Elektroniikkaa Saksasta – Nämä ovat parhaita kauppoja

Saksalaiset tunnetaan täsmällisyydestään ja aikataulujen kunnioittamisesta, minkä vuoksi he ovat erityisen taitavia kaupankäynnissä. Tässä artikkelissa kerromme, miksi elektroniikan tilaaminen Saksasta on järkevää ja esittelemme joitakin hyviä verkkokauppoja.

amazon de
 • Halvimmat hinnat
 • Paljon tarjouksia
 • Nopea toimitus

Miksi kannattaa tilata Saksasta?

Tässä on muutamia syitä, miksi elektroniikan tilaaminen Saksasta voi olla kannattavaa:

 1. Edulliset hinnat

Kova kilpailu Saksassa tarkoittaa, että vain kilpailukykyiset hinnat pärjäävät markkinoilla. Tämä on kuluttajan kannalta erittäin hyvä asia.

 1. Nopea toimitus

Saksasta tilatut tavarat toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivässä, mikä on verrattavissa kotimaisten verkkokauppojen toimitusaikoihin. Saksalaiset verkkokaupat ymmärtävät, että asiakkaat eivät halua odottaa tilauksiaan liian kauan.

 1. Tilaus toimitetaan kotiovelle

Useimmiten tilaukset toimitetaan suoraan kotiovelle, ja yleisimpiä toimittajia ovat DHL ja UPS. Jos et pidä kotiinkuljetuksesta, voit hyödyntää myös noutoautomaatteja suurissa kaupungeissa.

Tilaa elektroniikkaa näistä kaupoista

Nämä verkkokaupat ovat hyviä vaihtoehtoja elektroniikan tilaamiseen:

 1. Amazon.de

Toimituskulut riippuvat myyjästä. Jos tilaat Amazonilta itse toimittaman tuotteen, joka maksaa yli 39€, saat siihen ilmaisen toimituksen. Amazonilta löydät laajan valikoiman tuotteita, ja ostaminen on helppoa. Sivusto on käytettävissä myös englanniksi. Voit tutustua tästä Amazon.de kaupan tarjouksiin.

 1. eBay

Toimituskulut vaihtelevat myyjän mukaan, mutta osa toimittaa jopa ilmaiseksi. eBayn valikoima on laaja, mutta kannattaa varoa väärennettyjä tuotteita. Ostaminen on helppoa, ja sivusto on saatavilla englanniksi.

 1. Computer Universe

Toimituskulut ovat noin 15€, ja voit valita kuriiriksi DHL:n tai UPS:n. Valikoima sisältää pääasiassa tietokoneita ja elektroniikkaa. Verkkokauppa on helppokäyttöinen ja saatavilla englanniksi.

 1. Foto Erhardt

Toimituskulut Suomeen ovat yleensä 9,99€. Kauppa on erikoistunut valokuvaamiseen ja siihen liittyviin tarvikkeisiin. Ostaminen on helppoa, ja sivusto on saatavilla englanniksi.

 1. Mindfactory

Mindfactory ei tällä hetkellä toimita suoraan Suomeen, mutta voit käyttää saksalaisia kuriiripalveluita, kuten Mailbox.de, tilauksen tekemiseen. Toimituskulut ovat noin 10-20€, mutta kaupan hinnat ovat usein edullisia. Valikoima sisältää tietokoneita, viihde-elektroniikkaa ja paljon muuta. Ostaminen on helppoa, erityisesti jos osaat saksaa, mutta voit käyttää Chrome-selainta kääntämään sivuston suomeksi tai englanniksi.

Miten valitsimme nämä verkkokaupat?

Olemme tilanneet monista saksalaisista verkkokaupoista ja valinneet nämä kaupat niiden nopean palvelun, hyvän hintatason ja positiivisten kokemustemme perusteella. Voimme siis suositella näitä verkkokauppoja elektroniikan tilaamiseen Saksasta.

