Fiksuruoka РOsta ruokaa alennettuun hintaan netistä

Jätä kommentti

Maailmalla on jo pitkään myyty ruokaa verkossa ja nyt myös Suomessa. Jos haluat olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä, sekä vähentää kauppareissujen määrää, voisi Fiksuruoka olla sinua varten. Voit tilata Fiksuruoasta esimerkiksi kuivatuotteet, käyttötavarat ja muut tavalliset ruokatuotteet.

Mistä on kyse?

Suomessa vuonna 2016 perustettu fiksuruoka.fi -ruokaverkkokauppa pyrkii vähentämään ruokahävikin määrää. Fiksuruoka ostaa ja myy eteenpäin edullisia loppu- ja poistoeriä.

Tarkkana hintojen kanssa!

Tämä kauppa mainostaa huimia, jopa 90% alennuksia, mutta kaikkien tuotteiden kohdalla se ei tietenkään toteudu. Jotkin normaalihintaiset tuotteet saattavat olla jopa kalliimpia kuin tavallisessa ruokakaupassa. Hintavertailu voi myös olla vaikeaa, koska ruokakauppojen hinnat eivät tyypillisesti ole netissä.

Valikoima kasvaa jatkuvasti

Valikoima ei vielä ole yhtä suuri kuin ulkomaalaisissa ruokaverkkokaupoissa, mutta löydät valikoimasta ainakin perusruokatuotteet, kuten riisit, pastat, säilykkeet, makeiset ja juomat. Valikoimassa on myös parasta ennen -päiväyksen ohittaneita tuotteita, jotka ovat kuitenkin vielä turvallisia nautittavaksi. Mikäli haluat tietää lisää suomalaisista ja ulkomaisista ruokaverkkokaupoista, lue aiheesta kertova kirjoituksemme.

1. Mitä hyötyä tälläisestä palvelusta on?

Fiksuruoan kaltainen palvelu on todella näppärä ihmiselle, joka on tottunut tilailemaan kaiken netistä. Sillä mikset tilaisi myös elintarvikkeita netistä? Voit säästää vuositasolla mukavan summan rahaa, kun tilaat ison määrän kuivaruokatarvikkeita ja muita hyödykkeitä kerralla. Ja onhan se helpompaa noutaa tuotteet valmiiksi pakattuina, kun raahata painavia tuotteita kaupasta kotiin.

Vähentäjät | Fiksuruoka.fi

 

2. Toimistustavat ja -maksut

Fiksuruoka toimittaa tuotteitaan monilla eri toimitustavoilla. Alta löydät toimitustavat. Tarkista ajankohtaiset tiedot kuitenkin Fiksruoan kotisivuilta.

DB Schenkerin noutopistepaketti
Voit noutaa tilaamasi paketin R-Kioskeilta ja Schenkerin noutopisteiltä.
Hinta: 4,90‚ā¨ per 20kg, max. 20kg.

Matkahuollon Lähellä-noutopistepaketti
Tilaus toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen.
Hinta: 5.90‚ā¨ per 15kg, max. 30kg.

Matkahuollon Bussi-noutopistepaketti
Tilaus toimitetaan Matkahuollon asemalle tai Matkahuollon asiamiehelle.
Hinta: 5.90‚ā¨ per 15kg, max. 55kg.

Matkahuollon Jako-paketti (kotiinkuljetus)
Toimitus arkisin kotiovelle. Jakeluaika sovitaan etukäteen soittamalla tai tekstiviestillä.
Hinta: 11.90‚ā¨ alle 10kg, 14,90‚ā¨ 10-20kg, 15,90‚ā¨ 20-30kg ja17,90‚ā¨
30-40kg.

Muista, ett√§ voit saada ilmaisen toimituksen yli 70‚ā¨ arvoisiin tilauksiin!

Fiksuruoka.fi vaatii 20 euron minimitilauksen. Toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää. Voit maksaa ostoksesi pankkitilisi kautta, Visa- ja luottokorteilla, sekä Paytrail-tilisi kautta. Täältä löydät apua luottokortilla maksamiseen netissä. Fiksuruoka toimisto sijaitsee Espoossa ja tilaukset pakataan, sekä lähetetään Turusta.

3. Missä yritys sijaitsee ja kuka sen omistaa?

Fiksuruoka sivuston omistaa Fiksu Ruoka Oy. Yrityksen p√§√§maja sijaitsee Servin Maijan tie 10 G 98, 02150 Espoossa. Jos sinun tarvitsee ottaa yhteytt√§ Fiksuruoan asiakaspalveluun, voit katsoa viimeisimm√§t yhteystiedot heid√§n omilta sivuiltaan. Puhelinpalvelun numero on viimeisimpien tietojen mukaan 020 730 7070. Fiksuruoan asiakaspalvelun s√§hk√∂postiosoite on [email protected]

Myös noutopiste löytyy

Fiksuruoalla on my√∂s oma noutopiste, jos mielummin noudat tilauksesi itse. Noutopisteest√§ hakeminen ei maksa mit√§√§n. Noutopiste sijaitsee Turussa, ja sen tarkka osoite on Jonkankatu 4, 20360 Turku. Tunnistat noutopisteen kyltist√§ jossa lukee ”Fiksuruoka.fi, NOUTOPISTE”. Alla on viel√§ kuva noutopisteen sijainnista.

fiksuruoka noutopiste

4. Fiksuruoka kokemuksia

Fiksuruoka ‚Äďverkkosivustolle on mielest√§mme kysynt√§√§. Kohderyhm√§√§n kuuluvat ihmiset, jotka haluavat s√§√§st√§√§ sek√§ rahassa ett√§ ruokah√§vikiss√§. Palvelu sopiikin erityisesti lapsiperheille, opiskelijoille, sek√§ i√§kk√§√§mmille ihmisille. N√§m√§ jatkuvasti kasvavat asiakasryhm√§t haluavat helpottaa arkeansa, sek√§ v√§hent√§√§ ruokaan menevi√§ kuluja.

Netistä tilaamalla saat helposti suuremmankin määrän säilykkeitä, kuivatuotteita tai muita perusruoka-aineita varastoosi. Näin sinun ei tarvitse jokaiselta kauppareissulta kantaa painavia tuotteita kotiisi.

Hyvät Facebook-arviot

Facebookissa asiakkaat ovat antaneet tälle ruokaverkkokaupalle 4,6/5 tähteä. Moittimista oli jonkin verran tuotteiden hinnoissa, joista aiemminkin tässä kirjoituksessa mainittiin. Arvostelujen mukaan toimitus on nopea ja tuotteiden laatu hyvä. Tuotevalikoimaan voisi kokeilijoiden mukaan lisätä tuotteita.

Kerro miten tilauksesi sujui

Onko sinulla omia kokemuksia Fiksuruoka -sivustosta? Kerro niitä kommenteissa. Voit toki kertoa myös muuta aiheeseen liittyvää ja jättää esimerkiksi tästä kirjoituksesta palautetta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "Fiksuruoka РOsta ruokaa alennettuun hintaan netistä" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)

Jätä kommentti