Bonusway kokemuksia ja tietoa Р6 vinkkiä ennen käyttöä

Jätä kommentti

Bonusway perustettiin vuonna 2011 nimellä Ostohyvitys. Palvelu ponkaisi ihmisten tietoisuuteen Suomen Leijonan Luola tv-ohjelmasta, jossa se onnistuikin saamaan alkusijoituksen. Vuonna 2016 nettiostoksista rahaa takaisin tarjoava palvelu vaihtoi nimensä Bonuswayksi, jolloin myös markkinointiin alettiin panostamaan enemmän. Jatka lukemista ja opi lisää Bonuswaysta. Jos olet jo palvelua kokeillut, voit kertoa Bonusway kokemuksia kommenttikentässä.

Miksi käyttää Bonuswayta?

Bonusway käyttäminen on fiksua monessakin mielessä ja sen tärkeimmät edut ovat mielestämme seuraavat:

– Rahaa takaisin yli 800 suomalaisessa ja ulkomaisessa verkkokaupassa
РIlmainen liittyä ja käyttää
РKerätyt bonukset maksetaan käteisenä pankkitilille

1. Näin aloitat Bonuswayn käyttämisen

Bonuswayn käyttö on helppoa, ja rekisteröityminen käy nopeasti. Voit rekisteröityä sähköpostiosoitettasi käyttäen, tai jos et jaksa näpytellä, voit yhdistää palvelun suoraan Facebookkiin. Facebookia hyödyntäen pääset aloittamaan ostoksien tekemisen vielä nopeammin.

1. Siirry -sivustolle.
2. Syötä sähköpostiosoite tai yhdistä Facebookkiin.
3. Voit aloittaa ostosten tekemisen!

Saat erikseen sähköpostiisi vielä linkin, josta pääset vahvistamaan Bonusway -tilisi ja valitsemaan oman salasanasi. Alla olevassa videossa on vielä esitelty, kuinka nopeasti pääset alkuun.

Bonuswayn käyttämisen aloittaminen - Opastaja.com

 

2. Miten Bonusway toimii?

Bonuswayn ideana on yksinkertaisesti palauttaa sinulle osa nettiostoksissasi käyttämistä rahoistasi. Idea voi kuulostaa ensin oudolta. Miksi joku maksaisi sinulle verkkokauppaostoksista takaisin? Mistä rahat tulevat? Loppujen lopuksi idea onkin erittäin yksinkertainen.

1. Teet ostoksen verkkokaupassa Bonuswayn kautta.
2. Verkkokauppa maksaa Bonuswaylle tekemästäsi ostoksesta palkkion.
3. Bonusway jakaa palkkion kanssasi.

Kun olet kerännyt tietyn määrän palkkiota, Bonusway tilittää ne pankkitillesi. Eli siis palvelun käyttäminen on melko yksinkertaista, sinun tehtäväksi jää vain klikata kauppaan Bonusway -sivuston kautta. Voit myös ladata tähän tarkoitukseen sopivan selainlaajennuksen tai mobiilisovelluksen.

bonusway liittyminen
Käyttöliittymä on yksinkertainen

3. Onko Bonusway huijaus?

Bonuswayn toimintamallia voi olla ensin hieman vaikea ymm√§rt√§√§, mist√§ johtuen joku saattaa mietti√§ ”onko t√§m√§ huijausta?”. K√§vimme √§skeisess√§ kappaleessa l√§pi Bonuswayn toimintatavan, josta selvi√§√§, ett√§ kyseess√§ ei ole huijaus.

Bonusway ei ole ainut alan yritys

Bonusway ei suinkaan ainut yritys joka tarjoaa hyvitystä ostoksista. Ulkomailla vastaavia palveluja on ollut olemassa jo kauan ennen Bonuswayta. Palvelun käyttäminenkin on ilmaista, joten mitään huijauksen mahdollisuutta tavallinen käyttäjä palvelussa ei tule kohtaamaan.

Mistä huonot kommentit johtuvat?

Saatat kuitenkin mietti√§, ett√§ miksi jotkut k√§ytt√§j√§t sitten keskustelupalstoilla haukkuvat yrityst√§ ”huijaukseksi”. Kyseess√§ on ehk√§ ennemminkin yksitt√§isen k√§ytt√§j√§n tunteenpurkaus esimerkiksi maksamattomasta bonuksesta. N√§in voi helposti k√§yd√§, jos k√§ytt√§j√§ klikkaa Bonuswayn kautta kauppaan vaikka k√§nnyk√§ll√§, mutta suorittaakin ostoksen loppuun tietokoneella. N√§in tieto Bonuswayn kautta tehdyst√§ ostoksesta ei kirjaudu j√§rjestelmiin. My√∂s eri tietokoneen k√§ytt√∂ tai selaimen ev√§ste ja historatietojen tyhjent√§minen kesken ostosprosessin saattaa ev√§t√§ bonukset.

