Dresslily kokemuksia ja tietoa РTiedä 6 asiaa

12 kommenttia

Dresslily.com on kansainvälinen muodin ja asusteiden verkkokauppa, joka toimittaa tuotteensa Kiinasta. Valikoimasta löydät muodikkaat uutuudet ja ikivihreät klassikot. Tutkimamme mukaan tuotteiden hintataso ja laatu asettuu perinteisen kiinakaupan tasoon, joten älä nosta odotuksiasi liian korkealle. Löydät kirjoituksesta lisätietoa Dresslilystä, sekä meidän ja lukijoiden Dresslily kokemuksia.

hintaopas
hintaopas

1. DressLily kokemuksia

DressLilyllä on oma kuvagalleria, johon ostajat voivat ladata kuvia ostamistaan tuotteista ja arvostella niitä. Sieltä näet vihiä tuotteiden laadusta, joka voi helpottaa ostopäätöstäsi. Parhaita kuvia ovat ne, jossa vaate on ostajan päällä.

Dress Lily Plus Size HAUL & REVIEW! *NOT SPONSORED* | Sarah Rae Vargas

 

Varaa aikaa valikoiman tutkimiseen

Sivuston selaamiseen kannattaa varata reippaasti aikaa, sillä tuotteita useampi tuhat kappaletta. Dresslilyllä on paljon tarjoustuotteita, jopa 65% alennuksella. Uusia tuotteita lisätään päivittäin ja useamman tuotteen hinnat alennetaan päivittäin, joten tarjouksia kannattaa seurata ja niihin kannattaa tarttua.

Myös huonolaatuisia tuotteita löytyy

Sivustolla l√∂ytyy laadukkaita vaatteita ja koruja, mutta joukosta l√∂ytyy my√∂s niit√§ huonolaatuisia tuotteita, jotka eiv√§t vastaa sivustolla olevia kuvia. On vaikea sanoa, milloin tuote on hyv√§laatuinen ja milloin huonolaatuinen. Sivusto kuitenkin tarjoaa 30 p√§iv√§n palautusoikeuden ja Dresslilyn asiakaspalvelu palvelee sinua livechatiss√§. √Ąl√§ siis ep√§r√∂i valittaa ostoksestasi, jos se on huonolaatuinen!

 

Asiakkaiden kokemukset vaihtelevia

Keräsimme suomalaisilta keskustelupalstoilta ja foorumeilta mielipiteitä ja kommentteja tästä kaupasta.

”M√§ oon tilannut. Muistaakseni ei tullut muita kuluja kuin postikulut, jotka oli jotain 5-10 euroa. Toimitus kesti ainakin kuukauden eli tosi hidasta! Muuten ihan ok sujui kaikki. Kannattaa ottaa yhden koon isompi kuin normaalisti ottaisit, tuolla kaikki on aika pient√§ kokoa.” – Lainaus Demi.fi

”Tilasin kolme puseroa, joista yksi hajosi kahden k√§ytt√∂kerran j√§lkeen.” – Lainaus Suomi24.fi

”Henkkamaukan halvimmat vaatteet on aivan huippulaatua n√§ihin verrattuna, ei oikeastaan pit√§isi edes samassa lauseessa niit√§ mainita. √Ąlk√§√§ tuhlatko rahojanne!” – Lainaus Suomi24.fi

Varoituksen sana hyvityksistä ja palautuksista

Monet ostajat ovat valittaneet, että asiakaspalvelu on huonoa ja kielitaito hukassa. Kauppaan palauttaminen on myös usein kannattamatonta, sillä joudut kustantamaan palautuksesi itse. Toiminta on myös niin hidasta, että suosittelemme myymään sopimattomat vaatteet itse eteenpäin kirpputoreilla ja Tori.fin tapaisissa paikoissa. Asiakkaat jotka ovat saaneet hyvityksiä ovat myös olleet pettyneitä siihen, että hyvitys on maksettu kaupan omina krediitteinä, jolloin asiakkaan on ollut pakko tilata kaupasta uudestaan.

2. Valita luottokorttiyhtiöön tai PayPaliin

Mikäli et saa apua tämän kaupan asiakaspalvelusta, voit onneksi saada rahasi takaisin luottokorttiyhtiöltä, tai PayPalilta. Edellyttäen tietysti, että olet maksanut ostoksesi luottokortilla, tai PayPalilla.

