iHerb tilaus Suomeen – Vitamiinit edullisemmin

8

iHerb on Yhdysvaltalainen yksi suurimmista luontaistuotteiden, lisäravinteiden ja vitamiinien nettikaupoista. IHerb tilaus on hintatietoisten Suomalaisten keskuudessa todella suosittua. Toimitukset suomeen alkavat noin neljästä eurosta. Lue eteenpäin ja katso iHerb tulliraja 2018. Muista käyttää tilauksessasi alennuskoodia SRC203 jolla saat 5% alennuksen ensitilauksestasi. Voit aktivoida alennuskoodin tästä.

Miksi iHerb?

Suosittelemme kyseistä kauppaa, koska sieltä löytyy tuotteita joita ei suomesta saa. Tilaaminen on helppoa ja turvallista. Hinnoissa säästää paljon verrattuna suomalaisiin apteekkeihin ja luontaistuotekauppoihin. Tärkeää on, että valikoimaa pääsee selaamaan oman kodin rauhassa.

iherb tulliraja

iHerb tulliraja 2018

Tilaukset tulevat suoraan kotiovelle postinjakajan toimesta tai paketin voi noutaa lähimmästä postikonttorista. Alla on ilmoitettu iHerb tullirajat joita noudattamalla ei tilauksiin tule veroja eikä tullimaksuja Suomen päässä.

• Elintarvikkeita/lisäravinteita (ALV 14%) max. noin 35,00€ (dollareissa noin 46,00$)
• Kosmetiikkaa (ALV 24%) max. noin 22,00€  (dollareissa noin 25,00$)

Voit tietysti tilata yli näiden rajojenkin. Tilauksestasi pitää silloin vain maksaa veroja. Odota vain tullin lappua postista ja toimi annettujen ohjeiden mukaisesti. Tilaamiesi tavaroiden ja toimituskulujen yhteenlaskettua summaa veroineen voit arvioida tullilaskurilla.

Älä tilaa lääkkeiksi luokiteltavia tuotteita

Tässä verkkokaupassa myydään tuotteita, jotka ovat sallittuja muualla maailmassa, mutta meillä luokiteltaisiin lääkeaineiksi. Lääkeaineiden tilaaminen Suomeen on kiellettyä. Suomen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean -sivuilla on lääkeluettelo.

Tarkista, että tilaamasi luontaistuotteen sisällössä ole mitään lääkelistalta löytyvää. Kun saat listan auki, voit hakea siitä käyttämällä selaimesi hakutoimintoa. Paina samanaikasesti näppäimistöltäsi Ctrl+F. Kirjoita näkyvään hakukenttään ainesosan nimi ja paina Enter. Jos ainesosia ei löydy lääkelistalta ja tuotetta ei luokitella lääkeaineeksi, voit tilata sen huoletta.

Kuinka iHerb tilaus tehdään?

Seuraa vaiheita niin saat tehtyä ensimmäisen tilauksesi. Aloitetaan rekisteröitymällä, klikkaa ja siirry iHerb.com  -sivuille.

iherb tilaus vaihe2

Syötä kuvassa näkyvät tiedot. Loput tiedot syötetään vasta maksuvaiheessa.

iherb tilaus vaihe 3

Nyt voidaan siirtyä etsimään haluamiamme tuotteita. Käytetään esimerkissä D-vitamiinia. Kirjoita hakukenttään ”d vitamin”. Valikoimaa voi selata myös ylhäällä olevista Categories ja Brands -valikoista.

iherb tilaus vaihe 4

Tässä on sopivia D-vitamiini -tuotteita. Valitaan kyseinen tuote, koska pakkauskoko on sopiva (120kpl) ja sen vahvuus on riittävä (5,000 IU = 125 µg).

iherb tilaus vaihe 5

Siirry ostoskoriisi jos et tilaa muuta. Tarkista, että olet saanut ensitilaajan alennuksen (alennuskoodi: SRC203). Alennus on 5$ kaikista ensitilauksista.

iherb tilaus vaihe 6

Klikkaa pudotusvalikosta ”Finland” ja paina ”Calculate”. Nyt näet toimitustavat. Valitse ”Global Priority Mail” jos tilauksellasi ei ole kiire. Tilauksen arvon tällä toimitustavalla pitää olla alle 80$. Se ei myöskään saa painaa 1,814g enempää. Paino lasketaan automaattisesti.

Voit myös käyttää muita toimitusvaihtoehtoja. Ne ovat nopeampia, mutta myös kalliimpia.

iherb tilaus vaihe 7

Paina seuraavaksi ”Proceed to Checkout”.

iherb tilaus vaihe 8

Täytä loput yhteystiedot ja paina ”Next”.

iherb kortti

Lisätään vielä veloitettava maksukortti. Ei hätää jos sinulla ei ole luottokorttia, myös muut kortit käyvät esimerkiksi Visa Electron. Tarvittaessa sinun tulee sallia korttisi käyttöalueeksi koko maailma ja hyväksyä internetmaksut. Voit lukea ohjeen internetmaksujen sallimiseen täältä.

Alla olevasta kuvasta näet miten löydät kortistasi oikeat tiedot.

iHerb tilaus Suomeen - Vitamiinit edullisemmin

Syötettyäsi jokaiseen kohtaan oikeat tiedot paina ”Next” ja pääset hyväksymään iHerb tilauksen.

Loppusanat

Kiitos ohjeen lukemisesta! Toivottavasti siitä oli sinulle apua. Jos sinulla on kysyttävää voit kommentoida niitä alle. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

1000
4 Kommenttiketjuja
4 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
PtPete

iHerb alennuskoodi on muuttunut 1.11.2015 alkaen. Koodi on nykyään loppusummasta riippumatta 5 dollaria kaikista ensitilauksista.

Anonyymi

Hei!
Elintarviketilaukseni hinta on $53.56, mutta alennuksen jälkeen $43.56. Meneekö minulta tällöin tullimaksuja tai arvonlisäveroja?

Opastaja

Hei!
Elintarvikkeiden tämän hetkisen ALV:in mukaan ei pitäisi tulla mitään lisämaksettavaa tullissa.

vitamiini

Osaatko suositella jotain hyvää multivitamiinia, liikaa vaihtoehtoja… ?

Opastaja

Moi!
Itse ainakin olen käyttäyttänyt näitä:
http://goo.gl/kdDKM8
Löytyy myös pienemmässä pakkauksessa, suosittelen!

Top