Fiksuruoka kokemuksia ja muuta tietoa

Maailmalla on jo pitkään myyty ruokaa verkossa ja nyt myös Suomessa. Jos haluat olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja vähentää kauppareissujen määrää, voisi Fiksuruoka olla sinua varten. Voit tilata Fiksuruoasta esimerkiksi kuivatuotteet, käyttötavarat ja muut tavalliset ruokatuotteet.

Miten Fiksuruoka toimii?

Fiksuruoka.fi, Suomessa vuonna 2016 lanseerattu verkkokauppa, on ottanut tehtäväkseen taistella ruokahävikkiä vastaan. Tämä ainutlaatuinen kauppapaikka toimii ostamalla ja myymällä edullisesti loppu- ja poistoeriä, mikä samalla vähentää merkittävästi ruokahävikin määrää.

Tämän innovatiivisen liiketoimintamallin avulla Fiksuruoka ei ainoastaan edistä kuluttajien taloudellista hyötyä tarjoamalla laadukkaita tuotteita alennettuun hintaan, mutta myös edistää kestävämpää ja vastuullisempaa kuluttamista.

Kumpi on parempi: Fiksuruoka vai Matsmart

Lyhyesti ja ytimekkäästi, molemmat ovat hyviä kauppoja! Suurin ero on firmojen kotimaassa. Fiksuruoka on suomalainen ja Matsmart ruotsalainen. Olemme tilanneet molemmista kaupoista ja ostokokemus on ollut sujuva. Tilausta tehdessä kannattaa vertailla postikuluja ja tuotteiden hintoja. Joskus toinen on halvempi ja toisinaan taas toinen. Voit kurkata Matsmartin tarjoukset tästä.

Fiksuruoka kokemuksia

Fiksuruoka verkkosivustolle on mielestämme kysyntää. Kohderyhmään kuuluvat ihmiset, jotka haluavat säästää rahaa ja pienentää ruokahävikkiä. Palvelu sopiikin erityisesti lapsiperheille, opiskelijoille ja iäkkäämmille ihmisille. Nämä jatkuvasti kasvavat asiakasryhmät haluavat helpottaa arkeansa ja vähentää ruokaan meneviä kuluja.

Netistä tilaamalla saat helposti suuremmankin määrän säilykkeitä, kuivatuotteita tai muita ruoka-aineita varastoosi. Näin sinun ei tarvitse jokaisella kauppareissulla kantaa painavia tuotteita kotiisi.

Meidän kokemusten perusteella kauppa toimii ja tilaaminen on helppoa ja turvallista. Valikoimasta löytyy edullisesti monia tuotteita, jotka ovat esimerkiksi lähellä parasta ennen päivää ja niiden hinta on kilpailukykyinen. Muiden netissä olevien kokemusten perusteella muutkin tilaajat ovat samaa mieltä.

Facebookissa asiakkaat ovat antaneet tälle ruokaverkkokaupalle 4,6/5 tähteä. Moittimista oli jonkin verran tuotteiden hinnoissa, joista aiemminkin tässä kirjoituksessa mainittiin. Arvostelujen mukaan toimitus on nopea ja tuotteiden laatu hyvä. Tuotevalikoimaan voisi kokemusten mukaan lisätä tuotteita.

Vertaile hintoja ennen ostamista

Vaikka Fiksuruoka-verkkokauppa tunnetaankin lukuisista alennuksista ja houkuttelevista tarjouksista, on tärkeää muistaa, että kaikki tuotteet eivät välttämättä ole todella edullisia. Joissakin tapauksissa normaalihintaiset tuotteet saattavat olla samaa hintatasoa tai jopa kalliimpia, kuin perinteisissä ruokakaupoissa.

Tästä syystä on olennaista tehdä hintavertailua ennen ostopäätöstä. Näin voit varmistaa parhaan mahdollisen hnnan ja tehdä järkevän ostopäätöksen.

Valikoima kasvaa jatkuvasti

Fiksuruoka.fi:n tuotevalikoima on monipuolinen ja kasvaa jatkuvasti. Verkkokaupasta löytyy laaja kirjo perustuotteita, mukaan lukien riisi, pasta, säilykkeet, makeiset ja juomat. Mielenkiintoisena erikoisuutena valikoimaan kuuluu myös parasta ennen päiväyksen ohittaneita tuotteita, jotka ovat kuitenkin yhä turvallisesti kulutettavissa. Tämä luo mahdollisuuden nauttia laadukkaista tuotteista, samalla säästäen rahaasi. Jos et löydä etsimääsi, katso muita nettiruokakauppoja täällä.

