Bonusway maksaa bonusta nettiostoksistasi – Tietoa ja kokemuksia

0

Bonusway perustettiin vuonna 2011 nimellä Ostohyvitys. Palvelu ponkaisi ihmisten tietoisuuteen Suomen Leijonan Luola tv-ohjelmasta, jossa se onnistuikin saamaan alkusijoituksen. Vuonna 2016 nettiostoksista rahaa takaisin tarjoava palvelu vaihtoi nimensä Bonuswayksi, jolloin myös markkinointiin alettiin panostamaan enemmän. Olet ehkä nähnytkin telkkarissa Bonusway mainoksen? Jos olet jo palvelua kokeillut, voit kertoa Bonusway kokemuksia kommenttikentässä.

Näin aloitat Bonuswayn käyttämisen

Bonuswayn käyttö on helppoa, ja rekisteröityminen käy nopeasti. Voit rekisteröityä sähköpostiosoitettasi käyttäen, tai jos et jaksa näpytellä, voit yhdistää palvelun suoraan Facebookkiin. Facebookia hyödyntäen pääset aloittamaan ostoksien tekemisen vielä nopeammin.

1. Siirry www.bonusway.fi -sivustolle.
2. Syötä sähköpostiosoite tai yhdistä Facebookkiin.
3. Voit aloittaa ostosten tekemisen!

Saat erikseen sähköpostiisi vielä linkin, josta pääset vahvistamaan Bonusway -tilisi ja valitsemaan oman salasanasi. Alla olevassa videossa on vielä esitelty, kuinka nopeasti pääset alkuun.

Bonuswayn käyttämisen aloittaminen – Opastaja.com

 

Miten Bonusway toimii?

Bonuswayn ideana on yksinkertaisesti palauttaa sinulle osa nettiostoksissasi käyttämistä rahoistasi. Idea voi kuulostaa ensin oudolta. Miksi joku maksaisi sinulle verkkokauppaostoksista takaisin? Mistä rahat tulevat? Loppujen lopuksi idea onkin erittäin yksinkertainen.

1. Teet ostoksen verkkokaupassa Bonuswayn kautta.
2. Verkkokauppa maksaa Bonuswaylle tekemästäsi ostoksesta palkkion.
3. Bonusway jakaa palkkion kanssasi.

Kun olet kerännyt tietyn määrän palkkiota, Bonusway tilittää ne pankkitillesi. Eli siis palvelun käyttäminen on melko yksinkertaista, sinun tehtäväksi jää vain klikata kauppaan Bonusway -sivuston kautta. Voit myös ladata tähän tarkoitukseen sopivan selainlaajennuksen tai mobiilisovelluksen.

bonusway liittyminen
Käyttöliittymä on yksinkertainen

Onko Bonusway huijaus?

Bonuswayn toimintamallia voi olla ensin hieman vaikea ymmärtää, mistä johtuen joku saattaa miettiä ”onko tämä huijausta?”. Kävimme äskeisessä kappaleessa läpi Bonuswayn toimintatavan, josta selviää, että kyseessä ei ole huijaus.

Bonusway ei suinkaan ainut yritys joka tarjoaa hyvitystä ostoksista. Ulkomailla vastaavia palveluja on ollut olemassa jo kauan ennen Bonuswayta. Palvelun käyttäminenkin on ilmaista, joten mitään huijauksen mahdollisuutta tavallinen käyttäjä palvelussa ei tule kohtaamaan.

Saatat kuitenkin miettiä, että miksi jotkut käyttäjät sitten keskustelupalstoilla haukkuvat yritystä ”huijaukseksi”. Kyseessä on ehkä ennemminkin yksittäisen käyttäjän tunteenpurkaus esimerkiksi maksamattomasta bonuksesta. Näin voi helposti käydä, jos käyttäjä klikkaa Bonuswayn kautta kauppaan vaikka kännykällä, mutta suorittaakin ostoksen loppuun tietokoneella. Näin tieto Bonuswayn kautta tehdystä ostoksesta ei kirjaudu kaupan järjestelmiin. Myös eri tietokoneen käyttö tai selaimen historiatietojen tyhjentäminen kesken ostosprosessin saattaa evätä bonukset.

Kaikki tämä on kuitenkin ohjeistettu Bonuswayn sivuilla, ja jos seuraa palvelun tarjoamia ohjeita, näitä virheitä ei pitäisi syntyä. Jos kohdallesi tulee ongelmia, parhaiten saat apua, kun otat yhteyttä Bonuswayn asiakastukeen.

Kuka omistaa Bonuswayn?

Bonusway on suomalainen iso yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yrityksen tarkempi käyntiosoite on: Suomen Ostohyvitys Oy, Kalevankatu 30, 3. krs, 00100 Helsinki ja Y-tunnus on tämännäköinen: 2417875-1.

Käyttäjätuen sähköpostiosoite on tuki@bonusway.fi. Ongelmatapauksissa, joissa bonus on jäänyt uupumaan, voit klikata Bonuswayn kotisivuilta vasemmasta alareunasta linkkiä ”Missä bonukseni on?”.

Bonusway kokemuksia

Netin keskustelupalstoilta kun lukee kokemuksia Bonuswayhin liittyen, saa siitä yleisesti ottaen positiivisen kuvan. Varsinkin säästämisestä pitävät ihmiset ovat ottaneet tämänkaltaiset palvelut omakseen.

Jonkin verran oli puhetta bonusten maksuajoista, joihin toivottiin parantamisen varaa joidenkin verkkokauppojen kohdalla. Kehuja antoivat varsinkin lomamatkoja ostaneet asiakkaat, joille säästöä oli kertynyt tuntuviakin summia.

Kuinka paljon voin säästää palvelun avulla?

Vähän kuten kauppojen bonuskortit, bonusraha kertyy ehkä hieman hitaasti (paitsi jos olet himoshoppailija), mutta varmasti. Eli kyseessä on erityisesti pitkän tähtäimen säästöä. Paljon netissä ostoksia tekevä asiakas voi tosin tehdä merkittäviäkin säästöjä tämänkaltaisen palvelun avulla!

Esimerkki:
Ostat 100€ takin nettivaatekaupasta Bonuswayn kautta. Tämä kyseinen kauppa tarjosi 5% hyvityksen ostosta. Yksinkertaisella prosenttilaskulla voit laskea, kuinka paljon saat takista hyvitystä. 100 * 0,05 = 5€. Eli saat 5€ takaisin ostoksestasi, joka on siis ihan kelpo summa.

Entä huonot puolet?

Kokemuksien mukaan palvelussa ei niinkään ole huonoja puolia, mutta käyttäjän on hyvä huomioida pari seikkaa palvelun käytöstä.

1. Ostos tulee tehdä aina Bonuswayn kautta, mikäli siitä haluaa bonusta.
2. Bonusta ei saa ostoksesta välittömästi tililleen. Raha maksetaan sinulle, kun verkkokauppa maksaa sen Bonuswaylle. Tässä kestää yleensä noin 1-3kk. Hotellivaraukset ja muut matkailuun liittyvät bonukset maksetaan matkan jälkeen. Tarkat tiedot maksuajoista löydät Bonuswaysta.
3. Rahat saa tilille, kun olet tienannut 15€.

Loppusanat

Jos ajattelit aloittaa palvelun käytön, nyt on siihen hyvä hetki. Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle yhtikäs mitään ja voit vain hyötyä siitä. Lue myös esittelymme samankaltaisesta Clark-sovelluksesta, joka maksaa verkkokauppaostojen lisäksi laskujen maksamisesta bonusta. Mitä mieltä sinä olet Bonuswaysta? Oletko saanut hyviä alennuksia ostoksistasi? Kerro omat kokemuksesi ja auta muita lukijoita.

Liity palveluun ilmaiseksi tästä

1000
Top