Coinmotion kokemuksia – Tiedä nämä asiat ensin!

Kun sijoittaminen kryptovaluuttoihin tulee puheeksi, Coinmotion nousee usein keskusteluun yhtenä suositeltavimmista vaihtoehdoista Suomessa. Mutta onko tämä alusta todella sen arvostuksen arvoinen?

Tässä artikkelissa tutustumme Coinmotionin tarjoamiin palveluihin, tarkastelemme sen turvallisuutta, hinnastoa ja kokemuksia. Olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit tehdä päätöksen siitä, kannattaako kryptovaluuttejon osto Coinmotionissa.

Coinmotion alennuskoodi (kutsukoodi)

 • Tarjous: Vaihtokulut -50% alennus 30 päivää
 • Luotettava kotimainen

Coinmotion on kotimainen kryptovaluuttojen välittäjä, joka on yksi Euroopan pisimpään toimineista palveluista. Osta ja myy helposti esimerkiksi Bitcoineja. Hyödynnä napista tarjous, jolla saat vaihtokulut 30 päivää -50% alennuksella.

Coinmotion tarjoaa usein alennus- tai kutsukoodeja, jotka antavat uusille käyttäjille mahdollisuuden tutustua palveluun edullisemmin. Alennuskoodien avulla sijoittajat voivat saada merkittäviä säästöjä vaihtokuluissa, mikä tekee kryptosijoittamisen aloittamisesta vielä houkuttelevampaa.

Erityisesti uusille käyttäjille tällaiset tarjoukset voivat olla mainio tapa testata palvelua pienemmällä riskillä. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan Coinmotionia, meillä on sinulle erityistarjous: käyttämällä koodia ”05500807162266881654” saat ensimmäiset 30 päivää vaihtokulut 50 prosentin alennuksella. Tartu tilaisuuteen ja aloita sijoittaminen edullisemmin!

Mikä on Coinmotion?

Coinmotion on suomalainen kryptopörssi ja -palvelualusta, joka mahdollistaa kryptovaluuttojen oston, myynnin ja säilytyksen. Perustettu vuonna 2012 nimellä ”Prasos”, yritys on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella, ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista kryptopörssipalveluista. Nykyisin yritys tunnetaan Prasos nimen sijaan nimellä Coinmotion Oy.

Coinmotionin tavoitteena on tehdä kryptovaluuttojen käyttö ja sijoittaminen mahdollisimman yksinkertaiseksi ja turvalliseksi tavallisille ihmisille. Palvelu on suunniteltu niin, että sekä aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat voivat käyttää sitä mukavasti. Coinmotion tukee useita eri kryptovaluuttoja, ja sen turvallisuusstandardeja pidetään korkeina, mikä on osa syystä sen suosioon ja luotettavuuteen.

Lisäksi Coinmotion on sitoutunut noudattamaan kaikkia alan sääntelyvaatimuksia ja tarjoamaan läpinäkyvyyttä asiakkailleen, mikä lisää luottamusta palveluun. Coinmotionilla on Suomen finanssivalvonnan tarvittavat luvat.

Onko Coinmotion turvallinen?

Coinmotion on tunnettu noudattavansa tiukkoja turvallisuusstandardeja, ja se on sitoutunut suojelemaan käyttäjiensä varoja ja tietoja. Yksi merkittävä tekijä, joka lisää luottamusta Coinmotionin turvallisuuteen, on sen sääntely Suomen Finanssivalvonnan toimesta. Tämä tarkoittaa, että Coinmotionin on noudatettava tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä, jotka on suunniteltu suojelemaan sijoittajia ja ylläpitämään rahoitusjärjestelmän vakautta.

Lisäksi Coinmotion on ottanut käyttöön useita teknisiä ratkaisuja ja protokollia varmistaakseen alustansa turvallisuuden. Näihin kuuluu kaksivaiheinen todennus, salattujen yhteyksien käyttö ja varojen säilytys kylmälompakoissa, jotka ovat eristettyjä verkkoyhteyksistä ja näin ollen suojassa mahdollisilta hakkerointiyrityksiltä.

Mitä Coinmotion kokemuksia löysimme?

