Bank Norwegian luottokortti kokemuksia – Matkailijan valinta?

0

Monet hankkivat ensimmäisen luottokortin juuri matkailun takia. Lentoja ei kannata ilman luottokorttia mielestämme edes ostaa. Miksikö? Mitä jos käykin niin huono tuuri, että lento peruuntuu tai lentoyhtiö hakeutuu konkurssiin?

Voit siis säästyä rahojen menetykseltä, kun haet korvauksen luottoyhtiöltäsi. Tämä ei ole kuitenkaan ainut syy luottokortin hankkimiseen. Lue kirjoitusta eteenpäin niin kerromme Bank Norwegian luottokortti kokemuksia, sekä miksi tämä voisi olla hyvä luottokortti sinulle.

1. Bank Norwegian luottokortin edut

Tämä kortti on perinteinen VISA -luottokortti lähimaksulla, joten sitä tuetaan lähes kaikkialla maailmassa. Parhaimpiin etuihin kuuluu kortin Cash Points -pistejärjestelmä. Cash points -pisteillä voit maksaa Norwegian lentoyhtiön lentoja.

Korttiin kuuluu myös kätevä matkavakuutus, jos matkan hinnasta on maksettu vähintään puolet tällä luottokortilla (ei väliä mikä lentoyhtiö). Matkavakuutukseen piiriin kuuluu myös matkan ostajan puoliso, sekä alle 21 vuotiaat lapset.

• Korotonta luottoa jopa 6 viikkoon asti
• Ei käteisnostomaksua
• Cashpoints pisteitä kaikista ostoista
• Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja

bank norwegian luottokortti

2. Norwegian kokemuksia netistä

Korttia kehutaan netin keskustelupalstoilla hyväksi valinnaksi, varsinkin jos matkailet ja teet paljon tavaraostoksia. Kortin kuluttomuutta (jos laskun maksaa ajallaan) arvostetaan. Ilmaiset käteisnostot keräävät myös käyttäjiltä kiitosta.
 
Kokeiltua: Teimme kortilla käteisnoston Kreikassa ja Bank Norwegian ei ottanut siitä mitään maksua. Huomaa kuitenkin, että eri nostoautomaatit maailmalla saattavat periä nostosta oman kustannuksensa. Esimerkiksi tämä kreikkalainen Euronet-pankkiautomaatti peri nostosta 2,95€ nostokulun, joka on siis täysin Bank Norwegianista riippumaton. Kannattaa ehkä nostaa kerralla enemmän, jotta ei joudu maksamaan nostokulua usein.

3. Kuka on tämän luottokortin takana?

Yritys Bank Norwegianin taloustuotteiden takana on Norwegian Finans Holding (NOFI) -holdingyhtiö. Yhtiö tarjoaa mm. luottokortin, kulutusluottoja, sekä talletustilin. Norwegianin lentoyhtiö omistaa Norwegian Finans Holdingista 20%. Norwegian Finans Holding löytyy myös pörssistä, jos sellainen kiinnostaa.

4. Mitä käyttö maksaa?

bank norwegian mainos

Jos maksat luottolaskusi aina ennen eräpäivää, sinulle ei tule kuluja. Voit siis nauttia ilmaiseksi kortin eduista. Luottokortin paperilaskuista tulee ylimääräinen laskutuslisä, mutta voit tilata laskut omaan sähköpostiisi, jolloin säästyt tuolta veloitukselta. Voit maksaa luottokorttilaskun takaisin haluamissasi osissa. Pienin lyhennys jonka voit tehdä on kuitenkin 3% laskun loppusummasta.

Kortin korko:
Bank Norwegianin luottokortin nimelliskorko vuotuisesti 19,99%, kuukausittaisin 1,67%. Todellinen vuosikorko 21,92%*
*Pankin oman esimerkki todellisesta vuosikorosta: 21,92 %, 1500 € laina / 12 kk; Yhteensä: 1.667 €

Tiedot pitivät paikkaansa kirjoitushetkellä, tarkista ajankohtainen hinnasto täältä.

