Häätarvikkeet netistä edullisesti

2

Tässä artikkelissa esittelemme tuleville hääpareille valikoiman tyylikkäitä häätarvikkeita ja -koristeita. Häätarvikkeet ovat yleensä kertakäyttöistä koristetavaraa, jonka arvo ei ole kovinkaan suurta. Älä maksa koristeista siis liikaa. Voit tilata häätarvikkeet netistä todella helposti EU:alueelta eBayta käyttäen.

Voit näin säästää suuren summan hääbudjetissa. Kerromme kuinka löydät esimerkiksi hääsomisteet, servietit, kynttilät, photbooth ja karkkibuffetti -tarvikkeet.

Linkitämme artikkelissa eBay tuotteisiin. Ebay on hyvä paikka tehdä edullisia ostoksia. Jos et ole ennen tilannut netistä ebayn kautta tavaraa, voit tutustua ebay -ohjeeseen. Kaikki ohjeesta linkitetyt ebay tuotteet sijaitsevat EU-alueella, joten niihin ei tule mitään lisämaksuja kuten veroja tai tullimaksuja.

1. Vihkisormukset

vihkisormukset
Sormuksia on paljon erilaisia ja niitä voi ostaa monesta eri paikasta. Verkkokaupoista tilatessa, voi säästää paljon verrattuna kivijalkakauppoihin. Sormus on järkevää tilata EU-alueelta sormuksiin erikoistuneista verkkokaupoista. Lue sormusten valintaohje.

2. Pukeutuminen

hää pukeutuminen
Hääpukuja voi tilata ulkomailta monesta paikasta. Ebayssä on todella laaja valikoima erilaisia hääpukuja ja niiden tarvikkeita. Voit tutusta alla olevista linkeistä pukeutumiseen.

Miesten hääpuvut , Kravatit , Häämekot , Vannehameet
Hunnut , Korut , Hääkengät , Hääalusvaatteet , Sukkanauhat

3. Sormustyynyt

sormustyynyt

Vihkisormukset voi näyttävästi kuljettaa alttarille käyttäen sormustyynyä.

4. Kutsukortit

hääkutsukortit

Oleellinen asia häiden valmisteluissa on vieraiden kutsuminen. Ebaystä löytyy paljon erilaisia kutsukortteja, joihin myyjän on mahdollista painaa valmiiksi kutsutekstin. Kortteja voi tilata myös ilman mitään tekstejä, jos haluaa tehdä tekstin itse. Kutsukortit myydään yleensä noin 50 kortin paketeissa, joihin voi sisältyä myös kirjekuoret. Korteista on mahdollista tilata mallikappaleita.

5. Hääparin kirkosta poistuminen

häät saippuakuplat
Riisin heitto on perinteinen hedelmällisyyssriitti, jota on tapana tehdä vihkimisen jälkeen hääparin astuessa ulos kirkosta. Riisin heittoa voi korvata myös muilla moderneilla tavoilla, joista esimerkiksi saippuakuplat tai huiskutusviirit.

Mainos (kirjoitus jatkuu alla)


6. Kukat ja vieheet

häät tekokukat

Kukkien ei välttämättä tarvitse olla oikeita, myös tekokukat voivat olla kauniita. Kukkia myydään sekä yksittäisinä, jolloin voit itse rakentaa haluamasi hääkimpun, tai valmiina hääkimppuina. Kukkia myydään myös kukkasetteinä, jolloin niihin sisältyy kaasojen kukat, bestmanien vieheet sekä hääparin pöydän kukka-asetelma. Kestokimppu on hyvä vaihtoehto, sillä se jää hääparille muistoksi hääpäivästä.

Kukkakoreilla tuot hääjuhlaan helposti romanttista tunnelmaa. Ebaystä saa erilaisia kukkakoreja joista morsiustytöt voitvat sirotella hääpariin eteen ruusun terälehtiä.

7. Kenkätarrat

hää kenkätarrat

Kenkätarrat sopivat huumorintajuisen hääparin häihin ja ne näkyvät hyvin esimerkiksi alttarille polvistuttaessa.

