DressLily – Tälläinen on halpa kiinalainen vaatekauppa

6

DressLily on kansainvälinen ja pidetty muodin ja asusteiden verkkokauppa. Verkkokauppa keskittyy uusimpaan, edulliseen muotiin sekä muodikkaisiin ja hienoihin asusteisiin. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joten jokaiselle ostajalle löytyy jotakin ostettavaa. Kirjoita omia DressLily kokemuksia kommentteihin ja arvostele kauppa. Katso DressLily tarjouksia tästä.

1. Mitä kaikkea Dresslilyssä myydään?

Tuhansien tuotteiden joukosta löydät kohtuuhintaisia, tyylikkäitä ja elegantteja naisten vaatteita, alusvaatteita, laukkuja, naisten kenkiä, peruukkeja, kelloja, koruja ja muita asusteita sekä monia muita upeita upeita kohtuulliseen hintaan. Myös plus –koon vaatteita löytyy valikoimasta.

dresslily valikoima
DressLilyn valikoima on melko monipuolinen

DressLilyn tuotteet ovat laadullisesti samankaltaisia kuin esimerkiksi AliExpress -kaupassa. Suosittelemme vertailemaan hintoja aina näiden kauppojen kesken. Voit lukea lisää AliExpress kaupasta täällä.

Verkkosivustolta löytyy myös laaja valikoima miesten muodikkaita vaatteita, kuten puseroja, takkeja, housuja, alusvaatteita ja paljon asusteita ja kelloja.

Kodintekstiilejä löytyy sivustolta myös. Myynnissä on esimerkiksi sisustustyynynpäällisiä, suihkuverhoja ja kylpytarvikkeita ja –tekstiilejä, pieniä sisustusesineitä, torkkupeittoja, jouluaiheisia sisustusesineitä ja –tekstiilejä sekä keittiötarvikkeita. Valikoimasta löytyy myös instagramissa tutuksi tulleet suositut merenneitoviltit, joita on sivustolla useampi malli mistä valita.

2. DressLily kokemuksia

DressLilyllä on oma kuvagalleria, johon ostajat voivat ladata kuvia ostamistaan tuotteista ja arvostella niitä. Sieltä näet hyvin tuotteen laadun ja tämä voi helpottaa ostopäätöstäsi, kun näet miltä tuote näyttää jonkun muun pukemana.

Sivuston selaamiseen kannattaa varata reippaasti aikaa, sillä tuotteita useampi tuhat kappaletta. DressLilyllä on paljon tarjoustuotteita, jopa 65% alennuksella. Uusia tuotteita lisätään päivittäin ja useamman tuotteen hinnat alennetaan päivittäin, joten tarjouksia kannattaa seurata ja niihin kannattaa tarttua.

Sivustolla löytyy hyväkuntoisia vaatteita ja koruja, mutta joukosta löytyy myös niitä huonolaatuisia tuotteita, jotka eivät vastaa sivustolla olevia kuvia. On mahdotonta sanoa, milloin tuote on hyvälaatuinen ja milloin huonolaatuinen, se on tuurista kiinni, millaisen paketin saat itsellesi. Sivusto kuitenkin tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden ja DressLilyn asiakaspalvelu palvelee sinua livechatissä.

3. Millä tavoin voin maksaa ja kauanko toimitus kestää?

DressLily tarjoaa ilmaisen toimituksen ja toimitusaika kestää viikosta kuukauteen. Tämä kauppa sijaitsee Kiinassa ja lähettää joskus paketit osissa, jotta ei tarvitsisi maksaa tulleja. Muista kuitenkin, että jos tilauksesi kokonaisarvo ylittää 22 euroa, joudut maksamaan verot Suomessa.

Sivulle ei tarvitse erikseen rekisteröityä, vaan voit kirjautua ja tehdä tilauksen vaikka Facebook- tai Google-tilin välityksellä. Voit maksaa tilauksesi helposti Paypalin tai luottokortin välityksellä.

Loppusanat

Heräsikö kysymyksiä? Kerro omia DressLily kokemuksia kommenteissa. Voit myös jättää palautetta tästä kirjoituksesta halutessasi. Tarkistamme kommentit ennen julkaisua, jottei niissä ole roskapostia. Kiitos kun luit tämän kirjoituksen! Lisää nettivaatekauppoja naisille löydät täältä.

1000
4 Kommenttiketjuja
2 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
Tanssimekot

Olen tilannut DressLilyltä kahdesti mekon. Kummallakin kerralla mekko on vastannut tuotetietoja ja ollut sellainen kuin kuvittelinkin. Tuotteet tulivat jälkimmäisellä kerralla alle viikossa, vaikka en maksanut nopeasta toimituksesta.

Anonyymi

Nyt, lausumanne jälkeen, olen sitä mieltä, ettei Kiinasta kannata tilata MITÄÄN!
Guy Mock

Anonyymi

Mistähän sitä rahjen palautusta voi pyytää?

Top