Geekbuying – Nörttien oma tekniikkakauppa

0

GeekBuying.com on suuri ja suosittu kiinalainen elektroniikan verkkokauppa. Nimi viittaa nörtteihin, mutta tietysti kauppa sopii kaikille tekniikkaa rakastaville henkilöille. Kaupasta löytyy laaja valikoimia elektronisia laitteita edullisesti, muun muassa älypuhelimia ja niihin kuuluvia lisätarvikkeita, tv-bokseja, RC-tuotteita, tabletteja ja tietokonetarvikkeita sekä virtuaalitodellisuustuotteita. Sivun saa käännetyä myös suomenkielelle, mutta käännös tapahtuu Google-kääntäjän avulla. Voit kertoa kokemuksiasi kommenteissa.

Katso Geekbuying tarjoukset

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi sivustolla seuraavilla maksutavoilla: PayPal, luottokortti, Western Union ja pankkisiirto. Löydät muuten ohjeen PayPal tilin tekemiseen täältä.

Ostaminen ja toimitus

Sivustolle kannattaa ensin rekisteröityä, ennen kuin aloitat shoppailemisen, jotta voit tarkistaa nykyisen tilauksesi tilan. Tuotteita voi ostaa Saksan tai Iso-Briannian varastosta, mutta valikoima näissä varastoissa on suppea. Tilatessasi EU-alueen varastosta, et joudu maksamaan tuotteista arvonlisäveroja. Sivusto tarjoaa ilmaisen toimituksen Airmail-vaihtoehdolla. Lisämaksusta voit valita kirjatun- tai kuriirilähetyksen.

Arvioitu toimitusaika Suomeen on noin 7-15 päivää Airmail-vahtoehdolla. Jos valitset kirjatun-tai kuriirilähetyksen, tällöin arvioitu toimitusaika on 3-5päivää. Suosittelemme valitsemaan ”Registered Airmail”-vaihtoehtoa, jolloin saat tilaukselle seurantanumeron. Tästä tulee kuitenkin lisähintaa.

Geekbuying tulli

GeekBuying.com ei ota vastuuta tullikustannuksista. Tilatessasi Geekbuying-sivustolta, et joudu maksamaan toimituskuluja. Joudut kuitenkin maksamaan arvonlisäveroja, jos pakettisi jää tulliin ja sen arvo toimituskuluineen ylittää 22 euroa. Voit tilata Geekbuyingin EU-varastolta, jos et jaksa miettiä tulliasioita.

Geekbuying palautus

Jos saat viallisen tuotteen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluun. Kuvaile tarkasti tuotteen vikaa, ota kuvia tuotteesta ja lähetä ne asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu kertoo sinulle jatkotoimenpiteistä. Geekbuying korvaa sinulle tuotteen uudella tai hyvittää summan tilillesi.
Geekbuying.com tarjoaa vuoden korjaustakuun tuotteilleen. Verkkosivusto tarjoaa takuun esim. tableteille, älypuhelimille, kodin turvaelektroniikkaan jne. Huomaa kuitenkin, että takuu ei kata kauko-ohjattavia droneja.

Geekbuying kokemuksia

Verkkokauppa on saanut paljon kehuja laadukkaista tuotteista sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Sivustolla ilmoitetaankin, että jokainen tuote testataan ennen sen lähettämistä asiakkaalle. Asiakaspalvelu auttaa nopeasti erilaisissa ongelmatilanteissa ja asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä. Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen sekä tuotteiden hyvittäminen asiakkaille on suurimmaksi osaksi sujuvaa.

Toimitus on saattanut kestää kauemmin, kuin mitä on sivustolla luvattu, mutta täytyy muistaa, että sivustolla olevat toimitusajat ovat vain arvioituja. Kuten muissakin kiinalaisissa kaupoissa, on muistettava, että yleensä hinta ja laatu kulkevat käsikädessä. Katso ilmaisen toimituksen tuotteita.

Miten Geekbuying tilauksesi sujui? Kerro omia Geekbuying kokemuksia alla!

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top