Auton renkaat Saksasta ja Ruotsista РNäistä kaupoista tilaat renkaat edullisemmin

Jätä kommentti

Auton renkaiden uusiminen voi helposti maksaa pitkän pennin. Tässä kirjoituksessa kerromme kuitenkin, miten voit tehdä sen helpommin ja edullisemmin. Tutkimamme mukaan, tilaamalla auton renkaat Saksasta tai muista pohjoismaista, säästät eniten. Listasimme nämä luotettavat EU-alueen rengaskaupat alle, joista siis tilaamalla ei tule mitään lisäveroja tai yllätyskuluja.

Parhaat rengaskaupat netissä

Jos etsit edullisia renkaita, katso nämä kaupat ja vertaile hintoja. Parhaimmillaan voit säästää jopa 40%, kun vertaat paikalliseen rengasliikkeeseesi. Jos tarvitset renkaiden lisäksi myös varaosia, kurkkaa suosittelemamme saksalaiset varaosakaupat täältä. Muista kilpailuttaa renkaiden ja vanteiden asennus -palvelussa.

renkaat vaihtoon
Hyvä valikoima renkaita Suomen olosuhteisiin. Kilpailukykyinen hintataso, suomenkielinen kauppa ja yhden vuoden takuu tuotantovikojen varalle. Nopea toimitus suoraan kotiin tai haluamaasi noutopisteeseen.

Toimitusmaksu yleens√§ 29‚ā¨
Toimitusaika 2-4 päivää
Lasku, osamaksu, kortti ja verkkopankki
14 päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Ruotsi

renkaat
löytää hyvät renkaat autoosi kilpailukykyiseen hintaan. Katso useiden valmistajien joukosta parhaiten itsellesi sopivat renkaat nopeasti.

Kaikki rengastyypit
Toimitusaika noin 4 pv
Kaikki maksutavat
14 päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Saksa

svenska gummihuset
Renkaiden ja vanteiden ostajalle kaupanp√§√§lle yli 140,00 ‚ā¨ arvoinen tuotepakkaus. Kauppa on suomenkielinen ja tuotteille annetaan 1-vuoden takuu valmistusvirheiden varalle.

Toimitusmaksu yleens√§ 29‚ā¨
Toimitusaika 3-5 päivää
Lasku, osamaksu, kortti ja verkkopankki
30 päivän avokauppa
Toimitusmaa: Ruotsi

trodo

tarjoaa ilmaisen toimituksen, kun tilaat renkaita ja vanteita. Kauppa tarjoaa 2-vuoden takuun valmistusvirheille. Skruvatissa on usein vaihtuvia tarjouskampanjoita, jotka löydät kaupan etusivulta.

Toimitusmaksu +6,00 ‚ā¨
Toimitusaika 2-4 päivää
Lasku, kortti ja verkkopankki
14 päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Ruotsi

skruvat
Suomenkielinen verkkokauppa, joka toimittaa renkaat Saksasta. Toimitus kuuluu hintaan ja tuotteilla on 2-vuoden takuu valmistusvirheille. Tämä on suosittu kauppa, joka tarjoaa usein edullisimman hinnan renkaille.

Toimitus kuuluu hintaan
Toimitusaika noin. 4 päivää
Kortti, pankkisiirto, PayPal ja verkkopankki
14 päivän palautusoikeus
Toimitusmaa: Saksa

Taulukon tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista ajankohtaiset ehdot (esim. takuuehdot) ja tiedot aina kaupan sivuilta. Toimitusaika pitää yleensä paikkaansa, jos tuotetta varastossa. Toimituksen hinta määräytyy tilattavien tuotteiden mukaan. Taulukon toimitushinnat ovat arvioita neljän renkaan kustannuksista. Palautusoikeus koskee vain täysin käyttämättömiä ja uusia tuotteita.

Muista nämä asiat valitessasi renkaita

Kesärenkaat, nastarenkaat vai kitkarenkaat? Tutkimusten mukaan Suomen rajuissa talviolosuhteissa kitkarenkaat ovat vaarallisemmat kuin nastarenkaat, joten mieti valintaasi tarkkaan.

