Geekbuying – Kokemuksia ja tietoa

GeekBuying.com on suuri ja suosittu kiinalainen elektroniikkakauppa. Nimi viittaa nörtteihin, mutta tietysti kauppa sopii kaikille tekniikkaa rakastaville henkilöille. Kaupasta löytyy laaja valikoimia elektronisia laitteita, kuten älypuhelimia, tv-bokseja, RC-tuotteita, tabletteja ja tietokonetarvikkeita.

Tästä kirjoituksesta löydät kaiken oleellisen tiedon, jota tarvitset tilauksen tekemiseen. Lue myös Geekbuying kokemuksia ennen tilausta ja katso Geekbuying tarjoukset tästä.

  • Elektroniikkaa
  • Vempaimia ja lahjoja
  • Paljon tarjouksia

Geekbuying kokemuksia

geekbuying tilaus

Teimme tilauksen Geekbuyingin EU-varastolta ja tuote toimitettiin noin reilussa viikossa. Tuote jonka tilasimme oli Xiaomi Original Piston -kuulokkeet. Tuote toimitettiin kotiin asti ja se oli juuri se mink√§ tilasimme. Kuulokkeet olivat laadukkaat ja niiden hinnaksi toimituskuluineen tuli noin 15‚ā¨. Maksoimme tilauksen PayPalilla, joten kaikki k√§vi helposti.

Näitä juttuja on kehuttu

Verkkokauppa on saanut paljon kehuja laadukkaista tuotteista ja hyvästä asiakaspalvelusta. Sivustolla ilmoitetaankin, että jokainen tuote testataan ennen sen lähettämistä asiakkaalle. Asiakaspalvelu auttaa nopeasti erilaisissa ongelmatilanteissa ja asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä. Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen sekä hyvittäminen asiakkaille on suurimmaksi osaksi sujuvaa.

Mistä asioista tilaajat ovat valittaneet

Toimitus on saattanut kest√§√§ kauemmin kuin mit√§ on sivustolla luvattu, mutta t√§ytyy muistaa, ett√§ sivustolla olevat toimitusajat ovat vain arvioituja. Kuten muissakin kiinalaisissa kaupoissa, laatu vastaa yleens√§ tuotteen hintaa. √Ąl√§ siis odota liikoja!

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi Geekbuying kaupassa seuraavilla maksutavoilla: PayPal, luottokortti, Western Union ja pankkisiirto. Sivuillamme on myös kätevä PayPal Suomi-ohje.

Ostaminen ja toimitus

Sivustolle kannattaa ensin rekisteröityä, jotta voit seurata tilaustasi helpommin. Voit toki tehdä tilauksen myös ilman rekisteröitymistä, jos se sopii sinulle paremmin. Tuotteita voi ostaa Saksan tai Iso-Briannian varastosta, mutta valikoima näissä varastoissa on suppea.

Tilatessasi EU-alueen varastosta (Saksa), et joudu maksamaan tuotteista ylimääräisiä arvonlisäveroja tai tullimaksuja Suomen päässä. Geekbuying voi tarjoaa ilmaisen toimituksen Airmail-vaihtoehdolla. Lisämaksusta voit valita kirjatun- tai kuriirilähetyksen.

Tässä esitetyt tiedot voivat kuitenkin muuttua, joten tarkista ajantasaiset tiedot kaupan sivuilta.

Toimitus voi joskus venähtää

Arvioitu toimitusaika Suomeen on noin 7-15 p√§iv√§√§ Airmail-vahtoehdolla. Jos valitset kirjatun -tai kuriiril√§hetyksen, t√§ll√∂in arvioitu toimitusaika on 3-5 p√§iv√§√§. Suosittelemme valitsemaan ‚ÄĚRegistered Airmail‚ÄĚ -vaihtoehdon, jolloin saat tilaukselle seurantanumeron. T√§st√§ tulee kuitenkin lis√§maksu.

Geekbuying tulli

Geekbuying tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Kiinasta, joten ostajan on hyvä varautua mahdollisiin tulli- ja veromaksuihin. Maksa mahdolliset kustannukset saapumisilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan. Lisätietoja nettitullauksesta löydät Tullin verkkosivuilta.

Geekbuying palautus

Jos saat viallisen tuotteen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluun. Kuvaile tarkasti tuotteen vikaa, ota kuvia tuotteesta ja lähetä ne asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu kertoo sinulle jatkotoimenpiteistä. Geekbuying korvaa sinulle tuotteen uudella tai hyvittää summan tilillesi.

Geekbuying.com tarjoaa vuoden korjaustakuun tuotteilleen. Verkkosivusto tarjoaa takuun esimerkiksi tableteille, älypuhelimille ja kodin turvatuotteille. Huomaa kuitenkin, että takuu ei kata kauko-ohjattavia droneja.

Loppusanat

Geekbuying on kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa erilaisia elektroniikkatuotteita, kuten älypuhelimia, kannettavia tietokoneja, droneja, älykelloja ja paljon muuta. Heidän valikoimansa keskittyy uusimpaan tekniikkaan ja gadgeteihin, usein kilpailukykyiseen hintaan. Geekbuyingin asiakkaat jakavat keskimäärin tyytyväisiä kokemuksia, joten voimme suositella kauppaa varauksetta.

Mitä tuotteita Geekbuying myy?

Geekbuying myy erilaisia elektroniikkatuotteita, kuten älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, dronet, älykellot ja muut tekniikkaan liittyvät gadgetit.

Mihin maihin Geekbuying toimittaa tuotteita?

Geekbuying toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, joten asiakkaat eri puolilla maailmaa voivat tehdä ostoksia verkkosivustolla.

Mitä maksutapoja Geekbuying hyväksyy?

Geekbuying hyväksyy useita maksutapoja, mukaan lukien luottokortit, PayPal ja joissakin tapauksissa jopa Bitcoin.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Geekbuying – Kokemuksia ja tietoa