Auton varaosat Saksasta ja muualta edullisemmin?

1 kommentti

Tiedätkö sen tunteen, kun autokorjaamolta soitetaan huollon tai korjauksen hinta-arvion merkeissä? Erityisesti varaosien hinta saattaa yllättää, sillä autokorjaamo tuskin on halvin paikka näille. Selvittämämme mukaan, voit kuitenkin säästää rahaa ostamalla auton varaosat Saksasta tai muista Pohjoismaista. Listasimme alle parhaat varaosakaupat netissä. Vertaile ja säästä!

Parhaat varaosakaupat netissä

Edullisiin varaosaostoksiin suosittelemme seuraavia kauppoja. Muista vertailla etsimäsi osan hinta kaikista kaupoista ennen ostopäätöksen tekoa. Muista kilpailuttaa varaosan asennus -palvelussa.

trodo
on suosittu varaosien tilauspaikka. Sivusto toimii t√§ysin suomenksi ja tilaus on helppoa tehd√§. Yli 99,00 ‚ā¨ arvoisiin tilauksiin saat ilmaisen toimituksen. Kaikkiin tuotteisiin my√∂nnet√§√§n valmistajan takuu. Trodo on saanut asiakkailta erinomaisen arvosanan Trustpilotissa 4,6/5 (Yli 1900 arvostelun keskiarvo).

Toimitusmaksu 7,90 ‚ā¨
Toimitusaika 2-5 päivää
Lasku, kortti ja PayPal
30-päivän avokauppa
Toimitusmaa: EU-alue

trodo
on yksi Pohjoismaiden suosituimmista kaupoista varaosille. Kauppa tarjoaa 2-vuoden takuun valmistusvirheille. Skruvatissa on usein tarjouskampanjoita ja esimerkiksi ilmaiset toimitukset yli 50‚ā¨ tilauksille.

Toimitusmaksu +6,00 ‚ā¨
Toimitusaika 2-4 päivää
Lasku, kortti ja verkkopankki
14-päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Ruotsi

autonvaraosat24
-kaupasta saat yli 160,00 ‚ā¨ arvoisiin tilauksiin saat ilmaisen toimituksen. Valmistajan takuu kaikkiin tuotteisiin. Autonvaraosat24 on pitk√§√§n toiminut varaosamyyj√§, jonka tilaukset toimitetaan Saksasta.

Toimitusmaksu 10,95 ‚ā¨
Toimitusaika 2-5 päivää
Verkkopankki, lasku, kortti ja PayPal
14-päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Saksa

ebay
on hyvä paikka ostaa harvinaisia ja käytettyjä varaosia. Kaupan on tietysti myös uusiakin osia. Ebay tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden löytää erikoisetkin osat kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitusmaksu riippuu myyjästä
Toimitusaika riippuu myyjästä
Kortti ja PayPal
Palautusoikeus riippuu myyjästä
Toimitusmaa: EU-alue

Miksi käyttäisin varaosakauppoja netissä?

Ihmiset tilaavat tänä päivänä lähes kaiken tarvitsemansa netistä, joten miksi et hankkisi myös autojen varaosia? Kaikki on ostettavissa vain muutamalla klikkauksella ja oikeiden varaosien etsiminen on kaiken lisäksi helppoa. Sinun ei tarvitse enää kahlata yhteensopivuusluetteloita hiki hatussa. Kun varaosien tilailu on hallussa, suosittelemme tilaamaan myös auton renkaat Saksasta. Lukaise tuo linkattu kirjoitus, mikäli aihe kiinnostaa.

Varaosien saatavuus

Pelkästään Saksassa on tuhansia varaosamyyjiä, joten et todennäköisesti tule törmäämään tilanteeseen, että osa olisi esimerkiksi loppu, tai vaihtoehtoja olisi liian vähän. Voit olla siis aika varma, että löydät etsimäsi osan.

