DressLily – Kiinalainen halpa vaatekauppa naisille

3

DressLily on kansainvälinen pidetty muodin ja asusteiden verkkokauppa. Verkkokauppa keskittyy uusimpaan, edulliseen muotiin sekä muodikkaisiin ja hienoihin asusteisiin. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joten jokaiselle ostajalle löytyy jotakin ostettavaa. Kirjoita omia DressLily kokemuksia kommentteihin ja arvostele kauppa. Katso DressLily tuotevalikoima.

Valikoima

Tuhansien tuotteiden joukosta löydät kohtuuhintaisia, tyylikkäitä ja elegantteja naisten vaatteita, alusvaatteita, laukkuja, naisten kenkiä, peruukkeja, kelloja, koruja ja muita asusteita sekä monia muita upeita upeita kohtuulliseen hintaan. Myös plus –koon vaatteita löytyy valikoimasta.

Verkkosivustolta löytyy myös laaja valikoima miesten muodikkaita vaatteita, kuten puseroja, takkeja, housuja, alusvaatteita ja paljon asusteita ja kelloja. Kodintekstiilejä löytyy sivustolta myös. Myynnissä on esimerkiksi sisustustyynynpäällisiä, suihkuverhoja ja kylpytarvikkeita ja –tekstiilejä, pieniä sisustusesineitä, torkkupeittoja, jouluaiheisia sisustusesineitä ja –tekstiilejä sekä keittiötarvikkeita. Valikoimasta löytyy myös instagramissa tutuksi tulleet suositut merenneitoviltit, joita on sivustolla useampi malli mistä valita.


Tilaa: LED-hanskat

DressLily kokemuksia

DressLilyllä on oma kuvagalleria, johon ostajat voivat ladata kuvia ostamistaan tuotteista ja arvostella niitä. Sieltä näet hyvin tuotteen laadun ja tämä voi helpottaa ostopäätöstäsi, kun näet miltä tuote näyttää jonkun muun pukemana.

Sivuston selaamiseen kannattaa varata reippaasti aikaa, sillä tuotteita useampi tuhat kappaletta. DressLilyllä on paljon tarjoustuotteita jopa 65% alennuksella. Uusia tuotteita lisätään päivittäin ja useamman tuotteen hinnat alennetaan päivittäin, joten tarjouksia kannattaa seurata ja niihin kannattaa tarttua.

Sivustolla löytyy hyväkuntoisia vaatteita ja koruja, mutta joukosta löytyy myös niitä huonolaatuisia tuotteita, jotka eivät vastaa sivustolla olevia kuvia. On mahdotonta sanoa, milloin tuote on hyvälaatuinen ja milloin huonolaatuinen, se on tuurista kiinni, millaisen paketin saat itsellesi. Sivusto kuitenkin tarjoaa 30päivän palautusoikeuden ja DressLilyn asiakaspalvelu palvelee sinua livechatissä.

Maksaminen ja postitus

DressLily tarjoaa ilmaisen toimituksen ja toimitusaika kestää viikosta kuukauteen. DressLily lähettää joskus paketit osissa, jotta ei tarvitsisi maksaa tulleja, mutta saattavat joskus lähettää myös isompana pakettina, jonka arvo ylittää 22euroa, ja silloin joudut maksamaan tullimaksuja, sillä tuotteet lähetetään Aasiasta.

Sivulle ei tarvitse erikseen rekisteröityä, vaan voit kirjautua ja tehdä tilauksen vaikka Facebook– tai Google-tilin välityksellä. Voit maksaa tilauksesi helposti Paypalin tai luottokortin välityksellä.

Lue myös: Naisten vaatteet ulkomailta – Parhaat kaupat

Heräsikö kysymyksiä? Kerro omia DressLily kokemuksia kommenteissa. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

3 kommenttia

 1. Tanssimekot

  Olen tilannut DressLilyltä kahdesti mekon. Kummallakin kerralla mekko on vastannut tuotetietoja ja ollut sellainen kuin kuvittelinkin. Tuotteet tulivat jälkimmäisellä kerralla alle viikossa, vaikka en maksanut nopeasta toimituksesta.

 2. Hi!

  Tilasin DressLilyltä lentäjä-puskan joskus huhtikuussa 2017. En ole vielä tuotetta saanut! Eli kyseessä lienee puhdasverinen HUIJAUS…..

  • Opastaja

   Hei,
   Kiinasta lähetetään Suomeenkin niin massiivisia määriä tavaraa, että joskus jotkut paketit vain katoavat matkalla. Ei kannata koskaan odottaa liian kauan tilausta, vaan valittaa heti, jos paketti ei ole kuukaudessa tullut perille. Muista pyytää myös rahojen palautusta.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top