Halpa tabletti netistä – Vinkkejä valintaan

0

Pieni taulutietokone eli tabletti on helppoa ottaa mukaan. Sen avulla työskentelet, pelailet ja surffailet kätevästi mistä tahansa. Jos sinulla on siis hakusessa halpa tabletti, olet tullut oikeaan paikkaan. Suosittelemme sinulle pari hyvää kauppaa, vinkkejä valintaan ja yhden tehokkaan mallin.

Parhaat tablettien ostopaikat

Jos et välitä tabletin merkistä, mutta haluat kuitenkin laitteen jossa on sopivasti tehoa, suosittelemme sijoittamaan tablettiin vähintään 100€. Yleensä alle 100€ hinnalla ei kunnollista laitetta saa.

Tälläinen halpa tabletti kannattaa tilata ulkomailta. Jos tilaat laitteen Kiinasta, tulee hintaan lisäksi tulli- ja veromaksut. Joissain kaupoissa on myös EU-varasto.

tabletit aliexpress
• Edullinen
• Verot ja tullimaksut yli 22€ tilauksiin
• Toimitusmaa: Kiina
 
Kauppaan >
tabletit gearbest
• Laaja valikoima
• Toimitusmaa: Kiina ja EU
 
Kauppaan >

 

Halpa tabletti suosituksemme: Xiaomi Mi Pad 3

Tämä Xiaomin tabletti on laadukas ja tyylikäs. Näyttönä toimii tarkalla väritoistolla varustettu 7,9″ IPS-näyttö. Erityisen hyvää tabletissa on sen suuri 6600mAh -akku. Laitteessa toimii Androidin päälle rakennettu Xiaomin oma MIUI-käyttöjärjestelmä. Se on helppokäyttöinen ja selkeä.

mipad3

Ominaisuudet:
• 6600mAh -akku
• 13MP -kamera
• 7,9″ 2K -näyttö
• 4GB -ram
• 64GB tallennustilaa
• MIUI 8 – Android 7.0 käyttöjärjestelmä
• CPU MediaTek MT8176 Hexa Core 2.1 GHz
• GPU IMG GX6250

Hinta noin: 230€
> Osta täältä

Tiedä nämä 4 asiaa ostaessasi tablettia

Älä tilaa tablettia sokkona, vaan tarkista ensin sen ominaisuudet. Alla on käsitelty tärkeimpiä ominaisuuksia.

1. Tallennustila
Valitse tabletti, jossa on suuri tallennustila, jos meinaat tallentaa sen muistiin paljon tiedostoja. Muista, että esimerkiksi videotiedostot vievät paljon tilaa. Jos et ole varma muistin tarpeesta, valitse edes malli, jossa on muistikorttipaikka. Yleensä tableteista löytyy MicroSD -muistikorttipaikka.

2. Näyttö
Tabletteja on erikokoisilla näytöillä. Valitse 7″ näyttö, jos tabletin tulee olla pieni ja helppo ottaa mukaan. 10″ tabletti on paras elokuvien katseluun ja työskentelyyn. 8″ tuumaisella näytöllä varustettu tabletti on taas jotain näiden välistä. Ota siis tabletti 8″ näytöllä, jos et osaa päättää!

paras tabletti

3. Yhteydet
Jos tarkoituksesi on köllötellä tablettisi kanssa vain kotisohvalla, WiFi riittää sinulle. Olettaen tietysti, että sinulla on kotona langaton verkko (eli WiFi tai WLAN). Jos sinulla ei kuitenkaan ole lähistöllä WiFiä johon liittyä tai haluat käyttää tablettia muuallakin, valitse sellainen malli johon voit laittaa SIM-kortin. On hyvä tietää että, useimmista uusista älypuhelimista voit jakaa langattoman verkkoyhteyden läheisille laitteille.

4. Käyttöjärjestelmä
Tähän on melkeinpä vain yksi vastaus: Android. Jos haluat Applen iOS -käyttöjärjestelmällä toimivan tabletin, voit unohtaa sanan halpa. Tietysti voit ostaa Applen tabletin myös käytettynä. Jos kuitenkin pysyttelet Android -laitteissa, muista tarkistaa, että ostamassasi laitteessa on uusin Android -versio.

Yhteenveto

Tabletti on kätevä ja kohtuuhintainen lahja esimerkiksi puolisolle tai vaikka isälle isänpäivälahjaksi. Muista ostaa tablettiin näytönsuoja ja suojakuori. Jotkut suojakuoret toimivat samalla tukena laitteelle, jolloin siitä on helpompi katsoa elokuvia ja muuta sisältöä.

Ostitko tabletin netistä? Kerro kommenteissa minkä mallin ostit! Muista myös kysyä apua tarvittaessa.

Lue seuraavaksi:

> Virtual reality lasit – 12 parasta mallia esittelyssä
> Älykellot netistä – Opas ostoon ja 8 parasta älykelloa esittelyssä
> Polaroid kamera – Osto-opas ja 5 parasta mallia

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top