Säästä rahaa ja aikaa

Voit säästää varaosakustannuksissa jopa 40% tilaamalla auton varaosat Saksasta. Säästö johtuu esimerkiksi verkkokaupan kulujen alhaisuudesta verrattaessa kivijalkakauppaan. Myös hintavertailu on huomattavasti helpompaa, ja voit tehdä ostoksen juuri silloin kuin haluat. Voit muuten asennutaa varaosat Autojerryn avulla autoosi. Kilpailuta huolto tai varaosan asennus tästä.

Etsimisen helppous

Väärän osan valitseminen tietysti voi jännittää joitakin ostajia, mutta voit katsoa esimerkiksi autosi ohjekirjasta mikä osa sopii sinun autoosi. Hyvä tietolähde on myös alan foorumit, keskustelupalstat, auton ohjekirja ja valmistajan verkkosivut.

Miten ostan auton varaosat Saksasta tai Pohjoismaista?

Käytännössä auton varaosien ostaminen näistä maista on yhtä helppoa, kuin vaikkapa vaatteidenkin. Valitset vain oikean tuotteen, lisäät ostoskoriin ja maksat sen. Jos et ole ennen tilannut autojen varaosia netistä, kokeile vaikka Ebayta. Lue ebay-ohjeemme. Sieltä löydät kaiken tarvittavan kyseisen verkkokaupan käyttöön.

Käytä hakua
Parhaissa varaosakaupoissa voit valita auton merkin, mallin, vuosimallin ja muita oleellisia tietoja, jotka auttavat sinua löytämään oikean osan autoosi. Kokeile hakusanaksi vaikka haluamasi osan tuotenumeroa. Jos se ei tuota tulosta, voit kokeilla hakea osaa myös pelkällä rekisterinumerollasi. Hyödynnä Google-kääntäjää tai muuta käännöspalvelua, jos et tiedä osan nimeä englanniksi.

Tee taustatyötä
Jos ostat osan Ebaysta, lue myyjän palautteita. Voit saada paljon tietoa myyjän luotettavuudesta lukemalla muiden ostajien kommentteja. Tarkista ennen tilausta, että osa on juuri oikea, eikä esimerkiksi tuoteväärennös. Tarkista myös, että myyjä toimittaa osia Suomeen.

Maksa ostos
Voit maksaa ostoksesi pankkikortilla, luottokortilla tai Visa Electron -korteilla. Monet kaupat tukevat myös laskua ja osamaksua. Jos maksat kortilla, muista sallia internet maksut kortiltasi. Ebayssa käy myös PayPal-maksutapa. PayPal on luotettava nettimaksutapa. Voit lukea lisää PayPalista täällä. Varo maksamasta ostoksia tilisiirrolla tai muulla tavalla, jossa siirrät rahaa suoraan yksittäiselle myyjälle. Tällöin olet heikoilla, jos joudut ongelmiin.

Hyvä tietää autokorjauksen hinnasta

Laadi työtilaus huolellisesti, eli sovi ainakin tehtävät työt, vaihdettavat varaosat ja pyydä aina hinta-arvio korjauksesta. Jos olet sopinut hinta-arviosta, autokorjaamo ei saa ylittää sitä 15% enempää. Riippuu tietysti siitä, mitä olette sopineet korjaamon kanssa. Lue Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta lisää asiasta.

Kuluvien osien vaihtovälit

Varaosien tilaamisessa on tietysti yksi huono puoli: odotusajat. Saksasta tilattuna osat toimitetaan yleensä noin 3-5 päivässä. Joskus varaosan tarvitsee heti, ja silloin nettikauppa ei auta. Monien varaosien tarpeen voi kuitenkin ennakoida. Varaudu siis hankkimaan osia varastoon. Säästösi on tällöin vielä suurempi, koska auton hajotessa tien päällä, rahaa uppoaa hinaukseen ja muuhun.

