Gearbest kokemuksia – Näin sujui tilauksemme

2

Gearbest on Kiinalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori on Shenzhenissä, Kiinassa. GearBest on erikoistunut kulutuselektroniikaan kuten älypuhelimet, älykellot ja tabletit. Valikoimasta löydät kuitenkin myös muotia, kodinsisustusta ja lastentarvikkeita. Voisi siis sanoa, että Gearbestistä löytää tuotteita laidasta laitaan. Tästä kirjoituksesta löydät meidän Gearbest kokemuksia ja muuta hyödyllistä tietoa.

Katso EU-tarjoukset

Gearbest kokemuksemme

Tilasimme Gearbestistä kahdet Rock Zircon -nappikuulokkeet. Tuotteet tulivat Gearbestin Kiina-varastolta. Kuulokkeet maksoivat noin 10€ / kpl ja tilaukseen ei tullut postikuluja. Kokonaisuudessaan tilauksen arvo oli alle 22€, joten mitään tullimaksuja ei tullut.

rock zircon kuulokkeet

Itse tilaaminen oli helppoa, mutta toimitusaika oli tuskallisen pitkä (27 päivää). Olisimme tilanneet kyseiset kuulokkeet mielummin Gearbestin EU-varastolta, mutta ne olivat sieltä loppu. Kuten monet muutkin kiinnostavat tuotteet.

Kuulokkeet saapuivat pieneen pussukkaan pakkatuina ja täysin ehjinä. Hintaansa nähden kuulokkeet ovat varsin hyvät. Kestävyydestä emme osaa sanoa mitään.

Tilauksemme tiedot:
Toimitusaika: 27 päivää
Postimaksu: 0€
Toimitustapa: Ilmeisesti lentorahti
Toimitusmaa: Kiina
Maksutapa: Paypal

Alta löydät vielä videon, kuinka itse tilaus tapahtui Gearbestin sivuilla.

Toimitus Suomeen ja tulli

Useimmissa tuotteissa on ilmaiset toimituskulut. Toimitusajaksi Suomeen luvataan 15-30 päivää. Maksutavaksi on suositeltavaa käyttää Paypalia, mutta myös Master Card tai Visa ovat Gearbestin hyväksymiä maksutapoja. Tilatessasi Kiinan varastosta, pidä mielessäsi tulliraja. EU-alueen varastosta tilatessasi ei tarvitse huolehtia tullimaksuista.
 

Gearbest EU-varastot

Gearbest on alun perin Kiinalainen verkkokauppa, mutta se omistaa myös varastoja EU-alueen sisäpuolella. Tilatessasi EU-alueella sijaitsevasta varastosta, et joudu maksamaan tilauksestasi arvonlisäveroja tai tullimaksuja. EU-varastot ovat mielestämme hyvä idea, mutta kiinnostavimmat tuotteet ovat lähes aina loppu. Tässä on kaupalla vielä parantamisen varaa.

eurooppa

Gearbestin EU-varastot ovat nimeltään:
EU (Yleinen)
UK-2 (Englanti)
IT-ED (Italia)
FR-ED (Ranska)
PL-ED (Puola)
ES-03 (Espanja)
UK-3 (Englanti)

gearbest varaston valinta

Voit tarkistaa löytyykö tuotetta EU-varastojen saldoilta avaamalla tuoteilmoituksen. Sieltä löydät kohdan ”Warehouse Options:”. Valitse siitä jokin yllämainituista EU-varastoista. Jos tässä ei näy mitään vaihtoehtoja, tuotteet ovat loppu.

Tarkista ”Dispatch” -päivämäärä
Toinen hyvä juttu tietää on Dispatch -päivä. Tämä on siis päivä jolloin Gearbest postittaa tuotteen sinulle. Yllä olevassa esimerkkikuvassa on näet tuon kohdan (Ships between). Jos haluat ostoksesi nopeammin, valitse sellainen tuote, jonka dispatch päivä on mahdollisimman lähellä.

Maksutavat

Gearbestissa on monipuoliset maksuvaihtoehdot. Voit maksaa ostoksesi pankki- ja luottokorteilla sekä kätevästi PayPalilla. Aloittelijan ohje PayPalin käyttöön.

Gearbest takuut ja palautukset

Gearbestilla on erilaisia takuu ja vaihto käytäntöjä, näistä lisätietoa alla. Muista ongelmatilanteissa aina kysyä apua Gearbestin asiakaspalvelusta.

