Auton varaosat Saksasta – Säästä jopa 40%

0

Autojen omistajat yleensä yllättyvät ikävästi kuullessaan varaosan hinnan korjaamolla. Pienikin osa voi maksaa satoja euroja ja auton omistajalla ei välttämättä ole minkäänlaista hajua osan todellisesta arvosta. Ottamalla selvää asioista, voi välttää höynäytetyksi tulemisen. Tilaa auton varaosat Saksasta ja asennuta ne vaikka Autojerryn avulla autoosi. Voit näin säästää satoja euroja! Lue artikkeli niin pääset alkuun.

KauppaSiirry
autonvaraosat24
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Saksa
 
Kauppaan >
saksan ebay
• Englanninkielinen
• Toimitusmaa: EU-alue
 
Kauppaan >
skruvat kokemuksia
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Ruotsi
 
Kauppaan >
moottoriöljy24 kokemuksia
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Saksa
 
Kauppaan >

 

Katso myös: Renkaat Saksasta ja ulkomailta – Parhaat kaupat

Miksi ostaisin auton varaosat Saksasta?

Ihmiset tilaavat tänä päivänä lähes kaiken tarvitsemansa kulutustavaran netistä, joten miksi et hankkisi myös autojen varaosat netistä? Kaikki on ostettavissa vain muutamalla klikkauksella ja oikeiden varaosien etsiminen on kaiken lisäksi helppoa. Sinun ei tarvitse enää kahlata yhteensopivuusluetteloita hiki hatussa!

Varaosien saatavuus

Saksassa on tuhansia varaosamyyjiä, joten et tule törmäämään tilanteeseen, että osa olisi esimerkiksi loppu tai vaihtoehtoja olisi liian vähän. Voit olla siis varma, että löydät etsimäsi osan helposti.

Säästä rahaa ja aikaa

Rahan säästäminen on tietysti suurin syy varaosien tilaamiselle netistä. Voit säästää varaosakustannuksissa jopa 40% tilaamalla osia Saksasta. Säästö johtuu esimerkiksi verkkokaupan kulujen alhaisuudesta verrattaessa kivijalkakauppaan. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus vertailla hintoja nopeasti. Aikaasi säästyy myös siinä, kun voit ostaa varosat juuri silloin kuin haluat. Vaikka keskellä yötä.

Mainos (kirjoitus jatkuu alla)


Etsimisen helppous

Väärän osan valitseminen tietysti voi jännittää joitakin ostajia, mutta voit katsoa esimerkiksi autosi ohjekirjasta mikä osa sopii sinun autoosi. Hyvä tietolähde on myös alan foorumit, keskustelupalstat ja valmistajan verkkosivut.

Miten ostat Saksasta?

Käytännössä auton varaosien ostaminen on yhtä helppoa, kuin vaikkapa vaatteiden ostaminen nettikaupasta. Valitset vain oikean tuotteen, lisäät ostoskoriin ja maksat sen. Jos et ole ennen tilannut autojen varaosia netistä, kokeile vaikka ebayta. Lue ebay-ohjeemme. Sieltä löydät, kuinka valitset vain EU-alueelta toimittettavia tuotteita.

Käytä hakua

Parhaissa varaosakaupoissa voit valita auton merkin, mallin, vuosimallin ja muita oleellisia tietoja, jotka auttavat sinua löytämään oikean osan autoosi. Kokeile hakusanaksi vaikka haluamasi osan tuotenumeroa. Jos se ei tuota tulosta, voit kokeilla myös autosi merkkiä, mallia, vuosimallia sekä osan nimeä englanniksi. Hyödynnä Google kääntäjää tai muuta käännöspalvelua, jos et tiedä osan nimeä englanniksi.

Tee taustatyötä

Jos ostat osan ebaysta, luemyyjän palautteita. Voit saada paljon tietoa myyjän luotettavuudesta lukemalla muiden ostajien kommentteja. Tarkista ennen tilausta, että osa on juuri oikea, eikä esimerkiksi tuoteväärennös. Tarkista myös, että myyjä toimittaa osia Suomeen.

