Hiustenpidennykset tutuiksi – Tiedä nämä 7 asiaa, kun tilaat pidennyksiä netistä

0

Monet miettivät nykyään hiustenpidennysten laittoa. Jotkut kaipaavat esimerkiksi vaihtelua väriin, jotkut haluavat lisää pituutta ja jotkut haluavat tuuheutta ohuisiin hiuksiinsa. Oikein käytettynä erilaiset pidennykset kestävät pitkään ja niitä voi käyttää useasti. Pidennykset voivat olla tehtyjä aidoista hiuksista tai ne voivat myös olla synteettisiä. Aina kannattaa ostaa aitoa hiusta, jotta sitä voisi käsitellä samalla tavalla kuin omaakin hiusta.

Alla esittelemme eri hiustenpidennysmenetelmiä, sekä lopuksi vielä vinkkejä hiustenpidennysten kunnossapitoon. Jos haluat ostaa hiustenpidennykset halvalla, katso AliExpress, johon muuten löydät ohjeenkin sivuiltamme.

1. Ommeltavat hiustenpidennykset (mago)

pidennykset

Ommeltavat pidennykset sopivat kaikenlaisille hiuksille. Tekniikka on sellainen, että omiin hiuksiin tehdään päätä myöten pieniä lettejä, joihin myöhemmin ommellaan pidennykset vahvalla langalla. Letit voivat alussa kiristää hiuspohjaa, mutta yleensä ajan kanssa tähän tottuu, kun letit pehmenevät ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Tämä tekniikka tunnetaan myös mago pidennyksinä, joka on tälläisiin pidennyksiin erikoistunut valmistaja.

mago pidennykset
Mago merkkiset pidennykset (kuva: magohair.com)

Pidennykset pysyvät kauniina 2-5kk riippuen lettien löysyydestä. Kun letit löystyvät, pidennykset alkavat roikkua. Pidennykset voidaan irrottaa ja ommella uudelleen monta kertaa.

2. Teippipidennykset

teippipidennykset
Teippipidennykset ovat helppo ja nopea tapa. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Teippipidennykset koostuvat hiusnauhoista, joiden kiinnityskohdassa on muovinauha ja nauhan päälle on kiinnitettävä kaksipuoleista pidennysteippiä. Teippipidennyksillä voit tuuhentaa sekä pidentää hiuksiasi nopeasti. Laittotekniikka on helppo ja operaatio melko nopea.

Noin 4cm levyiset lisäkkeet on kiinnitettävä pareittain päällekkäin, mahdollisimman lähelle tyveä niin, että oma hiusosio jää väliin. Näitä hiuspidnnyksiä voi käyttää uudelleen moneen kertaan, jos ne ovat hyvin hoidetttuja. Ainoastaan teipit vaihdetaan uusiin. Teippipidennykset voivat kestää noin 2-3 kk.

3. Sinettipidennykset

sinettipidennykset
Sinettipidennyksillä saa luonnollisen lopputuloksen. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Näillä pidennyksillä saat itsellesi pitkät ja tuuheat hiukset, joita saat muotoilla mieltymyksiesi mukaan. Lisäkkeet kiinnitetään omiin hiuksiin keratiinilla, joka sulatetaan kolvilla. Kolvi lämmittää keratiinin ja kun se on sulanut, suljetaan oma hius keratiinin sisään. Pidennykset kiinnitetään lähelle tyveä. Sinettipidennysten Käyttöikä voi olla jopa viisi kuukautta. Tuuhennukseen tarvitaan 20–80 sinettitupsua ja koko pään pidennykseen 90–200 kpl.

4. Klipsi, eli clip-on hiustenpidennykset

clip on hiustenpidennykset
Jos haluat päästä helpolla, valitse clip-on -pidennykset. (kuva: rapunzelofsweden.com)

Klipsipidennykset ovat helpoin ja nopein tapa saada hiuksiin tuuheutta ja pituutta. Tupeeraamalla omat hiuksesi, johon kiinnität klipsipidennyt, saat vankan kiinnityspohjan. Hyvin hoitamalla aito klipsipidennys kestää aikaa ja käyttöä, joten voit käyttää pidennyksiä aina uudestaan. Pese ja huolla pidennyksiä säännöllisesti.

5. Peruukit

peruukit netistä
Peruukkeja löytyy useissa eri väreissä.

Jos haluat isompaa vaihtelua hiuksiisi, voit myös kokeilla koko pään peruukkeja. Peruukki eli tekotukka tai tupee on keinotekoinen hiuslisäke, jota sekä miehet että naiset voivat käyttää erilaisissa tilaisuuksissa.

Peruukkeja löytyy sekä aidosta hiuksesta tehtyjä tai synteettisiä. Peruukkeja on paljon erilaisia ja erimallisia, kuten: pitkiä, puolipitkiä, lyhyitä, eri värisiä, eri mallisia, suoria ja kiharia. Peruukit ovat hyvä lisä muuten yksinkertaisiin asuihin ja niitä voi käyttää myös esimerkiksi naamiaisissa.

6. Clip-on ponihännät, -otsahiukset ja nutturat

Jos olet lyhythiuksinen ja haaveilet tuuheasta poninhännästä, otsahiuksista tai täydellisestä nutturasta, voi clip-on tekniikalla varustetut pidennykset olla sinulle sopivat. Näitä hiuslisäkkeitä on helppo asettaa paikoilleen ja irrottaa. Clip-on ponihäntää, otsahiusta ja nutturaa voit käyttää uudelleen moneen kertaan.

7. Hiustenpidennysten kunnossapito

Kuten monet muutkin asiat elämässä, eivät nämäkään ole ikuisia. Hoida siis pidennyksiäsi huolellisesti, jolloin niiden käyttöikä kasvaa huomattavasti. Pidennykset ovat usein myös arvokkaita, joten huoltaminen kannattaa. Alla muutama vinkki, joilla pääset alkuun.

• Ole tarkka pidennysten pesussa. Pidennysten pesun tulee tapahtua siihen tarkoitetuilla tuotteilla.
• Pidennykset voivat takkuuntua vääränlaisilla hoitoaineilla. Ota siis selvää mikä hoitoaine sopii sinun pidennyksille.
• Föönaa ja puno hiukset löysälle letille suihkun jälkeen ja aina ennen nukkumaanmenoa. Näin estät niiden takkuuntumisen.
• Vältä tupeeraamasta lisäkkeiden kiinnityskohtaa, jotta ne kestäisivät pidempään. Muuten voit muotoilla pidennykset samalla tavalla kuin omat hiuksesi. Muista käyttää lämpösuihketta!


Oletko tilannut hiustenpidennykset netistä? Mitä tuotteita suosittelet muille? Kerro kommenteissa ja muista lukea myös meikkiaiheinen kirjoituksemme. Esittelemme siinä halvimmat ja parhaimmat meikkikaupat ulkomailta.

1000
Top