EcoPayz -nettilompakko turvallisiin e-maksuihin

0

EcoPayz.com on Englannissa toimiva maksupalvelu, joka kuuluu PSI-Pay Ltd:n omistamiin brändeihin ja se on MasterCardin yhteistyökumppani. EcoPayz on kansainvälisesti hyväksytty e-lompakko, jonka kautta maksuja suoritetaan ja vastaanotetaan jopa 159 maassa. Yhtiö on toiminut vuodesta 1999 ja sen pääkonttori sijaitsee Iso-Britanniassa.

EcoPayz toimii lähes kaikkialla maailmassa, mutta ei kuitenkaan Yhdysvalloissa. Se on saatavilla seitsemällä eri kielellä ja 45:llä eri valuutalla, joka helpottaa kansainvälisten asiakkaiden toimintaa.

Palvelua ei vielä valitettavasti pysty käyttämään suomenkielelllä. EcoPayzin toimintaa valvoo paikallinen valvontaviranomainen, Brittiläinen Financial Conduct Authority.

Miten ecoPayz toimii?

Tilin luominen ja rahan talletus on nopeaa ja helppoa ja rekisteröityminen ecoPayzin eli ecoAccount tilin avaaminen on asiakkaalle ilmaista. Asiakas voi lähettää ja vastaanottaa rahaa perheen ja ystävien kesken, maksaa palveluista sekä nostaa rahaa pankkiautomaateista.

Lue myös: Neteller -nettilompakon ohje

Lisäksi asiakkaan on mahdollista hankkia ecoPayzin oma, luottokortin tapainen ecoCard- kortti, johon talletetaan rahaa etukäteen ja sitä voi käyttää maksamiseen aivan tavallisen luottokortin tapaan.

Miksi käyttää ecoPayz-palvelua?

ecopayz rahansiirto
Rahan lähettäminen on helppoa EcoPayzilla

EcoPayz on toiminut jo pitkään maksupalvelujen tarjoajana ja sen suurimmat edut ovat yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys. Se on kehittynyt pitkän ajan saatossa turvalliseksi ja luotettavaksi.

EcoPayzilla on oma Fraud Detection Engine-järjestelmä, joka havaitsee ja estää mahdolliset petokset ja huijaukset. EcoPay –sovelluksen saa ladattua Android -puhelimille, sekä Applen iOS -järjestelmää tukeville puhelimille. Näin e-lompakko kulkee aina mukanasi.

EcoPayz on yksi markkinoiden halvimmista maksuvaihtoehdoista, sillä vastaanottajalta ei peritä maksuja ja lähettäjältä peritään vain 1,49 prosentin provisio. Voit välttyä provision maksamisesta hankkimalla kultaisen ecoAccount:in.

Kuinka saavuttaa kultainen ecoAccount-taso?

Kultaisen ecoAccount:in saavuttaa, täyttämällä seuraavia kriteerejä:
1. Vahvista onnistuneesti luotto- tai maksukorttisi
2. Lähetä palveluun todiste osoitteestasi ja identiteetistäsi
3. Talleta yhteensä 5000 euroa tai 2500 euroa luottokortilla
4. Sinun tulee olla Silver ecoAccount:in käyttäjänä vähintään 30 päivää
5. Rahasiirtojen yhteenlaskettu määrä tulee olla 25.000 euroa tai enemmän

Kuinka saavuttaa hopeinen ecoAccount –taso?

Silver-taso on helposti saavutettavissa, sillä siihen vaaditaan ainoastaan henkilöllisyyden vahvistamista. Henkilöllisyyttä on todistettava kahdella eri tavalla; kuvallisella henkilöllisyystodistuksella sekä osoitteen vahvistamisella.

EcoPayz palvelut

ecopayz kokemuksia
Palvelu toimii monella laitteella

EcoAccount on asiakkaan oma henkilökohtainen tili ecoPayz:llä, jonka kautta voi maksaa, vastaanottaa sekä lähettää rahaa ympäri maailman haluamallaan valuutalla. Asiakas voi siirtää rahaa omalle tilille, ecoAccount:lle, haluamallaan tavallla ja sen jälkeen asiakas on valmis käyttämään tilillään olevia rahoja haluamallaan tavalla antamatta henkilökohtaisia tietojaan kolmansille osapuolille.

Siirtääksesi rahaa ecoAccount:lle, et edes tarvitse omaa pankkitiliä. Asiakkaan liityttyä ecoAccount-asiakkaaksi, hän voi hakea MasterCard:in kautta ecoCardia. EcoCard lähetetään asiakkaille postitse. Asiakas ei tarvitse pankkitiliä käyttääkseen palvelua ja hänelle ei myöskään tehdä luottotarkistuksia. EcoCardilla voi maksaa missä tahansa paikassa, jossa MasterCard hyväksytään maksuvälineenä.

Asiakkaalla on mahdollisuus hakea yhteensä kolmea eri ecoCard:a, joiden valuutat ovat euro, Yhdysvaltain dollari tai Iso-Britannian punta. Asiakas voi käyttää ainoastaan sen rahamäärän, minkä on kortille tallettanutkin, eli kortin saldoa ei voi ylittää.

EcoVirtualcard mahdollistaa online-maksut, vaikka asiakas ei omistaisikaanpankkitiliä. Sillä pystyy maksamaan turvallisesti niin sanotulla virtuaalisella kertakäyttökortilla, joka lähetetään asiakkaalle automaattisesti hänen rekisteröidyttyä ecoAccount-asiakkaaksi.

Sitä käytetään verkkomaksuihin ja maksuihin, jotka maksetaan MasterCard:n hyväksyvissä paikoissa. Kyseessä on siis virtuaalikortti ja se on käytössä ainoastaan yhden kerran. Kortti vanhenee ensimmäisen maksun jälkeen. EcoVirtualcard on käytettävissä euroina, puntina ja dollareina.

EcoCard-maksukortin hakeminen

Seuraa vaiheita ja saat tilattua oman EcoCard-maksukortin.

1. Kirjaudu tiliisi
2. Valitse ”EcoCard” vasemmasta valikosta
3. Valitse ”Apply now” –painiketta
4. Tarkista ja vahvista tietosi
5. Lue ja hyväksy ehdot ja laita ruksi ruutuun, kun olet ne lukenut ja hyväkynyt. Sen jälkeen paina ”Next”-painiketta

Nyt olet tehnyt hakemuksen ja voit jäädä odettelemaan, kunnes hakemuksesi on käsitelty. Käsittely kestää 1-2 päivää, jonka jälkeen saa tiedon hakemuksen hyväksymisestä sähköpostitse. Kun hakemuksesi hyväksytään, saat oman EcoCard:n ilmoittamaasi osoitteeseen 21 päivän kuluessa siitä päivästä, jona hakemuksesi on käsitelty. Saatuasi kortin itsellesi, laita siihen allekirjoituksesi välittömästi ja aktivoi se seuraamalla ohjeita. Kun ecoCard on aktivoitu, saat PIN-koodisi verkosta.

Avaa EcoPayz-tili ilmaiseksi

Tarvitsetko apua? Kirjoita kommenttikenttään myös ecoPayz kokemuksia ja muuta palveluun liittyvää. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

1000
Top