Chain Reaction Cycles kokemuksia – 5 faktaa tästä nettikaupasta

2

Chainreactioncycles.com eli CRC on pyörien suurin ja lienee myös tunnetuin maailmanlaajuinen verkkokauppa. Kaikki tarvikkeet pyöräilyn harrastamiseen löydät tästä isosta verkkokaupasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät niin maastopyörät kuin katupyörätkin, pyöriä löytyy sekä miehille että naisille ja myös perheen pienimmille. Katso uusimmat pyörätarjoukset.

1. Yleistä CRC:stä

Pyörien lisäksi verkkokaupasta löydät pyörien renkaat, varusteet, kuten pyöräilyvaatteet ja -kengät sekä muut pyöräilytarvikkeet. Valikoimaan sisältyy myös treenivaatteita ja lisäravinteita. Jos sinulla on kokemuksia tästä kaupasta, kirjoita niitä kommentteihin.

CRC myy pyöräilytarvikkeita suomalaisia pyöräliikkeitä halvemmalla. Esimerkiksi renkaita ja muita tarvikkeita saa jopa puolet halvemmalla kuin Suomesta ja valikoimakin on runsaampi. Yritys sijaitsee Euroopassa, tarkemmin Pohjois-Irlannissa, joten mahdollisten toimituskulujen lisäksi ei muita maksuja tule (tulli ja verot).

Chainreactioncycles -verkkokaupan perusarvot ovat
• Myydä parhaalla mahdollisella hinnalla
• Myydä vain laadukkaita tuotteita
• Olla rehellinen varaston tilanteesta
• Olla tukenasi, kun sitä tarvitset
• Yrittää lähettää tilaukset tilauspäivänä

2. Valikoimassa on muutakin kuin pyöriä

Tästä kaupasta saat tilattua myös esimerkiksi juoksukenkia ja juoksuvaatteita, sillä Chain Reaction Cycles ei ole ainoastaan pyöräkauppa. Laajaan valikoimaan sisältyy myös juoksukenkiä ja urheiluvaatteita. Valikoimasta löytyy huippubrändien, kuten Adidaksen, Asicsen, Salomonin, Armourin ja Niken tuotteita. Edullisten normaalihintojen lisäksi Chain Reaction Cycles -sivustolla on paljon vaihtuvia tarjouksia. Suurimmat alet ovat yleensä tammikuussa sekä elokuussa.

Kun etsit muita edullisia urheilutarvikkeita, suosittelemme tutustumaan Sports Direct kaupasta kertovaan kirjoitukseemme. Sieltä löydät vinkkien lisäksi kokemuksia Sports Direct kaupasta.

3. Maksutavat

Chainreactioncycles.com -sivustolla voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Visa, Visa electron, MasterCard, Paypal ja pankkisiirto. Helpot PayPal ohjeet täällä.

4. Toimitus Suomeen

Chain Reaction Cycles pyrkii lähettämään tilaukset tilauspäivänä, joten toimitusajat eivät ole kovin pitkiä.

Normaalitoimitus 4-7 arkipäivää
Priority-toimitus 3-5 arkipäivää
DHL Express -toimitus 1-3 arkipäivää
Isot toimitukset, esim pyörät, 7-10 arkipäivää.

Toimituskulut 5,99-29,99 € tilauksen koosta riippuen. Standardipakettiin kuuluu ilmainen toimitus yli 49 € arvoisiin tilauksiin. Tullimaksuista ja veroista ei tarvitse huolehtia, sillä tuotteet lähetetään EU-alueelta.

5. Chainreactioncycles kokemuksia

Laaja valikoima takaa sen, että mahdollisimman moni löytää itselleen sopivia tuotteita. Hinnat ovat tässä kyseisessä verkkokaupassa yleensä edullisia, mutta hintoja kannattaa vertailla myös muiden verkkokauppojen kanssa, jos jotain arvokkaampaa on hankinnassa.

Chainreactioncycles tarjoaa hyvän asiakaspalvelun ja tilaaminenkin on yksinkertaista. Toimitusajat ovat nopeita, sillä tuotteet lähetetään tilauspäivänä. Koska tuotteet lähetetään EU-alueelta, lisämaksuja, kuten verot ja tullimaksut voidaan unohtaa. Kaiken kaikkiaan kyseessä siis on luotettava verkkokauppa, josta kannattaa harkita tilaamista.

Suomalaisella pyöräilyaiheisella foorumilla kaupasta on suurimmaksi osaksi positiivisia palautteita. Joillakin tilaajilla on ollut ongelmia esim. väärien tuotteiden kanssa, mutta asia on yleensä hoitunut kaupan asiakaspalvelun kanssa kuntoon. Trustpilot sivustolla kaupan keskiarvo on ”Erinomainen 9.2”. Arvosteluja sivustolla on kertynyt yli 43000 kappaletta, joten ihan pienestä palautemäärästä ei ole kyse.

Onko sinulla omia kokemuksia?

Kerro omia Chain Reaction Cycles kokemuksia kommenteissa. Näin voit auttaa muita tilaajia, jotka vielä harkitsevat tilaustaan kyseisestä kaupasta.

1000
1 Kommenttiketjuja
1 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
Pasi

Crc:n takuu ei toimi. Ghostin ohjauksen laakeri kappaleina 6 kk:n käytön jälkeen koska laakeria ei ole tehtaalla rasvattu ollenkaan. Umpiruosteessa lähes uudessa pyörässä ja pyörän säilytys tallissa… crc:n mukaan käyttäjän huollon laiminlyöntiä ja takuu ei korvaa. Jatkossa en osta Ghostia, enkä muutakaan pyörää heiltä.

Top