iHerb tilaus Suomeen – Vitamiinit edullisemmin

8

iHerb on Yhdysvaltalainen yksi suurimmista luontaistuotteiden, lisäravinteiden ja vitamiinien nettikaupoista. IHerb tilaus on hintatietoisten Suomalaisten keskuudessa todella suosittua. Toimitukset suomeen alkavat noin neljästä eurosta. Lue eteenpäin ja katso iHerb tulliraja 2017. Muista käyttää tilauksessasi alennuskoodia SRC203 jolla saat 10% alennuksen ensitilauksestasi.

Aktivoi iHerb alennus

Miksi iHerb?

Suosittelemme kyseistä kauppaa, koska sieltä löytyy tuotteita joita ei suomesta saa. Tilaaminen on helppoa ja turvallista. Hinnoissa säästää paljon verrattuna Suomalaisiin apteekkeihin ja luontaistuotekauppoihin. Tärkeää on, että valikoimaa pääsee selaamaan kotoa käsin netistä ja tuotteiden laatuun voi luottaa.

iHerb tulliraja 2017

Tilaukset tulevat suoraan kotiovelle postinjakajan toimesta tai paketin noutaa lähimmästä postikonttorista. Alla on ilmoitettu iherb tullirajat joita noudattamalla ei tilauksiin tule veroja eikä tullimaksuja Suomen päässä.

 • Elintarvikkeita/lisäravinteita (ALV 14%) max. noin 35,00€ (dollareissa noin 46,00$)
 • Kosmetiikkaa (ALV 24%) max. noin 22,00€  (dollareissa noin 25,00$)

Voit tietysti tilata yli näiden rajojenkin. Tilauksestasi pitää silloin vain maksaa veroja. Odota vain tullin lappua postista ja toimi annettujen ohjeiden mukaisesti. Tilaamiesi tavaroiden ja toimituskulujen yhteenlaskettua summaa veroineen voit arvioida tullilaskurilla.

Tässä verkkokaupassa on kaupan tuotteita, jotka ovat sallittuja muualla maailmassa, mutta meillä luokiteltaisiin lääkeaineiksi. Suomen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean -sivuilla on lääkeluettelo. Tarkista, että tilaamasi luontaistuotteen sisällössä ole mitään lääkelistalta löytyvää. Kun saat listan auki, voit hakea siitä käyttämällä selaimesi hakutoimintoa. Paina samanaikasesti näppäimistöltäsi Ctrl+F. Kirjoita näkyvään hakukenttään ainesosan nimi ja paina Enter. Jos ainesosia ei löydy lääkelistalta ja tuotetta ei luokitella lääkeaineeksi, voit tilata sen huoletta.

Kuinka iHerb tilaus tehdään?

Seuraa vaiheita ja tämä kuvallinen ohje näyttää sinulle miten tilaus tehdään.

Aloitetaan rekisteröitymällä, klikkaa tästä iHerb My Account niin rekisteröitymislomake aukeaa uuteen ikkunaan.

iherb tilaus

Syötä kuvassa näkyvät tiedot. Loput tiedot syötetään vasta maksuvaiheessa.

iherb tulli

Nyt voidaan siirtyä etsimään haluamiamme tuotteita. Käytetään esimerkissäni d-vitamiinia. Kirjoitin haku kenttään ”d vitamin”. Voit myös selata valikoimaa hakupalkin oikealta ja vasemmalta puolelta sekä alempien kuvakkeiden avulla.

iherb tulliraja 2017

Tässä esimerkiksi sopivia D-vitamiineja ensimmäiseltä sivulta. Valitsin tuotteen, koska pakkauskoko on sopiva (120kpl), vahvuus on riittävä (5,000 IU = 125 µg), ja hinta on edullinen.

iHerb ohje1

 

Siirry ostoskoriisi jos et tilaa muuta ja tarkista, että olet saanut ensitilaajan alennuksen. Alennus on 5$ kaikista ensitilauksista.

iHerb alennuskoodi on SRC203

iherb-vaihe-6-opt

 

Klikkaa pudotusvalikosta ”Finland” ja paina ”Calculate”. Nyt näet toimitustavat, valitse ”Global Priority Mail”. Global Priority Mail on hyvä vaihtoehto jos tilauksellasi ei ole kiire, sen arvo alittaa 80$ ja paino on alle 1,814g (Paino lasketaan automaattisesti).


vaihe7

Paina seuraavaksi ”Proceed to Checkout”.

vaihe8

Täytä loput yhteystiedot ja paina ”Next”.

kortti

Lisätään veloitettava maksukortti. Ei hätää jos sinulla ei ole luottokorttia, myös muut kortit käyvät esimerkiksi Visa Electron. Tarvittaessa sinun tulee sallia korttisi käyttöalueeksi koko maailma ja hyväksyä internetmaksut.

Lue myös: Visa Electron maksaminen netissä ja ulkomailla | 6 kohdan ohje

Alla olevasta kuvasta näet miten löydät kortistasi oikeat tiedot.

Syötettyäsi jokaiseen kohtaan oikeat tiedon paina ”Next” ja pääset hyväksymään iHerb tilauksen. Kiitos lukemisesta. Tutustu iHerb:in valtavaan valikoimaan!

Heräsiko kysymyksiä tai haluatko jakaa iHerb tilaus kokemuksiasi? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

8 kommenttia

 1. iHerb alennuskoodi on muuttunut 1.11.2015 alkaen. Koodi on nykyään loppusummasta riippumatta 5 dollaria kaikista ensitilauksista.

 2. Hei!
  Elintarviketilaukseni hinta on $53.56, mutta alennuksen jälkeen $43.56. Meneekö minulta tällöin tullimaksuja tai arvonlisäveroja?

  • Hei!
   Elintarvikkeiden tämän hetkisen ALV:in mukaan ei pitäisi tulla mitään lisämaksettavaa tullissa.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista