Fiksuruoka kokemuksia ja muuta tietoa

4 kommenttia

Maailmalla on jo pitkään myyty ruokaa verkossa ja nyt myös Suomessa. Jos haluat olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja vähentää kauppareissujen määrää, voisi Fiksuruoka olla sinua varten. Voit tilata Fiksuruoasta esimerkiksi kuivatuotteet, käyttötavarat ja muut tavalliset ruokatuotteet.

Miten Fiksuruoka toimii?

Suomessa vuonna 2016 perustettu fiksuruoka.fi ruokaverkkokauppa pyrkii vähentämään ruokahävikin määrää. Fiksuruoka ostaa ja myy eteenpäin edullisia loppu- ja poistoeriä.

Tarkkana hintojen kanssa!

Tämä kauppa mainostaa usein tuntuvia alennuksia ja tarjouksia löytyykin paljon. Toisaalta jotkin normaalihintaiset tuotteet saattavat olla jopa kalliimpia, kuin tavallisessa ruokakaupassa. Muista siis vertailla hintoja ja tehdä ostopäätös vasta sitten.

Valikoima kasvaa jatkuvasti

Fiksuruoan valikoima kasvaa jatkuvasti. Löydät valikoimasta ainakin perustuotteet, kuten riisit, pastat, säilykkeet, makeiset ja juomat. Valikoimassa on myös parasta ennen päiväyksen ohittaneita tuotteita, jotka ovat kuitenkin vielä turvallisia nautittavaksi. Olemme esitellyt muita ruokakauppoja netissä täällä.

Mitä hyötyä tälläisestä palvelusta on?

Fiksuruoan kaltainen palvelu on todella näppärä ihmiselle, joka on tottunut tilailemaan kaiken netistä. Sillä mikset tilaisi myös elintarvikkeita netistä? Voit säästää vuositasolla mukavan summan rahaa, kun tilaat ison määrän ruokatarvikkeita ja muita hyödykkeitä kerralla. Ja onhan se helpompaa noutaa tuotteet valmiiksi pakattuina, kun raahata painavia tuotteita kaupasta kotiin.

Kumpi on parempi: Fiksuruoka vai Matsmart

Lyhyesti ja ytimekkäästi, molemmat ovat hyviä kauppoja! Suurin ero on firmojen kotimaassa. Fiksuruoka on suomalainen ja Matsmart ruotsalainen. Olemme tilanneet molemmista kaupoista ja ostokokemus on ollut sujuva. Tilausta tehdessä kannattaa vertailla postikuluja ja tuotteiden hintoja. Joskus toinen on halvempi ja toisinaan taas toinen. Voit kurkata Matsmartin tarjoukset tästä.

Vähentäjät | Fiksuruoka.fi

 

Toimistustavat ja -maksut

Fiksuruoka toimittaa tuotteitaan monilla eri toimitustavoilla. Fiksuruoka tarjoaa ainakin seuraavat toimitustavat. Tarkista ajankohtaiset tiedot Fiksuruoan kotisivuilta.

DB Schenkerin noutopistepaketti
Voit noutaa tilaamasi paketin R-Kioskeilta ja Schenkerin noutopisteiltä.

Matkahuollon Lähellä-noutopistepaketti
Tilaus toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen.

Matkahuollon Bussi-noutopistepaketti
Tilaus toimitetaan Matkahuollon asemalle tai Matkahuollon asiamiehelle.

Matkahuollon Jako-paketti (kotiinkuljetus)
Toimitus arkisin kotiovelle. Jakeluaika sovitaan etukäteen soittamalla tai tekstiviestillä.

Muista, että voit saada ilmaisen toimituksen, kun ostat tarpeeksi paljon kerralla!

Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää. Voit maksaa ostoksesi kaikilla tunnetuilla maksutavoilla. Täältä löydät apua luottokortilla maksamiseen netissä. Fiksuruoka toimisto sijaitsee Espoossa ja tilaukset lähetetään Turusta.

Missä yritys sijaitsee ja kuka sen omistaa?

Fiksuruoka sivuston omistaa Fiksu Ruoka Oy. Yrityksen päämaja sijaitsee Servin Maijan tie 10 G 98, 02150 Espoossa. Jos sinun tarvitsee ottaa yhteyttä Fiksuruoan asiakaspalveluun, voit katsoa viimeisimmät yhteystiedot heidän omilta sivuiltaan.

Myös noutopiste löytyy

Fiksuruoalla on oma noutopiste, jos mielummin noudat tilauksesi itse. Noutopisteest√§ hakeminen ei maksa mit√§√§n. Noutopiste sijaitsee Turussa ja sen tarkan osoitteen l√∂yd√§t Fiskuruoan nettisivuilta. Tunnistat noutopisteen kyltist√§ jossa lukee ”Fiksuruoka.fi, NOUTOPISTE”.

Fiksuruoka kokemuksia

Fiksuruoka verkkosivustolle on mielestämme kysyntää. Kohderyhmään kuuluvat ihmiset, jotka haluavat säästää rahaa ja pienentää ruokahävikkiä. Palvelu sopiikin erityisesti lapsiperheille, opiskelijoille ja iäkkäämmille ihmisille. Nämä jatkuvasti kasvavat asiakasryhmät haluavat helpottaa arkeansa ja vähentää ruokaan meneviä kuluja.

Netistä tilaamalla saat helposti suuremmankin määrän säilykkeitä, kuivatuotteita tai muita ruoka-aineita varastoosi. Näin sinun ei tarvitse jokaisella kauppareissulla kantaa painavia tuotteita kotiisi.

Hyvät Facebook-arviot

Facebookissa asiakkaat ovat antaneet tälle ruokaverkkokaupalle 4,6/5 tähteä. Moittimista oli jonkin verran tuotteiden hinnoissa, joista aiemminkin tässä kirjoituksessa mainittiin. Arvostelujen mukaan toimitus on nopea ja tuotteiden laatu hyvä. Tuotevalikoimaan voisi kokeilijoiden mukaan lisätä tuotteita.

Kerro miten tilauksesi sujui

Onko sinulla omia kokemuksia Fiksuruoka sivustosta? Kerro niitä kommenteissa. Voit kertoa myös muuta aiheeseen liittyvää ja jättää esimerkiksi tästä kirjoituksesta palautetta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

4 kommenttia artikkeliin ”Fiksuruoka kokemuksia ja muuta tietoa”

 1. Ensimmäinen tilaukseni oli katastrofi. Suurimopusseista useat oli repeytyneet auki, lasipakkauksia ei ollut suojattu kuplamuovilla ja pahvipaketit olivat rytyssä. Tuotteiden pakkaaminen oli huolimatonta.

  Vastaa
  • Hei,
   ikävä kuulla kokemuksestasi tämän kaupan kanssa. Kannattaa kysyä rohkeasti heidän asiakaspalvelusta ja lähettää vaikka kuva liitteenä. Saattavat hyvittää rikki menneet tuotteet.

   Vastaa

Jätä kommentti