset ovat sekä hyviä, että huonoja. Kokemukset riippuvat paljon myyjästä. Jotkut myyjät ovat osoittautuneet huijareiksi eivätkä ole lähettäneet jo maksettuja tuotteita asiakkaille. Myös toimitusajat ovat voineet venyjä jossain tapauksessa jopa yli 3kk, joskus tuote jää saamatta kokonaan. Laatu on samaa luokkaa kuin kiinalaisissa verkkokaupoissa ja valikoima sisältääkin suurimmalta osin samoja tuotteita.

Jossain tapauksissa, luotettavilta viiden tähden myyjiltä ostettuja tuotteita on saatu postitse jopa viikossa ja laatukin ollut suhteellisen hyvää hintaan nähden. Siksi onkin tärkeää etsiä asiakkaiden suosimia myyjiä ja tilata heiltä. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan samat tuotteet esimerkiksi eBayn kautta, sillä hinnat ovat siellä yleensä alhaisemmat.

Yhteenveto

iOffer on verkkomarkkinapaikka, jossa käyttäjät voivat myydä ja ostaa erilaisia tuotteita. Se on luotu tukemaan yksityishenkilöiden ja pienyritysten kauppaa, ja sen ominaisuuksia ovat muun muassa tarjousten teko, tuotearvostelut ja yksityiskohtaiset tuotekuvaukset.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tuotteita iOfferissa voi myydä?

iOfferilla voi myydä laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, elektroniikkaa, koruja, kotitavaroita, antiikkia ja keräilyesineitä.

Onko iOffer turvallinen verkkokauppa?

iOfferin turvallisuus riippuu paljolti käyttäjän omasta harkinnasta. Vaikka iOffer pyrkii estämään petolliset toiminnot, ostajien on silti suositeltavaa tarkistaa myyjän luotettavuus ennen kaupantekoa.

Mitkä ovat iOfferin maksutavat?

iOffer tukee useita erilaisia maksutapoja, kuten luottokortteja ja PayPalia.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ iOffer nettikauppa – Tied√§ 7 asiaa ja lue kokemukset