Gearbest kokemuksia – 5 asiaa ennen tilausta ja tietoa ostoksestamme

2 kommenttia

Gearbest on Kiinalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori on Shenzhenissä, Kiinassa. GearBest on erikoistunut kulutuselektroniikaan kuten älypuhelimet, älykellot ja tabletit. Valikoimasta löydät kuitenkin myös muotia, kodinsisustusta ja lastentarvikkeita. Tästä kirjoituksesta löydät meidän Gearbest kokemuksia ja muuta hyödyllistä tietoa. Katso Gearbest tarjoukset tästä.

1. Gearbest EU-varastot

gearbest eu

Gearbest on alun perin Kiinalainen verkkokauppa, mutta se omistaa myös varastoja EU-alueen sisäpuolella. Tilatessasi EU-alueella sijaitsevasta varastosta, et joudu maksamaan tilauksestasi arvonlisäveroja tai tullimaksuja. EU-varastot ovat mielestämme hyvä idea, mutta kiinnostavimmat tuotteet ovat lähes aina loppu. Tässä on kaupalla vielä parantamisen varaa.

Gearbestin EU-varastot ovat nimeltään:

Gearbestillä on EU:ssa paljon varastoja, mutta tässä ovat ne joissa on eniten tavaraa tarjolla. Voit katsoa varastojen tarjontaa klikkamalla lyhennystä. Muista, että tiedot varastojen sijainneista voivat vaihdella. Lisätietoja saat Gearbestin asiakaspalvelusta.

Katso EU tarjoukset

gearbest varaston valinta
Näin tarkistat, että tuote tulee EU-alueelta

Voit tarkistaa l√∂ytyyk√∂ tuotetta EU-varastojen saldoilta avaamalla tuoteilmoituksen. Sielt√§ l√∂yd√§t kohdan ”Warehouse Options:”. Valitse siit√§ jokin yll√§mainituista EU-varastoista. Jos t√§ss√§ ei n√§y mit√§√§n vaihtoehtoja, tuotteet ovat loppu.

Tarkista ”Dispatch” -p√§iv√§m√§√§r√§

Toinen hyvä juttu tietää on Dispatch -päivä. Tämä on siis päivä jolloin Gearbest postittaa tuotteen sinulle. Yllä olevassa esimerkkikuvassa on näet tuon kohdan (Ships between). Jos haluat ostoksesi nopeammin, valitse sellainen tuote, jonka dispatch päivä on mahdollisimman lähellä.

2. Meidän Gearbest kokemuksia

Tilasimme Gearbestist√§ kahdet edulliset kuulokkeet -nappikuulokkeet. Tuotteet tulivat Gearbestin Kiina-varastolta. Kuulokkeet maksoivat noin 10‚ā¨ / kpl ja tilaukseen ei tullut postikuluja. Itse tilaaminen oli helppoa, mutta toimitusaika oli tuskallisen pitk√§ (27 p√§iv√§√§). Olisimme tilanneet kyseiset kuulokkeet mielummin Gearbestin EU-varastolta, mutta ne olivat sielt√§ loppu. Kuten monet muutkin kiinnostavat tuotteet.

rock zircon kuulokkeet

Kuulokkeet saapuivat pieneen pussukkaan pakkatuina ja täysin ehjinä. Hintaansa nähden kuulokkeet ovat varsin hyvät. Pidimme varsinkin muhkeasta bassotoistosta, tosin tämä on mielipidekysymys.

Tilauksemme tiedot:

‚ÄĘ Toimitusaika: 27 p√§iv√§√§
‚ÄĘ Postimaksu: 0‚ā¨
‚ÄĘ Toimitustapa: Ilmeisesti lentorahti
‚ÄĘ Toimitusmaa: Kiina
‚ÄĘ Maksutapa: Paypal

Alta löydät vielä videon, kuinka itse tilaus tapahtui Gearbestin sivuilla.