Netin eri foorumeilla ja arvostelusivuilla Coinmotionista löytyy monenlaisia kokemuksia, mutta valtaosa näistä vaikuttaa olevan positiivisia. Erityisesti asiakaspalvelun nopeus, palvelun selkeys ja turvallisuus näyttävät korostuvan käyttäjien arvioissa.

Kokemuksia käyttäjiltä:

 • ”Mulla ainoastaan hyviä kokemuksia. Palvelu pelaa mielestäni todella hyvin koska saan sitä nopeasti ja Suomen kielellä… Minusta välityspalkkiot ovat pieni hinta siitä, että oikeasti varani ovat turvassa.”
 • ”Loistavaa palvelua; auttavat ongelmatilanteessa ja muutenkin. Siitä kun lähetin kryptot tililleni meni vaan muutama tunti kunnes rahat olivat jo pankkitililläni… Isot suosittelut+++”
 • ”Erittäin selkeä ja ainakin toistaiseksi varmatoiminen mobiilisovellus. Kotimaisuus on minulle iso +. Ne kerrat kun aspaa ole tarvinnut vastaukset on tulleet ripeästi. 1 tähti pois korkeista kuluista, muuten oikein hyvä palvelu.”

Näiden kokemusten perusteella vaikuttaa siltä, että Coinmotion on onnistunut rakentamaan palvelun, joka vastaa monen käyttäjän odotuksiin. Kuitenkin, kuten kaikissa palveluissa, on aina tilaa parannuksille ja yksilölliset mielipiteet voivat vaihdella.

Onko Coinmotion huijaus vai luotettava palvelu?

Coinmotion on tunnettu ja säännelty kryptopörssi Suomessa, ja se on ollut toiminnassa useita vuosia. Tässä on muutamia huomioita palvelun luotettavuudesta:

 • Sääntely Suomen Finanssivalvonnan toimesta: Coinmotionia sääntelee Suomen Finanssivalvonta, mikä tarkoittaa, että se noudattaa tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä suojatakseen asiakkaita ja varmistaakseen rahoitusjärjestelmän vakauden.
 • Pitkä toimintahistoria: Coinmotion on perustettu vuonna 2012, ja se on toiminut kryptoalalla useita vuosia. Sen pitkäikäisyys on merkki siitä, että palvelu on ollut kykeneväinen vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja navigoimaan muuttuvassa kryptomaailmassa.
 • Asiakaspalautteet ja arviot: Kuten aiemmin mainittiin, suurin osa Coinmotionin käyttäjistä vaikuttaa olevan tyytyväisiä palveluun. He arvostavat erityisesti palvelun turvallisuutta, asiakaspalvelun nopeutta ja selkeyttä.
 • Tiukat turvallisuusstandardeja: Coinmotion on sitoutunut korkeisiin turvallisuusstandardeihin, kuten kaksivaiheiseen todentamiseen ja kylmälompakkosäilytykseen.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että vaikka kryptovaluuttoihin sijoittaminen sisältää aina riskejä, Coinmotion näyttää olevan luotettava ja vakiintunut palvelu, eikä se ole huijaus. Kuten aina sijoituspäätöksiä tehtäessä, on suositeltavaa tehdä oma tutkimus ja olla tietoinen mahdollisista riskeistä.

Muista verotus, kun teet kauppaa Coinmotionissa

Kun teet kauppaa kryptovaluutoilla, on tärkeää pitää mielessä paikalliset verosäännökset. Suomessa kryptovaluuttojen verotus perustuu voittojen ja tappioiden realisointiin, ja näitä sääntöjä sovelletaan myös kaupankäyntiin Coinmotion-palvelussa. Tässä on muutamia keskeisiä seikkoja huomioon ottaen:

 • Pääomatulot: Suomessa kryptovaluuttojen myynnistä saatu voitto katsotaan pääomatuloksi. Toisaalta, jos kryptovaluutan myynti aiheuttaa tappiota, se voidaan vähentää muiden pääomatulojen veroista.
 • Kryptojen välinen kauppa: Jos vaihdat yhtä kryptovaluuttaa toiseen, se katsotaan verotuksellisesti realisoinniksi. Tämä tarkoittaa, että tällaisesta vaihdosta syntyvät voitot tai tappiot tulee ilmoittaa verottajalle.
 • Säilytys ja siirrot: Pelkkä kryptovaluuttojen säilytys tai niiden siirto omien lompakkojen välillä ei ole verotettavaa toimintaa. Veroa menee vasta silloin, kun kryptovaluutta realisoidaan eli myydään tai vaihdetaan.
 • Merkintä ja dokumentointi: On erittäin suositeltavaa pitää tarkkaa kirjaa kaikista kryptovaluuttoihin liittyvistä tapahtumista: ostohinnat, myyntihinnat, päivämäärät ja mahdolliset kulut. Tämä helpottaa huomattavasti verotukseen liittyvää laskentaa ja dokumentointia.
 • Vuosittainen ilmoitus: Kryptovaluuttojen kaupankäynnistä saadut voitot tai tappiot tulee ilmoittaa vuosittain veroilmoituksessa.

Kun teet kauppaa Coinmotionissa tai missä tahansa muussa kryptopörssissä, on tärkeää ymmärtää verotukselliset velvoitteet ja varmistaa, että ne hoidetaan asianmukaisesti. Tarvittaessa on aina hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen saadaksesi tarkempaa tietoa ja neuvoja kryptovaluuttojen verotukseen liittyen.

Coinmotion hinnasto ja kulut

Coinmotionin kaupankäyntikulut vaihtelevat 0,8 – 2,0 prosentin välillä riippuen käymästäsi kaupasta. Suurimmillaan kulut ovat 2% ja pienimmillään 0,8%. Tässä tiivistetty esitys kulurakenteesta:

 • Jopa 500 €: 2,0 %
 • Yli 500 €: 1,8 %
 • Yli 2000 €: 1,6 %
 • Yli 10.000 €: 1,4 %
 • Yli 50.000 €: 1,2 %
 • Yli 250.000 €: 1,0 %
 • Yli 1.000.000 €: 0,8 %

Nämä prosentit lasketaan 90 päivän keskiarvona, ja kuten näkyy, kulut laskevat huomattavasti aktiivisemman kaupankäynnin myötä.

Palvelun peruskäyttö on maksutonta. Esimerkiksi tilin avaaminen ja tilin peruskäyttö ovat ilmaisia. Kuluja kuitenkin syntyy tietyistä toimenpiteistä:

 • Tilin avaaminen: 0 €
 • Tilin käyttö: 0 €
 • Talletus tilisiirrolla: 0 €
 • Talletus kortilla: 1,2 %
 • Kotiutus pankkitilille: 0,9 €
 • Laskujen maksu: 0,9 €
 • Säilö-palvelu: 3 €/kk

Kryptovaluuttojen siirtämisestä Coinmotionista ulos veloitetaan siirtomaksu, jonka suuruus vaihtelee valuutan ja sen verkon käyttöasteen mukaan. Esimerkiksi Ripple (XRP) ja Stellar Lumens (XLM) ovat edullisia siirtomaksun osalta.

Muista aina tarkistaa ajankohtaiset kulut ja ehdot suoraan Coinmotionin viralliselta sivustolta tai asiakaspalvelusta ennen toimintojen suorittamista.

Coinmotion asiakaspalvelu auttaa

Coinmotionin asiakaspalvelu on tunnettu asiantuntevuudestaan kryptovaluuttojen saralla. Heidän suomenkielinen tiiminsä on valmis auttamaan, olipa kyse teknisistä kysymyksistä, kaupankäynnistä tai palvelun yksityiskohdista.

kokemuksien mukaan vastaukset ovat nopeita ja ongelmatilanteet ratkaistaan tehokkaasti. Etenkin kryptomaailman uusille tulokkaille Coinmotion tarjoaa paitsi teknistä tukea, myös arvokasta opastusta sijoitusmatkalla. Asiakaspalvelun laatu ja lähestyttävyys ovat keskeisiä osia Coinmotionin luotettavuudessa.

Mitä kryptovaluuttoja voit ostaa Coinmotionissa?