Maksa ostos

Voit maksaa ostoksesi varaosakaupoissa pankki, luotto tai Visa Electronilla. Muista vain sallia ulkomaanmaksut kortiltasi. Ebayssa käy myös PayPal-maksutapa. PayPal on luotettava nettimaksutapa. Voit lukea lisää PayPalista täällä. Varo maksamasta ostoksia tilisiirrolla tai muulla tavalla, jossa siirrät rahaa suoraan yksittäiselle myyjälle. Tällöin ostajanturvasi on heikoilla, eikä apua ole juuri saatavilla, jos jokin menee pieleen.

Kuluvien osien vaihtovälit

Varaosien tilaamisessa on tietysti yksi huono puoli: odotusajat. Saksasta tilattuna osat toimitetaan yleensä noin 3-5 päivässä. Joskus varaosan vain tarvitsee heti, jotta pääsee jatkamaan auton käyttöä. Monien varaosien tarpeen voi kuitenkin ennakoida. Varaudu siis hankkimaan osia etukäteen ennen kuin ne hajoavat. Säästösi on tällöin vielä suurempi, koska auton hajotessa tien päällä, rahaa uppoaa hinaukseen ja muuhun.

Alla olevassa listassa on lueteltu malliksi joitain osia, joita voit tilata edullisemmin netistä. Huomaathan, että vaihtovälit ovat vain yleisiä suosituksia. Löydät tarkemmat tiedot autosi ohjekirjasta tai valmistajalta.

VaraosaKoska vaihtaa
Ilmansuodatin1-2v tai 15.000 – 30.000 km välein
Öljynsuodatin10.000 – 20.000 kmvälein
Vaihteistoöljy2-3 vuoden välein tai tarvittaessa
OhjaustehostinöljyLisää/vaihda, jos öljyn taso on laskenut
Tulpat15.000 – 120.000 km välein
Jäähdytysneste2 vuoden välein tai tarvittaessa
PyyhkimensulatKulumisen mukaan
PolttimotKulumisen mukaan

 

Kuluvia osia voi olla taloudellisesti järkevää varastoida muutama ylimääräinen, sillä sitten niitä on tarvittaessa valmiiksi. Kun tilaat enemmän tavaraa kerralla, säästät myös postimaksuissa.

Osien ostaminen Ebay Motorsin kautta

Luotettavan varosasivuston löytämien voi tuottaa harmaita hiuksia. Erilaisia nettivaraosa kauppoja on satoja erilaisia ja siksi Ebay motors onkin kätevä osien löytämiseen. Saat turvaksesi myös Ebayn ostajanturvan, joka takaa saapumattomat tai rikkinäiset tuotteet, joten korvauksen saaminen on helppoa.

ebay motors de

Parhaat paikat osien hankkimiseen ovat:
ebay.de/motors – Ebay motors de
ebay.co.uk/motors – Ebay motors uk

Tilauksiin näistä kaupoista ei tule Suomessa ylimääräisiä maksuja, kunhan katsot, että myyjä toimittaa tuotteen EU-alueelta.

Tarkista ebay myyjän palautteet

Katso, että valitsemallasi myyjällä on ebayssa hyvät arvosanat. Näet sen jokaisen ilmoituksen yhteydessä oikeassa reunassa. Hyvällä myyjällä on yleensä ainakin 95% tyytyväisyystaso asiakkaiden keskuudessa. Voit myös lukea ostajien kommentteja kaupoista.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan osien ostaminen netistä on näppärää ja voit säästää suuria summia. Toimitusajat Englannin ja Saksan ebay kaupoissa on yleensä alle viikon luokkaa. Jos et ole suuressa kiiressä ostohetkellä, kannattaa sinun ehdottomasti ainakin verrata hintoja. Oletko tilannut Saksasta varaosia autoosi? Kerro kokemuksia kommenteissa.

haeosia
Hae varaosia rekisterinumerollasi

   

Katso seuraavaksi:

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista