DHgate kokemuksia – Osta isompi erä tavaraa halvemmalla

2

DHgate.com on vuonna 2004, Kiinassa perustettu kauppapaikka, joka on ensisijaisesti suunnattu yrityksille, mutta yksityishenkilötkin voivat sieltä ostaa yksittäisiä tuotteita. Sivustolla myydään paljon tuotteita tukkuhintaan.

Sivun avulla käyttäjät voivat selata ja tilata yksittäis- tai tukkutuotteita kiinalaisilta valmistajilta ja myyjiltä. DHgate ei siis itse toimita tuotteita, vaan se toimii välillä tilaajan ja myyjänvälillä. DHgate.comissa on laaja valikoima kaikkea elektroniikasta vaatteisiin ja sisustusesineisiin. Tutustu DHgate valikoimaan tästä.

Miten tilaaminen tapahtuu?

DHgatesta tilaaminen on yhtä helppoa, kuin muistakin kiinaverkkokaupoista. Seuraa vaiheta niin onnistut.

1. Tee tilauksesi
2. Maksa ostoksesi DHgatelle
3. Myyjä lähettää tilauksesi sinulle
4. Saat tuotteesi ja olet tyytyväinen siihen
5. DHgate maksaa myyjälle, kun ovat saaneet sinulta varmistuksen onnistuneesta kaupasta

Rekisteröityminen

Voidaksesi ostaa tuotteen, sinun täytyy ensin rekisteröityä ja kirjautua sisään. Rekisteröinti on helppoa, täytä vain yhteystietosi ja ilmoita olevasi kuluttaja (Consumer). Hyväksy seuraavaksi ehdot ja olet valmis!

DHgate maksaminen

Maksutapoina DHgatella käy Visa eElectron, luottokortti, Skrill ja Nordea. Paypal on ollut joskus aikaisemmin maksutapana, mutta tätä maksutapaa ei enää ole käytössä.

dhgate maksaminen

Onko DHgate turvallinen ja luotettava ostopaikka?

Kun tilaat tuotteen Dhgatelta ja olet maksanut sen, se välittää tiedon tuotteen valmistajalle/myyjälle, joka postittaa tuotteen sinulle. Rahasi pidetään turvallisesti Dhgatella, kunnes tilauksen saapuminen on vahvistettu. Eli kun olet vastaanottanut tuotteen ja todennut sen tilauksesi mukaiseksi, ilmoita siitä DHgatelle. Tämän jälkeen DHgate siirtää maksusi tuotteen valmistajalle/myyjälle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen tai et ole saanut tuotetta, saat DHgatelta rahat takaisin. Maksutietosi annetaan vain DHgatelle eikä koskaan myyjälle.

Lisäksi DHgaten eri toimittajat on arvioitu edellisten ostajien toimesta, joten voit itse etsiä ja tutkia luotettavia ja hyviä myyjiä heidän myyntihistoriansa avulla. Myös tuotteita on arvosteltu ostajien toimesta.

Miten hakea hyvitystä tai palauttaa tuotetta?

Kirjaudu DHgate-tiliisi ja etsi kyseessä oleva tilausnumero, klikkaa sen jälkeen”Return & Refund”. Seuraavaksi ota yhteyttä myyjään ja yrittä päästä sopimukseen palautuksesta tai hyvityksestä. Jos et pääse sopimukseen myyjän kanssa, klikkaa ”Request DHgate Mediation”. DHgate tarkistaa ja selvittää asian puolestasi ja päättää, miten asia ratkaistaan. Se, että joudutko maksamaan palautuksen postikulut riippuu tilanteesta ja myyjästä. Asiaa kannattaa selvittää ennen kuin palautat tuotteen.

DHgate toimitusaika ja –kulut

Toimitusaika riippuu myyjästä ja toimitustavasta. Kannattaa kuitenkin valmistautua odottamaan noin viikosta – 30 päivään. Arvioitu toimitusaika lukee jokaisen tuotteen tiedoissa erikseen. Myös toimituskulut näkyvät valitsemasi tuotteen tiedoissa ja ne riippuvat myyjästä. Monissa tuotteissa on ilmainen toimitus.

DHgate kokemuksia

Trustpilot -sivustolla DHgatella on kirjoitushetkellä hyvä 8.9 arvosana, maksimiarvosanan ollessa 10. Ostajat ovat kehuneet hyvää asiakaspalvelua ja melko nopeaa toimitusta. Jotkut ostajat sanovat kauppaa yhdeksi parhaista kiinakaupoista. Eräs kommentoija valitti alennuskoodin toimivuudesta. Tähän kommenttiin DHgaten asiakaspalvelu oli vastannut sivustolla ja pyytänyt kommentoijaa ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluun. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kun asiakkaista välitetään.

DHgate tulli & ALV

Kiinasta tai muualta EU-veroalueen ulkopuolelta tilatessa tilaaja joutuu maksamaan arvonlisäveroa ja tarvittaessa tullimaksuja tilauksen jäädessä tulliin. Jos tilauksesi arvo ylittää postikuluineen 22€ ja jää tulliin, sinulle tulee tieto siitä paketin saapuessa Suomeen, jolloin sinun on tehtävä tulliselvitys. Summan ylittäessä 150€, joudut maksamaan myös ALV:in lisäksi tullimaksut.

Katso kaikki suosituimmat kiinakaupat

 
Onko sinulla DHgate kokemuksia? Kommentoi alle miten tilauksesi sujui.

     

Lue ja kirjoita kommentteja

2 kommenttia

  1. Trustpilot-sivustolle on selvästi tehtailu oikein urakalla positiivisia yhden lauseen feikkiarvosteluja. Sen huomaa mm. siitä että arvosteluja on kymmeniä kertoja enemmän kuin esim alibaballe. Negatiiviset oikeat arvostelut on näin haluttu työntää pois näkyvistä. Esim. tuolta alkaa näkyä niitä oikeita ja negatiivisia arvsteluja roppakaupalla:
    https://fi.trustpilot.com/review/www.dhgate.com?page=370

    Feikkiarvosteluja yhdistää myös se että sama teksti on järjestelmällisesti aina kopioitu sekä arvostelun otsikoksi että tekstiksi. Tämä kertoo ehkä sitten tuosta sivustosta kaiken tarvittavan.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top