Elektroniikkaa Saksasta – Nämä ovat parhaita kauppoja

4

Saksalaiset ovat yleisesti ottaen täsmällistä porukkaa, sillä luvatuista asioista pidetään kiinni ja aikatauluja kunnioitetaan. Tämä tarkkuus näkyy myös kaupanteossa, sekä kilpailukykyisissä hinnoissa. Selvitimme miksi olisi järkevää tilata eletroniikkaa Saksasta ja mitkä olisivat hyviä kauppoja. Lue kirjoitus niin pääset alkuun.

Miksi tilata Saksasta?

Seuraavassa listassa on tärkeimmät syyt Saksasta tilaukseen. Nämä saattavat olla perusasioita monelle, mutta eipä niiden kertominen nyt haitaksikaan ole.

1. Edullinen hintataso
Kilpailu on Saksassa kovaa ja kaupat joiden hintataso ei ole kilpailukykyinen putoavat nopeasti pelistä pois. Ostajalle tämä on aika kiva juttu!

2. Nopeat toimitukset
Tavarat toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivässä. Toimitusajat ovat siis lähes kotimaan toimitusaikoja vastaavia. Joskus jopa nopeampia, jos verrataan pienempiin verkkokauppoihin. Tämä on tärkeää, koska eihän kukaan tykkää odottamisesta?

3. Tilaus tuodaan ovelle
Kolmas loistava juttu on se, että tilaus tuodaan yleensä suoraan kotiovelle. Yleisiä toimittajia ovat esimerkiksi DHL ja UPS. Kaikki toki eivät pidä kotiinkuljetuksesta, mutta jos lähipostisi on ruuhkainen ja huonoilla pysäköintimahdollisuuksilla varustettu, saatat arvostaa tätä.

Hyviä kauppoja elektroniikka ostoksiin

Seuraavaksi mainittu muutama tunnettu kauppa, joista voit tehdä tilauksesi, tai vaikka vain vertailla hintoja. Olemme itse tilanneet kaikista näistä kaupoista, joten uskallamme niitä suositella.

amazon de

Katso Amazon.de elektroniikka tarjoukset

Toimituskulut
Riippuu myyjästä. Jos tilaat Amazonin itse toimittaman tuotteen joka maksaa yli 39€, saat siihen ilmaisen toimituksen.

Valikoima
Laaja valikoima, josta löydät elektroniikan lisäksi kaiken muunkin.

Ostamisen helppous
Amazon on helppokäyttöinen verkkokauppa. Jos kuitenkin tarvitset apua sen kätössä, lukaise läpi ohjeemme jossa Amazon Saksan käyttö tulee tutuksi.

Pärjääkö englanniksi
Kielen voi vaihtaa englanniksi (katso edellämainitusta ohjeesta lisätietoa) ja loput voi kääntää esimerkiksi Google -kääntäjällä.


ebay

Toimituskulut
Vaihtelevat myyjän mukaan. Osa toimittaa jopa ilmaiseksi. Postikulu saattaa olla tällöin sisällytetty tuotteen hintaan.

Valikoima
Vain taivas on rajana tässä kaupassa. Varo kuitenkin feikki -tuotteita, varsinkin edullisen pien-elektroniikan kanssa.

Ostamisen helppous
Ostaminen on helppoa. Voit maksaa luottokorteilla ja PayPalilla. Ebayn käyttö voi olla aloittelijalle hankalaa. Suosittelemmekin kurkkaamaan eBay ohjeet, mikäli tarvitset apua.

Pärjääkö englanniksi
Jos käytät Chrome -selainta, klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja valitse ”Käännä kielelle Suomi”. Näin pystyt kääntämään suurimman osan saksankielisistä tuotekuvauksista suomeksi.


computer universe kokemuksia

Toimituskulut
Toimituskulut noin 15€. Jos maksat 5€ ylimääräistä, voit saada pakettisi ”premium” -pakettina. Se on tavallista paremmin pehmustettu ja turvattu. Voit valita kuriiriksi DHL tai UPS.

Valikoima
Valikoimassa on enimmäkseen tietokonetavaraa. Kaupasta löydät kuitenkin näiden lisäksi mm. näyttöjä, puhelimia, kameroita, kodin elektroniikkaa ja työkaluja.

Ostamisen helppous
Kauppa on helppokäyttöinen. Erityistä kiitosta annamme hyvistä maksu ja toimitusvaihtoehdoista.

Pärjääkö englanniksi
Kielen voit vaihtaa englanniksi klikkaamalla Suomen lippua oikean yläreunan valikosta.


foto erhardt kokemuksia

Toimituskulut
Suomeen tilattaessa toimituskulut ovat yleensä 9,99€. Kaupassa on välillä tarjouksia, jolloin esimerkiksi postikulut saa alennettuun hintaan.

Valikoima
Foto Erhardt -kauppa on erikoistunut valokuvaamiseen ja siihen liittyviin tarvikkeisiin kuten linsseihin, salamoihin, tripodeihin ja laukkuihin.

Ostamisen helppous
Kaupasta on helppo ostaa ja maksutapoina käyvät mm. PayPal ja luottokortit.

Pärjääkö englanniksi
Kaupan kielen voi vaihtaa englanniksi sivun oikeasta yläreunasta. Klikkaa vain lipun kuvaa. Hinnat ovat euroissa.


mindfactory kokemuksia

Toimituskulut
Toimituskulut ovat noin 10-20€. Yleensä lähempänä tuota 20€. Kaupan hinnat ovat kuitenkin sen verran huokeat, että postikulut eivät tule yleensä ongelmaksi. Kannattaakin ehkä tilata kerralla vähän enemmän tavaraa.

Valikoima
Valikoimasta löytyy kaikkea tietokoneisiin liittyvää, sekä muuta viihde-elektroniikkaa, kuten pelikonsoloita ja videotykkejä.

Ostamisen helppous
Ostaminen on erityisen helppoa, jos osaat Saksaa, mutta mahdollista muutenkin. Katso seuraava kohta.

Pärjääkö englanniksi
Jos käytät Chrome -selainta, klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja valitse ”Käännä kielelle Suomi”. Näin pystyt ostamaan melko helposti kaupasta.


Miten valitsimme nämä verkkokaupat?

Olemme tehneet paljon tilauksia monista Saksalaisista verkkokaupoista ja osa on jäänyt mieleen. Mieleenjääviä tekijöitä ovat mm. nopea palvelu ja hyvä hintataso. Uskallammekin suositella edellä mainittuja verkkokauppoja.

Loppusanat

Toivottavasti löysit näistä kaupoista omaan tarpeeseesi sopivan kaupan. Jos mielessäsi on jokin erityisen huono tai hyvä kauppa, kerro siitä kommenteissa. Voit myös halutessasi kertoa mitä elektroniikkaa tilasit Saksasta.

1000
1 Kommenttiketjuja
3 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
Anonyymi

”Pärjääkö englanniksi
Kyllä pärjää.”

Eli Saksan Ebay:n tuotteen tuoteselosteen onnistuu lukemaan englanniksi? Ei taida onnistua

Anonyymi

Eikä muuten ihan yksinkertaista ole tuon Chromen kääntäjänkään käyttö. Jos haluat tuotteen kuvauksesta linkin avata, tulee sinun ensin vaihtaa kieli takaisin alkuperäiseksi ja vasta sitten klikata linkkiä. Tämän jälkeen taas laittaa kääntäjä uudestaan päälle. Ei kaiketi ole kannattavaa olla liian pienen kielialueen asiakas.

Top