8. Pöytäkoristeet

hää pöytäkoristeet

Päätettyäsi häiden mahdollisen teemavärin, voit alkaa suunnittelemaan pöytäkoristeita. Häiden pöytäkoristeisiin kuuluvat yleensä erilaiset helminauhat ja höyhenet. Tietysti myös pöytäliinat ja kaitaliinat kuuluvat pöytäkoristeisiin. Pöytänumerot sekä paikkakortit ovat myös iso osa pöytäkoristeita serviettien lisäksi.

9. Herkkubuffetti / Karkkibuffetti

karkkibuffet

Karkkibuffetin rakentaminen on yksi hauskimmista osioista häissä ja se toimii yhtenä ohjelmanumerona häissä. Karkkibuffettiin tarvitset tietysti sopivia astioita, karkkipihtejä/kauhoja sekä pusseja, kylttejä ja pillejä.

10. Photo booth

photobooth tarvikkeet

Photo booth on huippusuosittu häiden ohjelmanumero. Photo boothia varten tarvitset tietysti erilaisia kylttejä ja muuta rekvisiittaa, taustan sekä kameran. Polaroid kamera on hauskin kamera käytettäväksi photo boothissa. Polaroid kameran etuna on se, että tulosteen saa heti käsiinsä kuvan oton jälkeen. Alla esittelemme kaikki mitä tarvitset unohtumattoman ja hauskan photo boothin rakentamiseen.

Polaroid kamera , Polaroid kameran filmi , Photo booth tarvikkeet

11. Juhlatilan koristeet

juhlatilakoristeet

Päätettyäsi häiden teemaa, pääset suunnittelemaan juhlatilan koristelua. Juhlatilasta voi saada pienelläkin panostuksella loistavan. Alta pääset tutustumaan valmiisiin koristeisiin.

Juhlatilan koristeet , Just married -viirit , Pompomit , Pallokoristeet

12. Vieraskirja

häävieraskirja

Vieraskirja on mukava muisto hääparille. Vieraskirjoja on erilaisia, eikä niiden tarvitse aina edes olla kirjoja.

13. Hääkakkukoristeet

hääkakkukoristeet

Ebaystä löytyy monenlaisia hääkakkukoristeita. Voit tilata myös yksilölliset tekstikakkukoristeet yhteisellä sukunimellä ja/tai päivämäärällä varustettuna. Valitettavasti Ä- ja Ö-kirjainten saaminen kakkukoristeisiin on yleensä mahdotonta.

14. Postilaatikot

hääpostilaatikko
Lahjapöytään on hyvä asettaa postilaatikko kirjekuoria varten. Postilaatikoita löytyy yksinkertaisina sekä vähän hienompina mm. lintuhäkkeinä, joita voi myöhemmin käyttää kotona koristeina.

15. Vieraslahjapussit ja -rasiat

häälahjat

Vieraille on tapana jättää istumapaikkaan pieni lahja, joka toimii muistona häistä ja hääparista. Netistä löytyy lukuisia erilaisia, pieniä ja siroja rasioita ja pusseja, joihin voi laittaa valitsemansa vieraslahjan. Yleensä hääpari antaa muistoksi vierailleen hääkarkkeja.

16. Hääauton koristelu

hääauton koristeet

Hääauton koristelu on hauska tapa viestittää ihmisille menneensä juuri naimisiin, joten siihen kannattaa panostaa. Hääauton koristelulla ei ole rajoja, voit siis koristella auton oman makusi ja mieltymyksesi mukaan. Suomessa on perinteisesti laitettu tyhjiä tölkkejä roikkumaan auton perään. Tölkkien aiheuttama meteli häätää pahoja henkiä avioparin kimpusta. Muualla maailmassa yleisimmin käytetään kukkia, ilmapalloja, erilaisia nauhoja sekä Just Married -tekstitarroja.

Onnea tulevalle hääparille, toivottavasti löydät kaikki tarvitsemasi häätarvikkeet netistä!

Heräsiko kysymyksiä? Kommentoi alle! Tarkista usein kysytyt kysymykset klikkaamalla tästä.
(Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

2 kommenttia

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista