Chain Reaction Cycles kokemuksia Р5 faktaa tästä nettikaupasta

Chainreactioncycles.com eli CRC on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista pyöräverkkokaupoista. Tästä kaupasta löydät varmasti kaikki mitä pyöräilyn harrastamiseen tarvitaan, olipa se sitten maastopyörä, katupyörä tai temppupyörä.

Valikoimassa on malleja niin naisille, miehille, kuin perheen pienimmillekin. Meidät sai innostumaan etenkin kaupan hyvät pyörätarjoukset. Jatka lukemista niin kerromme sinulle kaiken tästä kaupasta ja erityisesti käyttäjien Chain Reaction Cycles kokemuksia.

Vaihtoehtoja Chain Reaction Cyclesille

Vaikka Chain Reaction Cycles tarjoaa laajan valikoiman ja kilpailukykyiset hinnat, voi olla järkevää tarkastella myös kotimaisten kauppojen tarjontaa. Usein kotimaiset toimittajat voivat tarjota etuja, kuten nopeampia toimitusaikoja tai paikallista asiakaspalvelua. Lisäksi hintojen, tuotevalikoiman ja palveluiden vertaileminen eri kauppojen välillä voi auttaa löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun omiin tarpeisiin.

 • S√§hk√∂py√∂r√§t
 • Kuntoilulaitteet
 • Hyv√§t tarjoukset
hobbyhall
 • Kattava valikoima
 • Edulliset hinnat
 • Helppo tilata

1. Miksi CRC kiinnostaa?

Chain Reaction Cycles -verkkokauppa herättää huomiota erityisesti kilpailukykyisten hintojensa ja laajan tuotevalikoimansa ansiosta. Harvoin kuluttajat suosivat ulkomaisia toimittajia, jos tuotteet ovat saatavilla samaan hintaan lähellä, mutta Chain Reaction Cyclesin hinnoittelu tekee tästä poikkeuksen.

Heidän laaja valikoimansa, joka sisältää pyöräilytarvikkeiden lisäksi myös urheiluvaatteita ja lisäravinteita, tarjoaa myös enemmän vaihtoehtoja kuin useimmat suomalaiset pyöräliikkeet. Yrityksen sijainti Euroopassa, Pohjois-Irlannissa, mahdollistaa tuotteiden toimittamisen ilman lisäkustannuksia tulli- ja veromaksujen muodossa.

Chainreactioncycles -verkkokaupan perusarvot ovat:

 • Myyd√§ parhaalla mahdollisella hinnalla
 • Myyd√§ vain laadukkaita tuotteita
 • Olla rehellinen varaston tilanteesta
 • Olla tukenasi, kun sit√§ tarvitset
 • Yritt√§√§ l√§hett√§√§ tilaukset samana p√§iv√§n√§

2. Chainreactioncycles kokemuksia

Laaja valikoima takaa sen, että mahdollisimman moni löytää itselleen sopivia tuotteita. Hinnat ovat tässä kyseisessä verkkokaupassa yleensä edullisia, mutta hintoja kannattaa toki vertailla muiden verkkokauppojen kanssa.

Chainreactioncycles tarjoaa hyvän asiakaspalvelun ja tilaaminenkin on yksinkertaista. Toimitusajat ovat nopeita, sillä tuotteet EU-alueelta. Tästä syystä johtuen tilauksiin ei myöskään tule vero- tai tullimaksuja. Kaiken kaikkiaan kyseessä siis on luotettava verkkokauppa, josta kannattaa harkita tilaamista.

Suomalaiselta keskustelupalstalta poimittua

Suomalaisella py√∂r√§ilyaiheisella foorumilla kaupasta on suurimmaksi osaksi positiivisia palautteita. Joillakin tilaajilla on ollut ongelmia esim. v√§√§rien tuotteiden kanssa, mutta asia on yleens√§ hoitunut kaupan asiakaspalvelun kanssa kuntoon. Trustpilot sivustolla kaupan keskiarvo on ”Erinomainen 9.2”. Arvosteluja sivustolla on kertynyt yli 43000 kappaletta, joten ihan pienest√§ palautem√§√§r√§st√§ ei ole kyse.

