Hiustenpidennykset netistä РTiedä nämä 7 asiaa ennen tilausta

Monet miettivät nykyään hiustenpidennysten tilaamista netistä. Jotkut kaipaavat esimerkiksi vaihtelua väriin, jotkut haluavat lisää pituutta ja jotkut taas haluavat tuuheutta ohuisiin hiuksiinsa. Oikein käytettynä erilaiset pidennykset kestävät pitkään ja niitä voi käyttää useasti.

Pidennykset voivat olla tehtyjä aidoista hiuksista tai ne voivat olla synteettisiä. Aidoista hiuksista tehdyn pidennyksen voi käsitellä kuten omatkin hiuksesi. Alla esittelemme eri hiustenpidennysmenetelmiä sekä lopuksi annamme vielä vinkkejä hiustenpidennysten kunnossapitoon.

Parhaat tarjoukset hiustenpidennyksistä

Alla mainittavat verkkokaupat ovat suosittuja paikkoja hankkia hiustenpidennyksiä. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa heidän sivustojaan, ja tarkistaa mitä tarjouksia heillä on tällä hetkellä tarjolla.

rapunzel
 • Hiustenpidennykset
 • Hiustuotteet
 • Tilaa netist√§
 • Kosmetiikka
 • Kauneustuotteet
 • Hyv√§t hinnat
aliexpress
 • Kaikkea mahdollista
 • Useita kategorioita
 • Halvat hinnat

1. Teippipidennykset

teippipidennykset
Teippipidennykset ovat helpot ja nopeat. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Teippipidennykset koostuvat hiusnauhoista, joiden kiinnityskohdassa on muovinauha, jonka päälle kiinnitetään kaksipuoleista pidennysteippiä. Teippipidennyksillä voit tuuheuttaa ja pidentää hiuksiasi nopeasti. Laittotekniikka on helppo ja operaatio melko nopea.

Noin neljän senttimetrin levyiset lisäkkeet on kiinnitettävä päällekkäin pareissa, mahdollisimman lähelle tyveä niin, että oma hiusosio jää väliin. Näitä hiuspidnnyksiä voi käyttää uudelleen moneen kertaan, jos ne ovat hyvin hoidetttuja. Ainoastaan teipit vaihdetaan uusiin. Teippipidennykset voivat kestää noin 2-3 kk.

2. Sinettipidennykset

sinettipidennykset
Sinettipidennyksillä saa luonnollisen lopputuloksen. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Sinettipidennyksill√§ saat itsellesi pitk√§t ja tuuheat hiukset, joita saat muotoilla mieltymyksiesi mukaan. Lis√§kkeet kiinnitet√§√§n omiin hiuksiin keratiinilla, joka sulatetaan kolvilla. Kolvi l√§mmitt√§√§ keratiinin ja kun se on sulanut, suljetaan oma hius keratiinin sis√§√§n. Pidennykset kiinnitet√§√§n l√§helle tyve√§. Sinettipidennysten K√§ytt√∂ik√§ voi olla jopa viisi kuukautta. Tuuhennukseen tarvitaan 20‚Äď80 sinettitupsua ja koko p√§√§n pidennykseen 90‚Äď200 kpl.

3. Klipsi, eli clip-on hiustenpidennykset

clip on hiustenpidennykset
Jos haluat päästä helpolla, valitse clip-on -pidennykset. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Klipsipidennykset ovat helpoin ja nopein tapa saada hiuksiin tuuheutta ja pituutta. Tupeeraamalla omat hiuksesi, johon kiinnität klipsipidennykset, saat vankan kiinnityspohjan. Hyvin hoitamalla aito klipsipidennys kestää aikaa ja käyttöä, joten voit käyttää pidennyksiä aina uudestaan. Pese ja huolla pidennyksiä säännöllisesti.

4. Peruukit

peruukit rapunzel of sweden
Rapunzel Of Sweden valmistaa erityisen laadukkaita peruukkeja (kuva: rapunzelofsweden.com)

Jos haluat isompaa vaihtelua hiuksiisi, voit myös kokeilla koko pään peruukkeja. Peruukki eli tekotukka tai tupee on keinotekoinen hiuslisäke, jota sekä miehet että naiset voivat käyttää erilaisissa tilaisuuksissa.

peruukit
Peruukkeja löytyy useissa eri väreissä.

Peruukkeja löytyy sekä aidosta hiuksesta tehtyjä tai synteettisiä. Peruukkeja on paljon erilaisia ja eri mallisia, kuten: pitkiä, puolipitkiä, lyhyitä, eri värisiä, eri mallisia, suoria ja kiharia. Peruukit ovat hyvä lisä muuten yksinkertaisiin asuihin ja niitä voi käyttää myös esimerkiksi naamiaisissa.

