Geekbuying – Kokemuksia ja tietoa

2 kommenttia

GeekBuying.com on suuri ja suosittu kiinalainen elektroniikkakauppa. Nimi viittaa nörtteihin, mutta tietysti kauppa sopii kaikille tekniikkaa rakastaville henkilöille. Kaupasta löytyy laaja valikoimia elektronisia laitteita, kuten älypuhelimia, tv-bokseja, RC-tuotteita, tabletteja ja tietokonetarvikkeita. Sivun saa käännetyä suomenkielelle Google-kääntäjän avulla. Kerro Geekbuying kokemuksesi kommenteissa ja katso Geekbuying tarjoukset tästä.

Geekbuying kokemuksia

geekbuying tilaus

Teimme tilauksen Geekbuyingin EU-varastolta ja tuote toimitettiin noin reilussa viikossa. Tuote jonka tilasimme oli Xiaomi Original Piston -kuulokkeet. Tuote toimitettiin kotiin asti ja se oli juuri se mink√§ tilasimme. Kuulokkeet olivat laadukkaat ja niiden hinnaksi toimituskuluineen tuli noin 15‚ā¨. Maksoimme tilauksen PayPalilla, joten kaikki k√§vi helposti.

Näitä juttuja on kehuttu

Verkkokauppa on saanut paljon kehuja laadukkaista tuotteista sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Sivustolla ilmoitetaankin, että jokainen tuote testataan ennen sen lähettämistä asiakkaalle. Asiakaspalvelu auttaa nopeasti erilaisissa ongelmatilanteissa ja asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä. Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen, sekä tuotteiden hyvittäminen asiakkaille on suurimmaksi osaksi sujuvaa.

Mistä asioista tilaajat ovat valittaneet

Toimitus on saattanut kestää kauemmin kuin mitä on sivustolla luvattu, mutta täytyy muistaa, että sivustolla olevat toimitusajat ovat vain arvioituja. Kuten muissakin kiinalaisissa kaupoissa, on muistettava, että yleensä hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä.

https://www.youtube.com/_DHSwPTNaQA
 

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi sivustolla seuraavilla maksutavoilla: PayPal, luottokortti, Western Union ja pankkisiirto. Sivuillamme on myös kätevä PayPal Suomi-ohje.

Ostaminen ja toimitus

Sivustolle kannattaa ensin rekisteröityä, jotta voit tarkistaa tilauksesi tilan. Voit toki tehdä tilauksen myös ilman rekisteröitymistä jos se sopii sinulle paremmin. Tuotteita voi ostaa Saksan tai Iso-Briannian varastosta, mutta valikoima näissä varastoissa on suppea. Tilatessasi EU-alueen varastosta, et joudu maksamaan tuotteista arvonlisäveroja, etkä tullimaksuja. Sivusto tarjoaa ilmaisen toimituksen Airmail-vaihtoehdolla. Lisämaksusta voit valita kirjatun- tai kuriirilähetyksen.

Toimitus voi joskus venähtää

Arvioitu toimitusaika Suomeen on noin 7-15 p√§iv√§√§ Airmail-vahtoehdolla. Jos valitset kirjatun-tai kuriiril√§hetyksen, t√§ll√∂in arvioitu toimitusaika on 3-5 p√§iv√§√§. Suosittelemme valitsemaan ‚ÄĚRegistered Airmail‚ÄĚ -vaihtoehdon, jolloin saat tilaukselle seurantanumeron. T√§st√§ tulee kuitenkin lis√§maksu.

Geekbuying tulli

Geekbuying tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Kiinasta, joten ostajan on hyvä varautua mahdollisiin tulli- ja veromaksuihin. Maksa mahdolliset kustannukset saapumisilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan. Lisätietoja nettitullauksesta löydät Tullin verkkosivuilta.

Geekbuying palautus

Jos saat viallisen tuotteen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluun. Kuvaile tarkasti tuotteen vikaa, ota kuvia tuotteesta ja lähetä ne asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu kertoo sinulle jatkotoimenpiteistä. Geekbuying korvaa sinulle tuotteen uudella tai hyvittää summan tilillesi. Geekbuying.com tarjoaa vuoden korjaustakuun tuotteilleen. Verkkosivusto tarjoaa takuun esimerkiksi tableteille, älypuhelimille ja kodin turvatuotteille. Huomaa kuitenkin, että takuu ei kata kauko-ohjattavia droneja.

Loppusanat

Miten Geekbuying tilauksesi sujui? Kerro omia Geekbuying kokemuksia alla ja kysy tarvittaessa apua. Vastaamme jokaiseen kommenttiin.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

2 kommenttia artikkeliin ”Geekbuying – Kokemuksia ja tietoa”

    • Hei,
      otithan yhteyttä Geekbuyingin asiakastukeen? Voit myös reklamoida asiasta maksunvälittäjällesi (luottokorttiyhtiö?) ja pyytää rahojen palautusta.

      Vastaa

Jätä kommentti