Ps. Onko sinulla vikakoodinlukijaa? Se on näppärä apuväline oman auton ongelmien selvittämisessä. Lue artikkelistamme kuinka tilaat vikakoodinlukijan netistä.

Alla olevassa listassa on lueteltu malliksi joudenkin osien yleisiä vaihtovälejä. Huomaathan, että vaihtovälit ovat vain yleisiä suosituksia. Löydät tarkemmat tiedot autosi ohjekirjasta tai valmistajalta.

Ilmansuodatin (air filter)
> 1-2v tai 15.000 ‚Äď 30.000 km v√§lein

√Ėljynsuodatin (oil filter)
> 10.000 ‚Äď 20.000 km v√§lein

Vaihteistoöljy (transmission oil / fluid)
> 2-3 vuoden välein tai tarvittaessa

Ohjaustehostinöljy (power steering fluid)
> Lisää/vaihda, jos öljyn taso on laskenut

Tulpat (spark plugs)
> 15.000 ‚Äď 120.000 km v√§lein

Jäähdytysneste (engine coolant)
> 2 vuoden välein tai tarvittaessa

Pyyhkimensulat (windshield wipers)
> Kulumisen mukaan

Polttimot (bulb)
> Kulumisen mukaan

Kuluvia osia voi olla taloudellisesti järkevää varastoida muutama ylimääräinen. Kun tilaat enemmän tavaraa kerralla, säästät myös postimaksuissa.

Osien ostaminen Ebay Motorsin kautta

Luotettavan varosasivuston löytämien voi tuottaa harmaita hiuksia. Erilaisia nettivaraosakauppoja on satoja erilaisia ja siksi Ebay Motors onkin kätevä osien löytämiseen. Saat turvaksesi myös Ebayn ostajanturvan, joka takaa saapumattomat tai rikkinäiset tuotteet.

ebay motors de

Tilauksiin näistä kaupoista ei tule Suomessa ylimääräisiä maksuja, kunhan katsot, että myyjä toimittaa tuotteen EU-alueelta.

Tarkista Ebay -myyjän palautteet

Katso, että valitsemallasi myyjällä on Ebayssa hyvät arvosanat. Näet sen jokaisen ilmoituksen yhteydessä oikeasta reunasta. Hyvällä myyjällä on yleensä ainakin 95% tyytyväisyystaso asiakkaiden keskuudessa.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan auton varaosien ostaminen netistä on näppärää ja voit säästää suuriakin summia. Toimitusajat Englannin ja Saksan kaupoista on yleensä alle viikon luokkaa. Jos et ole suuressa kiiressä ostohetkellä, kannattaa sinun ehdottomasti ainakin verrata hintoja.

Oletko tilannut Saksasta varaosia autoosi? Kerro kokemuksia ja muita ajatuksiasi artikkelin alla olevassa kommenttikentässä.


Etusivu ¬Ľ Ostokset ¬Ľ

Yksi kommentti artikkeliin ”Auton varaosat Saksasta ja muualta edullisemmin?”

  1. Kiitos tuhanesti tälläisestä auttavasta, neuvovasta sivustosta, lämmitää erityiseti omaa sydäntä, kun tappelee Suomen kaiiden hintojen kanssa. Tuoteet, olen tilanut, olen ollut tyytyväinen, hankalaa, on kun ei kieltä halitse. Pyrin hakemaan suomalaista palvelua. Osat suomessa autokorjaamot eivät asenna, jos joku asentaa, ei takuuta osille anneta. Jossain oli takuun edellytys että korjaamo, mekaanikko tai asentaja asentaa, ei siis itse. Uudet verot-tilauksille, auton renkaat, jonkun pitäsi laittaa vantelle, tänään kysyin 22eur-kpl. Pelkille vanteille, ei siis autoon. Sitten takuut, vika, voin vaihtaa suomeesa jäleenmyyjä, takuun pitää kataa koko eu-alue.

    Vastaa

Jätä kommentti