5. Ommeltavat hiustenpidennykset (mago)

pidennykset


Ommeltavat pidennykset sopivat kaikenlaisille hiuksille. Tekniikka on sellainen, että omiin hiuksiin tehdään päätä myöten pieniä lettejä, joihin myöhemmin ommellaan pidennykset vahvalla langalla. Letit voivat alussa kiristää hiuspohjaa, mutta yleensä ajan kanssa tähän tottuu, kun letit pehmenevät ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Tämä tekniikka tunnetaan myös mago pidennyksinä, joka on tämän tyylisiin pidennyksiin erikoistunut valmistaja.

mago pidennykset
Mago merkkiset pidennykset (kuva: magohair.com)

Pidennykset pysyvät kauniina 2-5 kuukautta riippuen lettien löysyydestä. Kun letit löystyvät, pidennykset alkavat roikkua. Pidennykset voidaan irrottaa ja ommella uudelleen monta kertaa.

6. Clip-on ponihännät, otsahiukset ja nutturat

Jos olet lyhythiuksinen ja haaveilet tuuheasta poninhännästä, otsahiuksista tai täydellisestä nutturasta, voi clip-on tekniikalla varustetut pidennykset olla sinulle sopivat. Näitä hiuslisäkkeitä on helppo asettaa paikoilleen ja irrottaa. Clip-on ponihäntää, otsahiuksia ja nutturaa voit käyttää uudelleen moneen kertaan.

7. Hiustenpidennysten kunnossapito

Kuten monet muutkin asiat elämässä, eivät nämäkään ole ikuisia. Hoida siis pidennyksiäsi huolellisesti, jolloin niiden käyttöikä kasvaa huomattavasti. Pidennykset ovat usein myös arvokkaita, joten huoltaminen kannattaa. Alla muutama vinkki, joilla pääset alkuun.

 • Ole tarkka pidennysten pesussa. Pidennysten pesun tulee tapahtua siihen tarkoitetuilla tuotteilla.
 • Pidennykset voivat takkuuntua v√§√§r√§nlaisilla hoitoaineilla. Ota siis selv√§√§ mik√§ hoitoaine sopii sinun pidennyksille.
 • F√∂√∂naa ja puno hiukset l√∂ys√§lle letille suihkun j√§lkeen ja aina ennen nukkumaanmenoa. N√§in est√§t niiden takkuuntumisen.
 • V√§lt√§ tupeeraamasta lis√§kkeiden kiinnityskohtaa, jotta ne kest√§isiv√§t pidemp√§√§n. Muuten voit muotoilla pidennykset samalla tavalla kuin omat hiuksesi. Muista k√§ytt√§√§ l√§mp√∂suihketta!

Loppusanat

Täydellisten hiustenpidennysten löytäminen saattaa vaatia aikaa ja tutkimusta, mutta lopputulos on usein sen arvoinen. Muista tarkastella huolellisesti eri vaihtoehtoja, ja käyttää hyödyksi netistä löytyviä tarjouksia ja alennuksia. Parhaat hiustenpidennykset ovat sellaiset, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja itsevarmaksi. Onnea matkallasi upeiden hiusten maailmaan!

Ps. Jos olet kiinnostunut tilaamaan meikkejä halvalla, lue myös meikkiaiheinen kirjoituksemme. Esittelemme siinä halvimmat ja parhaimmat meikkikaupat.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan hiustenpidennykset kestävät?

Hiustenpidennysten kestävyys riippuu monista tekijöistä, kuten pidennysten laadusta ja huollosta. Laadukkaat aidoista hiuksista tehdyt pidennykset voivat kestää jopa vuoden tai pidempään hyvällä hoidolla.

Voivatko hiustenpidennykset vahingoittaa omia hiuksiani?

Kun hiustenpidennykset asennetaan ja huolletaan oikein, ne eivät tyypillisesti vahingoita omia hiuksiasi. Olennaista on valita kokenut ammattilainen niiden laittamiseen ja noudattaa heidän antamiaan hoito-ohjeita.

Voinko värjätä tai käyttää lämpötyökaluja hiustenpidennysten kanssa?

Aidoista hiuksista tehtyjä pidennyksiä voidaan yleensä käsitellä samoin kuin omia hiuksiasi, mukaan lukien värjäys ja lämpötyökalujen käyttö. On kuitenkin tärkeää muistaa, että liiallinen käsittely saattaa lyhentää pidennysten ikää. Kysy lisää kampaajaltasi!

Etusivu ¬Ľ Ostokset ¬Ľ Hiustenpidennykset netist√§ – Tied√§ n√§m√§ 7 asiaa ennen tilausta