Clark kokemuksia – Rahaa takaisin laskujen maksusta?

Jätä kommentti

Clark on uudenlainen taloudenhallintatyökalu, joka maksaa 0,3% bonusta laskuista, jotka on maksettu palvelun kautta korttimaksua hyödyntäen.

Yhdistettyäsi maksukorttisi sovellukseen, voit yksinkertaisesti klikata laskun hyväksytyksi. Et siis joudu syöttämään tili- ja viitenumeroita jokaisella maksukerralla uudestaan.

Sovelluksessa on toki muitakin ominaisuuksia. Jatka lukemista niin kerromme Clark kokemuksia ja mielipiteemme tästä taloudenhallintatyökalusta.

Clark kokemuksia - Rahaa takaisin laskujen maksusta?

Näin aloitat Clarkin käytön

Clarkin käyttöönotto on melko mutkaton prosessi, sillä sinun pitää vain rekisteröityä palveluun. Rekisteröityminen käy muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit käyttää Clarkkia puhelimellasi, tabletillasi (iOS, Android) tai suoraan internet-selaimesta. Palvelu toimii lähes kaikilla alustoilla, joten yhteensopivuuden ei pitäisi olla ongelma.

Ohjeet 5,00‚ā¨ bonuksen saamiseksi

Liity Clarkiin t√§st√§ bonuskoodilla CLARKAPP ja saat 5‚ā¨ bonuksen. Palveluun on t√§ysin ilmaista liitty√§ ja sen k√§ytt√§minen ei maksa mit√§√§n. Muista sy√∂tt√§√§ Clark bonuskoodi lomakkeen rekister√∂itymislomakkeen viimeiseen kohtaan.

clark bonuskoodi
Täytä lomake ja muista bonuskoodi

Loput tiedot on helppo syöttää Clark-sovelluksessa

Suosittelemme lataamaan Clarkin mobiilisovelluksen, sillä sen avulla on kaikkein helpoin hoitaa kaikki asiat.

clark tiedot
Sovelluksessa on kätevä täyttää puuttuvat tiedot

Lisää pyydettävät tiedot kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sitten voitkin vahvistaa puhelinnumeron ja henkilöllisyyden, joka hoituu helpolla verkkopankkivahvistuksella. Tämän jälkeen voitkin lisätä haluamasi maksukortin ja valtuuttaa Clarkin hoitamaan laskut puolestasi.

clark laskujen ohjaus
Laskujen ohjaus on helppo laittaa päälle yhdellä klikkauksella

Tiedot tarvitsee täyttää vain kerran, jonka jälkeen sovelluksen käyttö on todella mutkatonta.

Mihin kaikkeen Clark pystyy?

Clark pääasiallisesti mainostaa itseään laskujen maksuun sopivana palveluna, mutta sovellukseen on saatu mahdutettua aika paljon muitakin näppäriä ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia on listattuna seuraavaksi:

‚ÄĘ Laskujen maksamisesta 0,3% bonusta
‚ÄĘ Kulutuksen seuranta
‚ÄĘ Er√§p√§ivien muistutus
‚ÄĘ S√§hk√∂inen arkisto laskuille ja muille t√§rkeille dokumenteille
‚ÄĘ Bonuksien maksu rahana tilille

Clark maksaa bonuksia laskujen vastaanotosta

clark bonus
Bonusten kertymistä on helppo seurata

Clarkin kätevyys onkin siinä, että laskut on helppo maksaa suoraan sovelluksella. Tämä ei kuitenkaan ehkä vielä innosta kaikkia käyttäjiä, joten onkin loistavaa, että laskujen maksamisesta voi saada bonusta. Tämän lisäksi bonusta kertyy myös suositteluista ja verkkokauppaostoksista.

Miten maksimoida bonus Clarkin kautta?

Clarkin bonusta maksetaan siis kaikista laskuistasi, olipa kyseessä sitten vesi-, sähkö-, vakuutus-, tai puhelinlasku. Tämän lisäksi voit myös maksaa luottokorttilaskun Clarkilla.

Luottokorttilaskun maksussa piileekin eräs Clarkin parhaista eduista. Voit katsos maksaa kaikki arkiset ostokset (esim. ruoka ja tavarahankinnat) luottokortilla ja sitten maksaa luottokorttilaskun Clarkilla. Näin saat bonusta melkeinpä kaikista ostoksistasi!

