Boohoo esittely ja kokemuksia – Trendivaatteet halvalla EU:sta?

8

Jos etsit hyvälaatuisia, trendikkäitä ja nuorekkaita vaatteita edulliseen hintaan, kannattaa suunnata Boohoo –nettikauppaan. Kyseessä on brittiläinen nettivaatekauppa, joka on yksi nopeimmin kasvavista muotikaupoista. Boohoo tilaus tulee EU:sta, joten tilaukseen ei tule mitään lisämaksuja. Kirjoita omia Boohoo kokemuksia kommenttikenttään ja osallistu keskusteluun.

Valikoiman tuotteet muistuttuvat arvokkaampien merkkien vaatteita, mutta ilman näkyvää merkkiä. Se laskee hintaa useampien ihmisten saataville. Boohoo tuo uusimpia trendejä ulottuvillesi päivittäin. Vuonna 2014, Boohoo alkoi myymän myös plus –koon vaatteita. Valikoima kasvaa keskimäärin jopa 100 tuotteella päivässä ja uusia vaatekokoelmia lisätään joka viikko joka viikko.

Minkälainen valikoima Boohoossa on?

Kauppa on toiminut vuodesta 2006 ja on ansainnut monia palkintoja luotettavana toimijana. Boohoon valikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, asusteita. Aletuotteita löytyy runsaasti ja myymättömien tuotteden hintoja alennetaan päivittäin. Lisäksi Boohoolla on lukuisia kampanjoita, jotka vaihtuvat usein, joskus voit säästää postikuluissa ja joskus voit saada tietyistä tuotteista jopa 60 prosentin alennuksia.

Kannattaa siis seurata Boohoon nettisivuja ja tarttua nopeasti tarjouksiin. Rahanmuunnoksista ei tarvitse huolehtia, sillä sivuilla vaatteiden hinnan saa näkymään myös euroina. Voit tehdä sen painamalla ylävalikosta Suomen lippua.

Boohoo kokemukset netistä ja meiltä

Kun olet tilannut kerran tai pari Boohoolta, tulee heidän vaatekoot melko hyvin selväksi. Tällöin turhia palautuksia ei todennäköisesti tule ja asiakaskokemus paranee. Meidän tilauskokemuksien mukaan vaatteet ovat tyylikkäitä ja edullisia. Niiden laatu on myös ollut melko hyvää. Kaupan huonommiksi puoliksi voisi kuitenkin mainita maksulliset palautukset, sekä asiakaspalvelun ajoittainen hitaus.

boohoo nettikauppa
Boohoossa on laaja valikoima (myös miehille)

Maksutavat ja toimituskulut

Maksutapoina sivustolla on Visa Debit, Visa Credit, MasterCard, Solo, Maestero, Electron ja American Express maksukortit. Voit tietysti maksaa tilauksesi myös PayPalilla ja Boohoon omilla lahjakorteilla. Lue Paypal ohje täällä. Toimituskulut Suomeen ovat aina 10 euroa (tarkista tieto kuitenkin Boohoon omilta sivuilta). Boohoo –tilaus saapuu Suomeen 5 – 10 päivän sisällä.

Boohoo palautus

Jos vaatteet eivät miellytäkään, voi tilauksen palauttaa 14 päivän sisällä ja maksettavaksi tulee ikävä kyllä postitusmaksu.

Kun olet tehnyt palautuksen hyvitys maksetaan sinulla viiveellä (jopa 21 päivää). Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos hyvitystä ei näy tilillä. Asiakaspalvelusta vastataan viesteihin nopeasti.

Kannattaa harkita onko palautus järkevää, jos tilauksesi ei maksanut paljoa. Suosittelmmekin palautuksen sijaan vaikkapa myymään vääränkokoiset vaatteet Torissa tai kirpputorilla.

Miten palautan tuotteen?
Noudata alla olevat vaiheet palauttaaksesi paketin.
1. Paketoi tuote alkuperäiseen pakkaukseen, niin että etiketit ja tunnisteet ovat vielä kiinni.
2. Peitä osoitteesi boohoo.comin international palautustarralla, se löytyy tilauksesi mukana tulleesta kuitista.
3. Palauta paketti Postiin ja säästä itsellesi palautuskuitti.
4. Pidä palautuskuitti itselläsi, sillä se toimii todisteena tekemästäsi palautuksesta.

Boohoon filosofia on melko yksinkertainen: he eivät suhtaudu muotiin tai elämään liian vakavasti. Haluatpa sitten pysyä trendeissä askeleen muita edellä, tai olipa tyylisi sitten hienostunut, heillä on tarjolla jotain, mitä varmasti rakastat. Boohoo ei omien sanojensa mukaan pysähdy – se on muotia 24/7. Edellinen kuulostaa melko kliseiseltä mainoslauseelta, mutta tässä tapauksessa se pitää kyllä paikkaansa.

Miten sinun tilauksesi sujui?

Miten kaupan markkinointipuheet uppoavat sinuun? Onko kyseessä oikeasti hyvä vai huono kauppa? Ilmaise se lisäämällä omat Boohoo kokemuksesi artikkelin kommentteihin.

Meneekö sinulla muuten rahaa paljon kosmetiikkaan joka kuukausi? Säästä tilaamalla kosmetiikka ulkomailta. Listasimme kirjoituksessamme 8 halpaa meikkikauppaa.

1000
3 Kommenttiketjuja
5 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
4 Eri kommentoijia
Jenna

Miten saitte palautettua paketin? Kävin tänään postissa ja matkahuollolla/postnordilla (postnordilla saapui) eivätkä kumpikaan huolineet ja vielä palautustarra oli valmiiksi erittäin haalistunut, juuri ja juuri näkee mitä siinä lukee. Pitääkö niille erikseen sanoa että maksullinen palautus vai miten palautuksen saa matkaan.

Sande

Minulla sama ongelma. Posti ei oikein tiennyt miten toimia. Kysyin jopa että kos sen lähettää vaan tohon osotteeseen niin heidän kautta maksaa n.17-18 e sinne(painon mukaan). Kuulemma matkahuolto myös paluttaa mutta en saanut vielä mistään selvää mitä se maksaa. Kallista palauttamista. En olisi tilannut jos olisin tiennyt asian olevan näin hankala

Jaana

Siitä on 2viikkoo aikaa kun oon palauttanu 2mekkoa, mutta en oo saanu rahaa takaisin vielä, kauanko siinä menee?

Anonyymi

Boohoo on kyllä hyvä kauppa, monet mekot olen sieltä tilannut ja aina ovat hyvälaatuisia, koskaan ei ole joutunut vielä palauttamaan, eli kiitos ohjeesta!

Top