Boohoo esittely ja kokemuksia – Lue 4 asiaa ennen tilausta

10 kommenttia

Jos etsit hyvälaatuisia, trendikkäitä ja nuorekkaita vaatteita edulliseen hintaan, kannattaa tutustua Boohoo –nettikauppaan. Kyseessä on brittiläinen nettivaatekauppa, joka on yksi nopeimmin kasvavista muotikaupoista. Jatka lukemista ja opi kaikki tarpeellinen tästä nettikaupasta. Listasimme myös Boohoo kokemuksia, sekä voit kirjoittaa omasi kommentteihin.

hintaopas
hintaopas

1. Boohoo kokemukset netistä ja meiltä

Kun olet tilannut kerran tai pari Boohoolta, tulee heidän vaatekoot melko hyvin selväksi. Tällöin turhia palautuksia ei todennäköisesti tule. Meidän kokemuksien mukaan vaatteet ovat tyylikkäitä ja edullisia. Niiden laatu on myös ollut melko hyvää. Kaupan huonommiksi puoliksi voisi kuitenkin mainita maksulliset palautukset, sekä asiakaspalvelun ajoittainen hitaus. Negatiivista palautetta on myös tullut toimitusajoista, mutta tiettävästi tähän ongelmaan on sittemmin puututtu.

Asiakkaiden kokemuksia

Etsimme suomalaisilta keskustelupalstoilta ja foorumeilta kommentteja kyseisestä kaupasta ja lisäsimme lainauksia alle.

”Minulla myös boohoosta kokemuksia, tilaamani paketti on seissyt Suomessa kauan, eikä mitää ilmoitusta ole tullut” – Lainaus Vauva.fi

”Onpa ihmeellisiä kokemuksia. Olen itse tilannut useasti, varmaan lähemmäs kymmenisen kertaa ja aina olen paketit saanut..” – Lainaus Vauva.fi

”Oon tilannu sieltä pari kertaa, ihan hyvin toimi mun mielestä. Muistaakseni oli suht nopea toimitus. Palautus vaikutti aika vaikeelta, mutta ei sille ole ollut kyllä tarvettakaan.” Demi.fi

Boohoosta on vielä hyvä tietää se, että alennusmyynti on jatkuvaa. Uutuuksia tulee niin paljon, että poistotuotteita tulee pakostakin. Että mikäli alebongailu kiinnostaa, kannattaa Boohoon tarjoukset ainakin katsastaa.

boohoo nettikauppa
Boohoossa on laaja valikoima (myös miehille)

2. Miksi Boohoo on edullinen?

Valikoiman tuotteet muistuttuvat arvokkaampien merkkien vaatteita, mutta ne ovat kuitenkin Boohoon itsensä valmistuttamia. Tämä menetelmä laskee tuotteiden hintaa useampien ihmisten saataville. Boohoo tuo uusimpia trendejä ulottuvillesi päivittäin. Vuonna 2014, Boohoo alkoi myymän myös plus –koon vaatteita. Valikoima kasvaa keskimäärin jopa 100 tuotteella päivässä ja uusia vaatekokoelmia lisätään joka viikko.

Boohoon valikoima

Boohoon valikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten vaatteita. Valikoimasta löytyy vaatteiden lisäksi kenkiä ja asusteita. Aletuotteita löytyy runsaasti ja myymättömien tuotteden hintoja alennetaan päivittäin. Kannattaa pitää silmällä myös Boohoon lukuisia kampanjoita.

THE SUMMER OF YOU! | BOOHOO

 

Yleistä Boohoosta

Kauppa on toiminut vuodesta 2006 ja on ansainnut monia palkintoja luotettavana toimijana. Boohoon suosio perustuu vahvasti taitavaan sosiaalisen median käyttöön. Seuraajia Boohoolla on eri kanavilla jopa yli 4 miljoonaa. Tiesitkö, että Prettylittlething on Boohoon omistuksessa?

Valuuttamuunnoksista ei tarvitse huolehtia, sillä sivuilla vaatteiden hinnan saa näkymään myös euroina. Voit tehdä sen painamalla ylävalikosta Suomen lippua.

3. Maksutavat ja toimituskulut

Maksutapoina sivustolla on Visa Debit, Visa Credit, MasterCard, Solo, Maestero, Electron ja American Express maksukortit. Voit tietysti maksaa tilauksesi myös PayPalilla ja Boohoon omilla lahjakorteilla. Lue Paypal ohje täällä. Toimituskulut Suomeen ovat aina 10 euroa (tarkista tieto kuitenkin Boohoon omilta sivuilta). Boohoo –tilaus saapuu Suomeen 5 – 10 päivän sisällä.

