Häätarvikkeet netistä – Nämä ovat 23 tärkeintä häätarviketta

2

Oletko menossa naimisiin tai onko sinun tehtävänä suunnitella upeat häät? Olet oikeassa paikassa, sillä tässä kirjoituksessa esitellään häätarvikkeita ja -koristeita. Häätarvikkeet ovat yleensä kertakäyttöistä koristetavaraa, jonka arvo ei ole kovinkaan suurta. Älä maksa koristeista siis liikaa. Voit kuitenkin tilata häätarvikkeet netistä ja säästää rahaa vaikka häämatkaa varten.

1. Sormukset

Sormuksia on paljon erilaisia ja niitä voi ostaa monesta eri paikasta. Verkkokaupoista tilatessa, voi säästää paljon verrattuna kivijalkakauppoihin. Sormus on järkevää tilata EU-alueelta sormuksiin erikoistuneista verkkokaupoista.

sormukset
> Osta täältä


2. Häämekko

Häämekko on pakkohankinta lähes jokaiselle. Näitäkään ei tosin erityisen halvalla saa alan liikkeistä. Onneksi voit tilata häämekkoja ulkomailta ja säästää mukavasti rahaa.

häämekko ulkomailta
> Osta täältä


3. Sormustyyny

Vihkisormukset voi näyttävästi kuljettaa alttarille käyttäen sormustyynyä.

sormustyyny
> Osta täältä


4. Kutsukortit

Oleellinen asia häiden valmisteluissa on vieraiden kutsuminen. Netistä löytyy paljon erilaisia kutsukortteja, joihin myyjän on mahdollista painaa valmiiksi kutsutekstin. Kortteja voi tilata myös ilman mitään tekstejä, jos haluaa tehdä tekstin itse. Kutsukortit myydään yleensä noin 50 kortin paketeissa, joihin voi sisältyä myös kirjekuoret. Korteista on myös mahdollista tilata mallikappaleita.

hääkutsukortit
> Osta täältä


5. Saippuakuplat

Riisin heitto on perinteinen hedelmällisyyssriitti, joka on tapana tehdä vihkimisen jälkeen hääparin astuessa ulos kirkosta. Riisin heiton voi korvata muilla moderneilla tavoilla, kuten esimerkiksi saippuakuplilla.

hää saippuakuplat
> Osta täältä


6. Kukkakori

Kukkakoreilla tuot hääjuhlaan helposti romanttista tunnelmaa. Mikäs sen söpömpää, kun pienit morsiustytöt levittävät ruusun terälehtiä hääparin eteen.

hää kukkakori
> Osta täältä


7. Ruusun terälehdet

Ruusun terälehtien ei välttämättä tarvitse olla oikeita, myös tekoversiot voivat olla kauniita. Tai ainakin ne säilyvät kauemmin.

teko ruusun terälehdet
> Osta täältä


8. Kenkätarrat

Kenkätarrat sopivat huumorintajuisen hääparin häihin ja ne näkyvät hyvin esimerkiksi alttarille polvistuttaessa. Saatavilla on kuvassa näkyvien ”I Do , Me Too” -tarrojen lisäksi ”Help Me” -tarroja.

i do me too kenkätarra
> Osta täältä


8. Kaitaliina

Tyylikkäällä kaitaliinalla teet perinteisestä pöydästä kertaheitolla juhlavamman. Kuvassa näkyvä glitter-kaitaliina näyttää varmasti hyvältä tunnelmavalaistuksessa.

kaitaliina häät
> Osta täältä


9. Helminauha

Helminauhaa voi laittaa roikkumaan eri paikoista tai vaikka vain asetella pöydälle. Tällä tuot edullisesti tyyliä juhliisi.

helminauha koriste
> Osta täältä


10. Paikkakorttiteline

Paikkakortit voi laittaa hauskasti esille tälläisellä monikäyttöisellä telineellä. Sitä voi käyttää myös valokuvien esillepanoon.

paikkakorttiteline
> Osta täältä


11. Puinen teline valokuville

Tämä on tyylikäs puinen pikkuteline, johon voit laittaa esimerkiksi valokuvia hääparista. Siihen voi toki laittaa muutakin esille, kuten ruokalistan tai istumajärjestyksen.

