Elektroniikkaa Saksasta РNämä ovat parhaita kauppoja

6 kommenttia

Saksalaiset ovat yleisesti ottaen täsmällistä porukkaa, koska luvatuista asioista pidetään kiinni ja aikatauluja kunnioitetaan. Tämä tarkkuus näkyy myös kaupanteossa, jossa saksalaiset ovat erityisen taitavia. Selvitimme miksi olisi järkevää tilata eletroniikkaa Saksasta ja mitkä olisivat hyviä kauppoja. Lue kirjoitus niin pääset alkuun.

Miksi tilata Saksasta?

No mutta miksi sitten tilaisit Saksasta? Seuraava listassa on eritelty nämä helposti arvattavat syyt tilaukselle Saksasta.

  1. Edullinen hintataso

  Kilpailu on Saksassa kovaa ja kaupat joiden hintataso ei ole kilpailukykyinen, putoavat pelistä pois. Kauppiaalle tämä on raakaa, mutta ostajalle tämä on aika kiva juttu!

  2. Nopeat toimitukset

  Saksasta tilatut tavarat toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivässä. Toimitusaika siis vastaa lähes täysin kotimaisten verkkokauppojen nopeutta. Kukaan ei tykkää odottamisesta ja sen ovat myös saksalaiset verkkokaupat huomanneet.

  3. Tilaus tuodaan ovelle

  Kolmas loistava juttu on se, että tilaus tuodaan yleensä suoraan kotiovelle. Yleisiä toimittajia ovat esimerkiksi DHL ja UPS. Kaikki toki eivät pidä kotiinkuljetuksesta, mutta jos lähipostisi on ruuhkainen ja huonoilla pysäköintimahdollisuuksilla varustettu, saatat arvostaa tätä.

  Lisähuomiona mainittakoon, että DHL ja UPS tarjoavat nykyisin suurissa kaupungeissa Smartpostin kaltaisia noutoautomaatteja, jotka helpottavat tilailua entisestään.

Näistä kaupoista kannattaa tilata elektroniikkaa

Seuraavaksi mainittu muutama tunnettu kauppa, joista voit tehdä tilauksesi, tai vaikka vain vertailla hintoja. Olemme itse tilanneet kaikista näistä kaupoista, joten uskallamme niitä suositella.

 

  1. Amazon

  amazon de

  Katso tarjoukset

  Toimituskulut
  Riippuu myyj√§st√§. Jos tilaat Amazonin itse toimittaman tuotteen joka maksaa yli 39‚ā¨, saat siihen ilmaisen toimituksen.

  Valikoima
  Laaja valikoima, josta löydät elektroniikan lisäksi kaiken muunkin.

  Ostamisen helppous
  Amazon on helppokäyttöinen verkkokauppa. Jos kuitenkin tarvitset apua sen kätössä, lukaise läpi ohjeemme jossa Amazon Saksan käyttö tulee tutuksi.

  Pärjääkö englanniksi
  Kielen voi vaihtaa englanniksi (katso edellämainitusta ohjeesta lisätietoa) ja loput voi kääntää esimerkiksi Google -kääntäjällä.


   

  2. Ebay

  ebay

  Toimituskulut
  Vaihtelevat myyjän mukaan. Osa toimittaa jopa ilmaiseksi. Postikulu saattaa olla tällöin sisällytetty tuotteen hintaan.

  Valikoima
  Vain taivas on rajana tässä kaupassa. Varo kuitenkin feikki -tuotteita, varsinkin edullisen pien-elektroniikan kanssa.

  Ostamisen helppous
  Ostaminen on helppoa. Voit maksaa luottokorteilla ja PayPalilla. Ebayn käyttö voi olla aloittelijalle hankalaa. Suosittelemmekin kurkkaamaan eBay ohjeet, mikäli tarvitset apua.

  Pärjääkö englanniksi
  Jos k√§yt√§t Chrome -selainta, klikkaa hiiren oikeaa n√§pp√§int√§ ja valitse ‚ÄĚK√§√§nn√§ kielelle Suomi‚ÄĚ. N√§in pystyt k√§√§nt√§m√§√§n suurimman osan saksankielisist√§ tuotekuvauksista suomeksi.


   

  3. Computer Universe

  computer universe kokemuksia

  Toimituskulut
  Toimituskulut noin 15‚ā¨. Jos maksat 5‚ā¨ ylim√§√§r√§ist√§, voit saada pakettisi ”premium” -pakettina. Se on tavallista paremmin pehmustettu ja turvattu. Voit valita kuriiriksi DHL tai UPS.

  Valikoima
  Valikoimassa on enimmäkseen tietokonetavaraa. Kaupasta löydät kuitenkin näiden lisäksi mm. näyttöjä, puhelimia, kameroita, kodin elektroniikkaa ja työkaluja.

  Ostamisen helppous
  Kauppa on helppokäyttöinen. Erityistä kiitosta annamme hyvistä maksu ja toimitusvaihtoehdoista.

