Bondora sijoitus kokemuksia – Tiedä nämä 5 asiaa

Jätä kommentti

Vertaislainaus on semi-uusi ”sijoitustapa”, joka tunnetaan myös nimellä P2P-lainaus. P2P saattaa olla tutumpi sana muista yhteyksistä, joka on siis lyhenne sanoista Peer-To-Peer.

Peer-To-Peer on lyhyesti sanottuna verkko toisiinsa yhdistettyä ihmisiä/koneita.

Takaisin aiheeseen.

P2P-lainaaminen siis tarkoittaa sitä, että useat ihmiset voivat sijoittaa rahaa joka sitten lainataan eteenpäin. Ja sinulla on mahdollisuus tienata tässä samalla!

Ehkä olen huono selittämään, joten käytetään esimerkkikuvaa.

bondora vertauslainaus

Eli Bondora on samalla lainafirma, josta kuluttajat voivat hakea lainaa erilaisiin arjen menoihin ja niin edelleen. Bondora tienaa tästä rahaa ja tarjoavat nyt sinullekin mahdollisuuden saada osuutesi kakusta.

Sijoittamalla Bondoraan rahaa muiden sijoittajien kanssa, voivat he jakaa tätä rahaa edelleen sitä tarvitseville. Sinä ja Bondora voitte tienata tästä molemmat.

1. Paljonko voin tienata?

Bondoralla on kolme ”sijoittajatasoa”, joissa jokaisessa on erilainen riski ja tuottopotentiaali. Katsotaas ne läpi.

bondora go and grow

– Go & Grow

Go and Grow on Bondoran suosituin ja helpoin sijoitustapa. Se sopii aloittelijalle, joka haluaa saada tuottomahdollisuuden rahoilleen ilman mitään säätöä. Suosittelemme tätä, sillä se on helppokäyttöinen ja tuottopotentiaali on hyvä. Kyseessä on ns. fire and forget ratkaisu kiireiselle ihmiselle.

Go & Grow mahdollinen vuosituotto on jopa 6,75%, joka on oikeasti aika hyvä, ottaen huomioon sen helppokäyttöisyyden. Sijoittamisen voit tehdä vaikka heti.

Katso tarjous

– Salkunhoitaja

Toisin kuin täysin automaattinen Go and Grow, on ”Salkunhoitaja” puoliautomaattinen. Saat siis itse valita liukusäätimellä riskin ja tuoton suhteen. Tämä sopii sinulle, jos haluat silti helpon sijoitustavan, mutta muokata esimerkiksi riskitasoa hieman korkeammaksi.

– Portfolio Pro

Portfolio Pro on ”Salkunhoitajan” tavoin puoliautomaattinen, mutta sinulla on vähän enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa minkä tyyppisiin lainoihin haluat sijoittaa. Lyhyesti sanottuna saat vaikuttaa seuraaviin seikkoihin:

– Mihin maihin sijoituksesi kohdistetaan
– Minkä tasoisiin lainoihin haluat sijoittaa (turvallisempi laina = matalampi korko, riskikkäämpi laina = korkeampi korko)
– Kuinka pitkiin lainoihin haluat sijoittaa
– Maksimisijoitus per lainanhakija
– Mahdollisuus korkeampaan tuottoon
– Tee useita portfolioita ja valitse niihin sijoitettavat summat
– Säädä jokaisen position koko erikseen

Jokaisessa edellä mainitussa sijoitustavassa on olemassa riski, eikä sijoitusten arvoa voida taata. Tämän varmaan osasitkin arvata, mutta sen painoarvoa ei voi vähätellä ja se tulee jokaisen sijoittajan tietää.

Meidän suositus on aloittaa Go and Grow -sijoitustavasta ja katsoa miltä homma vaikuttaa. Se on kuitenkin ylivoimasesti helpoin näistä kolmesta ja pääset nopeiten alkuun.

Omaa tuottoa on todella helppoa seurata palvelussa. Kirjaudu vain sisään ja katso tienaamasi rahamäärä.

Rahojen nostaminen maksaa vain 1€. Riippumatta tilin suuruudesta. Vuosittain sinulta ei oteta mitään hallinointipalkkioita tai muita vastaavia ärsyttäviä kuluja.

2. Bondora sijoitus kokemuksia netistä

Luimme kotimaisia sijoitusblogeja ja monet olivat toimivaksi palvelun todenneet.

