Hiustenpidennykset netistä – Uudista tyyli edullisesti

0

Monet miettivät nykyään hiustenpidennysten laittoa. Jotkut kaipaavat vaihtelua väriin, jotkut haluavat lisää pituutta ja jotkut haluavat tuuheutta ohuisiin hiuksiinsa. Oikein käytettynä ja hyvin huollettuina erilaiset pidennykset kestävät pitkään ja voit käyttää niitä yhä uudelleen. Pidennykset voivat olla tehtyjä aidoista hiuksista tai ne voivat myös olla synteettisiä. Aina kannattaa ostaa aitoa hiusta, jotta sitä voisi käsitellä samalla tavalla kuin omaakin hiusta. Katso vinkit ja tilaa hiustenpidennykset netistä.

Ommeltavat pidennykset

Ommeltavat pidennykset sopivat kaikenlaisille hiuksille. Tekniikka on sellainen, että omiin hiuksiin tehdään päätä myöten pieniä lettejä, joihin myöhemmin ommellaan pidennykset vahvalla langalla. Letit voivat alussa kiristää hiuspohjaa, mutta yleensä ajan kanssa tähän tottuu, kun letit pehmenevät ensimmäisten pesukertojen jälkeen.

Pidennykset pysyvät kauniina 2-5kk riippuen lettien löysyydestä. Kun letit löystyvät, pidennykset alkavat roikkua. Pidennykset voidaan irrottaa ja ommella uudelleen monta kertaa.

pidennykset
25-250€ – Osta täältä

Teippipidennykset

Teippipidennykset koostuvat hiusnauhoista, joiden kiinnityskohdassa on muovinauha ja nauhan päälle on kiinnitettävä kaksipuoleista pidennysteippiä. Teippipidennyksillä voit tuuhentaa sekä pidentää hiuksiasi nopeasti. Laittotekniikka on helppo.

Noin 4cm levyiset lisäkkeet on kiinnitettävä pareittain päällekkäin mahdollisimman lähelle tyveä niin, että oma hiusosio jää väliin. Näitä hiuspidnnyksiä voi käyttää uudelleen moneen kertaan, jos ne ovat hyvin hoidetttuja. Ainoastaan teipit vaihdetaan uusiin. Teippipidennykset kestävät 2-3 kk.

Sinettipidennykset

Näillä pidennyksillä saat itsellesi pitkät ja tuuheat hiukset, joita saat muotoilla mieltymyksiesi mukaan. Lisäkkeet kiinnitetään omiin hiuksiin keratiinilla, joka sulatetaan kolvilla, laitteella joka lämmittää keratiinin ja kun keratiini on sula, suljetaan oma hius keratiinin sisään. Pidennykset kiinnitetään lähelle tyveä. Sinettipidennysten Käyttöikä voi olla jopa viisi kuukautta. Tuuhennukseen tarvitaan 20–80 sinettitupsua, koko pään pidennykseen 90–200.

Klipsipidennykset

Klipsipidennykset ovat helpoin ja nopein tapa saada hiuksiin tuuheutta ja pituutta. Tupeeraamalla omat hiuksesi, johon kiinnität klipsipidennyt, saat vankan kiinnityspohjan. Hyvin hoitamalla aito klipsipidennys kestää aikaa ja käyttöä, joten voit käyttää pidennyksiä aina uudestaan. Pese ja huolla pidennyksiä säännöllisesti.

Peruukit

Jos haluat isompaa vaihtelua hiuksiisi, voit myös kokeilla koko pään peruukkeja. Peruukki eli tekotukka eli tupee on keinotekoinen hiuslisäke, jota sekä miehet että naiset voivat käyttää erilaisissa tilaisuuksissa, eri syiden vuoksi.

Peruukkeja löytyy sekä aidosta hiuksesta tehtyjä tai synteettisiä. Peruukkeja on paljon erilaisia ja erimallisia – pitkiä, puolipitkiä, lyhyitä, eri värisiä, eri mallisia, suoria ja kiharia. Peruukit ovat hyvä lisä muuten yksinkertaisiin asuihin ja niitä voi käyttää myös naamioitumiseen naamiaisiin.

peruukit netistä
10€ – Osta täältä

Clip-on ponihännät, -otsahiukset ja nutturat

Jos olet lyhythiuksinen ja haaveilet tuuheasta poninhännästä, otsahiuksista tai täydellisestä nutturasta, kannattaa hankkia helposti ja nopeasti kiinnitettävä, valmiiksi muotoiltuja lisäkkeitä hiuksillesi. Näitä hiuslisäkkeitä on helppo asettaa paikoilleen ja irrottaa. Clip-on ponihäntää, otsahiusta ja nutturaa voit käyttää uudelleen moneen kertaan.

Värikkäät pidennykset ja lisäkkeet

Jos etsit värikkäitä ja villejä lisäkkeitä ja pidennyksiä, löydät ne täältä.

Hiustenpidennysten kunnossapito

1. Ole tarkka pidennysten pesussa. Pidennysten pesun tulee tapahtua siihen tarkoitetuilla tuotteilla
2. Pidennykset voivat takkuuntua, jos käytät vääränlaisia aineita niiden hoitoon.
3. Föönaa ja puno hiukset löysälle letille suihkun jälkeen aina ennen kuin menet nukkumaan, jotta ne eivät takkuunnu.
4. Vältä tupeeraamasta lisäkkeiden kiinnityskohtaa, jotta ne kestäisivät pidempään. Muuten voit muotoilla pidennykset samalla tavalla kuin omat hiuksesi. Muista käyttää lämpösuihketta.

Oletko tilannut hiustenpidennykset netistä? Mitä tuotteita suosittelet muille? Kerro kommenteissa!

Osallistu keskusteluun

1000
Top