3. Valikoimassa on muutakin kuin pyöriä

Tästä kaupasta saat tilattua myös esimerkiksi juoksukenkia ja juoksuvaatteita, sillä Chain Reaction Cycles ei ole ainoastaan pyöräkauppa. Valikoimasta löytyy huippubrändien, kuten Adidaksen, Asicsen, Salomonin, Armourin ja Niken -tuotteita. Edullisten normaalihintojen lisäksi Chain Reaction Cycles -sivustolla on paljon vaihtuvia tarjouksia. Suurimmat alet ovat yleensä tammikuussa sekä elokuussa.

Kun etsit muita edullisia urheilutarvikkeita, suosittelemme tutustumaan Sports Direct kaupasta kertovaan kirjoitukseemme. Sieltä löydät vinkkien lisäksi kokemuksia Sports Direct -kaupasta.

4. Maksutavat

Chainreactioncycles.com -sivustolla voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Visa, Visa electron, MasterCard, Paypal ja pankkisiirto. Katso helpot PayPal-ohjeet täällä.

5. Toimitus Suomeen

Chain Reaction Cycles pyrkii lähettämään tilaukset tilauspäivänä, joten toimitusajat eivät ole kovin pitkiä.

Normaalitoimitus 4-7 arkipäivää
Priority-toimitus 3-5 arkipäivää
DHL Express -toimitus 1-3 arkipäivää
Isot toimitukset, esim pyörät, 7-10 arkipäivää.

Toimituskulut ovat voivat vaihdella huomattavasti erit tuotteiden välillä, joten emme ole niitä listanneet tähän.

Yhteenveto

Chain Reaction Cycles on kiinnostava vaihtoehto sen kilpailukykyisen hinnoittelun ja laajan tuotevalikoiman ansiosta. Vaikka etenkin hinnat saattavat houkutella ostajia, on tärkeää huomioida myös kotimaisten kauppojen tarjonta. Kotimaisilla toimittajilla voi olla etuja, kuten nopeammat toimitusajat tai paikallinen asiakaspalvelu.

Vertailemalla hintoja, tuotevalikoimia ja palveluita eri kauppojen välillä kuluttajat voivat tehdä parhaan mahdollisen päätöksen omien tarpeidensa mukaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että Chain Reaction Cycles tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon pyöräilyn ystäville, mutta se ei välttämättä ole ainoa tai paras ratkaisu jokaiselle asiakkaalle.

Usein kysytyt kysymykset

Missä Chain Reaction Cycles -kauppa sijaitsee?

Chain Reaction Cycles -kaupan kotipaikka on Pohjois-Irlannissa, Euroopassa, mikä mahdollistaa tuotteiden toimituksen ilman ylimääräisiä tulli- ja veromaksuja Euroopan sisällä.

Miksi Chain Reaction Cyclesin hinnat ovat usein kilpailukykyisempiä?

Chain Reaction Cycles pystyy tarjoamaan tuotteitaan kilpailukykyiseen hintaan laajan valikoimansa ja tehokkaan toimitusketjunsa ansiosta. Lisäksi heidän kansainvälinen toimintansa mahdollistaa suuret ostomäärät, jotka tuovat kustannusetuja.

Mitä tuotteita Chain Reaction Cycles -kaupasta voi ostaa?

Chain Reaction Cyclesista löydät laajan valikoiman pyöräilyyn liittyviä tuotteita, kuten polkupyöriä, renkaita, varusteita, vaatteita ja kenkiä. Lisäksi valikoimassa on myös treenivaatteita ja lisäravinteita.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Chain Reaction Cycles kokemuksia – 5 faktaa t√§st√§ nettikaupasta