puinen valokuvateline
> Osta täältä


12. Karkkibuffetti

Mikäs sen makoisampaa, kuin karkkibuffet! Tämä on hääjuhliin tullut uusi tapa, josta varsinkin lapset ja muut karkin ystävät pitävät. Vieraiden on myös hauska ottaa karkkia mukaan pakettiin kuuluviin paperipusseihin.

karkkibuffet tarvikkeet
> Osta täältä


13. Photo booth

Photo booth on huippusuosittu häiden ohjelmanumero. Photo boothia varten tarvitset tietysti erilaisia kylttejä ja muuta rekvisiittaa, taustan sekä kameran. Polaroid kamera on hauskin kamera käytettäväksi photo boothissa. Polaroid kameran etuna on se, että tulosteen saa heti käsiinsä kuvan oton jälkeen. Kirjoituksen lopussa linkki meidän polaroid kamera oppaaseen.

photobooth tarvikkeet
> Osta täältä


14. Pom Pom -pallot

Pom Pom -pallot ovat paperisia koristepalloja, joita voi ripustaa vaikka kattoon luomaan tunnelmaa. Niitä löytyy useita eri värejä, eikä niitä ole hinnalla pilattu.

pom pom pallo
> Osta täältä


15. Just married -viiri

Tämän viirin voi tilata muutamalla eri tekstillä tai kuvalla. Värivaihtoehtoina on valkoinen ja punainen. Kiva koriste pikkurahalla!

just married viiri
> Osta täältä


16. Hääpostilaatikko

Tämä on tyylikäs postilaatikko, johon vieraat voivat laittaa lahjakirjekuoret tai muut tervehdykset hääparille. Postilaatikoita löytyy yksinkertaisina sekä vähän hienompina mm. lintuhäkkeinä, joita voi myöhemmin käyttää kotona koristeina.

hääpostilaatikko
> Osta täältä


17. Tuolinpääliset

Jos juhlatilassasi on ankeat koulunpenkit, voit onneksi kääriä ne upeisiin tuolinpäälisiin. Pääliset suojaavat myös alkuperäisiä penkkejä. Saat valita tilaatko ”Arched Front” vai ”Flat Front” -pääliset. ”Arched Front” on tuo aukko tuossa jalkojen kohdalla. Kuvassa oikealla.

tuolinpääliset häihin
> Osta täältä


18. Erilainen vieraskirja

Jos et halua perinteistä vieraskirjaa, voit ostaa lasisen purkin, johon vieraat pudottavat sydämmeen kirjoitetut terveiset.

sydänvieraskirja
> Osta täältä


19. Perinteinen vieraskirja

Klassinen vieraskirja on tietysti turvallinen ja helppo vaihtoehto. Hauska lisä on muuten pyytää vieraita ottamaan itsestään kuva polaroid kameralla ja liimaamaan se tähän vieraskirjaan.

häävieraskirja
> Osta täältä


20. Hääkakkukoriste

Netistä löytyy monenlaisia hääkakkukoristeita. Voit tilata myös yksilölliset tekstikakkukoristeet yhteisellä sukunimellä ja/tai päivämäärällä varustettuna. Valitettavasti Ä- ja Ö-kirjainten saaminen kakkukoristeisiin on yleensä mahdotonta.

hääkakkukoristeet
> Osta täältä


21. Vieraslahjapussi

Vieraille on tapana jättää istumapaikkaan pieni lahja, joka toimii muistona häistä ja hääparista. Netistä löytyy lukuisia erilaisia, pieniä ja siroja rasioita ja pusseja, joihin voi laittaa valitsemansa vieraslahjan.

vieraslahjapussi
> Osta täältä


22. Kustomoitu hääsuklaa

Hauska vieraslahja on pieni hääsuklaa. Saat valita oman suklaamaun sekä tekstit, jotka siihen tulevat.

vieraslahja karkki sulkaa
> Osta täältä


23. Hääauton koristelu

Hääauton koristelu on hauska tapa viestittää ihmisille menneensä juuri naimisiin, joten siihen kannattaa panostaa. Hääauton koristelulla ei ole rajoja, voit siis koristella auton oman makusi ja mieltymyksesi mukaan. Suomessa on perinteisesti laitettu tyhjiä tölkkejä roikkumaan auton perään. Tölkkien aiheuttama meteli häätää pahoja henkiä avioparin kimpusta. Muualla maailmassa yleisimmin käytetään kukkia, ilmapalloja, erilaisia nauhoja sekä Just Married -tekstitarroja.

hääauton koristeet
> Osta täältä


Miksi tilata häätarvikkeet ulkomailta?

