Parhaat hintavertailusivut netissä РLöydä halvin hinta

Jätä kommentti

Netissä olevat hintavertailusivut auttavat kuluttajia näennäisesti valitsemaan edullisimman ostopaikan. Asia ei kuitenkaan ole näin mustavalkoinen. Sinun on hyvä tietää muutama seikka hintavertailusivuista ennenkuin lähdet nettiostoksille.

Hintavertailusivut Top-6

Alla on listattuna suosittuja hintavertailusivuja. Kaikki paitsi Idealo on Suomesta tai muista pohjoismaista. Idealolla voit hakea UK:n halvimpia hintoja. Toivottavasti löydät parhaan hinnan etsimällesi tuotteelle ja säästät rahaa.

 

 

idealo hintavertailu
Englannin suurin
Paljon tuotteita

enligo hintavertailu
Suomenkielinen

hinta
Suomenkielinen

hintaseuranta
Suomenkielinen

vertaa
Suomenkielinen

hintaopas
Suomenkielinen
Monipuolinen

Hintavertailusivusto ei kerro välttämättä koko totuutta

Muista kuitenkin käyttäessäsi hintavertailusivustoja, että millään hintavertailusivustolla ei voi olla kaikkia mahdollisia kauppoja. Kaikki kaupat eivät yksinkertaisesti halua tuotteitaan hintavertailusivustoille. Tämän lisäksi uusia verkkokauppoja tulee jatkuvasti, joten vertailusivustojen on vaikea pysyä perässä.

Käytä maalaisjärkeä

Mieti ennen tilaustasi, että kannattaako tilata ulkomailta vain muutaman euron säästön takia. Takuuasiat on helpompi hoitaa kotimaassa. Kun puhutaan 20-30% säästöstä, tilaaminen jo yleensä järkevää.

Tarkista postikulut ennen tilausta

Kun katsot tilauksen hintaa, muista käydä tarkistamassa kaupan postikulut! Joskus voi käydä niin, että tilaus tulisikin kalliimmaksi kuin Suomesta ostettaessa, tai sitten hintaero jää liian pieneksi.

Suomalaiset hintavertailusivustot

Suomessa toimii muutamia hintavertailusivustoja. Hyvä esimerkki on Hintaopas.fi -sivusto. Kyseisen sivuston avulla näet eri kauppojen hintoja, varastotilanteita ja muita tietoja tuotteista.

Miksi kaikki kaupat eivät halua hintavertailusivustoille?

Yleistä kotimaisille hintavertailusivustoille on se, että ne näyttävät hintoja joillekkin kotimaisille ja muutamille pohjoismaalaisille kaupoille. Kaikkien hintavertailusivustojen avulla et tosin välttämättä löydä halvimpia hintoja, koska niistä voi puuttuu suurimpia kotimaassa toimivia verkkokauppoja. Kaikki verkkokaupat eivät myöskään halua osallistua hintavertailusivustojen toimintaan, koska se on yleensä maksullista verkkokaupalle.

Idealo kokemuksia

Idealo on tunnettu ja toimivaksi todettu hintavertailun jättiläinen. Tätä sivustoketjua voikin kutsua melko monipuoliseksi, koska jokaisella haulla löytyy monia kauppoja EU-alueelta.

Tilaus ei ole aina järkevää

Muista kuitenkin käyttäessäsi Idealota, että läheskään kaikki kaupat eivät toimita tuotteitaan Suomeen. Joskus joutuu käymään läpi monta kauppaa, ennenkuin löytää Suomeen toimittavan kaupan. Toisinaan tilaus ei ole kannattavaa korkeiden postikulujen takia.

Toimitusaika voi yllättää

Bonuksena mainittakoon, että brittiläiset ja etenkin saksalaiset verkkokaupat toimittavat tuotteensa yleensä nopeasti kuriiripalvelujen avulla. Paketti voi siis löytää ovellesi jo parissa päivässä. Tässä kohtaa voisi kertoa jotain Suomen Postin toimitusnopeudesta, mutta jätetään ne toiseen kertaan.

Kielimuuri?

Jos siirryt Saksan Idealon kautta johonkin verkkokauppaan, ja kielitaidon puuttuminen haittaa sinua, katso ensin saako verkkokaupan kielen vaihdettua. (Yleensä sivulla on jokin nappi, jossa on English tai UK -lippu.) Jos verkkokaupan kieltä ei voi vaihtaa, voit käyttää Google kääntäjää.

Hintavertailu on järkevää

Hintavertailu ei kuitenkaan koskaan ole tyhmää. Saat paremman kokonaiskuvan tuotteen arvosta ja useimmiten mukavan säästön siihen kaupan päälle. Haittapuoleksi ulkomailta tilaamiselle voidaan laskea odottelu, sekä vähän haastavampi takuuasioiden hoito.

Pidätkö hintavertailusta ja kilpailuttamisesta? Siinä tapauksessa saattaisit olla kiinnostuntut myös luottokorttivertailustamme. Kävimme läpi useamman luottokortin, jotta löysimme sen joka tarjoaa parhaat edut. Kurkkaa vertailu, jos haluat tietää esimerkiksi, mikä kortti tarjoaa aina 45 päivää ilmaista maksuaikaa.

Kerro omat kokemuksesi hintavertailusta

Unohdimmeko mainita jonkin hintavertailusivuston? Lisää se kommentteihin ja kerro myös palautteesi tästä kirjoituksesta. Edullisia ostoshetkiä ja kiitos lukemisesta!


Etusivu ¬Ľ Raha

Jätä kommentti