Halvin matkavakuutus: Hae paras matkavakuutus netistä

Oletko lähdössä reissuun? Lomailu tarjoaa uusia kokemuksia ja tuo ihanaa yllätyksellisyyttä arkeen. Joskus yllätykset voivat kuitenkin olla epämiellyttäviä ja matkan aikana voi sattua odottamattomia asioita!

Jotta matkasi sujuisi mahdollisimman hyvin, on fiksua ostaa matkavakuutus. Mielellään tietysti halvin matkavakuutus. Suorita siis matkavakuutusvertailu ja löydä itsellesi paras matkavakuutus. Ja ennen kuin pakkaat laukkusi, muista uusia passi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Matkavakuutusvertailu – Esimerkkejä hinnoista

Matkavakuutusvertailu tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjontaa ja löytää sopiva matkavakuutus omiin tarpeisiin. Vertailun avulla voi selvittää eri vakuutusten hintoja ja kattavuutta erilaisille matkoille.

Tämä auttaa tekemään harkitun päätöksen ja valitsemaan parhaan matkavakuutuksen, joka tarjoaa tarvittavan suojan matkan aikana sattuvia odottamattomia tilanteita varten. Tärkeää on myös tarkistaa vakuutuksen yksityiskohdat ja rajoitukset ennen sopimuksen tekemistä.

Esimerkkimatka: Kaksi aikuista viikon matkalle Espanjaan

Tarkastellaan esimerkkinä tilannetta, jossa kaksi aikuista suuntaavat Espanjaan viikon lomalle. Tutkimme, kuinka paljon heidän matkavakuutuksensa voisi maksaa, ja käytämme alla olevia tietoja vertailun perustana.

Molemmat henkilöt ovat 32-vuotiaita, eikä heillä ole mukanaan lapsia matkalla. Matka kestää viikon, ja matkustusaika osuu kesään. Matkatavarat on vakuutettu 1000 euron arvosta.

Vertailu matkavakuutuksien hinnasta:

Hinnat vaihtelevat huomattavasti eri vakuutusyhtiöiden välillä.

Huomio: Tämä vertailu on suuntaa-antava. On suositeltavaa tarkistaa omien tietojen perusteella laskettu hinta kunkin vakuutusyhtiön tarjouslaskurista. Emme ota vastuuta vertailun paikkansapitävyydestä.

Ilmainen matkavakuutus luottokortilla

halvin matkavakuutus

Monet luottokortit tarjoavat etuja matkailijoille, kuten maksuaikaa sekä ilmaisen matkavakuutuksen. Näiden luottokorttien avulla voit hyödyntää maksuttoman maksuajan esimerkiksi 45 päivää, jolloin sinun ei tarvitse maksaa korkoja tai kuluja, mikäli maksat matkasi takaisin tuona aikana. Lisäksi, kun käytät tätä korttia matkasi maksamiseen, saat ilmaisen matkavakuutuksen, joka kattaa myös matkakumppanisi.

Ahkeran kortin käytön myötä saat myös bonuksia, joita voit hyödyntää tulevien matkojen maksamiseen. Näitä luottokortteja voi hakea ilman kuluja, ja vuosimaksuja ei yleensä ole. Tämä tekee kortin tilaamisesta houkuttelevan vaihtoehdon, jopa pelkästään varmuuden vuoksi.

1. Bank Norwegian luottokortti

bank norwegian luottokortti
 • Jopa 45 päivää korkovapaata
 • Luoto korko alk. 19,99%
 • Vuosimaksu 0,00€
 • Luottoraja jopa 15 000€
 • Ikäraja 23 vuotta

Kerää bonuksia ostoksilla. Sisältää ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan. Kortissa jopa 45 päivää ilmaista maksuaikaa. Voit valita oman PIN-koodin. Kortissa lisäksi maksuttomat käteisnostot ja lähimaksu 50€ asti. Korttihakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista.

Lainaesimerkki: Maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99% ja tod. vuosikorko 21,92% 1500€ luotolle. 1500€/12kk. Yht: 1668€.

2. Morrow Bank luottokortti

 • Jopa 50 päivää korkovapaata
 • Luoto korko alk. 19,94%
 • Vuosimaksu 0,00€
 • Luottoraja jopa 10 000€
 • Ikäraja 23 vuotta

Morrow Bankin luottokortilla voit kerätä bonuksia ostoksista. Luottoraja maksimissaan 10 000€. Sisältää ilmaisen peruutus- ja matkavakuutuksen. Korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 50 päivään asti.

