Instagram-tilin poisto + 2 extra vinkkiä

0

Oletko joskus liittynyt Instagram-kuvapalveluun, mutta huomannut ettei se olekaan sinun juttusi? Saatat myös olla huolissasi Instagramin käyttöön liittyvistä ongelmista, esim. tietosuojasta. Olet luultavasti yrittänyt poistaa tilisi Instagram-sovelluksen kautta tuloksetta. Turha yrittää etsiä ”poista käyttäjätili” -painiketta, sillä sitä et kännykkäsovelluksesta löydä! Lue ohjeemme ja opi Instagram tilin poisto, sekä katso lopusta pari extra vinkkiä.

Käyttäjätilin poistaminen pysyvästi

Käyttäjätilin poistaminen kokonaan Instagram-palvelusta on hankalaa, sillä yritys ei halua sinun poistuvan heidän palvelustaan. Olemme kuitenkin löytäneet linkin, jonka kautta pääset poistamaan tilisi kokonaan. Linkki Instagram-tilin pysyvään poistamiseen.

Käyttäjäjätilin poistonäppäin on löydettävissä ainoastaan selaimella. Sitä ei ole ollenkaan Instagram -mobiilisovelluksessa.

Instagram haluaa tietää syyn poistumiseesi palvelusta ennen tilin poistamista, joten valitse syy listalta. Kirjoita salasanasi uudelleen ja paina sen jälkeen punaista ”Poista käyttäjätilini pysyvästi” -painiketta.

Huomaa tämä, kun poistat tilisi pysyvästi
Tilin poistaminen Instagram-palvelusta ei toimi samalla tavalla kuin Facebook-tilin poistaminen. Facebook-tilin voi aina palauttaa käyttöön kirjautumalla sisään alkuperäisellä tunnuksella ja salasanalla. Instagram-tiliä poistettuasi, kaikki kuvasi ja videosi katoavat pelvelimesta, eikä niitä voi palauttaa. Onneksi voit kuitenkin poistaa Instagram-tiliäsi vain väliaikaisesti.

instagramin poistaminen pysyvästi

Käyttäjätilin poistaminen tilapäisesti

Tämä on paras vaihtoehto, jos haluat jonain päivänä palauttaa kaikki palvelimeen lataamasi kuvat ja videot. Kun poistat Instagram-tilisi käytöstä tilapäisesti, tilisi pysyy piilotettuna, kunnes aktivoit se uudelleen kirjautumalla sisään. Voit poistaa käyttäjätilin tilapäisesti ja aktivoida se uudestaan kerran viikossa.

1. Siirry tästä Instagram-tilin poistoon.
4. Älä poista tiliäsi pysyvästi, vaan klikkaa linkkiä jossa lukee ”poistaa väliaikaisesti”.
5. Kerro Instagramille, miksi haluat poistaa tilisi käytöstä ja anna salasanasi uudelleen. Paina sen jälkeen ”Poista käyttäjätilisi käytöstä väliaikaisesti” -painiketta.

instagramin poisto tilapäisesti

Vinkki #1 – Piilota sisältöä

Jos et halua poistaa koko tiliä tai yksittäisiä kuvia ja videoita, voit myös vain piilottaa ne. Instagram on kehittänyt uuden arkistointitoiminnon, jolla kuvat ja videot voi piilottaa julkisesta profiilista, mutta ne voi palauttaa sinne milloin tahansa.

Yksittäisen sisällön piilottaminen tapahtuu seuraavasti
1. Avaa kuva tai video, jonka haluat arkistoida
2. Paina ylhäällä, oikealla olevaa ”…” -painiketta
3. Sinulle aukeaa valikko, jossa ensimmäisenä lukee ”Arkistoi”. Tätä painamalla saat aineiston arkistoiduksi.

instagram kello

Piilotetun sisällön palauttaminen
1. Paina profiilissasi näkyvää kuvaketta, joka näyttää tältä
3. Valitse haluamasi aineisto, paina ”…” -painiketta ja valitse ”näytä profiilissa”, jolloin kuva tai video siirtyy takaisin profiiliin.

Vinkki #2 – Vältä vahinkotykkäykset

Tässä vielä hyödyllinen extravinkki kyttääjälle. Tiedät varmaan sen tunteen, kun selaat profiilia, jonka tiliä et seuraa ja vahingossa tuplaklikkaat kuvaa ja näyttöösi ilmestyy sydän! Niinpä, näin on tapahtunut meille jokaiselle. Meillä on sinulle kuitenkin vinkki, jonka avulla vältyt näiltä kiusallisilta vahinkotykkäyksiltä.

Näin voit välttää vahinkotykkäykset
1. Avaa haluamasi profiili normaalisti ja anna kuvien latautua
2. Siirry lentokonetilaan
3. Nyt voit selata kuvia rauhassa ja vältyt vahinkotykkäyksiltä, sillä puhelimessasi ei ole nettiyhteyttä.

Onnistuitko?

Onnistuitko poistamaan Instagramin ohjeemme avulla? Jos et, laita toki kommenttia alle ja kerro mitä meidän pitäisi tehdä paremmin. Otamme palautetta mielellämme vastaan.

Teetkö muuten ostoksia älypuhelimellasi? Saattaisit olla kiinnostunut Wish-kaupasta, jossa voi ostaa vaikka aurinkolasit parilla eurolla.

Osallistu keskusteluun

1000
Top