Kaikki tämä on kuitenkin ohjeistettu Bonuswayn sivuilla, ja jos seuraa palvelun tarjoamia ohjeita, näitä virheitä ei pitäisi syntyä. Jos kohdallesi tulee ongelmia, parhaiten saat apua, kun otat yhteyttä Bonuswayn asiakastukeen.

4. Kuka omistaa Bonuswayn?

Bonusway on iso suomalainen yritys, jonka p√§√§konttori sijaitsee Helsingiss√§. Yritysrekisteriss√§ Bonusway tunnetaan nimell√§ Suomen Ostohyvitys Oy ja se sijaitsee Kalevankadulla Helsingiss√§. K√§ytt√§j√§tuen s√§hk√∂postiosoite on [email protected] Ongelmatapauksissa, joissa bonus on j√§√§nyt uupumaan, voit klikata Bonuswayn kotisivuilta vasemmasta alareunasta linkki√§ ”Miss√§ bonukseni on?”.

5. Bonusway kokemuksia

Netin keskustelupalstoilta kun lukee kokemuksia Bonuswayhin liittyen, saa siitä yleisesti ottaen positiivisen kuvan. Varsinkin säästämisestä pitävät ihmiset ovat ottaneet tämänkaltaiset palvelut omakseen.

Jonkin verran oli puhetta bonusten maksuajoista, joihin toivottiin parantamisen varaa joidenkin verkkokauppojen kohdalla. Kehuja antoivat varsinkin lomamatkoja ostaneet asiakkaat, joille säästöä oli kertynyt tuntuviakin summia.

Lainauksia muiden kokemuksista

”Olen k√§ytt√§nyt palvelua jo vuodesta 2013 ja homma on aina toiminut. Joskus bonusten maksussa on kest√§nyt kauan ja olen joutunut ottamaan yhteytt√§ asiakastukeen”

”Bonus oli pienempi mit√§ luulin”

”Palvelu sopii parhaiten k√§ytt√§j√§lle, joka tilaa s√§√§nn√∂llisesti netist√§ jotain”

Entä huonot puolet?

Kokemuksien mukaan palvelussa ei niinkään ole huonoja puolia, mutta käyttäjän on hyvä huomioida pari seikkaa palvelun käytöstä.

РOstos tulee tehdä aina Bonuswayn kautta, mikäli siitä haluaa bonusta.

РBonusta ei saa ostoksesta välittömästi tililleen. Raha maksetaan sinulle, kun verkkokauppa maksaa sen Bonuswaylle. Tässä kestää yleensä noin 1-3kk. Hotellivaraukset ja muut matkailuun liittyvät bonukset maksetaan matkan jälkeen. Tarkat tiedot maksuajoista löydät Bonuswaysta.

– Rahat saa tilille, kun olet tienannut 15‚ā¨.

6. Kuinka paljon voin säästää palvelun avulla?

Vähän kuten kauppojen bonuskortit, bonusraha kertyy ehkä hieman hitaasti (paitsi jos olet himoshoppailija), mutta varmasti. Eli kyseessä on erityisesti pitkän tähtäimen säästöä. Paljon netissä ostoksia tekevä asiakas voi tosin tehdä merkittäviäkin säästöjä tämänkaltaisen palvelun avulla!

Esimerkkilaskelma säästöstä

Ostat 100‚ā¨ takin nettivaatekaupasta Bonuswayn kautta. T√§m√§ kyseinen kauppa tarjosi 5% hyvityksen ostosta. Yksinkertaisella prosenttilaskulla voit laskea, kuinka paljon saat takista hyvityst√§. 100 * 0,05 = 5‚ā¨. Eli saat 5‚ā¨ takaisin ostoksestasi, joka on siis ihan kelpo summa. Voit hy√∂dynt√§√§ laskuissa my√∂s sivuiltamme l√∂ytyv√§√§ prosenttilaskuria.

Loppusanat

Jos ajattelit aloittaa palvelun käytön, nyt on siihen hyvä hetki. Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle yhtikäs mitään ja voit vain hyötyä siitä. Rekisteröitymisen voit tehdä tästä. Mitä mieltä sinä olet Bonuswaysta? Oletko saanut hyviä alennuksia ostoksistasi? Kerro omat kokemuksesi ja auta muita lukijoita.

Lue myös esittelymme samankaltaisesta Mobify-sovelluksesta, joka maksaa verkkokauppaostojen lisäksi laskujen maksamisesta bonusta.


Etusivu ¬Ľ Raha

Jätä kommentti