Auton tuning-osat ulkomailta – 4 kauppaa esittelyssä

0

Oletko etsimässä kauppoja, josta voit tilata auton tuning-osat? Hyvä, sillä olemme koonneet listan, jossa on kauppoja niin Saksasta kuin muualtakin ulkomailta. Olipa autosi sitten BMW tai Volvo, tuning-osia ja muita viritysosia on kätevää tilata ulkomailta. Pääset käsiksi isompaan valikoimaan ja yleensä edullisempiin hintoihin.

1. Ebay

Tärkein kauppa on tietysti Ebay. Ebaysta löydät paljon yksityishenkilöiden ja yritysten myyntiin ilmoittamia tuning- ja viritysosia. Voit tilata Ebayn avulla haluamiasi osia vaikka suoraan Yhdysvalloista. Ebayn valikoima on niin laaja, että sieltä löytyy harvinaisempiakin osia jokaiseen eri tarpeeseen.

Kun ostat auton osia Ebaysta, voit valita tilausalueeksi vaikka EU-alueen tai koko maailman. Huomioi aina tilatessa postikulut ja veromaksut, koska isoja auton osia tilatessa kuljetus yleensä maksaa. Löydät sivuiltamme kätevän Ebay Suomi -ohjeen. Ohjeessa on kerrottu kaikki tilin avaamisesta ja tilaamisesta.

2. Euro Car Parts

Eurocarparts -nettikauppa on Iso-Britannian suosituin auton osien nettikauppa. Sivulta löydät yli 130 000 eri osaa suoraan varastosta. Kaupasta voi tilata osia kätevästi myös Suomeen. Voit maksaa tässä kaupassa turvallisesti PayPalilla. Jos sinulla ei vielä ole PayPal -tunnusta, voit katsoa kätevän PayPal -ohjeemme täältä.

Euro Car Parts -kaupan valikoimaan kuuluvat mm.
• Viritysosat ja Tuning-osat (esim. jousitus, suodattimet, jarrut, pakoputket)
• Varaosat (esim. moottori-, jarru-, ohjaus- ja vaihteisto-osat)
• Tarvikkeet (esim. auton puhdistus, tuulilasinpyyhkimet, öljyt ja nesteet)
• Työkalut (esim. hitsaus, nosturit ja työkalut)

3. AliExpress

AliExpress -verkkokaupasta ei ole erityisen suurta tuning-osa valikoimaa, mutta kaupassa on sitäkin enemmän kaikkea autoiluun liittyvää tarviketta. AliExpress tilaukset tulevat Kiinasta, joten varaudu maksamaan tulli- ja veromaksuja yli 22€ tilauksista (postikuluineen).

4. Skruvat

Skruvat on ruotsalainen auton varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppa. Sivusto on täysin suomekielinen, joten ostaminen tästä kaupasta on helppoa. Skruvatin tuning-osa valikoimasta löydät mm. istuimet, jarrut, pakokaasujärjestelmät, tehoilmansuodattimet ja alustan osat. Ulkokuoren koristeluun tarkoitetuista ”Styling” -osista löydät esimerkiksi korisarjat, spoilerit ja valot.

Kotimaiset tuning-kaupat

Jos et löytänyt ulkomaisista tuning-kaupoista etsimääsi tässä on vielä muutama kotimainen kauppa, joiden valikoima kannattaa tarkistaa.

• Tuningkauppa
• StreetTuningCar
• JJ-Tuonti
• Modificars
• Tuning Studio

Toivottavasti tästä kirjoituksesta oli apua tuning-osien metsästykseen ja löydät tarvittavat osat netistä. Jos tarvitset apua aiheeseen liittyvissä asioissa, laita kommenttia alle!

Lue seuraavaksi:

Auton varaosat Saksasta – Säästä jopa 40% Tiedätkö sen tunteen, kun autokorjaamolta soitetaan hinta-arvion merkeissä? Osien summan suuruus saattaa yllättää, sillä yleensä autokorjaamo ei ole halvin paikka varaosille! Pienikin osa voi maksaa maltaita ja sinulla ei ole minkäänlaista hajua osan...
Auton renkaat Saksasta – Näistä kaupoista tilaat renkaat edullisemmin Auton renkaiden uusiminen on usein epämukava lisäkulu arkeen. Rahanmenon lisäksi renkaiden valinnasta olisi hyvä tietää jotain, että tulee ostaneeksi oikeanlaiset renkaat. Käymme tässä kirjoituksessa läpi muutamia asioita, joita sinun on hyvä tietää ...
Vikakoodinlukija netistä – Selvitä näillä malleilla autosi vikakoodit itse Mitä tehdä kun kojelaudan varoitusvalo syttyy? Vietkö auton korjaamolle ja maksat itsesi kipeäksi ruutinitarkistuksesta? Tiesitkö, että voit tarkistaa itse mistä varoitusvalon syttyminen johtuu. Kytke autoosi vain vikakoodinlukija (OBD2-lukija) ja ti...
Paras autokamera? – Tallenna yllättävät tilanteet liikenteessä Autokamera tai kolarikamera voi tulla tarpeeseen, kun haluat todistaa, mitä onnettomuudessa oikeasti tapahtui. Tästä voi olla suuresti hyötyä kiistatilanteessa tai korvausten hakemisessa. Videomateriaali on hyvä todiste vakuutusyhtiölle tai poliisill...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top