Hiustenpidennykset netistä РTiedä nämä 7 asiaa ennen tilausta

Monet miettivät nykyään hiustenpidennysten tilaamista netistä. Jotkut kaipaavat esimerkiksi vaihtelua väriin, jotkut haluavat lisää pituutta ja jotkut taas haluavat tuuheutta ohuisiin hiuksiinsa. Oikein käytettynä erilaiset pidennykset kestävät pitkään ja niitä voi käyttää useasti.

Pidennykset voivat olla tehtyjä aidoista hiuksista tai ne voivat olla synteettisiä. Aidoista hiuksista tehdyn pidennyksen voi käsitellä, kuten omatkin hiuksesi. Alla esittelemme eri hiustenpidennysmenetelmiä sekä lopuksi annamme vielä vinkkejä hiustenpidennysten kunnossapitoon.

1. Teippipidennykset

rapunzel of sweden teippipidennykset
Teippipidennykset ovat helppo ja nopea tapa. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Teippipidennykset koostuvat hiusnauhoista, joiden kiinnityskohdassa on muovinauha ja nauhan päälle on kiinnitettävä kaksipuoleista pidennysteippiä. Teippipidennyksillä voit tuuhentaa sekä pidentää hiuksiasi nopeasti. Laittotekniikka on helppo ja operaatio melko nopea.

Noin 4cm levyiset lisäkkeet on kiinnitettävä pareittain päällekkäin, mahdollisimman lähelle tyveä niin, että oma hiusosio jää väliin. Näitä hiuspidnnyksiä voi käyttää uudelleen moneen kertaan, jos ne ovat hyvin hoidetttuja. Ainoastaan teipit vaihdetaan uusiin. Teippipidennykset voivat kestää noin 2-3 kk.

rapunzel of sweden
Teippipidennykset

2. Sinettipidennykset

rapunzel of sweden sinettipidennykset
Sinettipidennyksillä saa luonnollisen lopputuloksen. (kuva: rapunzelofsweden.com)

N√§ill√§ pidennyksill√§ saat itsellesi pitk√§t ja tuuheat hiukset, joita saat muotoilla mieltymyksiesi mukaan. Lis√§kkeet kiinnitet√§√§n omiin hiuksiin keratiinilla, joka sulatetaan kolvilla. Kolvi l√§mmitt√§√§ keratiinin ja kun se on sulanut, suljetaan oma hius keratiinin sis√§√§n. Pidennykset kiinnitet√§√§n l√§helle tyve√§. Sinettipidennysten K√§ytt√∂ik√§ voi olla jopa viisi kuukautta. Tuuhennukseen tarvitaan 20‚Äď80 sinettitupsua ja koko p√§√§n pidennykseen 90‚Äď200 kpl.

rapunzel of sweden
Sinettipidennykset

3. Klipsi, eli clip-on hiustenpidennykset

rapunzel of sweden clip on hiustenpidennykset
Jos haluat päästä helpolla, valitse clip-on -pidennykset. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Klipsipidennykset ovat helpoin ja nopein tapa saada hiuksiin tuuheutta ja pituutta. Tupeeraamalla omat hiuksesi, johon kiinnität klipsipidennyt, saat vankan kiinnityspohjan. Hyvin hoitamalla aito klipsipidennys kestää aikaa ja käyttöä, joten voit käyttää pidennyksiä aina uudestaan. Pese ja huolla pidennyksiä säännöllisesti.

rapunzel of sweden
Clip-On pidennykset

4. Peruukit

rapunzel of sweden peruukit netistä
Peruukkeja löytyy useissa eri väreissä.

Jos haluat isompaa vaihtelua hiuksiisi, voit myös kokeilla koko pään peruukkeja. Peruukki eli tekotukka tai tupee on keinotekoinen hiuslisäke, jota sekä miehet että naiset voivat käyttää erilaisissa tilaisuuksissa.

peruukit rapunzel of sweden
Rapunzel Of Sweden valmistaa erityisen laadukkaita peruukkeja (kuva: rapunzelofsweden.com)

Peruukkeja löytyy sekä aidosta hiuksesta tehtyjä tai synteettisiä. Peruukkeja on paljon erilaisia ja erimallisia, kuten: pitkiä, puolipitkiä, lyhyitä, eri värisiä, eri mallisia, suoria ja kiharia. Peruukit ovat hyvä lisä muuten yksinkertaisiin asuihin ja niitä voi käyttää myös esimerkiksi naamiaisissa.

rapunzel of sweden
Peruukit

5. Ommeltavat hiustenpidennykset (mago)

pidennykset

Ommeltavat pidennykset sopivat kaikenlaisille hiuksille. Tekniikka on sellainen, että omiin hiuksiin tehdään päätä myöten pieniä lettejä, joihin myöhemmin ommellaan pidennykset vahvalla langalla. Letit voivat alussa kiristää hiuspohjaa, mutta yleensä ajan kanssa tähän tottuu, kun letit pehmenevät ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Tämä tekniikka tunnetaan myös mago pidennyksinä, joka on tälläisiin pidennyksiin erikoistunut valmistaja.

mago pidennykset
Mago merkkiset pidennykset (kuva: magohair.com)

Pidennykset pysyvät kauniina 2-5 kuukautta riippuen lettien löysyydestä. Kun letit löystyvät, pidennykset alkavat roikkua. Pidennykset voidaan irrottaa ja ommella uudelleen monta kertaa.

6. Clip-on ponihännät, -otsahiukset ja nutturat

Jos olet lyhythiuksinen ja haaveilet tuuheasta poninhännästä, otsahiuksista tai täydellisestä nutturasta, voi clip-on tekniikalla varustetut pidennykset olla sinulle sopivat. Näitä hiuslisäkkeitä on helppo asettaa paikoilleen ja irrottaa. Clip-on ponihäntää, otsahiusta ja nutturaa voit käyttää uudelleen moneen kertaan.

7. Hiustenpidennysten kunnossapito

Kuten monet muutkin asiat elämässä, eivät nämäkään ole ikuisia. Hoida siis pidennyksiäsi huolellisesti, jolloin niiden käyttöikä kasvaa huomattavasti. Pidennykset ovat usein myös arvokkaita, joten huoltaminen kannattaa. Alla muutama vinkki, joilla pääset alkuun.

    ‚ÄĘ Ole tarkka pidennysten pesussa. Pidennysten pesun tulee tapahtua siihen tarkoitetuilla tuotteilla.
    ‚ÄĘ Pidennykset voivat takkuuntua v√§√§r√§nlaisilla hoitoaineilla. Ota siis selv√§√§ mik√§ hoitoaine sopii sinun pidennyksille.
    ‚ÄĘ F√∂√∂naa ja puno hiukset l√∂ys√§lle letille suihkun j√§lkeen ja aina ennen nukkumaanmenoa. N√§in est√§t niiden takkuuntumisen.
    ‚ÄĘ V√§lt√§ tupeeraamasta lis√§kkeiden kiinnityskohtaa, jotta ne kest√§isiv√§t pidemp√§√§n. Muuten voit muotoilla pidennykset samalla tavalla kuin omat hiuksesi. Muista k√§ytt√§√§ l√§mp√∂suihketta!

Loppusanat

Oletko tilannut hiustenpidennykset netistä? Mitä tuotteita suosittelet muille? Kerro kommenteissa ja muista lukea myös meikkiaiheinen kirjoituksemme. Esittelemme siinä halvimmat ja parhaimmat meikkikaupat ulkomailta.


Etusivu ¬Ľ Ostokset