Katso ohjekirjastasi tilattavien renkaiden koko, näin vältyt ylimääräiseltä päänvaivalta, jos tilaat vääränkokoiset renkaat. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vanhat renkaasi olivat hyvät, tilaa samanlaiset. Näin et ainakaan voi epäonnistua täydellisesti.

Auton renkaiden ominaisuudet

Vuodesta 2012 (marraskuu) lähtien EU-alueella myytävissä autonrenkaissa myyjän tulee esitellä EU-rengasmerkinnät. Nämä merkinnät ovat samankaltaiset mitä käytetään kertomaan kodinkoneiden energiatehokkuudesta. Merkintöjen tarkoituksena on auttaa kuluttajaa valitsemaan omatoimisesti paremmat ja turvallisemmat renkaat. Huomaathan, että merkinnät eivät kerro koko totuutta talvirenkaiden osalta.

eu-rengasmerkinnät

EU-Rengasmerkinnät
‚ÄĘ Polttoainetaloudellisuus (vierint√§vastus) – A on paras ja G on huonoin
‚ÄĘ M√§rk√§pito – A on paras ja G on huonoin
‚ÄĘ Melu – Ilmolitetaan desibeleiss√§. 1 musta viiva on paras ja 3 mustaa viivaa huonoin.

Miksi tilata auton renkaat Saksasta?

Edullisemmat hinnat houkuttelevat yhä useampaa autoilijaa tilaamaan renkaat ulkomailta. Hintojen lisäksi tilaaminen on helppoa, sekä vaihtoehtojen vertailu onnistuu nopeasti. Kivijalkakaupassa olet myyjän sanan varassa. Henkilökohtainen palvelu on tietysti mahtavaa, mutta vain jos se palvelee sinun parasta.

Mikä on TPMS -järjestelmä

tpms venttiili

TPMS on lyhenne englanninkielisistä sanoista Tire Pressure Monitoring System. Tämä taas tarkoittaa renkaiden paineenvalvontajärjestelmää. Se tulee olla asennettuna kaikissa autoissa, jotka on tyyppihyväksytty marraskuu 2012 jälkeen. 2014 marraskuun jälkeen myydyissä uusissa autoissa järjestelmän tulisi olla vakiona. Vanhemmissa autoissa järjestelmää ei tarvitse olla, eikä sitä tarvitse asentaa jälkikäteen.

Mitä hyötyä tästä on?
Suurin osa ihmisistä ei tarkista rengaspaineitaan säännöllisesti. TPMS -järjestelmän tarkoituksena on ilmoittaa kuljettajalle puuttellisesta rengaspaineesta mittariston merkkivalolla. Järjestelmä toimii niin, että jokaisessa renkaassa on oma TPMS -venttiili. Venttiili lähettää tiedon auton TPMS -järjestelmään, jos renkaan paine on puutteellinen.

tmps merkkivalo

Tarvitseeko minun ostaa TPMS -venttiilejä?
Jos autosi on tyyppihyväksytty 2012 marraskuun jälkeen tai se on ostettu uutena 2014 marraskuun jälkeen, tarvitset renkaat TPMS -venttiileillä. Jos olet epävarma, niin tarkista asia mittaristostasi tai autosi ohjekirjastasi. Voit kysyä asiaa myös autosi myyjältä tai huoltomieheltä.

Loppusanat

Oletko tilannut auton renkaita Saksasta tai muualta ulkomailta? Kerro muille lukijoille paras löytämäsi kauppa! Tiesitkö, että tarvitset oikeanlaisten renkaiden löytämiseksi vain autosi rekisterinumeron. Monissa kaupoissa on rekisterinumero haku, eli syötät numeron vain siihen ja kauppa osaa yleensä ehdottaa oikean kokoiset renkaat. Muista kuitenkin vielä tarkistaa merkinnät vanhoista renkaistasi!

Oletko harkinnut vikakoodinlukijan hankintaa? Katso kirjoituksestamme hyviä vikakoodinlukijoita.


Etusivu ¬Ľ Ostokset ¬Ľ

Jätä kommentti