Chain Reaction Cycles kokemuksia Р5 faktaa tästä nettikaupasta

2 kommenttia

Chainreactioncycles.com eli CRC on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista pyöräverkkokaupoista. Tästä kaupasta löydät varmasti kaikki mitä pyöräilyn harrastamiseen tarvitaan, olipa se sitten maastopyörä, katupyörä tai temppupyörä.

Valikoimassa on malleja niin naisille, miehille, kuin perheen pienimmillekin. Meidät sai innostumaan etenkin kaupan hyvät pyörätarjoukset. Jatka lukemista niin kerromme sinulle kaiken tästä kaupasta ja erityisesti käyttäjien Chain Reaction Cycles kokemuksia.

1. Miksi CRC kiinnostaa?

No tietysti sen halvempien hintojen takia. Korjatkaa minut jos olen väärässä, mutta en minä ainakaan huvin vuoksi tilaisi briteistä pyörää, jos saisin sen samalla hinnalla tuosta naapurin pyöräkaupasta.

No toki myös se valikoima vaikuttaa. Kyllä, tästä kaupasta löydät sen eksoottisemmankin pyörän jota ei tule joka jannulla vastaan.

Pyörien lisäksi tästä verkkokaupasta löydät renkaat, varusteet, vaatteet, kengät ja muut pyöräilytarvikkeet. Valikoimaan sisältyy myös treenivaatteita ja lisäravinteita.

CRC myy pyöräilytarvikkeita suomalaisia pyöräliikkeitä halvemmalla. Esimerkiksi renkaita ja muita tarvikkeita saa jopa puolet halvemmalla kuin Suomesta ja valikoimakin on runsaampi. Yritys sijaitsee Euroopassa, tarkemmin Pohjois-Irlannissa, joten mahdollisten toimituskulujen lisäksi ei tule tulli- ja veromaksuja.

Chainreactioncycles -verkkokaupan perusarvot ovat:

  ‚ÄĘ Myyd√§ parhaalla mahdollisella hinnalla
  ‚ÄĘ Myyd√§ vain laadukkaita tuotteita
  ‚ÄĘ Olla rehellinen varaston tilanteesta
  ‚ÄĘ Olla tukenasi, kun sit√§ tarvitset
  ‚ÄĘ Yritt√§√§ l√§hett√§√§ tilaukset samana p√§iv√§n√§

 

2. Chainreactioncycles kokemuksia

Laaja valikoima takaa sen, että mahdollisimman moni löytää itselleen sopivia tuotteita. Hinnat ovat tässä kyseisessä verkkokaupassa yleensä edullisia, mutta hintoja kannattaa toki vertailla muiden verkkokauppojen kanssa.

Chainreactioncycles tarjoaa hyvän asiakaspalvelun ja tilaaminenkin on yksinkertaista. Toimitusajat ovat nopeita, sillä tuotteet EU-alueelta. Tästä syystä johtuen tilauksiin ei myöskään tule vero- tai tullimaksuja. Kaiken kaikkiaan kyseessä siis on luotettava verkkokauppa, josta kannattaa harkita tilaamista.

Suomalaiselta keskustelupalstalta poimittua

Suomalaisella py√∂r√§ilyaiheisella foorumilla kaupasta on suurimmaksi osaksi positiivisia palautteita. Joillakin tilaajilla on ollut ongelmia esim. v√§√§rien tuotteiden kanssa, mutta asia on yleens√§ hoitunut kaupan asiakaspalvelun kanssa kuntoon. Trustpilot sivustolla kaupan keskiarvo on ”Erinomainen 9.2”. Arvosteluja sivustolla on kertynyt yli 43000 kappaletta, joten ihan pienest√§ palautem√§√§r√§st√§ ei ole kyse.

3. Valikoimassa on muutakin kuin pyöriä

Tästä kaupasta saat tilattua myös esimerkiksi juoksukenkia ja juoksuvaatteita, sillä Chain Reaction Cycles ei ole ainoastaan pyöräkauppa. Valikoimasta löytyy huippubrändien, kuten Adidaksen, Asicsen, Salomonin, Armourin ja Niken -tuotteita. Edullisten normaalihintojen lisäksi Chain Reaction Cycles -sivustolla on paljon vaihtuvia tarjouksia. Suurimmat alet ovat yleensä tammikuussa sekä elokuussa.

Kun etsit muita edullisia urheilutarvikkeita, suosittelemme tutustumaan Sports Direct kaupasta kertovaan kirjoitukseemme. Sieltä löydät vinkkien lisäksi kokemuksia Sports Direct -kaupasta.

For Every Ride | CRC |

 

4. Maksutavat

Chainreactioncycles.com -sivustolla voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Visa, Visa electron, MasterCard, Paypal ja pankkisiirto. Helpot PayPal-ohjeet täällä.

5. Toimitus Suomeen

Chain Reaction Cycles pyrkii lähettämään tilaukset tilauspäivänä, joten toimitusajat eivät ole kovin pitkiä.

Normaalitoimitus 4-7 arkipäivää
Priority-toimitus 3-5 arkipäivää
DHL Express -toimitus 1-3 arkipäivää
Isot toimitukset, esim pyörät, 7-10 arkipäivää.

Toimituskulut ovat 5,99 – 29,99‚ā¨ tilauksen koosta riippuen. Standardipakettiin kuuluu ilmainen toimitus yli 49 ‚ā¨ arvoisiin tilauksiin. Tullimaksuista ja veroista ei tarvitse huolehtia, sill√§ tuotteet l√§hetet√§√§n EU-alueelta.

Onko sinulla omia kokemuksia?

Kerro omia Chain Reaction Cycles kokemuksia kommenteissa. Näin voit auttaa muita tilaajia, jotka vielä harkitsevat tilaustaan kyseisestä kaupasta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

2 kommenttia artikkeliin ”Chain Reaction Cycles kokemuksia – 5 faktaa t√§st√§ nettikaupasta”

 1. Crc:n takuu ei toimi. Ghostin ohjauksen laakeri kappaleina 6 kk:n k√§yt√∂n j√§lkeen koska laakeria ei ole tehtaalla rasvattu ollenkaan. Umpiruosteessa l√§hes uudessa py√∂r√§ss√§ ja py√∂r√§n s√§ilytys tallissa… crc:n mukaan k√§ytt√§j√§n huollon laiminly√∂nti√§ ja takuu ei korvaa. Jatkossa en osta Ghostia, enk√§ muutakaan py√∂r√§√§ heilt√§.

  Vastaa
  • Hei, ik√§v√§ kuulla sattuneesta. Oletko viel√§ kokeillut ottaa yhteytt√§ itse tuotteen valmistajaan? Ehk√§ sielt√§ l√∂ytyisi paremmin ymm√§rryst√§.

   Toki tuo on myyj√§nkin kannalta v√§h√§n hankala tilanne, kun 6kk mennyt ostosta. Toisaalta luulisi, ett√§ kyseinen osa kest√§isi huomattavasti pidemp√§√§n…

   Vastaa

Jätä kommentti