Fingerlings sormiapinat ja muut joulun hittilelut 2017

0

Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla ikkunan taa… Kyllä, kohta se rakastetuin (tai vihatuin) vuodenaika on täällä taas. Jos kuitenkin luet tätä kirjoitusta nyt, olet ajoissa! Tilaa joulun hittilelut heti, niin et jää ilman. Otimme selvää Suomesta ja maailmalta mitkä ovat myydyimpiä ja suosituimpia leluja, jotta pääsisit helpommalla. Katso myös listauksemme: 20 joulun suosikkilelua.

1. WowWee Fingerlings -sormiapinat

Tämä interaktiivinen WowWee:n valmistama Fingerlings -sormiapina tulee varmasti olemaan yksi joulun kuumimmista leluista. Kyseessä on pieni ja söpö apina joka kietoutuu sormesi ympärille. Se reagoi ääneen, liikkeeseen ja kosketukseen räpsyttämällä silmiä, liikuttamalla päätään ja puhumalla hassua apinakieltä. Fingerlingsin voi myös laittaa roikkumaan sen hännästä ylösalaisin tai tuudittaa uneen.

Mistä ostaa?

WowWee Fingerlings apinat ovat tältä joululta loppu! Suomesta Fingerlingsejä on turha etsiä (lukuunottamatta Tori.fi ja muut vastaavat).

Värivaihtoehdot
Löydät Fingerlingis apinat 6 eri värissä: turkoosi (Zoe), lila (Mia), musta (Finn), sininen (Boris), punainen (Bella) ja valkoinen (Sophie). Alla on myös kuva Fingerlings väreistä ja nimistä.

fingerlings värit ja nimet

Ole tarkkana

Fingerlings -apinat ovat niin suosittuja maailmalla tällä hetkellä, että niistä on liikkeellä useita kopioversioita, jotka voivat olla vaarallisia. Kopioita myydään kauppapaikoissa kuten Ebay, AliExpress, Wish ja niin edelleen. Asiasta kirjoittaa myös The Sun -lehti Englannissa.

Pari suomenkielistäkin verkkokauppaa myy näitä kopioversioita. Ainut oikea ja alkuperäinen on WowWee -merkkinen. Kopioversiot eivät toimi kuten alkuperäinen, eikä niiden turvallisuudesta ole takeita! Kopioversioista pyydetään yleensä noin 20€ hintaa. Alkuperäinen WowWee Fingerlings maksaa tällä hetkellä noin 30-80€.


2. LEGO Friends Sairaala

Tämä on iso Lego -pakkaus, jossa on paljon tehtävää. Paketissa on mm. sairaala, helikopteri ja auto. Kaikki pitää koota tietysti itse, joka on se hauskin osuus! Tästä riittää paljon tekemistä pikku lääkäreille. Katso video alta. Legon tuotteita on hyvin saatavilla useista eri kaupoista, tai voit tilata sen kätevästi netin välityksellä.

lego friends sairaala
Osta täältä


3. Green Ninja Mech Dragon

Tämä Lego Ninjago -lohikäärme on siisti lisä jokaisen lapsen leluvalikoimaan. Näyttävässä lohikäärmepakkauksessa on paljon tekemistä ja rakentamista. Samainen lohikäärme esiintyy myös uudessa Lego Ninjago -elokuvassa.

green mech lego
Osta täältä


4. L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! -nukke on suosittu tyttö nukke, jonka voit koota itse pallosta löytyvistä osista. Voit kerätä useamman nuken ja vaihdella osia. Paketin avaaminen on hauska prosessi ja lelut reagoivat omaperäisellä tavalla veteen.

lol surprise suomi

Osta täältä


5. Laser X

Laser X on siisti laserleikki peli, jossa yritetään osua kaverin vastaanottimeen. Pyssyissä on jopa 60 metrin kantama, joten voit pelata sitä monessa eri paikassa. Pelaajia voi olla mukana niin paljon kuin haluaa, sillä kaikki Laser X -pyssyt ovat yhteensopivia. Tämä on varmasti monen lapsen toivomuslistalla. Laser X -pyssyjä saa tavarataloista ja lelukaupoista. Muista ostaa kahden pelaajan paketti, jos pelaajia on kaksi!


Osta täältä


6. Lego Boost Creative Toolbox

Lego Boost on hauska rakennussarja, josta voit rakentaa 5 erilaista robottia. Tai mitä sitten ikinä haluatkaan. Lelua ohjataan tabletin avulla (ei tule mukana). Se tukee Android ja iOS -käyttöjärjestelmiä. Tämä on kehittävä lelu noin 7-12 vuotiaille. Katso video alta.


Osta täältä


7. NERF Accustrike Raptorstrike

Tämä on iso ja näyttävä Nerf -pyssy, joka on varustettu kaikkien aikojen tarkimmalla ”Accustrike” -ammuksella. Pyssyssä on tukijalat ja tähtäin, joka tekee ampumisesta helpompaa. Tällä järjestät hauskat tarkkuusammuntakisat! NERF Accustrike Raptorstrike on hyvin saatavilla useista marketeista ja lelukaupoista. Voit myös ostaa sen netistä.


Osta täältä


8. FurReal Tyler -tiikeri

FurRealin söpö tiikeri karjuu takaisin, kun karjut sille. Se reagoi sinulle yli 100 erilaisella tavalla (liike+ääni). Mukana tulee hauska vinkulelu, johon Tyler -tiikeri osaa reagoida. Tämä lelu ilahduttaa varmasti monta lasta. FurReal Tyler on hyvin saatavilla useista marketeista ja lelukaupoista. Voit myös ostaa sen netistä.


Osta täältä


9. FurReal Jääkarhu

FurRealin söpö jääkarhupentu reagoi kosketukseen niistämällä, aivastamalla ja muilla hassuilla äänillä. Poikien tai tyttöjen on mukava silitellä ja hoivata tätä jääkarhua. Mukana tulee myös tuttipullo, jolla voit syöttää sitä. FurReal jääkarhun voi ostaa marketeista ja eri lelukaupoista. Voit tietysti tilata sen myös netistä.


Osta täältä


10. Hatchimals Surprise

Viimevuoden megahitti Hatcimals sekoitti ihmisten päät. Lelu oli loppu joka paikasta jo kauan ennen joulua. Tuotetta myytiin netin kauppapaikoilla uskomattomiin hintoihin ja ihmiset jonottivat tuotteita eri kaupoissa. Hatchimals on kuitenkin täällä taas uudella versiolla. Tämän joulun (2017) versiossa on sisällä kaksoset. Lelun hinta on suurinpiirtein sama kuin viimevuonna, tai hieman halvempi.

Hatchimalille pitää antaa hieman rakkautta ja huomiota, jotta se kuoriutuu. Tässä versiossa sisältä tulee siis kaksi pientä Hatchimalia. Nämä kaksi ovat hieman erilaisia luonteeltaan, sillä toinen liikkuu enemmän ja toinen toistaa puhettasi. Voit ostaa Hatchimals Surprise -kaksoset monesta hyvin varustellusta marketista ja lelukaupasta (kuten Toys”R”Us). Voit myös tilata ne netistä. Siirry alta myytäviin tuotteisiin.


Osta täältä

Lue seuraavaksi:

> Vuoden Lelut 2017 – Selvitimme ostopaikat
> Joulun suosikkilelut 2017 – Nämä ovat joulun parhaat lelut

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top