  Pärjääkö englanniksi
  Kielen voit vaihtaa englanniksi klikkaamalla Suomen lippua oikean yläreunan valikosta.


  4. Foto Erhardt

  foto erhardt kokemuksia

  Toimituskulut
  Suomeen tilattaessa toimituskulut ovat yleens√§ 9,99‚ā¨. Kaupassa on v√§lill√§ tarjouksia, jolloin esimerkiksi postikulut saa alennettuun hintaan.

  Valikoima
  Foto Erhardt -kauppa on erikoistunut valokuvaamiseen ja siihen liittyviin tarvikkeisiin kuten linsseihin, salamoihin, tripodeihin ja laukkuihin.

  Ostamisen helppous
  Kaupasta on helppo ostaa ja maksutapoina käyvät mm. PayPal ja luottokortit.

  Pärjääkö englanniksi
  Kaupan kielen voi vaihtaa englanniksi sivun oikeasta yläreunasta. Klikkaa vain lipun kuvaa. Hinnat ovat euroissa.


   

  5. Mindfactory

  mindfactory kokemuksia

  Ei toimita tällä hetkellä Suomeen
  Mindfactory ei toimita tällä hetkellä Suomeen. Tilaus onnistuu kuitenkin käyttämällä saksalaisia kuriiripalveluita, kuten Mailboxde.

  Toimituskulut
  Toimituskulut ovat noin 10-20‚ā¨. Yleens√§ l√§hemp√§n√§ tuota 20‚ā¨. Kaupan hinnat ovat kuitenkin sen verran huokeat, ett√§ postikulut eiv√§t tule yleens√§ ongelmaksi. Kannattaakin ehk√§ tilata kerralla v√§h√§n enemm√§n tavaraa.

  Valikoima
  Valikoimasta löytyy kaikkea tietokoneisiin liittyvää, sekä muuta viihde-elektroniikkaa, kuten pelikonsoloita ja videotykkejä.

  Ostamisen helppous
  Ostaminen on erityisen helppoa, jos osaat Saksaa, mutta mahdollista muutenkin. Katso seuraava kohta.

  Pärjääkö englanniksi
  Jos k√§yt√§t Chrome -selainta, klikkaa hiiren oikeaa n√§pp√§int√§ ja valitse ”K√§√§nn√§ kielelle Suomi”. N√§in pystyt ostamaan melko helposti kaupasta.

Miten valitsimme nämä verkkokaupat?

Olemme tehneet paljon tilauksia monista Saksalaisista verkkokaupoista ja osa on jäänyt mieleen. Mieleenjääviä tekijöitä ovat mm. nopea palvelu ja hyvä hintataso. Uskallammekin suositella edellä mainittuja verkkokauppoja.

Loppusanat

Toivottavasti löysit näistä kaupoista omaan tarpeeseesi sopivan kaupan. Jos mielessäsi on jokin erityisen huono tai hyvä kauppa, kerro siitä kommenteissa. Voit myös halutessasi kertoa mitä elektroniikkaa tilasit Saksasta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "Elektroniikkaa Saksasta РNämä ovat parhaita kauppoja" klikkaamalla tähteä.
3 / 5 (3 ääntä)

6 kommenttia artikkeliin ”Elektroniikkaa Saksasta – N√§m√§ ovat parhaita kauppoja”

  • Hei,
   se riippuu aika paljon tuotteesta, joten tarkkaa vastausta on vaikea sanoa. Jos tabletti kuitenkin on Android käyttöjärjestelmällä varustettu, niin siitä saa yleensä valikosta ihan suomenkielen valittua.

   Vastaa
 1. ”P√§rj√§√§k√∂ englanniksi
  Kyll√§ p√§rj√§√§.”

  Eli Saksan Ebay:n tuotteen tuoteselosteen onnistuu lukemaan englanniksi? Ei taida onnistua

  Vastaa
  • Eik√§ muuten ihan yksinkertaista ole tuon Chromen k√§√§nt√§j√§nk√§√§n k√§ytt√∂. Jos haluat tuotteen kuvauksesta linkin avata, tulee sinun ensin vaihtaa kieli takaisin alkuper√§iseksi ja vasta sitten klikata linkki√§. T√§m√§n j√§lkeen taas laittaa k√§√§nt√§j√§ uudestaan p√§√§lle. Ei kaiketi ole kannattavaa olla liian pienen kielialueen asiakas.

   Vastaa
   • Olet oikeassa, ett√§ Chromen k√§√§nt√§j√§ suoraan selaimesta ei aina toimi ihan t√§ydellisesti (joskus ei ollenkaan).

    Toinen tapa on maalata tarvittava saksankielinen teksti hiirellä ja kopioida se Google Kääntäjään.

    Suomennoksen laatu ei kyllä välttämättä sittenkään ole erityisen hyvä, mutta usein riittävä.

Jätä kommentti