Coinmotion tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja sijoittajilleen. Valikoimaan kuuluvat seuraavat suositut kryptovaluutat:

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Aave (AAVE)
 • Chainlink (LINK)
 • USD Coin (USDC)
 • Tether (USDT)

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Coinmotionin tarjoamista kryptovaluutoista. Kannattaa aina tarkistaa palvelusta ajantasainen lista ennen sijoituspäätösten tekemistä.

Yhteenveto

Coinmotion on suomalainen kryptopörssi, joka on kasvattanut mainettaan luotettavana ja käyttäjäystävällisenä palveluna. Se tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman suosittuja kryptovaluuttoja ja selkeän hinnaston, joka määräytyy käyttäjän treidausvolyymien mukaan. Vaikka palvelumaksut voivat aluksi vaikuttaa korkeilta, ne heijastavat Coinmotionin tarjoamaa turvallisuutta ja laadukasta asiakaspalvelua, joka on saatavilla suomeksi.

Kuten kaikessa sijoittamisessa, on tärkeää olla tietoinen kryptovaluuttakaupan riskeistä sekä niihin liittyvästä verotuksesta. Coinmotionin läpinäkyvyys ja Suomen Finanssivalvonnan valvonta tekevät siitä kuitenkin houkuttelevan valinnan sekä aloittelijoille että kokeneille kryptovaluuttasijoittajille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä kokemuksia ihmisillä on Coinmotionista?

Useimmat käyttäjät ovat tyytyväisiä Coinmotionin palveluihin, korostaen erityisesti sen käyttäjäystävällisyyttä, luotettavuutta ja suomenkielistä asiakaspalvelua.

Onko Coinmotionissa korkotiliä?

Ei tietojemme mukaan. Palveluiden yksityiskohdat voivat kuitenkin muuttua, joten suosittelen tarkistamaan Coinmotionin virallisilta sivuilta.

Tarjoaako Coinmotion korttia?

Kyllä, Coinmotion tarjoaa Prepaid Debit -korttia, joka toimii prepaid-kortin tavoin. Kortti on yhdistetty Coinmotion-tiliisi ja sen avulla voit käyttää varoja kaikista lompakoistasi, oli kyseessä sitten fiat- tai kryptolompakko. Korttia voidaan käyttää verkko-ostosten tekemiseen, ruokaostosten maksamiseen ja pankkiautomaattinostoihin.

Onko Coinmotion lompakko turvallinen?

Kyllä, Coinmotionin lompakko on tunnettu korkeista turvallisuusstandardeistaan, ja sitä valvoo Suomen Finanssivalvonta.

Kuinka kauan Coinmotion siirto kestää?

Siirtoajat voivat vaihdella, mutta useimmat Coinmotion-siirrot tapahtuvat muutamassa tunnissa. Kuitenkin, verkkojen ruuhkautuessa siirroissa saattaa olla viiveitä.

Miten Coinmotion osaketta ostetaan?

Coinmotion on kryptopörssi, joten se keskittyy kryptovaluuttojen kauppaan eikä tarjoa osakekauppaa. Tällä hetkellä Coinmotion Oy osakkeiden osto ja myynti tapahtuu yksityisten ja yritysten välillä ilman mitään kauppa-alustaa.

Onko Coinmotion suomalainen kryptopörssi?

Kyllä, Coinmotion on suomalainen kryptopörssi, ja sen toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

Tukeeko Coinmotion (2FA) kaksivaiheista todennusta?

Kyllä, Coinmotion tukee kaksivaiheista todennusta (2FA) lisätäkseen käyttäjätilien turvallisuutta.

Mitä kolikkoja voi ostaa Coinmotionissa?

Coinmotionissa voit ostaa useita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Stellar Lumens (XLM), Aave (AAVE), Chainlink (LINK), USD Coin (USDC) ja Tether (USDT). On kuitenkin hyvä huomata, että Coinmotionin tukemat kryptovaluutat voivat muuttua ajan kuluessa, joten on suositeltavaa tarkistaa ajantasainen lista suoraan Coinmotionin verkkosivuilta.

Etusivu » Talous » Coinmotion kokemuksia