Miksi ei kannata tilata elektroniikkaa ulkomailta

Vaikka ulkomailta tilaamisessa on monia etuja, on myös joitakin syitä, miksi elektroniikan tilaaminen ulkomailta voi olla huono idea:

 1. Takuu- ja huolto-ongelmat

Ulkomailla ostetuilla elektroniikkatuotteilla ei välttämättä ole kotimaisen jälleenmyyjän tarjoamaa takuuta. Jos tuote rikkoutuu tai vaatii huoltoa, voi olla hankalaa saada korjausta tai korvausta ilman lisäkustannuksia. Tämä voi tehdä ulkomailta tilaamisen taloudellisesti vähemmän kannattavaksi pitkällä aikavälillä.

 1. Posti- ja tullikulut

Kun tilaat elektroniikkaa ulkomailta, saatat joutua maksamaan ylimääräisiä posti- ja tullikuluja, jotka voivat nostaa tuotteen kokonaishintaa merkittävästi. Lisäksi tulliselvitysprosessi voi hidastaa toimitusaikaa ja aiheuttaa ylimääräistä vaivaa.

 1. Yhteensopivuusongelmat

Jotkin elektroniikkatuotteet, kuten matkapuhelimet, laturit ja televisiot, voivat olla aluekohtaisesti erilaisia. Tämä voi aiheuttaa yhteensopivuusongelmia, kuten erilaisten virtapistokkeiden, taajuusalueiden tai digitaalisten oikeuksien hallinnan (DRM) kanssa. Näin ollen ulkomailta tilatut laitteet eivät välttämättä toimi ongelmitta kotimaassa.

 1. Palautus- ja vaihtopolitiikat

Ulkomaisten verkkokauppojen palautus- ja vaihtopolitiikat voivat olla rajoittavampia kuin kotimaisten kauppojen. Tämä voi tehdä tuotteiden palauttamisesta tai vaihtamisesta hankalampaa ja kalliimpaa, jos et ole tyytyväinen ostokseesi.

 1. Kielimuuri ja asiakaspalvelu

Ulkomaisten verkkokauppojen asiakaspalvelu voi olla vaikeasti tavoitettavissa tai ei välttämättä puhu suomea. Tämä voi aiheuttaa kommunikaatio-ongelmia, jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ongelmatilanteissa tai teknisen tuen kanssa.

Vaikka ulkomailta tilaaminen voi tarjota edullisia hintoja ja laajaa valikoimaa, on tärkeää punnita nämä riskitekijät ennen kuin teet tilauksen.

Yhteenveto

Saksasta tilaaminen voi tarjota erinomaisia etuja elektroniikan ostajille, kuten edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja laajan valikoiman. Esittelemämme verkkokaupat, kuten Amazon, eBay, Computer Universe, Foto Erhardt ja Mindfactory, ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä.

Kun tilaat elektroniikkaa ulkomailta, on tärkeää varmistaa, että valitsemasi kauppa on luotettava ja että takuu- ja palautuskäytännöt ovat selvillä ennen tilauksen tekemistä. Näin voit nauttia ulkomailta tilaamisen eduista ja varmistaa, että saat laadukasta elektroniikkaa sekä hyvää asiakaspalvelua.

Valitsemalla huolellisesti luotettavan verkkokaupan ja ottamalla selvää takuu- ja palautuskäytännöistä ennen tilausta, voit tehdä ulkomailta tilaamisesta positiivisen ja kannattavan kokemuksen.

Miksi Saksasta tilaaminen on houkuttelevaa elektroniikan ostajille?

Saksasta tilaaminen voi tarjota edullisia hintoja, nopeita toimituksia ja laajan valikoiman tuotteita.

Mitä asioita tulisi ottaa huomioon ennen elektroniikan tilaamista ulkomailta?

Ennen tilaamista on tärkeää varmistaa kaupan luotettavuus ja ottaa selvää takuu- ja palautuskäytännöistä.

Voiko ulkomailta tilaamisesta tehdä positiivisen kokemuksen?

Kyllä, valitsemalla huolellisesti luotettavan verkkokaupan ja ottamalla selvää takuu- ja palautuskäytännöistä voit tehdä ulkomailta tilaamisesta positiivisen ja kannattavan kokemuksen.

Etusivu » Nettikaupat » Elektroniikkaa Saksasta – Nämä ovat parhaita kauppoja