Bonusway kokemuksia ja tietoa Р6 vinkkiä ennen käyttöä

Bonusway, alun perin nimeltään Ostohyvitys, perustettiin vuonna 2011. Tämä palvelu nousi ihmisten tietoisuuteen Suomen Leijonan Luola -televisio-ohjelman kautta, jossa se onnistui hankkimaan alkurahoitusta. Vuonna 2016 palvelu, joka tarjoaa rahaa takaisin nettiostoksista, muutti nimensä Bonuswayksi. Tällöin myös markkinointiin ryhdyttiin panostamaan merkittävästi enemmän. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoa Bonuswaysta. Tässä kirjoituksessa käydään läpi myös Bonuswayn kokemuksia.

 • Ostohyvitykset
 • Laaja valikoima
 • K√§ytt√§j√§yst√§v√§llinen

Bonusway on palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden saada rahaa takaisin nettiostoksistaan. Palvelun käyttäminen on ilmaista ja helppoa, ja se kattaa yli 800 verkkokauppaa Suomessa ja ulkomailla.

Miksi käyttää Bonuswayta?

Bonusway käyttäminen on fiksua monessakin mielessä ja sen tärkeimmät edut ovat mielestämme seuraavat:

 • Saat rahaa takaisin yli 800 suomalaisessa ja ulkomaisessa verkkokaupassa.
 • Liittyminen ja palvelun k√§ytt√§minen on ilmaista.
 • Ker√§tyt bonukset maksetaan suoraan pankkitilillesi.

1. Näin aloitat Bonuswayn käyttämisen

Bonuswayn käyttö on helppoa ja rekisteröityminen käy nopeasti. Voit rekisteröityä käyttäen sähköpostiosoitettasi tai, jos haluat välttää ylimääräistä näpyttelyä, voit yhdistää palvelun suoraan Facebook-tiliisi. Facebookin kautta pääset aloittamaan ostosten tekemisen entistäkin nopeammin.

1. Siirry www.bonusway.fi -sivustolle.
2. Syötä sähköpostiosoite tai yhdistä Facebookkiin.
3. Voit aloittaa ostosten tekemisen!

Saat sähköpostiisi erillisen linkin, jonka kautta voit vahvistaa Bonusway-tilisi ja valita itsellesi salasanan.

2. Miten Bonusway toimii?

Bonuswayn ideana on yksinkertaisesti palauttaa sinulle osa nettiostoksissasi käyttämistä rahoistasi. Idea voi kuulostaa ensin oudolta. Miksi joku maksaisi sinulle verkkokauppaostoksista takaisin? Mistä rahat tulevat? Loppujen lopuksi idea onkin erittäin yksinkertainen.

 1. Sinä teet ostoksen verkkokaupassa Bonuswayn kautta.
 2. Verkkokauppa maksaa Bonuswaylle palkkion tekemästäsi ostoksesta.
 3. Bonusway jakaa tämän palkkion kanssasi.

Kun olet kerännyt tietyn määrän palkkiota, Bonusway tilittää ne pankkitillesi. Eli siis palvelun käyttäminen on melko yksinkertaista, sinun tehtäväksi jää vain klikata kauppaan Bonusway -sivuston kautta. Voit myös ladata tähän tarkoitukseen sopivan selainlaajennuksen tai mobiilisovelluksen.

bonusway liittyminen

3. Onko Bonusway huijaus?

Bonuswayn toimintamallia voi olla ensin hieman vaikea ymm√§rt√§√§, mist√§ johtuen joku saattaa mietti√§ ”onko t√§m√§ huijausta?”. K√§vimme √§skeisess√§ kappaleessa l√§pi Bonuswayn toimintatavan, josta selvi√§√§, ett√§ kyseess√§ ei ole huijaus.

Bonusway ei ole ainut alan yritys

Bonusway ei suinkaan ainut yritys joka tarjoaa hyvitystä ostoksista. Ulkomailla vastaavia palveluja on ollut olemassa jo kauan ennen Bonuswayta. Palvelun käyttäminen on ilmaista, joten mitään huijauksen mahdollisuutta tavallinen käyttäjä palvelussa ei tule kohtaamaan.

Mistä huonot kommentit johtuvat?

Saatat kuitenkin mietti√§, ett√§ miksi jotkut k√§ytt√§j√§t sitten keskustelupalstoilla haukkuvat yrityst√§ ”huijaukseksi”. Kyseess√§ on ehk√§ ennemminkin yksitt√§isen k√§ytt√§j√§n tunteenpurkaus esimerkiksi maksamattomasta bonuksesta. N√§in voi helposti k√§yd√§, jos k√§ytt√§j√§ klikkaa Bonuswayn kautta kauppaan vaikka k√§nnyk√§ll√§, mutta suorittaakin ostoksen loppuun tietokoneella. N√§in tieto Bonuswayn kautta tehdyst√§ ostoksesta ei kirjaudu j√§rjestelmiin. My√∂s eri tietokoneen k√§ytt√∂ tai selaimen ev√§ste ja historiatietojen tyhjent√§minen kesken ostosprosessin saattaa ev√§t√§ bonukset.

Kaikki tämä on kuitenkin ohjeistettu Bonuswayn sivuilla, ja jos seuraa palvelun tarjoamia ohjeita, näitä virheitä ei pitäisi syntyä. Jos kohdallesi tulee ongelmia, parhaiten saat apua, kun otat yhteyttä Bonuswayn asiakastukeen.

4. Kuka omistaa Bonuswayn?

Bonusway on suomalainen yritys, jonka p√§√§konttori sijaitsee Helsingiss√§. Yritysrekisteriss√§ Bonusway tunnetaan nimell√§ Bonusway Oy ja se sijaitsee Helsingiss√§. K√§ytt√§j√§tuen s√§hk√∂postiosoite l√∂ytyy Bonuswayn verkkosivuilta. Ongelmatapauksissa, joissa bonus on j√§√§nyt uupumaan, voit klikata Bonuswayn kotisivuilta vasemmasta alareunasta linkki√§ ”Miss√§ bonukseni on?”.

5. Bonusway kokemuksia

Internetin keskustelupalstoilla Bonuswaysta saa yleisesti ottaen positiivisen kuvan. Säästämistä arvostavat ihmiset ovat erityisesti omaksuneet tällaiset palvelut.

 • Oli jonkin verran keskustelua bonusten maksuajoista, joihin toivottiin parannuksia joissakin verkkokaupoissa.
 • Erityist√§ kehua antoivat asiakkaat, jotka olivat ostaneet lomamatkoja ja joille oli kertynyt huomattavia s√§√§st√∂j√§.

Lainauksia muiden kokemuksista

 • ”Olen k√§ytt√§nyt palvelua jo vuodesta 2013 ja homma on aina toiminut. Joskus bonusten maksussa on kest√§nyt kauan ja olen joutunut ottamaan yhteytt√§ asiakastukeen.”
 • ”Bonus oli pienempi kuin luulin.”
 • ”Palvelu sopii parhaiten k√§ytt√§j√§lle, joka tilaa s√§√§nn√∂llisesti netist√§ jotain.”

Entä huonot puolet?

Vaikka palvelussa ei olekaan paljon negatiivista sanottavaa, käyttäjien on syytä huomioida muutamia seikkoja:

 • Ostos on teht√§v√§ aina Bonuswayn kautta, mik√§li haluat saada bonusta.
 • Bonusta ei saa ostoksesta v√§litt√∂m√§sti tililleen. Raha maksetaan sinulle, kun verkkokauppa maksaa sen Bonuswaylle. T√§ss√§ yleens√§ kest√§√§ noin 1-3 kuukautta. Hotellivaraukset ja muut matkailuun liittyv√§t bonukset maksetaan matkan j√§lkeen. Tarkat tiedot maksuajoista l√∂yd√§t Bonuswaysta.
 • Raha maksetaan tilillesi, kun olet tienannut v√§hint√§√§n 15 euroa.

6. Kuinka paljon voin säästää palvelun avulla?

Aivan kuten kauppojen bonuskortit, bonusraha saattaa kertyä ehkä hitaasti (paitsi jos käytät paljon rahaa), mutta varmasti. Kyseessä on siis erityisesti pitkän aikavälin säästö. Asiakas, joka tekee paljon ostoksia netissä, voi tehdä merkittäviäkin säästöjä tällaisen palvelun avulla!

Esimerkkilaskelma säästöstä

Esimerkiksi oletetaan, ett√§ ostat 100‚ā¨:n takin nettivaatekaupasta Bonuswayn kautta. Kyseinen kauppa tarjoaa 5%:n hyvityksen ostoksesta. Yksinkertaisella prosenttilaskulla voit laskea, kuinka paljon saat takista hyvityst√§: 100 * 0,05 = 5‚ā¨. Eli saat 5‚ā¨ takaisin ostoksestasi, mik√§ on ihan kelpo summa. Voit hy√∂dynt√§√§ laskuissa my√∂s sivuiltamme l√∂ytyv√§√§ prosenttilaskuria.

Loppusanat

Jos ajattelit aloittaa palvelun käytön, nyt on siihen hyvä hetki. Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle yhtikäs mitään ja voit vain hyötyä siitä. Rekisteröitymisen voit tehdä tästä. Lue myös esittelymme samankaltaisesta Mobify-sovelluksesta, joka maksaa verkkokauppaostojen lisäksi laskujen maksamisesta bonusta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Bonusway tarjoaa?

Bonusway tarjoaa palvelun, joka palauttaa osan tekemiesi nettiostosten hinnasta. Voit siis säästää rahaa joka kerta, kun teet ostoksia verkkokaupoissa Bonuswayn kautta.

Kuinka Bonusway toimii?

Kun teet ostoksia Bonuswayn kautta, verkkokauppa maksaa Bonuswaylle palkkion ostoksestasi. Bonusway jakaa tämän palkkion kanssasi, ja kun olet kerännyt tietyn määrän palkkioita, Bonusway tilittää ne suoraan pankkitilillesi.

Onko Bonuswayn käyttö maksutonta?

Kyllä, Bonuswayn käyttäminen on täysin ilmaista. Sinun tulee vain rekisteröityä palveluun ja aloittaa ostosten tekeminen Bonuswayn kautta, jolloin alat kerryttää bonuksia.

Etusivu ¬Ľ Talous ¬Ľ Bonusway kokemuksia ja tietoa – 6 vinkki√§ ennen k√§ytt√∂√§