iHerb tilaus Suomeen – Vitamiinit edullisemmin

8 kommenttia

iHerb on yhdysvaltalainen, yksi suurimmista luontaistuotteiden, lisäravinteiden ja vitamiinien nettikaupoista. IHerb tilaus on helppoa ja turvallista, sekä toimitusten hinnat alkavat vain noin neljästä eurosta ylöspäin. Lue vinkkimme tilaukseen ja katso iHerb vero ja tulliohjeet.

Miksi iHerb?

iherb tulliraja

Suosittelemme kyseistä kauppaa, koska sieltä löytyy tuotteita joita ei suomesta saa. Tilaaminen on käy käden käänteessä, sekä hinnoissa säästää paljon verrattuna suomalaisiin apteekkeihin ja luontaistuotekauppoihin. Tärkeää edellä mainittujen seikkojen lisäksi on myös se, että valikoimaa pääsee selaamaan oman kodin rauhassa.

iHerb alennuskoodi

Muista käyttää tilauksessasi iHerb alennuskoodia SRC203 jolla saat 5% alennuksen ensitilauksestasi.

Make iHerb your #1 choice for natural products!

 

iHerb tulli

Iherb tilaukset tulevat EU:n ulkopuolelta, joten ostajan on varauduttava mahdollisiin vero- ja tullimaksuihin. Voit maksaa iHerb tilauksen verot jo tilausvaiheessa. Mikäli olet maksanut verot jo tilatessasi, tulee sinun tehdä tullille tästä selvitys. Kun selvitys on tehty, voit tehdä Postille käsittelymaksun vapautuspyynnön (Googleta Posti vapautuspyyntö). Lisää vapautuspyynnön liitteeksi saamasi tullauspäätös.

Lis√§√§ ohjeita l√∂yd√§t Googlettamalla ”Saapuvien l√§hetysten tuontitullaus”. Halutessasi voit arvioida tilauksesi loppusummaa k√§ytt√§en tullilaskuriamme.

Iherb IOSS-numero

Iherb IOSS-numero on IM2330000427. Huomaathan, että IOSS-numero voi muttua tästä ilmoitetusta.

√Ąl√§ tilaa l√§√§kkeiksi luokiteltavia tuotteita

Tässä verkkokaupassa myydään tuotteita, jotka ovat sallittuja muualla maailmassa, mutta meillä luokiteltaisiin lääkeaineiksi. Lääkeaineiden tilaaminen Suomeen on kiellettyä. Suomen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean -sivuilta löydät lääkeluettelon.

Tarkista, ett√§ tilaamasi tuotteen sis√§ll√∂ss√§ ole mit√§√§n l√§√§kelistalta l√∂ytyv√§√§. Kun saat listan auki, voit hakea siit√§ k√§ytt√§m√§ll√§ selaimesi hakutoimintoa. Paina samanaikasesti n√§pp√§imist√∂lt√§si ”Ctrl+F”. Kirjoita n√§kyv√§√§n hakukentt√§√§n ainesosan nimi ja paina ”Enter”. Jos ainesosia ei l√∂ydy l√§√§kelistalta ja tuotetta ei luokitella l√§√§keaineeksi, voit tilata sen huoletta.

Kuinka iHerb tilaus tehdään?

Seuraa vaiheita niin saat tehtyä ensimmäisen tilauksesi. Aloitetaan rekisteröitymällä, klikkaa ja siirry iHerb.com -sivuille.

iherb tilaus vaihe2

Syötä kuvassa näkyvät tiedot. Loput tiedot syötetään vasta maksuvaiheessa.

iherb tilaus vaihe 3

Nyt voidaan siirty√§ etsim√§√§n haluamiamme tuotteita. K√§ytet√§√§n esimerkiss√§ D-vitamiinia.¬†Kirjoita hakukentt√§√§n ”d vitamin”. Valikoimaa voi selata my√∂s ylh√§√§ll√§ olevista Categories ja Brands -valikoista.

iherb tilaus vaihe 4

T√§ss√§ on sopivia D-vitamiini -tuotteita. Valitaan kyseinen tuote, koska pakkauskoko on sopiva (120kpl) ja sen vahvuus on riitt√§v√§ (5,000 IU = 125 ¬Ķg).

iherb tilaus vaihe 5

Siirry ostoskoriisi jos et tilaa muuta. Tarkista, että olet saanut ensitilaajan alennuksen (alennuskoodi: SRC203). Alennus on 5$ kaikista ensitilauksista.

iherb tilaus vaihe 6

Klikkaa pudotusvalikosta ”Finland” ja paina ”Calculate”. Nyt n√§et toimitustavat. Valitse ”Global Priority Mail” jos tilauksellasi ei ole kiire. Tilauksen arvon t√§ll√§ toimitustavalla pit√§√§ olla alle 80$. Se ei my√∂sk√§√§n saa painaa 1,814g enemp√§√§. Paino lasketaan automaattisesti.

Voit myös käyttää muita toimitusvaihtoehtoja. Ne ovat nopeampia, mutta myös kalliimpia.

iherb tilaus vaihe 7

Paina seuraavaksi ”Proceed to Checkout”.

iherb tilaus vaihe 8

T√§yt√§ loput yhteystiedot ja paina ”Next”.

iherb kortti

Lisätään vielä veloitettava maksukortti. Ei hätää jos sinulla ei ole luottokorttia, myös muut kortit käyvät kuten esimerkiksi Visa Electron. Tarvittaessa sinun tulee sallia korttisi käyttöalueeksi koko maailma ja hyväksyä internetmaksut.

Alla olevasta kuvasta näet miten löydät kortistasi oikeat tiedot.

iHerb tilaus Suomeen - Vitamiinit edullisemmin

Sy√∂tetty√§si jokaiseen kohtaan oikeat tiedot paina ”Next” ja p√§√§set hyv√§ksym√§√§n iHerb tilauksen.

Loppusanat

Kiitos ohjeen lukemisesta! Toivottavasti siitä oli sinulle apua. Jos sinulla on kysyttävää voit kommentoida rohkeasti alle. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

8 kommenttia artikkeliin ”iHerb tilaus Suomeen – Vitamiinit edullisemmin”

 1. iHerb alennuskoodi on muuttunut 1.11.2015 alkaen. Koodi on nykyään loppusummasta riippumatta 5 dollaria kaikista ensitilauksista.

  Vastaa
 2. Hei!
  Elintarviketilaukseni hinta on $53.56, mutta alennuksen jälkeen $43.56. Meneekö minulta tällöin tullimaksuja tai arvonlisäveroja?

  Vastaa
  • Hei!
   Elintarvikkeiden tämän hetkisen ALV:in mukaan ei pitäisi tulla mitään lisämaksettavaa tullissa.

   Vastaa

Jätä kommentti