Häätarvikkeet netistä – Nämä ovat 23 tärkeintä häätarviketta ja -koristetta

2 kommenttia

Oletko menossa naimisiin, tai onko sinun tehtävänä suunnitella upeat häät? Olet oikeassa paikassa, sillä tässä kirjoituksessa esitellään häätarvikkeita ja -koristeita. Häätarvikkeet ovat yleensä kertakäyttöistä koristetavaraa, jonka arvo ei ole kovinkaan suurta. Älä maksa hääkoristeista siis liikaa. Voit kuitenkin tilata häätarvikkeet netistä, ja säästää rahaa vaikka häämatkaa varten. Edullisille häätarvikkeille parhaita ostospaikkoja ovat mielestämme AliExpress ja eBay.

1. Sormukset

Sormuksia on paljon erilaisia ja niitä voi ostaa monesta eri paikasta. Verkkokaupoista tilatessa, voi säästää paljon verrattuna kivijalkakauppoihin. Sormus on järkevää tilata EU-alueelta, jotta vältytään ikäviltä vero- ja tullimaksuilta.

Olemme tehneet sivustollemme kattavan sormuksen netistä -oppaan, jossa neuvomme halvimmat ostopaikat ja vinkit oikeanlaisen sormuksen valintaan. Kerromme artikkelissa myös sormusten materiaaleista ja timanttien ominaisuuksista.

sormukset


2. Häämekko

Häämekko on pakkohankinta lähes jokaiselle. Näitäkään ei tosin erityisen halvalla saa alan liikkeistä. Onneksi voit tilata häämekkoja ulkomailta ja säästää mukavasti rahaa. Yksi erittäin suosittu kauppa halvoille häämekoille on AliExpress. Lue AliExpress esittelymme tai siirry suoraan ostoksille.

 

häämekko ulkomailta


3. Sormustyyny

Vihkisormukset voi näyttävästi kuljettaa alttarille käyttäen sormustyynyä. Sormustyynyjä löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”ring pillow”.

sormustyyny


4. Kutsukortit

Oleellinen asia häiden valmisteluissa on vieraiden kutsuminen. Netistä löytyy paljon erilaisia kutsukortteja, joihin myyjän on mahdollista painaa valmiiksi kutsutekstin. Kortteja voi tilata myös ilman mitään tekstejä, jos haluaa tehdä tekstin itse. Kutsukortit myydään yleensä noin 50 kortin paketeissa, joihin voi sisältyä myös kirjekuoret. Korteista on myös mahdollista tilata mallikappaleita. Kutsukortteja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding invite”.

hääkutsukortit


5. Saippuakuplat

Riisin heitto on perinteinen hedelmällisyyssriitti, joka on tapana tehdä vihkimisen jälkeen hääparin astuessa ulos kirkosta. Riisin heiton voi korvata muilla moderneilla tavoilla, kuten esimerkiksi saippuakuplilla. Saippuakuplia löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding bubble”.

hää saippuakuplat


6. Kukkakori

Kukkakoreilla tuot hääjuhlaan helposti romanttista tunnelmaa. Mikäs sen söpömpää, kun pienit morsiustytöt levittävät ruusun terälehtiä hääparin eteen. Kukkakoreja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding flower basket”.

hää kukkakori


7. Ruusun terälehdet

Ruusun terälehtien ei välttämättä tarvitse olla oikeita, myös tekoversiot voivat olla kauniita. Tai ainakin ne säilyvät kauemmin. Terälehtiä löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”rose petals”.

teko ruusun terälehdet


8. Kenkätarrat

Kenkätarrat sopivat huumorintajuisen hääparin häihin ja ne näkyvät hyvin esimerkiksi alttarille polvistuttaessa. Saatavilla on kuvassa näkyvien ”I Do , Me Too” -tarrojen lisäksi ”Help Me” -tarroja. Kenkätarroja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding shoe sticker”.