Saat bonuksia myös verkkokaupoista

Olet ehkä kuullut Bonuswaysta? Clarkissa on siis mukana Bonuswayn kaltainen systeemi, joka maksaa sinun Clark -tilille rahaa takaisin verkko-ostoksista. Se toimii siten, että siirryt Clark -sivuston tai sovelluksen kautta verkkokauppaan ja teet ostoksen. Bonus kirjautuu Clark tilillesi yleensä 1-2 arkipäivässä. Clarkissa on mukana tällä hetkellä yli 250 verkkokauppaa ja niiden määrä on kasvussa.

Kokemuksia Clarkista

Clark on vielä niin uusi palvelu, että netistä ei juurikaan kokemuksia siitä löydy. Kokeilemamme mukaan palvelun käyttö on kuitenkin helppoa ja suoraviivaista.

Erityisen paljon meitä ilahdutti bonuksien kertyminen, jota oli mielenkiintoista seurata suoraan omasta luurista.

Mikäli säästäminen ja oman talouden hallinta on sinulle tärkeää, voimmekin lämpimästi suositella Clarkin käyttöä.

Kun olet luonut Clark -tilin, voit hyväksyä laskujesi reitityksen, jolloin ne ilmestyvät palveluun. Jos jokin laskunantajasi ei vielä kuulu Clarkin laskuttajiin, voit lisätä heidän tarjoamansa laskutusosoitteen ja näin saat nekin ohjattua suoraan palveluun. Tämän lisäksi voit edelleen lähettää Clarkiin sähköpostilaskut ja skannaamaan paperilaskut. Pidimme myös siitä, että Clark toimii iOS ja Android -laitteissa, sekä selaimessa.

Clark on vielä suhteellisen uusi palvelu, jonka suosio ja näkyvyys on kasvussa. Luulemme, että käyttäjämäärien kasvua on vauhdittanut esimerkiksi se, että palvelu tukee reitityksen avulla jopa 80 000 eri laskuttajaa. Erityismaininnan haluamme antaa siitä, että reititys ei ole ainut tapa käyttää Clarkia, vaan voit myös valokuvata laskuja ja lähettää niitä sähköpostitse.

Tietojemme mukaan Clarkille on aukeamassa lähiaikoina kuluttajille oma verkkolaskuosoite, johon pääset käsiksi helposti Clark -profiilisi kautta.

Kuka ylläpitää Clarkia?

Clark -palvelua ylläpitää ClarkApps Oy, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta Clarkia käyttää jo nyt tuhansia ihmisiä ja laskuttajia palveluun saa reitityksen avulla jopa 80 000.

Onko Clark luotettava palvelu?

Sitä saattaa moni miettiä, mutta kuten mainittua, kyseessä on täysin suomalainen firma, jonka missiona on helpottaa oman talouden hallintaa.

Clarkin liiketoimintamalli on myös varsin rehti ja avoin, sillä se jakaa laskuista saamansa tulon käyttäjän kanssa. Tälläisessä tilanteessa kaikki osapuolet voittavat.

Tämän lisäksi Clark hyödyntää viimeisimpiä salaus- ja turvallisuusmenetelmiä (kuten suojattu SSL-yhteys), joilla taataan käyttäjien tietoturva.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua Clarkin k√§yt√∂ss√§, voit ottaa yhteytt√§ suoraan heid√§n asiakaspalveluunsa s√§hk√∂postilla (asiakaspalvelu@clark.fi). Sivuilta l√∂ytyy my√∂s k√§tev√§ ”Usein kysytty√§” -osio, josta l√∂yd√§t suoraan vastauksen useimpiin kysymyksiin. Voit toki my√∂s j√§tt√§√§ oman kommenttisi suoraan t√§h√§n kirjoitukseen, jos sinulle her√§si jotakin ajatuksia tai ongelmia.


Arvostele kirjoitus

Arvioi kirjoitus "Clark kokemuksia РRahaa takaisin laskujen maksusta?" klikkaamalla tähteä.
4.67 / 5 (3 ääntä)
Etusivu ¬Ľ Raha ¬Ľ

Jätä kommentti

Secured By miniOrange