Auton tuning-osat ulkomailta edullisemmin? Р4 kauppaa esittelyssä

Oletko etsimässä kauppoja, josta voit tilata auton tuning-osat? Hyvä, sillä olemme koonneet listan, jossa on kauppoja niin Saksasta kuin muualtakin ulkomailta. Olipa autosi sitten BMW tai Volvo, tuning-osia ja muita viritysosia on kätevää tilata ulkomailta. Pääset käsiksi isompaan valikoimaan ja yleensä edullisempiin hintoihin.

1. Ebay (ebay.co.uk/tuning)

Tärkein kauppa on tietysti Ebay. Ebaysta löydät paljon yksityishenkilöiden ja yritysten myyntiin ilmoittamia tuning- ja viritysosia. Voit tilata Ebayn avulla haluamiasi osia vaikka suoraan Yhdysvalloista. Ebayn valikoima on niin laaja, että sieltä löytyy harvinaisempiakin osia jokaiseen eri tarpeeseen.

Kun ostat auton osia Ebaysta, voit valita tilausalueeksi vaikka EU-alueen tai koko maailman. Huomioi aina tilatessa postikulut ja veromaksut, koska isoja auton osia tilatessa kuljetus yleensä maksaa. Löydät sivuiltamme kätevän Ebay Suomi -ohjeen. Ohjeessa on kerrottu kaikki tilin avaamisesta ja tilaamisesta.

2. Euro Car Parts (eurocarparts.com)

Eurocarparts -nettikauppa on Iso-Britannian suosituin auton osien nettikauppa. Sivulta löydät yli 130 000 eri osaa suoraan varastosta. Kaupasta voi tilata osia kätevästi myös Suomeen. Voit maksaa tässä kaupassa turvallisesti PayPalilla. Jos sinulla ei vielä ole PayPal -tunnusta, voit katsoa kätevän PayPal -ohjeemme täältä.

  Euro Car Parts -kaupan valikoimaan kuuluvat mm.
  ‚ÄĘ Viritysosat ja Tuning-osat (esim. jousitus, suodattimet, jarrut, pakoputket)
  ‚ÄĘ Varaosat (esim. moottori-, jarru-, ohjaus- ja vaihteisto-osat)
  ‚ÄĘ Tarvikkeet (esim. auton puhdistus, tuulilasinpyyhkimet, √∂ljyt ja nesteet)
  ‚ÄĘ Ty√∂kalut (esim. hitsaus, nosturit ja ty√∂kalut)

3. AliExpress (aliexpress.com/tuning)

AliExpress -verkkokaupasta ei ole erityisen suurta tuning-osa valikoimaa, mutta kaupassa on sitäkin enemmän kaikkea autoiluun liittyvää tarviketta. AliExpress tilaukset tulevat Kiinasta, joten varaudu maksamaan tulli- ja veromaksuja tilauksestasi.

4. Skruvat (skruvat.fi/tuning)

Skruvat on ruotsalainen auton varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppa. Sivusto on t√§ysin suomekielinen, joten ostaminen t√§st√§ kaupasta on helppoa. Skruvatin tuning-osa valikoimasta l√∂yd√§t mm. istuimet, jarrut, pakokaasuj√§rjestelm√§t, tehoilmansuodattimet ja alustan osat. Ulkokuoren koristeluun tarkoitetuista ”Styling” -osista l√∂yd√§t esimerkiksi korisarjat, spoilerit ja valot.

Suosituimmat modaukset autoosi

Helposti asennettavia tuning-osia, joilla saa oikeasti lisää tehoa (tai parempaa ulkonäköä) autoosi voi olla vaikea löytää, mutta niitä on kuitenkin olemassa. Listasimme alle yleisimpiä ratkaisuja, joita voit helposti autoosi lisätä.

‚ÄĘ Madallus- ja alustasarjat
‚ÄĘ Pakoputket
‚ÄĘ Parempi ilmanotto
‚ÄĘ Tehokkaammat jarrut
‚ÄĘ Kallistuksenvakaajat
‚ÄĘ Uudet vanteet ja renkaat

Miksi tilata osia ulkomailta?

Monet haluavat tehdä autostaan uniikin, joten ehkä suurimpia syitä ulkomailta tilaamiseen on huomattavasti laajempi valikoima, jolla voit tehdä autostasi oikeasti uniikin. Uniikit osat voivat tietysti olla kalliita ulkomailtakin tilatessa, mutta yleensä ulkomailta ostettaessa säästää pitkän pennin. Se onkin mielestämme ehkä painavin syy tilauksen tekemiseen ulkomailta.

Seuraavassa kappaleessa on kuitenkin esitelty vielä kotimaisia kauppoja, jos tuet mielummin kotimaisia yrittäjiä.

Kotimaiset tuning-kaupat

Jos et löytänyt ulkomaisista tuning-kaupoista etsimääsi alla on vielä muutama kotimainen kauppa. Etuna kotimaasta ostettaessa on parempi asiakaspalvelu ja mahdolliset asennukset. Takuuasiat voi myös olla ongelmatapauksissa mukavempi hoitaa ihan omalla kielellä. Jätämme hinnan ja kätevyyden pohtimisen kuitenkin sinun vastuulle.

  ‚ÄĘ Tuningkauppa
  ‚ÄĘ StreetTuningCar
  ‚ÄĘ JJ-Tuonti
  ‚ÄĘ Modificars
  ‚ÄĘ Tuning Studio

Toivottavasti tästä kirjoituksesta oli apua tuning-osien metsästykseen ja löydät tarvittavat osat netistä. Jos tarvitset apua aiheeseen liittyvissä asioissa, laita kommenttia alle. Muista myös lukaista auton varaosat saksasta -artikkelimme. Sieltä löydät halvimmat varaosakaupat.


Etusivu ¬Ľ Ostokset