Fiksuruoka – Osta ruokaa alennettuun hintaan netistä

0

Maailmalla on jo pitkään myyty ruokaa verkossa onnistuneesti ja nyt myös Suomessa. Jos haluat olla vaikuttamassa ruokahävikin vähentämisessä ja haluat vähentää fyysisten kauppareissujesi vaivannäköä, tilaa rutiininomaiset ruokatuotteet, kuivatuotteet ja käyttötavarat netistä.

Käytä alennuskoodi FIKSU22

Saat 5€ alennuksen yli 50€ ostoksesta ilman rahtia. Fiksuruoka alennuskoodi voimassa toistaiseksi.

Suomessa on vuonna 2016 perustettu fiksuruoka.fi -ruokaverkkokauppa, joka pyrkii vähentämään ruokahävikin määrää. Fiksuruoka ostaa ja myy eteenpäin edullisia loppu- ja poistoeriä. Hintojen on tarkoitus olla edullisempia kuin kaupoissa, mutta kannattaa olla tarkka, sillä joskus hinnat voivatkin olla korkeampia kuin fyysisessä kaupassa.


Valikoima ei vielä ole yhtä suuri kuin ulkomaalaisissa ruokaverkkokaupoissa, mutta löydät kyllä perusruokatuotteet, esimerkiksi riisit, pastat, säilykkeet, makeiset ja juomat. Valikoimasta löytyy myös ”parasta ennen” ohittaneet tuotteet.

Toimistustavat ja -maksut

Fiksuruoka toimittaa tuotteitaan monilla eri toimitustavoilla. Alta löydät toimitustavat. Tarkista ajankohtaiset tiedot sivuilta.

DB Schenkerin noutopistepaketti
Voit noutaa tilaamasi paketin R-Kioskeilta ja Schenkerin noutopisteiltä.
Hinta: 4,90€ per 20kg, max. 20kg.

Matkahuollon Lähellä-noutopistepaketti
Tilaus toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen.
Hinta: 5.90€ per 15kg, max. 30kg.

Matkahuollon Bussi-noutopistepaketti
Tilaus toimitetaan Matkahuollon asemalle tai Matkahuollon asiamiehelle.
Hinta: 5.90€ per 15kg, max. 55kg.

Matkahuollon Jako-paketti (kotiinkuljetus)
Toimitus arkisin kotiovelle. Jakeluaika sovitaan etukäteen soittamalla tai tekstiviestillä.
Hinta: 11.90€ alle 10kg, 14,90€ 10-20kg, 15,90€ 20-30kg ja17,90€
30-40kg.

Fiksuruoka.fi vaatii 20euron minimitilauksen. Toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää. Voit maksaa ostoksesi pankkitilisi kautta, Visa- ja luottokorteilla sekä Paytrail-tilisi kautta. Fiksuruoka toimisto sijaitsee Espoossa ja tilaukset pakataan, sekä lähetetään Turusta.

Fiksuruoka.fi kokemuksia

Fiksuruoka –verkkosivustolle on kysyntää. Kohderyhmään kuuluvat ihmiset, jotka haluavat säästää sekä rahassa että ruokahävikissä. Palvelu sopiikin erityisesti lapsiperheille, opiskelijoille sekä iäkkäämmille ihmisille. Nämä jatkuvasti kasvavat asiakasryhmät haluavat helpottaa arkeansa, sekä vähentää ruokaan meneviä kuluja. Netistä tilaamalla saat helposti suuremmankin määrän säilykkeitä, kuivatuotteita tai muita perusruoka-aineita varastoosi. Näin sinun ei tarvitse jokaiselta kauppareissulta kantaa painavia tuotteita kotiisi.

Facebookissa asiakkaat ovat antaneet tälle ruokaverkkokaupalle 4,6/5 tähteä. Moittimista oli jonkin verran tuotteiden hinnoissa, joista aiemminkin tässä kirjoituksessa mainittiin. Arvostelujen mukaan toimitus on nopea ja tuotteiden laatu hyvä. Tuotevalikoimaan voisi kokeilijoiden mukaan lisätä tuotteita.

Vieraile kaupassa

Onko sinulla omia kokemuksia Fiksuruoka -sivustosta? Kerro niitä kommenteissa.

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top