4. Boohoo palautus

Jos vaatteet eivät miellytäkään, voi tilauksen palauttaa 14 päivän sisällä ja maksettavaksi tulee ikävä kyllä postitusmaksu.

Kun olet tehnyt palautuksen hyvitys maksetaan sinulla viiveellä (jopa 21 päivää). Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos hyvitystä ei näy tilillä. Asiakaspalvelusta vastataan viesteihin vaihtelevalla nopeudella.

Kannattaa harkita onko palautus järkevää, jos tilauksesi ei maksanut paljoa. Suosittelmmekin palautuksen sijaan vaikkapa myymään vääränkokoiset vaatteet Torissa tai kirpputorilla.

Miten palautan tuotteen?

Noudata alla olevat vaiheet palauttaaksesi paketin.
1. Paketoi tuote alkuperäiseen pakkaukseen, niin että etiketit ja tunnisteet ovat vielä kiinni.
2. Peitä osoitteesi boohoo.comin international palautustarralla, se löytyy tilauksesi mukana tulleesta kuitista.
3. Palauta paketti Postiin ja säästä itsellesi palautuskuitti.
4. Pidä palautuskuitti itselläsi, sillä se toimii todisteena tekemästäsi palautuksesta.

Boohoon filosofia on melko yksinkertainen: he eivät suhtaudu muotiin tai elämään liian vakavasti. Haluatpa sitten pysyä trendeissä askeleen muita edellä, tai olipa tyylisi sitten hienostunut, heillä on tarjolla jotain jokaiselle. Boohoo ei omien sanojensa mukaan pysähdy – se on muotia 24/7. Edellinen kuulostaa melko kliseiseltä mainoslauseelta, mutta tässä tapauksessa se pitää kyllä paikkaansa.

Miten sinun tilauksesi sujui?

Miten kaupan markkinointipuheet uppoavat sinuun? Onko kyseessä oikeasti hyvä vai huono kauppa? Ilmaise se lisäämällä omat Boohoo kokemuksesi artikkelin kommentteihin.

Meneekö sinulla muuten rahaa paljon kosmetiikkaan joka kuukausi? Säästä tilaamalla kosmetiikka ulkomailta. Listasimme kirjoituksessamme 8 halpaa meikkikauppaa.


Etusivu » Nettikaupat »

10 kommenttia artikkeliin ”Boohoo esittely ja kokemuksia – Lue 4 asiaa ennen tilausta”

 1. Hei haluaisin tehdä palautuksen, mutta paketin sisällä ei ollut lapun lappusta. Miten palautan ja mihin osoitteeseen. (miten tapahtuu pal.)

  Tiedosta kiittäen

  Vastaa
 2. Miten saitte palautettua paketin? Kävin tänään postissa ja matkahuollolla/postnordilla (postnordilla saapui) eivätkä kumpikaan huolineet ja vielä palautustarra oli valmiiksi erittäin haalistunut, juuri ja juuri näkee mitä siinä lukee. Pitääkö niille erikseen sanoa että maksullinen palautus vai miten palautuksen saa matkaan.

  Vastaa
  • Kaiken järjen mukaan, postin olisi pitänyt ottaa palautus vastaan. Lähetä Boohoon asiakaspalveluun viesti ja kysy miten pitäisi toimia kyseisessä tapauksessa.

   Jos viitsit, niin kerro miten tapauksessa kävi. 🙂

   Vastaa
  • Minulla sama ongelma. Posti ei oikein tiennyt miten toimia. Kysyin jopa että kos sen lähettää vaan tohon osotteeseen niin heidän kautta maksaa n.17-18 e sinne(painon mukaan). Kuulemma matkahuolto myös paluttaa mutta en saanut vielä mistään selvää mitä se maksaa. Kallista palauttamista. En olisi tilannut jos olisin tiennyt asian olevan näin hankala

   Vastaa
 3. Siitä on 2viikkoo aikaa kun oon palauttanu 2mekkoa, mutta en oo saanu rahaa takaisin vielä, kauanko siinä menee?

  Vastaa
  • Hei!
   Pyysitkö/saitko postista kuitin palautuksestasi? Suosittelen kysymään Boohoon asiakaspalvelusta, että onko palautus tullut perille ja koska rahat palautetaan. Voit liittää viestiin vaikka kuvan tästä palautuskuitista todisteeksi.

   Vastaa
 4. Boohoo on kyllä hyvä kauppa, monet mekot olen sieltä tilannut ja aina ovat hyvälaatuisia, koskaan ei ole joutunut vielä palauttamaan, eli kiitos ohjeesta!

  Vastaa

Jätä kommentti