Auton varaosat Saksasta – Säästä jopa 40%

0

Tiedätkö sen tunteen, kun autokorjaamolta soitetaan huollon tai korjauksen hinta-arvion merkeissä? Harvemmin sieltä tulee hyviä uutisia. Osien summan suuruus saattaa yllättää, sillä yleensä autokorjaamo ei ole halvin paikka varaosille! Ottamalla selvää asioista, voi kuitenkin säästää rahaa. Tilaa siis auton varaosat Saksasta ja asennuta ne vaikka Autojerryn avulla autoosi. Kilpailuta huolto tai varaosan asennus tästä.

Parhaat varaosakaupat

Jos tulit tänne etsimään vain edullisimpia kauppoja, emme pidättele sinua sen enempää. Klikkaa alta ja siirry ostoksille.

autonvaraosat24
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Saksa
 
Kauppaan >
saksan ebay
• Saksan eBay
• Monipuolinen ja halpa
• Toimitusmaa: EU-alue
 
Kauppaan >
skruvat kokemuksia
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Ruotsi
 
Kauppaan >
amazon de
• Paljon autotarvikkeita
• Toimitusmaa: EU
 
Kauppaan >

 

Miksi ostaisin auton varaosat Saksasta?

Ihmiset tilaavat tänä päivänä lähes kaiken tarvitsemansa kulutustavaran netistä, joten miksi et hankkisi myös autojen varaosat? Kaikki on ostettavissa vain muutamalla klikkauksella ja oikeiden varaosien etsiminen on kaiken lisäksi helppoa. Sinun ei tarvitse enää kahlata yhteensopivuusluetteloita hiki hatussa!

Ps. Tilailetko varaosia Saksasta? Suosittelemme tilaamaan myös auton renkaat saksasta. Voit säästää näin pitkän pennin. Jos aihe kiinnostaa lue kuinka tilaat renkaat saksasta.

Varaosien saatavuus
Pelkästään Saksassa on tuhansia varaosamyyjiä, joten et todennäköisesti tule törmäämään tilanteeseen, että osa olisi esimerkiksi loppu tai vaihtoehtoja olisi liian vähän. Voit olla siis aika varma, että löydät etsimäsi osan.

Säästä rahaa ja aikaa
Rahan säästäminen on tietysti suurin syy varaosien tilaamiselle netistä. Voit säästää varaosakustannuksissa jopa 40% tilaamalla osia Saksasta. Säästö johtuu esimerkiksi verkkokaupan kulujen alhaisuudesta verrattaessa kivijalkakauppaan. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus vertailla hintoja nopeasti. Aikaasi säästyy myös siinä, kun voit ostaa varosat juuri silloin kuin haluat. Vaikka keskellä yötä.

Etsimisen helppous
Väärän osan valitseminen tietysti voi jännittää joitakin ostajia, mutta voit katsoa esimerkiksi autosi ohjekirjasta mikä osa sopii sinun autoosi. Hyvä tietolähde on myös alan foorumit, keskustelupalstat, auton ohjekirja ja valmistajan verkkosivut.

Miten ostat Saksasta?

Käytännössä auton varaosien ostaminen netistä on yhtä helppoa, kuin vaikkapa vaatteiden ostaminen. Valitset vain oikean tuotteen, lisäät ostoskoriin ja maksat sen. Jos et ole ennen tilannut autojen varaosia netistä, kokeile vaikka ebayta. Lue ebay-ohjeemme. Sieltä löydät kaiken tarvittavan kyseisen verkkokaupan käyttöön.

Käytä hakua
Parhaissa varaosakaupoissa voit valita auton merkin, mallin, vuosimallin ja muita oleellisia tietoja, jotka auttavat sinua löytämään oikean osan autoosi. Kokeile hakusanaksi vaikka haluamasi osan tuotenumeroa. Jos se ei tuota tulosta, voit kokeilla hakea osaa myös pelkällä rekisterinumerollasi. Hyödynnä Google kääntäjää tai muuta käännöspalvelua, jos et tiedä osan nimeä englanniksi.

Tee taustatyötä
Jos ostat osan ebaysta, lue myyjän palautteita. Voit saada paljon tietoa myyjän luotettavuudesta lukemalla muiden ostajien kommentteja. Tarkista ennen tilausta, että osa on juuri oikea, eikä esimerkiksi tuoteväärennös. Tarkista myös, että myyjä toimittaa osia Suomeen.