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Korko 19,44% ja tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108 €.

Jatkuva vai määräaikainen matkavakuutus?

Valinta jatkuvan ja määräaikaisen matkavakuutuksen välillä riippuu matkailutottumuksistasi. Jos teet 1-2 matkaa vuodessa, määräaikainen matkavakuutus voi olla taloudellisesti järkevämpi vaihtoehto.

Jos olet jatkuvasti matkustava, kuten matkabloggari, suosittelemme harkitsemaan jatkuvaa matkavakuutusta. Tämä antaa sinulle jatkuvan suojan kaikilla matkoillasi.

Erityisesti aktiiviselle matkailijalle voi olla hyödyllistä valita kattavampi vakuutuspaketti, joka kattaa myös haastavammat tilanteet. Jos matkailu on osa työtäsi, on mahdollista vähentää matkavakuutuksen kustannuksia verotuksessa. Näin voit hyödyntää matkavakuutuksen tarjoamia etuja entistä paremmin.

Paras matkavakuutus kattaa laajasti

Matkavakuutusten vertailu ja kilpailuttaminen on erittäin suositeltavaa, sillä jokaisella on omat tarpeensa ja preferenssinsä. Paras matkavakuutus löytyy yleensä huolellisen vertailun ja tarjousten kilpailuttamisen avulla.

On tärkeää tutkia vakuutusehtoja ja varmistaa, että valittu vakuutus vastaa omia tarpeita mahdollisimman hyvin. Eri vakuutusyhtiöiltä löytyy vaihtoehtoja eri tarpeisiin, joten kattavan ja sopivan matkavakuutuksen löytäminen on mahdollista.

Mitä Extreme-urheilun harrastajan tulee tietää?

Extreme-urheilun harrastajana on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja matkavakuutusta valitessa:

 • Erikoisvakuutus: Tavallinen matkavakuutus ei todennäköisesti kata vaarallisten lajien aiheuttamia onnettomuuksia. Tästä syystä sinun kannattaa harkita erikoisvakuutusta, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Tällainen vakuutus tarjoaa kattavampaa suojaa ja turvaa harrastamasi extreme-urheilun parissa.
 • Vakuutustarjouskysely: Tee vakuutustarjouskysely ja vertaile eri vakuutusyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan ja edullisimman matkavakuutuksen, joka kattaa myös extreme-urheiluharrastuksesi.
 • Kattavuus: Tutki tarkkaan valitsemasi matkavakuutuksen kattavuus extreme-urheilun osalta. Varmista, että vakuutus kattaa lajisi aiheuttamat riskit ja mahdolliset tapaturmat. Muista myös huomioida satunnaiset vaaralliset aktiviteetit, kuten benjihypyt tai sukeltaminen, jotka saattavat kuulua extreme-kategorian alle.

Matkavakuutuksen osto netistä

Matkavakuutuksen ostaminen netistä on helppoa ja kätevää. Voit vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia ja ehtoja suoraan verkossa. Seuraavat vaiheet auttavat sinua ostamaan matkavakuutuksen netistä:

 1. Vertailu: Tutustu eri vakuutusyhtiöiden tarjontaan ja vertaile eri matkavakuutuksia. Huomioi vakuutuksen kattavuus, hinta ja mahdolliset lisäpalvelut.
 2. Vakuutustyyppi: Valitse tarpeisiisi sopiva matkavakuutustyyppi, kuten yksittäinen matkavakuutus tai jatkuva matkavakuutus.
 3. Täytä tiedot: Siirry vakuutusyhtiön verkkosivustolle ja täytä tarvittavat tiedot, kuten matkakohteesi, matkan kesto ja matkustajien tiedot.
 4. Lisäpalvelut: Tutustu mahdollisiin lisäpalveluihin, kuten matkatavaravakuutukseen, peruutusturvaan tai matkan keskeytymisen turvaan. Voit valita haluamasi lisäpalvelut matkavakuutuksen yhteydessä.
 5. Hinta ja maksu: Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, saat yleensä hinta-arvion matkavakuutukselle. Voit valita haluamasi vaihtoehdon ja siirtyä maksuvaiheeseen. Maksaminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
 6. Vakuutustodistus: Kun maksu on suoritettu, saat sähköisen vakuutustodistuksen, joka vahvistaa matkavakuutuksesi voimassaolon. Muista tallentaa vakuutustodistus ja ottaa se mukaan matkalle.

