Boohoo – Trendikkäitä vaatteita kohtuulliseen hintaan EU-alueelta

6

Jos etsit hyvälaatuisia, trendikkäitä ja nuorekkaita vaatteita edulliseen hintaan, kannattaa suunnata boohoo –nettikauppaan, joka on brittiläinen nettivaatekauppa. Sivusto on yksi nopeimmin kasvava kansainvälinen myyjä. Boohoo tilaus tulee EU:sta, joten tilaukseen ei tule mitään lisämaksuja. Kirjoita omia Boohoo kokemuksia kommenttikenttään ja osallistu keskusteluun.

Valikoiman tuotteet muistuttuvat arvokkaampien merkkien vaatteita, mutta ilman näkyvää merkkiä. Se laskee hintaa useampien ihmisten saataville. Boohoo tuo uusimpia trendejä ulottuvillesi päivittäin. Vuonna 2014, boohoo alkoi myymän myös plus –koon vaatteita. Valikoima myös kasvaa jopa 100 tuotteella päivittäin ja uudella kokoelmalla joka viikko.

 
 

Valikoima

Kauppa on toiminut vuodesta 2006 ja on ansainnut monia palkintoja luotettavalla toiminnallaan. Boohoon valikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, asusteita. Aletuotteita löytyy runsaasti ja tuotteden hintoja alennetaan päivittäin.

Lisäksi Boohoolla on lukuisia kampanjoita, jotka vaihtuvat usein, joskus voit säästää postikuluissa ja joskus voit saada kaikkia tuotteita esimerkiksi 60% alennuksella.

Kannattaa siis seurata boohoon nettisivuja ja tarttua nopeasti tarjouksiin. Rahanmuunnoksista ei tarvitse huolehtia, sillä sivuilla vaatteiden hinnan saa näkymään myös euroina, painamalla ylävalikosta Suomen lippua.

Boohoo palautus, toimitusaika ja maksutavat

Maksutapoina sivustolla on Visa Debit, Visa Credit, MasterCard, Solo, Maestero, Electron ja American Express sekä PayPal, Ideal ja lahjakortit. Lue Paypal ohje täällä. Toimituskulut Suomeen ovat aina 10 euroa. Boohoo –tilaus saapuu Suomeen 5 – 10 päivän sisällä.

Jos vaatteet eivät miellytäkään, voi tilauksen palauttaa 14 päivän sisällä ja maksettavaksi tulee ainoastaan postitusmaksu. Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos raha ei näy tilillä. Asiakaspalvelusta vastataan viesteihin nopeasti.

Miten palautan tuotteen?
Noudata alla olevat vaiheet palauttaaksesi paketin.
1. Paketoi tuote alkuperäiseen pakkaukseen, niin että etiketit ja tunnisteet ovat vielä kiinni.
2. Peitä osoitteesi boohoo.comin international palautustarralla, se löytyy tilauksesi mukana tulleesta kuitista.
3. Palauta paketti Postiin ja säästä itsellesi palautuskuitti.
4. Pidä palautuskuitti itselläsi, sillä se toimii todisteena tekemästäsi palautuksesta.

Boohoon filosofia on melko yksinkertainen: he eivät suhtaudu muotiin tai elämään liian vakavasti. Haluatpa sitten pysyä trendeissä askeleen muita edellä tai olipa tyylisi sitten hireostunut, heillä on tarjolla jotain, mitä varmasti rakastat. Boohoo ei pysähdy – se on muotia 24/7.

Katso: Ulkomaisia naisten vaatekauppoja – 13 Kaupan lista

Heräsikö kysymyksiä? Kirjoita omia Boohoo kokemuksia ja anna tähtiarvostelu. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

6 kommenttia

 1. Miten saitte palautettua paketin? Kävin tänään postissa ja matkahuollolla/postnordilla (postnordilla saapui) eivätkä kumpikaan huolineet ja vielä palautustarra oli valmiiksi erittäin haalistunut, juuri ja juuri näkee mitä siinä lukee. Pitääkö niille erikseen sanoa että maksullinen palautus vai miten palautuksen saa matkaan.

  • Opastaja

   Kaiken järjen mukaan, Postin olisi pitänyt ottaa palautus vastaan. Lähetä Boohoon asiakaspalveluun viesti ja kysy miten pitäisi toimia kyseisessä tapauksessa.

   Jos viitsit, niin kerro miten tapauksessa kävi. :)

 2. Siitä on 2viikkoo aikaa kun oon palauttanu 2mekkoa, mutta en oo saanu rahaa takaisin vielä, kauanko siinä menee?

  • Opastaja

   Hei!
   Pyysitkö/saitko postista kuitin palautuksestasi? Suosittelen kysymään Boohoon asiakaspalvelusta, että onko palautus tullut perille ja koska rahat palautetaan. Voit liittää viestiin vaikka kuvan tästä palautuskuitista todisteeksi.

 3. Boohoo on kyllä hyvä kauppa, monet mekot olen sieltä tilannut ja aina ovat hyvälaatuisia, koskaan ei ole joutunut vielä palauttamaan, eli kiitos ohjeesta!

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top