Kehuja Bondoran sijoituspalvelu sai siitä, että palvelusta on helppoa ladata valmiit veroilmoitukset, jotka voit sitten verottajalle antaa.

Tietysti löysimme myös kriittisempiä kokemuksia, jotka liittyvät osin siihen, että tuotto on vaihdellut. Eli aina tuottoprosentti ei yllä siihen 6,75% joka on Bondoran tavoitteena Go & Grow -ohjelmassa.

Trustpilotissa Bondora on saanut eri maiden käyttäjiltä arvosanaksi 4,5/5, joka on kyllä erittäin hyvä arvosana.

Luimme läpi negatiiviset palautteet, joita muuten oli vähän (1%) suhteuttettuna loistaviin arvoihin (79%) ja niissä mainittiin vaihtelevat tuotot, ajoittainen hitaus asiakaspalvelussa, sekä ongelmat automaattisten maksun kanssa. Emme siis suosittele käyttämään automaattisia maksuja.

3. Kenelle Bondora sijoitus soveltuu?

Kaikille 18-vuotta täyttäneille EU-kansalaisille, joilla on tili EU-maassa eli vaikkapa Suomessa.

Eli Bondora sopii oikeastaan kaikille, jotka ovat sijoituksesta kiinnostuneet.

Älä ole huolissasi siitä, ettet ole mikään ”sijoituspro”. Tärkeintä on, että ymmärrät tässäkin sijouituksessa olevan riskin ja huomioit sen talletusta tehdessäsi.

Minkä verran rahaa kannattaa Bondoraan sijoittaa?

Sijoita sen verran, joka on sinulle sopivan tuntuinen summa.

Suosittelemme myös vahvasti, että sijoittamasi summa on säästöistäsi, eikä arkimenoihin varatuista rahoista.

4. Onko Bondora luotettava?

bondora investor lyhyesti

Bondora on toiminut rahoitusalalla jo vuodesta 2009, eli toimintaa on takana jo yli 10 vuotta.

Kyseinen firma toimii useassa EU-maassa ja Bondoran Suomen sivuliike Bondora AS kuuluu suomen luotonantajarekisteriin. Eli kyseessä on täysin laillinen ja luotettava toimija.

Lainaa Bondora on myöntänyt kuluttajille jopa 334 miljoonaa euroa ja asiakkaitakin on melkein 700 000. Mikäli lisätiedot kiinnostaa, niin kannattaa lukaista Bondora lainasta vaikka täältä.

Tätä Bondoran Investor palvelua on taasen käyttänyt jo yli 98 000 henkilöä ja lainoihin he ovat sijoittaneet jopa 335M€. Tienestejä tuo porukka on napannut 37 miljoonaa euroa, joten mistään hömppä pyrämidihuijauksesta ei ole kysymys.

Niin ja voit aloittaa vaikka vain yhden euron sijoituksella, jos olet vähän epävarma palvelun toiminnasta.

5. Tiivistelmä Bondora Investorista

Helppo ja turvallinen tapa kokeilla sijoitusta. Siitä tässä on oikeastaan kysymys.

Liittymiseen tarvitset vain nimesi, email-osoitteesi ja puhelinnumeron. Se vie ehkä 10 sekuntia. Tai riippuu kuinka nopea olet kirjoittamaan. 🙂

Jos asia vähäänkään kiinnostaa, niin kannattaa toki kokeilla.

Sijoita Bondoraan alkaen 1 €

Pidä mielessä nämä asiat

On erittäin tärkeää pitää mielessä, että kyseessä on sijoitus. Eli mukana on riski. Se tarkoittaa sitä, että sijoittamasi raha voi laskea arvoa, tai että esimerkiksi sijoituksen tuotto ei yllä ihan luvattuihin lukemiin.

Voit lukaista Bondoran riskilausuman täältä, jos haluat vielä tarkemmin tutustua asiaan.

Tämä kirjoitus ei myöskään ole sijoitusneuvontaa tai mitään siihen rinnastettavaa. Muista perehtyä tuotteeseen tarkkaan ja keskustele mahdollisesti rahoitusneuvojan kanssa ennen sijoituspäätöksen tekemistä.


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Bondora sijoitus kokemuksia – Tiedä nämä 5 asiaa" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)

Jätä kommentti

Secured By miniOrange