3. Mitä kaikkea Dresslilyssä myydään?

Tuhansien tuotteiden joukosta l√∂yd√§t kohtuuhintaisia, tyylikk√§it√§ ja elegantteja naisten vaatteita, alusvaatteita, laukkuja, kenki√§, peruukkeja, kelloja, koruja ja muita asusteita. My√∂s petite ja plus ‚Äďkoon vaatteita l√∂ytyy valikoimasta. Mik√§li haluat pysy√§ kartalla Dresslilyn uutuuksista, suosittelemme ottamaan seurantaan heid√§n Instagram -sivun.

dresslily valikoima
DressLilyn valikoima on melko monipuolinen

4. Laatu vastaa muita kiinakauppoja

DressLilyn tuotteet ovat laadullisesti samankaltaisia kuin esimerkiksi AliExpress -kaupassa. Suosittelemme vertailemaan hintoja aina näiden kauppojen kesken. Voit lukea lisää AliExpress -kaupasta täällä.

5. Valikoimassa on muutakin, kuin naisten vaatteita

Verkkosivustolta löytyy myös laaja valikoima miesten muodikkaita vaatteita, kuten puseroja, takkeja, housuja, alusvaatteita, asusteita ja kelloja. Valikoimassa on myös kodin tekstiilejä, kuten tyynynpäällisiä, suihkuverhoja, kylpytarvikkeita, pieniä sisustusesineitä, torkkupeittoja ja keittiötarvikkeita.

6. Dresslily tulli ja verot

DressLily tarjoaa ilmaisen toimituksen ja toimitusaika kestää viikosta kuukauteen. Tämä kauppa sijaitsee Kiinassa, jonka takia ostajan tulisi aina varautua maksamaan arvonlisäverot ja mahdolliset tullimaksut. Voit lukea lisää nettitullauksesta Tullin sivuilta.

Loppusanat

Heräsikö kysymyksiä? Kerro omia DressLily kokemuksia kommenteissa. Voit myös jättää palautetta tästä kirjoituksesta. Tarkistamme kommentit ennen julkaisua, jottei niissä ole roskapostia. Kiitos kun luit tämän kirjoituksen! Lisää nettivaatekauppoja naisille löydät täältä.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ

12 kommenttia artikkeliin ”Dresslily kokemuksia ja tietoa – Tied√§ 6 asiaa”

  • Hei, koitas vaikka lis√§t√§ viiva tai vastaava merkki alkuun tai loppuun. Jos sek√§√§n ei auta, niin laittaisin varmaan ylim√§√§r√§isen nollan alkuun tai loppuun. Luulen, ett√§ Suomen posti osaa kuljettaa tuotteen oikealla omistajalle.

   Vastaa
 1. Olen tilannut DressLilyltä kahdesti mekon. Kummallakin kerralla mekko on vastannut tuotetietoja ja ollut sellainen kuin kuvittelinkin. Tuotteet tulivat jälkimmäisellä kerralla alle viikossa, vaikka en maksanut nopeasta toimituksesta.

  Vastaa
 2. Nyt, lausumanne j√§lkeen, olen sit√§ mielt√§, ettei Kiinasta kannata tilata MIT√Ą√ĄN!
  Guy Mock

  Vastaa
  • Hei, ota yhteytt√§ Dresslilyn asiakaspalveluun ja kerro tilauksesi tiedot. Ilmoita ongelmasi ja pyyd√§ rahojen palautusta. N√§in pit√§isi p√§√§st√§ alkuun.

   Vastaa
 3. Hi!

  Tilasin DressLilylt√§ lent√§j√§-puskan joskus huhtikuussa 2017. En ole viel√§ tuotetta saanut! Eli kyseess√§ lienee puhdasverinen HUIJAUS…..

  Vastaa
  • Hei,
   Kiinasta lähetetään Suomeenkin niin massiivisia määriä tavaraa, että joskus jotkut paketit vain katoavat matkalla. Ei kannata koskaan odottaa liian kauan tilausta, vaan valittaa heti, jos paketti ei ole kuukaudessa tullut perille. Muista pyytää myös rahojen palautusta.

   Vastaa

Jätä kommentti