i do me too kenkätarra


8. Kaitaliina

Tyylikkäällä kaitaliinalla teet perinteisestä pöydästä kertaheitolla juhlavamman. Kuvassa näkyvä glitter-kaitaliina näyttää varmasti hyvältä tunnelmavalaistuksessa. Kaitaliinoja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding table clotch”.

kaitaliina häät


9. Helminauha

Helminauhaa voi laittaa roikkumaan eri paikoista tai vaikka vain asetella pöydälle. Tällä tuot edullisesti tyyliä juhliisi. Helminauhoja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding pearl bead”.

helminauha koriste


10. Paikkakorttiteline

Paikkakortit voi laittaa hauskasti esille tälläisellä monikäyttöisellä telineellä. Sitä voi käyttää myös valokuvien esillepanoon. Paikkakorttitelineitä löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding place holder”.

paikkakorttiteline


11. Puinen teline valokuville

Tämä on tyylikäs puinen pikkuteline, johon voit laittaa esimerkiksi valokuvia hääparista. Siihen voi toki laittaa muutakin esille, kuten ruokalistan tai istumajärjestyksen. Valokuvatelineitä löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wooden holder”.

puinen valokuvateline


12. Karkkibuffetti

Mikäs sen makoisampaa, kuin karkkibuffet! Tämä on hääjuhliin tullut uusi tapa, josta varsinkin lapset ja muut karkin ystävät pitävät. Vieraiden on myös hauska ottaa karkkia mukaan pakettiin kuuluviin paperipusseihin. Karkkibuffet tuotteita löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding candy jar”.

karkkibuffet tarvikkeet


13. Photo booth

Photo booth on huippusuosittu häiden ohjelmanumero. Photo boothia varten tarvitset tietysti erilaisia kylttejä ja muuta rekvisiittaa, taustan sekä kameran. Polaroid kamera on hauskin kamera käytettäväksi photo boothissa. Polaroid kameran etuna on se, että tulosteen saa heti käsiinsä kuvan oton jälkeen. Lue kirjoituksemme, jossa parhaat polaroid kamerat. Photo booth tarvikkeita löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”photo booth”.

photobooth tarvikkeet


14. Pom Pom -pallot

Pom Pom -pallot ovat paperisia koristepalloja, joita voi ripustaa vaikka kattoon luomaan tunnelmaa. Niitä löytyy useita eri värejä, eikä niitä ole hinnalla pilattu. Pom Pom palloja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding pom pom”.

pom pom pallo


15. Just married -viiri

Tämän viirin voi tilata muutamalla eri tekstillä tai kuvalla. Värivaihtoehtoina on valkoinen ja punainen. Kiva koriste pikkurahalla! Viirejä löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding flag”.

just married viiri


16. Hääpostilaatikko

Tämä on tyylikäs postilaatikko, johon vieraat voivat laittaa lahjakirjekuoret tai muut tervehdykset hääparille. Postilaatikoita löytyy yksinkertaisina sekä vähän hienompina mm. lintuhäkkeinä, joita voi myöhemmin käyttää kotona koristeina. Hääpostilaatikkoja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding post box”.

hääpostilaatikko


17. Tuolinpääliset

Jos juhlatilassasi on ankeat koulunpenkit, voit onneksi kääriä ne upeisiin tuolinpäälisiin. Pääliset suojaavat myös alkuperäisiä penkkejä. Saat valita tilaatko ”Arched Front” vai ”Flat Front” -pääliset. ”Arched Front” on tuo aukko tuossa jalkojen kohdalla. Kuvassa oikealla. Tuolinpäälisiä löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding chair cover”.

tuolinpääliset häihin


18. Erilainen vieraskirja

Jos et halua perinteistä vieraskirjaa, voit ostaa lasisen purkin, johon vieraat pudottavat sydämmeen kirjoitetut terveiset. Vieraskirjoja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”heart guest book”.

sydänvieraskirja


19. Perinteinen vieraskirja

Klassinen vieraskirja on tietysti turvallinen ja helppo vaihtoehto. Hauska lisä on muuten pyytää vieraita ottamaan itsestään kuva polaroid kameralla ja liimaamaan se tähän vieraskirjaan. Perinteisiä vieraskirjoja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”guest book”.