5. Luottokortin turvallisuus

Kirjautuminen Bank Norwegianin -nettipankkiin vaatii samanlaisen vahvistuksen, kuten muutkin pankit. Voit hyödyntää kirjautumisessa muiden pankkien tunnistautumisvaihtoehtoja, kuten Nordean Tunnuslukusovellusta. Näin saat mielenrauhaa, ettei kuka tahansa pysty helposti kirjautumaan tilillesi.

Kortille ei voi itse asettaa maarajausta, mutta Bank Norwegian kertoo verkkosivuillaan vahtivansa korttien käyttöä. Jos kortin käyttö vaikuttaa epäilyttävältä, pankki ottaa sinuun itse yhteyttä. Kun teet kortilla isompia ostoksia netissä, saat ennen maksua vahvistuskoodin tekstiviestitse. Tämä on hyvä ominaisuus, sillä saat tiedon, jos joku yrittää maksaa kortillasi netissä isoja summia.

Jos kadotat kortin:
Ota yhteys välittömästi sulkunumeroon 07532 66 200 tai ulkomailla +358 7532 66 200. Sulkunumero on käytössä vuorokauden ympäri. Ajankohtaiset tiedot löydät Bank Norwegianin sivuilta.

6. Korttireklamaation tekeminen

Jos kohdallesi sattuu väärä veloitus, voit tehdä asiasta helposti korttireklamaation pankin omilla nettisivuilla. Löydät reklamointilomakkeen ”luottokortti” välilehden alta. Lomakkeessa on selkeät ohjeet joita noudattamalla saat tehtyä reklamaation. Reklamaatio vahvistetaan pankkitunnistautumisella.

Muista aina ennen reklamaation tekemistä ottaa yhteyttä tahoon, jonka kanssa olet tehnyt korttiostoksen. Tästä yhteydenotosta pitää olla joitain ”todisteita”, kuten kuvankaappaus. Näin vältytään pankin asiakaspalvelun turhalla kuormittamisella. Jos myyjätaho ei ole halukas yhteistyöhön, voit varovasti ”uhkailla” korttireklamaation tekemisellä. Sen avulla asian käsittely usein nopeutuu.

Jos reklamaatiosi koskee peruuntunutta lentomatkaa, lue kirjoituksemme Airhelp -palvelusta. He auttavat sinua saamaan korvauksia myöhästyneestä lennosta.

7. Kuka voi saada Bank Norwegianin kortin?

Voit hakea tätä korttia jos olet yli 18 vuotias ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Tämän lisäksi sinulla olisi hyvä olla säännöllisiä tuloja, jotta maksukykysi varmistuu. Bank Norwegian -luottokortti sopii myös opiskelijalle ja sitä voi hakea myös työtön, riippuen tietysti omasta taloustilanteestasi. Kortin saaminen katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti.

8. Luottorajan korotus

Kortin hakemisen yhteydessä annat arviosi tuloistasi ja veloistasi joihin luottomääräsi perustuu. Asumismuotosi voi vaikuttaa myös luottomäärääsi. Jos sinulla on säästöjä Norwegianin säästötilillä, sekin voi vaikuttaa asiaan myönteisesti. Jos tarjottu luottoraja ei sinulle riitä, voit hakea myöhemmin luottorajan korotusta helposti Bank Norwegianin -sivuilla.

9. Miten voin hakea luottokorttia?

Voit hakea luottokorttia Bank Norwegianin -verkkopalvelussa täysin ilman kustannuksia. Kortin hakeminen on helppoa ja se ei vie kuin muutaman minuutin. Kortti toimitetaan kotiisi noin reilussa viikossa. Tee korttihakemus ilmaiseksi netissä.

Oletko käyttänyt tätä luottokorttia? Kerro Bank Norwegian luottokortti kokemuksia kommenttikenttäämme, niin autat muita kortin hankintaa harkitsevia. Voit myös jättää palautetta tästä kirjoituksesta.

1000
Top