Gearbest – Edullista elektroniikkaa Kiinasta ja EU-varastosta

2

Gearbest on Kiinalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori on Shenzhenissä, Kiinassa. GearBest on erikoistunut kulutuselektroniikaan (älypuhelimet, älykellot, tabletit, matkatietokoneet), naisten ja miesten muotiin, kodinsisustukeen ja lastentarvikkeisiin. Voisi siis sanoa, että Gearbestistä voi löytää tuotteita laidasta laitaan. Kirjoita omia GearBest kokemuksia kommenttikenttään.

Käytä alennuskoodi INSTAGRAM
Säästä 8%

Gearbest –sivustolla löydät Deals-osastolta halpoja tuotteita, jotka on jaettu eri hintaryhmiin. Halvimmat tuotteet maksavat alle euron.

Gearbest toimii myös mobiilisovelluksena, jota on helppo käyttää ja joka kulkee mukanasi missä ikinä oletkin. Lisäksi Gearbest tarjoaa tarjouksia, jotka ovat hyödynnettävissä ainoastaan mobiilisovelluksessa.

Toimitus Suomeen ja tulli

Useimmissa tuotteissa on ilmaiset toimituskulut. Toimitusajaksi Suomeen luvataan 15-30 päivää. Maksutavaksi on suositeltavaa käyttää Paypalia, mutta myös Master Card tai Visa ovat Gearbestin hyväksymiä maksutapoja. Tilatessasi Kiinan varastosta, pidä mielessäsi tulliraja. EU-alueen varastosta tilatessasi ei tarvitse huolehtia tullimaksuista.

Gearbest EU

Gearbest on alun perin Kiinalainen verkkokauppa, mutta se omistaa myös varaston, joka toimii EU-alueen sisäpuolella. Tilatessasi EU-alueella sijaitsevasta varastosta, et joudu maksamaan tilauksestasi arvonlisäveroja tai tullimaksuja.

Kun painat tuotteen kuvaa, aukeaa sinulle sivu, jossa on tiedot tuotteesta. Sivulta näkyy myös, onko tuote saatavilla EU-varastosta. Valitse EU-varasto-vaihtoehtoa, jos sellainen on tarjolla. Tutustu Gearbestin EU-varaston tarjontaan.

Maksutavat

Gearbestissa on monipuoliset maksuvaihtoehdot. Voit maksaa ostoksesi pankki- ja luottokorteilla sekä kätevästi PayPalilla. Aloittelijan ohje PayPalin käyttöön.

Gearbest Takuu

Gearbest tarjoaa kolmen päivän Dead on Arrival-takuun. Jos tuote saapuu vaurioituneena tai se ei toimi, noudata takuuprosessia ja ota yhteyttä tukikeskukseen 3 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote korvataan uudella ilmaiseksi tai voit saada täyden hyvityksen. Sinulle korvataa myös maksamasi palautuspostikulut.

Gearbest tarjoaa 45 päivän palautusoikeuden vialliselle tuotteelle. Tällöin joudut maksamaan palautukseen menevät postikulut itse. Kaikille tuotteille tarjotaan yhden vuoden aikana ilmainen korjaus ostopäivästä. Palautuskulut joutuu maksamaan itse, mutta Gearbest maksaa postikulut, kun he lähettävät sinulle korjatun tai uuden tuotteen.

Ennen kuin palautat
Lähetä selkeä kuva tai video vahingoittuneesta tai viallisesta tuotteesta. Käytä hyvää valaistusta ja kuvaa tuotetta lähietäisyydelta. Liitetiedoston koon on oltava alle 2 Mt, kun lähetät sen asiakaspalveluun, lähetä suurempia liitetiedostoja osoitteeseen [email protected] Paketoi tuote ja lähetä vie se postiin, varmista palautusosoite asiakaspalvelusta. Joudut maksamaan palautuspostimaksut itse, mutta Gearbest hyvittää summan sinulle myöhemmin.

Katso Gearbest tarjoukset

Mitä mieltä olet Gearbestista? Onko se mielestäsi parempi kuin Ebay tai Aliexpress? Kerro omia Gearbest kokemuksia alle.

   

Katso seuraavaksi:

2 kommenttia

  1. Kokemukset hyviä, kolmet vr-lasit tilattu, tuli mitä luvattiin. Paketit ehjiä, Toimitusaika 16 pv kiinasta. Nyt puhelin tilattuna eu-varastosta,(toivottavasti tulee ilman tullin kuluja) seurataan mitä tulee ☺

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista