Bonusway – Säästä nettiostoksissa ja lunasta 10€ bonus

0

Bonusway perustettiin vuonna 2011 nimellä Ostohyvitys. Palvelu ponkaisi ihmisten tietoisuuteen Suomen Leijonan Luola tv-ohjelmasta, jossa se onnistuikin saamaan alkusijoituksen. Vuonna 2016 nettiostoksista rahaa takaisin tarjoava palvelu vaihtoi nimensä Bonuswayksi, jolloin myös markkinointiin alettiin panostamaan enemmän. Olet ehkä nähnytkin telkkarissa Bonusway mainoksen? Jos olet jo palvelua kokeillut, voit kertoa Bonusway kokemuksia kommenttikentässä.

10 € ilmaiseksi tästä

Miten tämä toimii?

Bonuswayn ideana on yksinkertaisesti palauttaa sinulle osa nettiostoksissasi käyttämistä rahoistasi. Idea voi kuulostaa ensin oudolta. Miksi joku maksaisi sinulle verkkokauppaostoksista takaisin? Mistä rahat tulevat? Loppujen lopuksi idea onkin erittäin yksinkertainen.

1. Teet ostoksen verkkokaupassa Bonuswayn kautta.

2. Verkkokauppa maksaa Bonuswaylle tekemästäsi ostoksesta palkkion.

3. Bonusway jakaa palkkion kanssasi.

Kun olet kerännyt tietyn määrän palkkiota, Bonusway tilittää ne pankkitillesi. Eli siis palvelun käyttäminen on melko yksinkertaista, sinun tehtäväksi jää vain klikata kauppaan Bonusway sivuston kautta. Voit myös ladata tähän tarkoitukseen sopivan selainlaajennuksen tai mobiilisovelluksen.

Bonusway kokemuksia

Netin keskustelupalstoilta kun lukee kokemuksia Bonuswayhin liittyen, saa siitä yleisesti ottaen positiivisen kuvan. Varsinkin säästämisestä pitävät ihmiset ovat ottaneet tämänkaltaiset palvelut omakseen.

Jonkin verran oli puhetta bonusten maksuajoista, joihin toivottiin parantamisen varaa joidenkin verkkokauppojen kohdalla. Kehuja antoivat varsinkin lomamatkoja ostaneet asiakkaat, joille säästöä oli kertynyt tuntuvia summia.

Kuinka paljon voin säästää palvelun avulla?

Vähän kuten kauppojen bonuskortit, bonusraha kertyy melko hitaasti, mutta varmasti. Eli kyseessä on pitkän tähtäimen säästöä. Paljon netissä ostoksia tekevä asiakas voi tosin tehdä merkittäviäkin säästöjä tämänkaltaisen palvelun avulla!

Esimerkki:
Ostat 100€ takin nettivaatekaupasta Bonuswayn kautta. Tämä kyseinen kauppa tarjosi 5% hyvityksen ostosta. Yksinkertaisella prosenttilaskulla voit laskea, kuinka paljon saat takista hyvitystä. 100 * 0,05 = 5€. Eli saat 5€ takaisin ostoksestasi, joka on siis ihan kelpo summa.

Entä huonot puolet?

Kokemuksien mukaan palvelussa ei niinkään ole huonoja puolia, mutta käyttäjän on hyvä huomioida pari seikkaa palvelun käytöstä.

1. Ostos tulee tehdä aina Bonuswayn kautta, mikäli siitä haluaa bonusta.

2. Bonusta ei saa ostoksesta välittömästi tililleen. Raha maksetaan sinulle, kun verkkokauppa maksaa sen Bonuswaylle. Tässä kestää yleensä noin 1-3kk. Hotellivaraukset ja muut matkailuun liittyvät bonukset maksetaan matkan jälkeen. Tarkat tiedot maksuajoista löydät Bonuswaysta.

3. Rahat saa tilille, kun olet tienannut 15€.

Bonusway 10 € liittymistarjous

Jos ajattelit aloittaa palvelun käytön, nyt on siihen hyvä hetki. Rajoitetun ajan uusille rekisteröityville jäsenille jaetaan 10e lisäbonus. Saat bonusrahat tilillesi, kun olet kerännyt ostoksista vähintään 15€ summan. Ylimääräinen bonus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos aikoo palvelua kokeilla. Voit lunastaa 10 € lisäbonuksen tästä.

Mitä mieltä olet Bonuswaysta? Oletko saanut hyviä alennuksia ostoksistasi? Kommentoi alle!

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top