Maksa ostos
Voit maksaa ostoksesi varaosakaupoissa pankki, luotto tai Visa Electron -korteilla. Muista vain sallia internetmaksut kortiltasi. Ebayssa käy myös PayPal-maksutapa. PayPal on luotettava nettimaksutapa. Voit lukea lisää PayPalista täällä. Varo maksamasta ostoksia tilisiirrolla tai muulla tavalla, jossa siirrät rahaa suoraan yksittäiselle myyjälle. Tällöin ostajanturvasi on heikoilla, eikä apua ole juuri saatavilla, jos jokin menee pieleen.

Hyvä tietää autokorjauksen hinnasta

Laadi työtilaus huolellisesti, eli sovi ainakin tehtävät työt, vaihdettavat varaosat ja pyydä aina hinta-arvio korjauksesta. Jos olet sopinut hinta-arviosta, autokorjaamo ei saa ylittää sitä 15% enempää. Riippuu tietysti siitä, mitä olette sopineet korjaamon kanssa. Lue Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta lisää asiasta.

Kuluvien osien vaihtovälit

Varaosien tilaamisessa on tietysti yksi huono puoli: odotusajat. Saksasta tilattuna osat toimitetaan yleensä noin 3-5 päivässä. Joskus varaosan vain tarvitsee heti. Monien varaosien tarpeen voi kuitenkin ennakoida. Varaudu siis hankkimaan osia etukäteen ennen kuin ne hajoavat. Säästösi on tällöin vielä suurempi, koska auton hajotessa tien päällä, rahaa uppoaa hinaukseen ja muuhun.

Ps. Onko sinulla vikakoodinlukijaa? Se on näppärä apuväline oman auton ongelmien selvittämisessä. Lue artikkelistamme kuinka tilaat vikakoodinlukijan netistä.

Alla olevassa listassa on lueteltu malliksi joudenkin osien yleisiä vaihtovälejä. Huomaathan, että vaihtovälit ovat vain yleisiä suosituksia. Löydät tarkemmat tiedot autosi ohjekirjasta tai valmistajalta.

VaraosaKoska vaihtaa
Ilmansuodatin (air filter)1-2v tai 15.000 – 30.000 km välein
Öljynsuodatin (oil filter)10.000 – 20.000 kmvälein
Vaihteistoöljy (transmission oil / fluid)2-3 vuoden välein tai tarvittaessa
Ohjaustehostinöljy (power steering fluid)Lisää/vaihda, jos öljyn taso on laskenut
Tulpat (spark plugs)15.000 – 120.000 km välein
Jäähdytysneste (engine coolant)2 vuoden välein tai tarvittaessa
Pyyhkimensulat (windshield wipers)Kulumisen mukaan
Polttimot (bulb)Kulumisen mukaan

 

Kuluvia osia voi olla taloudellisesti järkevää varastoida muutama ylimääräinen, sillä sitten niitä on tarvittaessa valmiiksi. Kun tilaat enemmän tavaraa kerralla, säästät myös postimaksuissa.

Osien ostaminen Ebay Motorsin kautta

Luotettavan varosasivuston löytämien voi tuottaa harmaita hiuksia. Erilaisia nettivaraosa kauppoja on satoja erilaisia ja siksi Ebay motors onkin kätevä osien löytämiseen. Saat turvaksesi myös Ebayn ostajanturvan, joka takaa saapumattomat tai rikkinäiset tuotteet.

ebay motors de

Tilauksiin näistä kaupoista ei tule Suomessa ylimääräisiä maksuja, kunhan katsot, että myyjä toimittaa tuotteen EU-alueelta.

Tarkista ebay myyjän palautteet

Katso, että valitsemallasi myyjällä on ebayssa hyvät arvosanat. Näet sen jokaisen ilmoituksen yhteydessä oikeassa reunassa. Hyvällä myyjällä on yleensä ainakin 95% tyytyväisyystaso asiakkaiden keskuudessa.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan osien ostaminen netistä on näppärää ja voit säästää suuria summia. Toimitusajat Englannin ja Saksan kaupoista on yleensä alle viikon luokkaa. Jos et ole suuressa kiiressä ostohetkellä, kannattaa sinun ehdottomasti ainakin verrata hintoja. Oletko tilannut Saksasta varaosia autoosi? Kerro kokemuksia kommenteissa.

haeosia
Hae varaosia rekisterinumerollasi

1000
Top