Clark kokemuksia – Fiksumpaa taloudenhallintaa?

Clark on uudenlainen taloudenhallintatyökalu, joka lupaa helpottaa arkeasi tuomalla laskujen maksun suoraan älylaitteellesi, ja maksamalla niistä bonuksia. Yhdistettyäsi kortin sovellukseen, voit yksinkertaisesti klikata maksun hyväksytyksi. Et siis joudu syöttämään tili- ja viitenumeroita jokaisella maksukerralla uudestaan. Sovelluksessa on toki muitakin ominaisuuksia. Jatka lukemista niin kerromme Clark kokemuksia ja mielipiteemme tästä taloudenhallintatyökalusta.

Clark kokemuksia - Fiksumpaa taloudenhallintaa?

Näin aloitat Clarkin käytön

Clarkin käyttöönotto on melko mutkaton prosessi, sillä sinun pitää vain rekisteröityä palveluun. Rekisteröityminen käy muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit käyttää Clarkkia puhelimellasi, tabletillasi (iOS, Android) tai suoraan internet-selaimesta. Palvelu toimii lähes kaikilla alustoilla, joten yhteensopivuuden ei pitäisi olla ongelma.

Ohjeet 5,00€ bonuksen saamiseksi

1. Täytä Clarkin rekisteröitymislomake. Palveluun on täysin ilmaista liittyä ja sen käyttäminen ei maksa mitään.

2. Käytä Clark bonuskoodi (CLARKAPP), jotta saat 5 euroa ilmaiseksi. Koodi tulee syöttää lomakkeen viimeiseen kohtaan.

clark bonuskoodi
Täytä kaikki lomakkeen vaiheet huolellisesti.

Mihin kaikkeen Clark pystyy?

Clark pääasiallisesti mainostaa itseään laskujen maksuun sopivana palveluna, mutta sovellukseen on saatu mahdutettua aika paljon muitakin näppäriä ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia on listattuna seuraavaksi:

• Laskujen maksu
• Bonusten kerryttäminen ostoksista, laskujen vastaanotosta, tehtävistä jne.
• Kulutuksen seuranta
• Eräpäivien muistutus
• Sähköinen arkisto laskuille ja muille tärkeille dokumenteille
• Bonuksien maksu rahana tilille

Clark maksaa bonuksia laskujen vastaanotosta

Clarkin kätevyys onkin siinä, että laskut on helppo maksaa suoraan sovelluksella. Tämä ei kuitenkaan ehkä vielä innosta kaikkia käyttäjiä, joten onkin loistavaa, että laskujen vastaanotosta voi saada bonusta. Tämän lisäksi bonusta kertyy myös erilaisista tehtävistä, suositteluista ja verkkokauppaostoksista.

Saat bonuksia myös verkkokaupoista

Olet ehkä kuullut Bonuswaysta? Clarkissa on siis mukana Bonuswayn kaltainen systeemi, joka maksaa sinun Clark -tilille rahaa takaisin verkko-ostoksista. Se toimii siten, että siirryt Clark -sivuston tai sovelluksen kautta verkkokauppaan ja teet ostoksen. Bonus kirjautuu Clark tilillesi yleensä 1-2 arkipäivässä. Clarkissa on mukana tällä hetkellä yli 150 verkkokauppaa, ja jos palvelun käyttö yleistyy, niin verkkokauppoja tulee vielä varmasti lisää.

Kokemuksia Clarkista

Clark on vielä niin uusi palvelu, että netistä ei juurikaan kokemuksia siitä löydy. Kokeilemamme mukaan palvelun käyttö on kuitenkin helppoa ja suoraviivaista. Kun olet luonut Clark tilin, voit hyväksyä laskujesi siirron Clarkiin. Se tapahtuu automaattisesti, sillä Clarkilla on sopimus yli 20000 eri laskuttajan kanssa. Jos jokin laskunantajasi ei vielä kuulu Clarkin laskuttajiin, voit lisätä heidän tarjoamansa laskutusosoitteen ja näin saat nekin ohjattua suoraan palveluun. Sovelluksella on myöskin mahdollista skannata paperilaskut, jolloin nekin saa palvelun kautta maksettua. Pidimme myös siitä, että Clark toimii iOS ja Android laitteissa, sekä selaimessa.

On kuitenkin selvää, että Clark on vielä uusi palvelu ja sen käyttäjäkunta ei ole kovinkaan suuri. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että verkkokauppa valikoima ja laskuttajien määrä on vielä hieman vajaavainen. Jäämme kuitenkin mielenkiinnolla odottelemaan, mitä kaikkea sovelluksella voi tulevaisuudessa vielä tehdä.

Kuka omistaa Clarkin?

Clark -palvelua ylläpitää ClarkApps Oy (Y-tunnus: 2714418-6) ja sen kotipaikka on Turku. ClarkApps Oy on perustettu vuonna 2015, joten kyseessä on melko uusi yritys. Tästä huolimatta Clarkia käyttää jo nyt yli 9000 ihmistä ja palvelussa on mukana yli 20000 laskuttajaa.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua Clarkin käytössä, voit ottaa yhteyttä suoraan heidän asiakaspalveluunsa sähköpostilla (asiakaspalvelu@clark.fi). Sivuilta löytyy myös kätevä ”Usein kysyttyä” osio, josta löydät suoraan vastauksen useimpiin kysymyksiin. Voit toki myös jättää oman kommenttisi suoraan tähän kirjoitukseen, jos sinulle heräsi jotakin ajatuksia tai ongelmia.

Jos olet kiinnostunut säästämisestä muutenkin, suosittelemme lämpimästi edullista Moi Mobiili -puhelinliittymää. Edullinen 4G-liittymä maksaa vain 6 euroa kuukaudessa! Lue lisää Moi Mobiilista täällä.

Jätä kommentti