Boohoo kokemuksia (Suomi) РTiedä 4 asiaa

Boohoo-verkkokauppa tarjoaa etenkin naisille laadukkaita, trendikkäitä ja nuorekkaita vaatteita, järkevään hintaan. Boohoo on nykyisin Suomessa suosittu muotikauppa, varsinkin sosiaalisen median ansiosta. Tämä verkkovaatekauppa on noussut merkittäväksi toimijaksi maailmanlaajuisella muotimarkkinalla sen tarjotessa uusimpia tyylejä ja suuntauksia.

Boohoon laaja ja jatkuvasti päivittyvä valikoima mahdollistaa oman tyylin luomisen helposti. Jatka lukemista oppiaksesi lisää tästä verkkokaupasta, sekä tutustuaksesi asiakkaiden Boohoo-kokemuksiin.

boohoo
  • Uudet trendit
  • Monia kokoja
  • Paljon tarjouksia

1. Boohoo kokemukset netistä ja meiltä

Kun olet tilannut kerran tai pari Boohoolta, tulee heidän vaatekoot melko hyvin selväksi. Tällöin turhia palautuksia ei tule niin helposti. Meidän kokemuksien mukaan vaatteet ovat tyylikkäitä ja edullisia. Niiden laatu on myös ollut melko hyvää. Kaupan huonommiksi puoliksi voisi kuitenkin mainita maksulliset palautukset sekä asiakaspalvelun ajoittainen hitaus. Negatiivista palautetta on myös tullut toimitusajoista, mutta tiettävästi tähän ongelmaan on sittemmin puututtu.

Yleiskuva kaupasta on siis positiivinen ja voimme kauppa suositella kaikille lukijoillemme. Mikäli olet heti valmis tilaamaan, suosittelemme ainakin katsomaan Boohoon tarjoukset tästä.

Asiakkaiden kokemuksia

Etsimme suomalaisilta keskustelupalstoilta ja foorumeilta kommentteja kyseisestä kaupasta ja lisäsimme lainauksia alle.

  • ”Onpa ihmeellisi√§ kokemuksia. Olen itse tilannut useasti, varmaan l√§hemm√§s kymmenisen kertaa ja aina olen paketit saanut..” – Lainaus Vauva.fi
  • ”Oon tilannu sielt√§ pari kertaa, ihan hyvin toimi mun mielest√§. Muistaakseni oli suht nopea toimitus. Palautus vaikutti aika vaikeelta, mutta ei sille ole ollut kyll√§ tarvettakaan.” Demi.fi
  • ”Minulla my√∂s boohoosta kokemuksia, tilaamani paketti on seissyt Suomessa kauan, eik√§ mit√§√§ ilmoitusta ole tullut” – Lainaus Vauva.fi
boohoo suomi

2. Miksi Boohoo on edullinen?

Boohoon tuotteet muistuttuvat tunnettujen merkkien vaatteita, mutta ne ovat kuitenkin Boohoon itsens√§ valmistuttamia. T√§m√§ menetelm√§ laskee tuotteiden hintaa useampien ihmisten saataville. Boohoo tuo uusimpia trendej√§ ulottuvillesi p√§ivitt√§in. Vuonna 2014 Boohoo alkoi myym√§n my√∂s plus‚Äďkoon vaatteita. Valikoima kasvaa keskim√§√§rin jopa 100 tuotteella p√§iv√§ss√§ ja uusia vaatekokoelmia lis√§t√§√§n joka viikko.

Boohoon valikoima

Boohoon valikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten vaatteita. Valikoimasta löytyy vaatteiden lisäksi kenkiä ja asusteita. Aletuotteita löytyy runsaasti ja myymättömien tuotteden hintoja alennetaan päivittäin. Kannattaa pitää silmällä myös Boohoon lukuisia kampanjoita.

Yleistä Boohoosta

Kauppa on toiminut vuodesta 2006 ja on ansainnut monia palkintoja luotettavana toimijana. Boohoon suosio perustuu vahvasti sen taitavaan sosiaalisen median käyttöön. Seuraajia Boohoolla on eri kanavilla jopa yli 4 miljoonaa. Tiesitkö muuten, että Prettylittlething on Boohoon omistuksessa?