Häätarvikkeisiin erikoistuneita nettikauppoja ei ole turhan paljon, joten tutkimamme mukaan halvimmalla pääsee, kun ostaa tarvittavat tuotteet suoraan ulkomailta. Mielestämme eBay -verkkokaupassa oli paras valikoima ja tuotteet sai nopeiten Suomeen varsinkin, kun tilaa EU-alueen myyjiltä. Jos muuten et osaa tilata eBay -verkkokaupasta, kirjoituksen lopussa on linkki ohjeeseemme.

Muista ostaa kaikki häätarvikkeet ajoissa. Joudut todennäköisesti tilaamaan paljon tavaraa ja ne tulee useilta eri myyjiltä. Jokaisella myyjällä on eri toimitusaika, joten varaudu siihen. Suosittelemme tilaamaan tarvikkeet ainakin 3kk (jos tilaat EU:n ulkopuolelta) ennen hääjuhlaa, jotta kaikki ehtii tulla perille ja voit tarkistaa tuotteiden kunnon. Kolme kuukautta voi toki kuulostaa pitkältä ajalta, mutta ennen häitä on varmasti paljon muutakin tekemistä ja hurja määrä stressiä.

Löysitkö kaikki tarvitsemasi häätarvikkeet netistä? Jos tarvitset apua löytämisessä tai sinulla on muuta kysyttävää tästä kirjoituksesta, laita rohkeasti kommenttia alle. Onnea vielä tulevalle hääparille!

Lue seuraavaksi:

Kauneustuotteet ja kosmetiikka ulkomailta – 8 parasta kauppaa Ulkomailla on paljon meikkejä myynnissä, joita et saa suomesta. Onneksi voit kuitenkin tilata nämä meikit ulkomailta. Tilaaminen ulkomaisista kaupoista on nykyään helppoa ja usein myös halvempaa. Keräsimme tähän kirjoitukseen parhaita kauneus ja kosm...
Naisten vaatteet ulkomailta – Suosituimmat kaupat Naisten muoti uudistuu jatkuvasti. Saat tietää lukemalla kirjoituksen: miten tilaat naisten vaatteet ulkomailta. Ulkomailta tilattujen vaatteiden hinnat ovat Suomeen verrattuna halvempia ja valikoimat suuria sekä monipuolisempia. Toimitusajat voivat ...
Korealainen kosmetiikka – Kattava tietopaketti ja luotettavia kauppoja Korealaisesta kosmetiikasta ja kauneuden teollisuudesta käytetään myös K-Beauty-yhteisnimitystä. Korealaisella kosmetiikalla on ominaista tuotteiden ulkonäkö. Ensivaikutelma on tärkeä, siksi korealaiset yritykset tuottavat niin näyttäviä pakkauksia. ...
Sormukset netistä – Näin tilaat ulkomailta ja säästät rahaa Oikean kihlasormuksen tai vihkisormuksen ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Kiitos nettikauppojen, iso valikoima ja edullisemmat hinnat ovat nykyään jokaisen saatavilla. Tässä kirjoituksessa esittelemme pari edullista sormuskauppaa, sekä opetamme si...
Hiustenpidennykset netistä – Uudista tyyli edullisesti Monet miettivät nykyään hiustenpidennysten laittoa. Jotkut kaipaavat vaihtelua väriin, jotkut haluavat lisää pituutta ja jotkut haluavat tuuheutta ohuisiin hiuksiinsa. Oikein käytettynä ja hyvin huollettuina erilaiset pidennykset kestävät pitkään ja ...

2 kommenttia - "Häätarvikkeet netistä – Nämä ovat 23 tärkeintä häätarviketta"

avatar
1000
uusimmat vanhimmat
Anonyymi
Vieras
Anonyymi

Millä hakusanoilla löytyisi häätiara ja muut hiuskorut? :)

Top