Miksi tilata Fiksuruoka-kaupasta?

Fiksuruoka.fi tarjoaa monia etuja kuluttajalle, joka on tottunut tilaamaan tuotteita netin kautta. Miksi rajoittaa verkkokauppa vain muille tuotteille, kun voit tilata myös elintarvikkeita suoraan kotiovellesi? Vuositasolla voit säästää merkittävän summan rahaa tilaamalla suurempia määriä ruokatarvikkeita ja muita tuotteita samalla kertaa.

Fiksuruoan palvelun avulla voit välttää raskaiden ostosten raahaamisen kotiin fyysisestä kaupasta. Tuotteiden tilaaminen ja kotiinkuljetuksen valinta tekevät arjesta sujuvampaa. Näin Fiksuruoka ei vain tarjoa taloudellista hyötyä, vaan myös parantaa ostokokemustasi tuoden lisää helppoutta ja mukavuutta päivittäiseen elämään.

Toimistustavat ja -maksut

Fiksuruoka toimittaa tuotteitaan monilla eri toimitustavoilla. Fiksuruoka tarjoaa ainakin seuraavat toimitustavat. Tarkista ajankohtaiset tiedot Fiksuruoan kotisivuilta.

 • DB Schenkerin noutopistepaketti
  Voit noutaa tilaamasi paketin R-Kioskeilta ja Schenkerin noutopisteiltä.
 • Matkahuollon L√§hell√§-noutopistepaketti
  Tilaus toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen.
 • Matkahuollon Bussi-noutopistepaketti
  Tilaus toimitetaan Matkahuollon asemalle tai Matkahuollon asiamiehelle.
 • Matkahuollon Jako-paketti (kotiinkuljetus)
  Toimitus arkisin kotiovelle. Jakeluaika sovitaan etukäteen soittamalla tai tekstiviestillä.

Muista, että voit saada ilmaisen toimituksen, kun ostat tarpeeksi paljon kerralla!

Missä yritys sijaitsee ja kuka sen omistaa?

Fiksuruoka sivuston omistaa Fiksu Ruoka Oy. Yrityksen toimisto sijaitsee Espoossa. Jos sinun tarvitsee ottaa yhteyttä Fiksuruoan asiakaspalveluun, voit katsoa viimeisimmät yhteystiedot heidän omilta sivuiltaan.

Fiksuruoalla on oma noutopiste jos haluat noutaa tilauksesi itse. Noutopisteest√§ hakeminen ei maksa mit√§√§n. Noutopiste sijaitsee Turussa ja sen tarkan osoitteen l√∂yd√§t Fiskuruoan nettisivuilta. Tunnistat noutopisteen kyltist√§ jossa lukee ”Fiksuruoka.fi, NOUTOPISTE”.

Yhteenveto

Fiksuruoka.fi, vuonna 2016 Suomessa perustettu verkkokauppa, tarjoaa ainutlaatuisen tavan taistella ruokahävikkiä vastaan myymällä edullisesti loppu- ja poistoeriä. Tuotevalikoima on monipuolinen ja laajeneva, sisältäen myös parasta ennen -päiväyksen ohittaneita, mutta vielä turvallisesti käytettäviä tuotteita.

Fiksuruoka tarjoaa säästöjä asiakkaille, jotka haluavat suurempia määriä tuotteita kerralla. Samalla se helpottaa arkea tarjoamalla mukavuutta ja joustavuutta eri toimitustapojen ansiosta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Fiksuruoka.fi?

Fiksuruoka.fi on Suomessa vuonna 2016 perustettu verkkokauppa, joka on omistautunut ruokahävikin vähentämiseen myymällä edullisesti loppu- ja poistoeriä.

Mitä tuotteita Fiksuruoka.fi:stä voi ostaa?

Fiksuruoka.fi:stä voi ostaa laajan valikoiman perustuotteita, kuten riisiä, pastaa, säilykkeitä, makeisia ja juomia. Valikoima sisältää myös parasta ennen -päiväyksen ohittaneita tuotteita, jotka ovat vielä turvallisia käyttää.

Mitkä ovat Fiksuruoka.fi:n hyödyt asiakkaalle?

Voit löytää tutut tuotteet halvemmalla ja tilata ne kätevästi suoraan kotiin tai noutopisteeseen, jolloin se voi sujuvoittaa arkeasi.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Fiksuruoka kokemuksia ja muuta tietoa