3. Maksutavat ja toimituskulut Boohoo Suomi-tilauksessa

Maksutapoina sivustolla käyvät Visa Debit, Visa Credit, MasterCard, Solo, Maestero ja American Express maksukortit. Voit tietysti maksaa tilauksesi myös PayPalilla ja Boohoon omilla lahjakorteilla. Lue Paypal ohje täällä. Toimituskulut Suomeen ovat alkaen noin 8 euroa (tarkista tieto kuitenkin Boohoon omilta sivuilta). Boohoo Suomi-tilaus saapuu Suomeen 5-8 päivässä.

4. Boohoo palautus EU-maasta

Jos vaatteet eivät miellytäkään, voi tilauksen palauttaa 14 päivän sisällä, mutta tilaajan tulee itse maksaa postikulut.

Kun olet tehnyt palautuksen hyvitys maksetaan sinulle noin 21 päivän sisällä. Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos hyvitystä ei näy 21 päivän aikana. Asiakaspalvelusta vastataan viesteihin vaihtelevalla nopeudella.

Suosittelemme miettimään, onko palautus kannattavaa, koska joudut maksamaan toimituskulut itse. Voit esimerkiksi myydä vaatteet itse Tori.fi:ssä tai kirpputorilla eteenpäin.

Miten palautan tuotteen (Return from Finland)?

Noudata alla olevat vaiheet palauttaaksesi paketin.
1. Paketoi tuote alkuperäiseen pakkaukseen, niin että etiketit ja tunnisteet ovat vielä kiinni.
2. Peitä osoitteesi boohoo.comin international palautustarralla, se löytyy tilauksesi mukana tulleesta kuitista.
3. Palauta paketti Suomen Postiin ja maksa palautuskulut.
4. Pidä palautuskuitti itselläsi, sillä se toimii todisteena tekemästäsi palautuksesta.

Yhteenveto

Boohoon filosofia on melko yksinkertainen: he eiv√§t suhtaudu muotiin tai el√§m√§√§n liian vakavasti. Halusitpa sitten pysy√§ trendeiss√§ askeleen muita edell√§ tai pukeutua muuten vain tyylikk√§√§sti, Boohoolla on tarjolla jotain jokaiselle. Boohoo ei omien sanojensa mukaan pys√§hdy ‚Äď se on muotia 24/7. Edellinen kuulostaa melko kliseiselt√§ mainoslauseelta, mutta t√§ss√§ tapauksessa se pit√§√§ kyll√§ paikkaansa.

Meneekö sinulla rahaa paljon kosmetiikkaan joka kuukausi? Säästä tilaamalla kosmetiikka ulkomailta. Listasimme kirjoituksessamme 8 halpaa meikkikauppaa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin seurata Boohoo tilausta?

Tilausnumerosi löytyy lähetysvahvistuksesta ja paketin seuranta on mahdollista vain sen lähetyksen jälkeen.

Kuinka kauan Boohoo toimitus kestää?

Eurooppa ja kansainv√§linen toimitus 5-8 arkip√§iv√§√§ 7,99 ‚ā¨ per tilaus. Huomaathan, ett√§ hinnasto voi muuttua. Tarkista ajantasaiset tiedot Boohoon verkkosivuilta.

Voinko perua tai muokata Boohoo tilaustani?

Boohoo tilausta ei pysty muuttamaan sen jälkeen, kun se on tehty, koska se siirtyy välittömästi varaston käsittelyyn. Sinun on tehtävä uusi tilaus tai palautettava ei-toivotut tuotteet.

Mitä jos tilauksestani puuttuu tavaroita?

Jos tuote puuttuu, tarkista tilausvahvistuksestasi, että se on mukana tilauksessa. Tarkista myös sähköpostisi, onko sinulle lähetetty viesti tuotteen loppumisesta tai saapuuko tilauksesi useammassa eri paketissa. Jos nämä eivät päde ja odotettu toimituspäivä on mennyt, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta.

Seuranta näyttää, että tilaukseni palautetaan lähettäjälle РMitä tehdä?

Kuljetusyhtiö ei ole voinut toimittaa pakettiasi sinulle (et ehkä ole ollut paikalla tai he eivät ole päässeet kiinteistöösi). Jos seurantasi osoittaa paketin palaavan lähettäjälle, voit odottaa paketin palautumista ja saat hyvityksen, kun paketti saapuu.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Boohoo kokemuksia (Suomi) – Tied√§ 4 asiaa