Auton tuning-osat ulkomailta – 4 kauppaa esittelyssä

0

Oletko etsimässä kauppoja, josta voit tilata auton tuning-osat? Hyvä, sillä olemme koonneet listan, jossa on kauppoja niin Saksasta kuin muualtakin ulkomailta. Olipa autosi sitten BMW tai Volvo, tuning-osia ja muita viritysosia on kätevää tilata ulkomailta. Pääset käsiksi isompaan valikoimaan ja yleensä edullisempiin hintoihin.

1. Ebay

Tärkein kauppa on tietysti Ebay. Ebaysta löydät paljon yksityishenkilöiden ja yritysten myyntiin ilmoittamia tuning- ja viritysosia. Voit tilata Ebayn avulla haluamiasi osia vaikka suoraan Yhdysvalloista. Ebayn valikoima on niin laaja, että sieltä löytyy harvinaisempiakin osia jokaiseen eri tarpeeseen.

Kun ostat auton osia Ebaysta, voit valita tilausalueeksi vaikka EU-alueen tai koko maailman. Huomioi aina tilatessa postikulut ja veromaksut, koska isoja auton osia tilatessa kuljetus yleensä maksaa. Löydät sivuiltamme kätevän Ebay Suomi -ohjeen. Ohjeessa on kerrottu kaikki tilin avaamisesta ja tilaamisesta.

2. Euro Car Parts

Eurocarparts -nettikauppa on Iso-Britannian suosituin auton osien nettikauppa. Sivulta löydät yli 130 000 eri osaa suoraan varastosta. Kaupasta voi tilata osia kätevästi myös Suomeen. Voit maksaa tässä kaupassa turvallisesti PayPalilla. Jos sinulla ei vielä ole PayPal -tunnusta, voit katsoa kätevän PayPal -ohjeemme täältä.

Euro Car Parts -kaupan valikoimaan kuuluvat mm.
• Viritysosat ja Tuning-osat (esim. jousitus, suodattimet, jarrut, pakoputket)
• Varaosat (esim. moottori-, jarru-, ohjaus- ja vaihteisto-osat)
• Tarvikkeet (esim. auton puhdistus, tuulilasinpyyhkimet, öljyt ja nesteet)
• Työkalut (esim. hitsaus, nosturit ja työkalut)

3. AliExpress

AliExpress -verkkokaupasta ei ole erityisen suurta tuning-osa valikoimaa, mutta kaupassa on sitäkin enemmän kaikkea autoiluun liittyvää tarviketta. AliExpress tilaukset tulevat Kiinasta, joten varaudu maksamaan tulli- ja veromaksuja yli 22€ tilauksista (postikuluineen).

4. Skruvat

Skruvat on ruotsalainen auton varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppa. Sivusto on täysin suomekielinen, joten ostaminen tästä kaupasta on helppoa. Skruvatin tuning-osa valikoimasta löydät mm. istuimet, jarrut, pakokaasujärjestelmät, tehoilmansuodattimet ja alustan osat. Ulkokuoren koristeluun tarkoitetuista ”Styling” -osista löydät esimerkiksi korisarjat, spoilerit ja valot.

Kotimaiset tuning-kaupat

Jos et löytänyt ulkomaisista tuning-kaupoista etsimääsi tässä on vielä muutama kotimainen kauppa, joiden valikoima kannattaa tarkistaa.

Tuningkauppa
StreetTuningCar
JJ-Tuonti
Modificars
Tuning Studio

Toivottavasti tästä kirjoituksesta oli apua tuning-osien metsästykseen ja löydät tarvittavat osat netistä. Jos tarvitset apua aiheeseen liittyvissä asioissa, laita kommenttia alle!

Lue seuraavaksi:

> St1 Visa kokemuksia – Luottokortti autoilijalle
> AliExpress -opas aloittelijalle ja kokemuksia
> Parhaat Saksalaiset elektroniikkakaupat – Miksi tilata Saksasta?

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top