Matkavakuutuksen osto netistä mahdollistaa vaivattoman prosessin ja antaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri vaihtoehtoja helposti omalta kotisohvaltasi. Muista kuitenkin lukea ja ymmärtää vakuutusehdot huolellisesti ennen ostamista.

Matkavakuutus lapselle ja nuorelle

Matkavakuutus lapselle tai nuorelle on tärkeä huomioida matkasuunnitelmia tehdessä. Valitse luotettava vakuutusyhtiö, joka tarjoaa sopivia matkavakuutuksia lapsille ja nuorille. Varmista, että vakuutus kattaa matkakohteen, matkan keston ja tarvittavat riskit.

Lisäpalvelut, kuten matkatavaravakuutus tai peruutusturva, voivat olla hyödyllisiä huomioida matkavakuutusta valittaessa. Ennen matkavakuutuksen hankkimista, lue ja ymmärrä vakuutusehdot tarkasti varmistaaksesi tarvittavan suojan lapsen tai nuoren matkan aikana.

Matkakohde vaikuttaa matkavakuutuksen hintaan

Matkakohde vaikuttaa merkittävästi matkavakuutuksen hintaan. Tietyt matkakohteet, kuten korkean riskin alueet tai kaukomaat, voivat aiheuttaa korkeampia vakuutusmaksuja. Tämä johtuu siitä, että näillä alueilla on usein suurempi tapaturma- ja terveysriski.

Lisäksi tiettyjen maiden terveydenhuoltojärjestelmät tai sairaanhoitokustannukset voivat olla korkeammat, mikä voi vaikuttaa vakuutuksen hintaan. On tärkeää ottaa huomioon matkakohde ja sen riskitaso vakuutusta valitessa, jotta voi varmistaa riittävän kattavan suojan matkan aikana.

Matkavakuutuksen irtisanominen

Matkavakuutuksen irtisanominen edellyttää tutustumista vakuutusehtoihin ja yhteydenottoa vakuutusyhtiöön. Tarkista, mitkä ovat irtisanomiseen liittyvät ehdot ja mahdolliset seuraamukset. Huomioi myös irtisanomisaika ja toimi ajoissa varmistaaksesi oikea-aikaisen irtisanomisen.

Ota yhteyttä vakuutusyhtiöön ja ilmoita halustasi irtisanoa matkavakuutus. Ole tietoinen siitä, että matkavakuutus voi jatkua vielä matkan päättymisen jälkeen, joten selvitä vakuutuksen päätösajankohta ja varmista oikeat toimenpiteet irtisanomisen suhteen.

Yhteenveto: Vertaile ja valitse halvin matkavakuutus

Kun harkitset matkavakuutuksen hankkimista, vertaile eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia ja valitse paras matkavakuutus, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Muista, että luottokortilla voi myös saada ilmaisen matkavakuutuksen, joten tarkista luottokortin tarjoamat edut ennen vakuutuksen hankkimista.

Loppujen lopuksi paras matkavakuutus on se, joka tarjoaa juuri sinulle tarpeellisen kattavuuden ja turvan sopivaan hintaan. Tee vertailua ja valitse viisaasti, jotta voit nauttia matkastasi huolettomasti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten löydän halvimman matkavakuutuksen?

Voit vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia ja hintoja, hyödyntää vertailusivustoja tai kysyä tarjouksia suoraan vakuutusyhtiöiltä saadaksesi parhaan mahdollisen hintatarjouksen.

Tarjoavatko kaikki luottokortit ilmaisen matkavakuutuksen?

Ei, kaikki luottokortit eivät tarjoa ilmaista matkavakuutusta. Sinun tulee tarkistaa luottokortin tarjoamat edut ja ehdot ennen matkavakuutuksen odottamista.

Mitä tulee ottaa huomioon matkavakuutusvertailua tehdessä?

Matkavakuutusvertailua tehdessä tulee ottaa huomioon matkan kesto, matkakohteen riskit, tarvittava kattavuus sekä mahdolliset lisäpalvelut, kuten matkatavaravakuutus tai peruutusturva.

Mitä tarkoittaa paras matkavakuutus?

Paras matkavakuutus on se, joka tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan kattavuuden ja suojan kohtuulliseen hintaan. Se voi vaihdella henkilökohtaisista tarpeista riippuen, kuten matkakohteen, matkan keston ja erityistarpeiden perusteella.

Etusivu » Matkailu » Halvin matkavakuutus: Hae paras matkavakuutus netistä