häävieraskirja


20. Hääkakkukoriste

Netistä löytyy monenlaisia hääkakkukoristeita. Voit tilata myös yksilölliset tekstikakkukoristeet yhteisellä sukunimellä ja/tai päivämäärällä varustettuna. Valitettavasti Ä- ja Ö-kirjainten saaminen kakkukoristeisiin on yleensä mahdotonta. Hääkakkukoristeita löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding cake top”.

hääkakkukoristeet


21. Vieraslahjapussi

Vieraille on tapana jättää istumapaikkaan pieni lahja, joka toimii muistona häistä ja hääparista. Netistä löytyy lukuisia erilaisia, pieniä ja siroja rasioita ja pusseja, joihin voi laittaa valitsemansa vieraslahjan. Vieraslahjapusseja löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”guest gift bag”.

vieraslahjapussi


22. Kustomoitu hääsuklaa

Hauska vieraslahja on pieni hääsuklaa. Saat valita oman suklaamaun sekä tekstit, jotka siihen tulevat. Hääsuklaita löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding chocolate”.

vieraslahja karkki sulkaa


23. Hääauton koristelu

Hääauton koristelu on hauska tapa viestittää ihmisille menneensä juuri naimisiin, joten siihen kannattaa panostaa. Hääauton koristelulla ei ole rajoja, voit siis koristella auton oman makusi ja mieltymyksesi mukaan. Suomessa on perinteisesti laitettu tyhjiä tölkkejä roikkumaan auton perään. Tölkkien aiheuttama meteli häätää pahoja henkiä avioparin kimpusta. Muualla maailmassa yleisimmin käytetään kukkia, ilmapalloja, erilaisia nauhoja sekä Just Married -tekstitarroja. Hääauton koristeita löytyy ulkomaisista kaupoista hakusanalla ”wedding car kit”.

hääauton koristeet


Miksi tilata häätarvikkeet ja hääkoristeet ulkomailta?

Häätarvikkeisiin erikoistuneita nettikauppoja ei ole turhan paljon, joten tutkimamme mukaan halvimmalla pääsee, kun ostaa tarvittavat tuotteet suoraan ulkomailta. Mielestämme eBay -verkkokaupassa oli paras valikoima ja tuotteet sai nopeiten Suomeen varsinkin, kun tilaa EU-alueen myyjiltä. Jos muuten et osaa tilata eBay -verkkokaupasta, katso eBay ohjeet suomeksi.

Muista ostaa kaikki hääkoristeet ja -tarvikkeet ajoissa. Joudut todennäköisesti tilaamaan paljon tavaraa ja ne tulee useilta eri myyjiltä. Jokaisella myyjällä on eri toimitusaika, joten varaudu siihen. Suosittelemme tilaamaan tarvikkeet ainakin 3kk (jos tilaat EU:n ulkopuolelta) ennen hääjuhlaa, jotta kaikki ehtii tulla perille, ja voit tarkistaa tuotteiden kunnon. Kolme kuukautta voi toki kuulostaa pitkältä ajalta, mutta parempi ottaa varman päälle!

Laita kommenttia jos tarvitset apua

Löysitkö kaikki tarvitsemasi häätarvikkeet netistä? Jos tarvitset apua löytämisessä tai sinulla on muuta kysyttävää tästä kirjoituksesta, laita rohkeasti kommenttia alle. Onnea vielä tulevalle hääparille!


Etusivu » Ostokset

2 kommenttia artikkeliin ”Häätarvikkeet netistä – Nämä ovat 23 tärkeintä häätarviketta ja -koristetta”

  • Hei,
   kokeile hakusanoja ”tiara” ja ”hair jewellery”.

   Muista myös, että sivuiltamme löydät ohjeen AliExpressin ja eBayn käyttöön. Linkit löytyy tästä ohjeesta.

   Vastaa

Jätä kommentti