iHerb tilaus Suomeen – Vitamiinit edullisemmin

8 kommenttia

iHerb on yhdysvaltalainen, yksi suurimmista luontaistuotteiden, lisäravinteiden ja vitamiinien nettikaupoista. IHerb tilaus on helppoa ja turvallista, sekä toimitusten hinnat alkavat vain noin neljästä eurosta ylöspäin. Lue vinkkimme tilaukseen ja katso iHerb tulliraja 2019.

Miksi iHerb?

iherb tulliraja

Suosittelemme kyseistä kauppaa, koska sieltä löytyy tuotteita joita ei suomesta saa. Tilaaminen on käy käden käänteessä, sekä hinnoissa säästää paljon verrattuna suomalaisiin apteekkeihin ja luontaistuotekauppoihin. Tärkeää edellä mainittujen seikkojen lisäksi on myös se, että valikoimaa pääsee selaamaan oman kodin rauhassa.

iHerb alennuskoodi

Muista käyttää tilauksessasi iHerb alennuskoodia SRC203 jolla saat 5% alennuksen ensitilauksestasi.

Make iHerb your #1 choice for natural products!

 

iHerb tulliraja 2019

Tilaukset tulevat suoraan kotiovelle postinjakajan toimesta, tai paketin voi noutaa lähimmästä postikonttorista. Alla on ilmoitettu iHerb tullirajat joita noudattamalla ei tilauksiin tule veroja eikä tullimaksuja Suomen päässä.

rahalaitos
‚ÄĘ Elintarvikkeita/lis√§ravinteita (ALV 14%) max. noin¬†35,00‚ā¨¬†(dollareissa noin 46,00$)
‚ÄĘ Kosmetiikkaa (ALV 24%) max. noin¬†22,00‚ā¨¬† (dollareissa noin 25,00$)

Voit tietysti tilata yli näiden rajojenkin, mutta valmistaudu silloin maksamaan veroja. Odota vain tullin lappua, ja toimi annettujen ohjeiden mukaisesti. Tilaamiesi tavaroiden ja toimituskulujen yhteenlaskettua summaa veroineen voit arvioida tullilaskurilla.

√Ąl√§ tilaa l√§√§kkeiksi luokiteltavia tuotteita

Tässä verkkokaupassa myydään tuotteita, jotka ovat sallittuja muualla maailmassa, mutta meillä luokiteltaisiin lääkeaineiksi. Lääkeaineiden tilaaminen Suomeen on kiellettyä. Suomen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean -sivuilta löydät lääkeluettelon.

Tarkista, ett√§ tilaamasi tuotteen sis√§ll√∂ss√§ ole mit√§√§n l√§√§kelistalta l√∂ytyv√§√§. Kun saat listan auki, voit hakea siit√§ k√§ytt√§m√§ll√§ selaimesi hakutoimintoa. Paina samanaikasesti n√§pp√§imist√∂lt√§si ”Ctrl+F”. Kirjoita n√§kyv√§√§n hakukentt√§√§n ainesosan nimi ja paina ”Enter”. Jos ainesosia ei l√∂ydy l√§√§kelistalta ja tuotetta ei luokitella l√§√§keaineeksi, voit tilata sen huoletta.

Kuinka iHerb tilaus tehdään?

Seuraa vaiheita niin saat tehtyä ensimmäisen tilauksesi. Aloitetaan rekisteröitymällä, klikkaa ja siirry iHerb.com -sivuille.

iherb tilaus vaihe2

Syötä kuvassa näkyvät tiedot. Loput tiedot syötetään vasta maksuvaiheessa.

iherb tilaus vaihe 3

Nyt voidaan siirty√§ etsim√§√§n haluamiamme tuotteita. K√§ytet√§√§n esimerkiss√§ D-vitamiinia.¬†Kirjoita hakukentt√§√§n ”d vitamin”. Valikoimaa voi selata my√∂s ylh√§√§ll√§ olevista Categories ja Brands -valikoista.

iherb tilaus vaihe 4

T√§ss√§ on sopivia D-vitamiini -tuotteita. Valitaan kyseinen tuote, koska pakkauskoko on sopiva (120kpl) ja sen vahvuus on riitt√§v√§ (5,000 IU = 125 ¬Ķg).

iherb tilaus vaihe 5

Siirry ostoskoriisi jos et tilaa muuta. Tarkista, että olet saanut ensitilaajan alennuksen (alennuskoodi: SRC203). Alennus on 5$ kaikista ensitilauksista.

iherb tilaus vaihe 6

Klikkaa pudotusvalikosta ”Finland” ja paina ”Calculate”. Nyt n√§et toimitustavat. Valitse ”Global Priority Mail” jos tilauksellasi ei ole kiire. Tilauksen arvon t√§ll√§ toimitustavalla pit√§√§ olla alle 80$. Se ei my√∂sk√§√§n saa painaa 1,814g enemp√§√§. Paino lasketaan automaattisesti.

Voit myös käyttää muita toimitusvaihtoehtoja. Ne ovat nopeampia, mutta myös kalliimpia.

iherb tilaus vaihe 7

Paina seuraavaksi ”Proceed to Checkout”.

iherb tilaus vaihe 8

T√§yt√§ loput yhteystiedot ja paina ”Next”.

iherb kortti

Lisätään vielä veloitettava maksukortti. Ei hätää jos sinulla ei ole luottokorttia, myös muut kortit käyvät kuten esimerkiksi Visa Electron. Tarvittaessa sinun tulee sallia korttisi käyttöalueeksi koko maailma ja hyväksyä internetmaksut.

Alla olevasta kuvasta näet miten löydät kortistasi oikeat tiedot.

iHerb tilaus Suomeen - Vitamiinit edullisemmin

Sy√∂tetty√§si jokaiseen kohtaan oikeat tiedot paina ”Next” ja p√§√§set hyv√§ksym√§√§n iHerb tilauksen.

Loppusanat

Kiitos ohjeen lukemisesta! Toivottavasti siitä oli sinulle apua. Jos sinulla on kysyttävää voit kommentoida rohkeasti alle. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "iHerb tilaus Suomeen РVitamiinit edullisemmin" klikkaamalla tähteä.
5 / 5 (1 ääntä)
rahalaitos

8 kommenttia artikkeliin ”iHerb tilaus Suomeen – Vitamiinit edullisemmin”

 1. iHerb alennuskoodi on muuttunut 1.11.2015 alkaen. Koodi on nykyään loppusummasta riippumatta 5 dollaria kaikista ensitilauksista.

  Vastaa
 2. Hei!
  Elintarviketilaukseni hinta on $53.56, mutta alennuksen jälkeen $43.56. Meneekö minulta tällöin tullimaksuja tai arvonlisäveroja?

  Vastaa
  • Hei!
   Elintarvikkeiden tämän hetkisen ALV:in mukaan ei pitäisi tulla mitään lisämaksettavaa tullissa.

   Vastaa

Jätä kommentti