7 Day Dead on Arrival (DOA) Guarantee
Gearbest tarjoaa seitsemän päivän Dead on Arrival (DOA) -takuun. Jos tuote saapuu vaurioituneena tai se ei toimi, noudata takuuprosessia ja ota yhteyttä tukikeskukseen 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kun palautat viallisen tuotteen, se korvataan ilmaiseksi uudella, tai voit saada täyden hyvityksen. Saat korvausen myös palautuskustannuksista.

30 Day Unconditional Refund Guarantee for Unopened & Unused Items
Jos et jostain syystä halua pitää tilaamaasi tuotetta, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä saamishetkestä. Muista, että palautus on asiakkaan vastuulla, eikä kuluja hyvitetä. Tuotteiden tulee olla avaamattomia ja käyttämättömiä, jotta saat hyvityksen.

45 Day Money Back Guarantee
Gearbest tarjoaa 45 päivän palautusoikeuden vialliselle tuotteelle. Tällöin joudut maksamaan palautukseen menevät postikulut itse. Gearbest kuitenkin maksaa postikulun, kun he lähettävät sinulle korjatun tai uuden tuotteen.

One Year Repair Warranty
Lähes kaikille tuotteille tarjotaan yhden vuoden aikana ilmainen korjaus. Tarkista yksityiskohdat ja ehdot asiakaspalvelusta ennen tuotteen lähettämistä.

Ennen kuin palautat
Lähetä selkeä kuva tai video vahingoittuneesta tai viallisesta tuotteesta. Käytä hyvää valaistusta ja kuvaa tuotetta lähietäisyydelta. Liitetiedoston koon on oltava alle 2 Mt, kun lähetät sen asiakaspalveluun. Paketoi tuote ja vie se postiin, varmista palautusosoite asiakaspalvelusta. Joudut maksamaan palautuspostimaksut itse, mutta Gearbest hyvittää tapauksesta riippuen summan sinulle.

Lopuksi

Gearbest on mielestämme mukiinmenevä kiinakauppa. Valikoimasta löytää kaikkea hyödyllistä ja turhaa. Tilaaminen on helppoa, mutta toimitusajat voisivat olla hieman nopeampia. Pidimme EU-varastosta, mutta sen valikoimassa ja eri tuotteiden saatavuudessa olisi paljon parannettavaa. Sivustolla on paljon tarjouksia, josta myös pidimme.

Onko Gearbest mielestäsi parempi kuin eBay tai AliExpress? Osallistu keskusteluun kommenteissa ja kerro myös sinun Gearbest kokemuksia.

Lue seuraavaksi:

Paras taskulamppu alle 100€ – Voita pimeys näiden mallien avulla Taskulamppu on kätevä apuväline harrastuksiin, ulkoiluun ja urheiluun. Varsinkin Suomen pimeät vuodenajat kaipaavat kaveriksi lisävaloa. Jos etsit itsellesi ladattavaa, kestävää sekä laadukasta taskulamppua, et tule sitä löytämään tavallisesta tavar...
Naisten vaatteet ulkomailta – Suosituimmat kaupat Naisten muoti uudistuu jatkuvasti. Saat tietää lukemalla kirjoituksen: miten tilaat naisten vaatteet ulkomailta. Ulkomailta tilattujen vaatteiden hinnat ovat Suomeen verrattuna halvempia ja valikoimat suuria sekä monipuolisempia. Toimitusajat voivat ...
Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa. Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli onkin haluttu lahja. Mistä konsoli edullisesti? Nintendo ...
Kiinalaiset nettikaupat – Tilaajan tietopaketti Kiinalaiset nettikaupat ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Syynä tähän on tilaamisen helppous ja halpa hintataso. Lisähoukuttimena tilaamiselle toimivat usein ilmaiset postikulut, sekä älyttömän laaja valikoima. Kiinasta tilatut tuotteet ovat yleensä...
eBay Suomi-ohje EBay on valtava kauppapaikka, jossa on peräti miljardi myynti-ilmotusta! Älä ryntää kuitenkaan suoraan ostoksille, vaan lue ensin tämä kaikenkattava eBay Suomi-ohje. Opi muun muassa tilin avaaminen, tullijutut sekä 7 hyödyllistä vinkkiä tilaukseen. ...

2 kommenttia - "Gearbest kokemuksia – Näin sujui tilauksemme"

avatar
1000
uusimmat vanhimmat
Jarmo
Vieras

Kokemukset hyviä, kolmet vr-lasit tilattu, tuli mitä luvattiin. Paketit ehjiä, Toimitusaika 16 pv kiinasta. Nyt puhelin tilattuna eu-varastosta,(toivottavasti tulee ilman tullin kuluja) seurataan mitä tulee ☺

Top