Gearbest tilaus Suomeen - Opastaja.com

 

3. Toimitus Suomeen ja tulli

Useimmissa tuotteissa on ilmaiset toimituskulut. Toimitusajaksi Suomeen luvataan 15-30 päivää. Maksutavaksi on suositeltavaa käyttää Paypalia, mutta myös Master Card tai Visa ovat Gearbestin hyväksymiä maksutapoja. Tilatessasi Kiinan varastosta, pidä mielessäsi tulliraja. EU-alueen varastosta tilatessasi ei tarvitse huolehtia tullimaksuista.

4. Maksutavat

Gearbestissa on monipuoliset maksuvaihtoehdot. Voit maksaa ostoksesi pankki- ja luottokorteilla sekä kätevästi PayPalilla. Aloittelijan ohje PayPalin käyttöön.

5. Gearbest takuut ja palautukset

Gearbestilla on erilaisia takuu ja vaihto käytäntöjä, näistä lisätietoa alla. Muista ongelmatilanteissa aina kysyä apua Gearbestin asiakaspalvelusta.

7 Day Dead on Arrival (DOA) Guarantee

Gearbest tarjoaa seitsemän päivän Dead on Arrival (DOA) -takuun. Jos tuote saapuu vaurioituneena tai se ei toimi, noudata takuuprosessia ja ota yhteyttä tukikeskukseen 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kun palautat viallisen tuotteen, se korvataan ilmaiseksi uudella, tai voit saada täyden hyvityksen. Saat korvauksen myös palautuskustannuksista.

30 Day Unconditional Refund Guarantee for Unopened & Unused Items

Jos et jostain syystä halua pitää tilaamaasi tuotetta, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä saamishetkestä. Muista, että palautus on asiakkaan vastuulla, eikä kuluja hyvitetä. Tuotteiden tulee olla avaamattomia ja käyttämättömiä, jotta saat hyvityksen.

45 Day Money Back Guarantee

Gearbest tarjoaa 45 päivän palautusoikeuden vialliselle tuotteelle. Tällöin joudut maksamaan palautukseen menevät postikulut itse. Gearbest kuitenkin maksaa postikulun, kun he lähettävät sinulle korjatun tai uuden tuotteen.

One Year Repair Warranty

Lähes kaikille tuotteille tarjotaan yhden vuoden aikana ilmainen korjaus. Tarkista yksityiskohdat ja ehdot asiakaspalvelusta ennen tuotteen lähettämistä.

Ennen kuin palautat

Lähetä selkeä kuva tai video vahingoittuneesta tai viallisesta tuotteesta. Käytä hyvää valaistusta ja kuvaa tuotetta lähietäisyydelta. Liitetiedoston koon on oltava alle 2 Mt kun lähetät sen asiakaspalveluun. Paketoi tuote ja vie se postiin, varmista palautusosoite asiakaspalvelusta. Joudut maksamaan palautuspostimaksut itse, mutta Gearbest hyvittää tapauksesta riippuen summan sinulle.

Lopuksi

Gearbest on mielestämme mukiinmenevä kiinakauppa. Valikoimasta löytää kaikkea hyödyllistä, mutta myös turhaa. Tilaaminen on helppoa, mutta toimitusajat voisivat olla hieman nopeampia. Pidimme EU-varastosta, mutta sen valikoimassa ja eri tuotteiden saatavuudessa olisi paljon parannettavaa. Sivustolla on paljon tarjouksia, josta myös pidimme.

Onko Gearbest mielestäsi parempi kuin eBay tai AliExpress? Osallistu keskusteluun kommenteissa ja kerro myös sinun Gearbest kokemuksia.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

2 kommenttia artikkeliin ”Gearbest kokemuksia – 5 asiaa ennen tilausta ja tietoa ostoksestamme”

  1. Kokemukset hyvi√§, kolmet vr-lasit tilattu, tuli mit√§ luvattiin. Paketit ehji√§, Toimitusaika 16 pv kiinasta. Nyt puhelin tilattuna eu-varastosta,(toivottavasti tulee ilman tullin kuluja) seurataan mit√§ tulee ‚ėļ

    Vastaa
    • Noniin, mukava kuulla! Toivottavasti puhelinkin on hyv√§. Laitoimme juuri toiset Rock Zircon -nappikuulokkeet tilaukseen.

      Vastaa

Jätä kommentti