Auton renkaat Saksasta ja Ruotsista

Auton renkaiden uusiminen voi helposti maksaa pitkän pennin. Tässä kirjoituksessa kerromme kuitenkin, miten voit tehdä sen helpommin ja edullisemmin. Tutkimamme mukaan tilaamalla auton renkaat Saksasta tai Ruotsista säästät eniten. Olemme listanneet alle luotettavia ulkomaisia rengaskauppoja, joista tilaamalla voit saada renkaat nopeasti ja edullisesti.

Parhaat rengaskaupat netissä

Jos etsit edullisia renkaita, katso nämä kaupat ja vertaile hintoja. Parhaimmillaan voit säästää jopa 40 %, kun vertaat paikalliseen rengasliikkeeseesi. Jos tarvitset renkaiden lisäksi myös varaosia, kurkkaa suosittelemamme saksalaiset varaosakaupat täältä. Muista kilpailuttaa renkaiden ja vanteiden asennus Autojerry.fi -palvelussa.

renkaat vaihtoon kokemuksia
 • Auton renkaat
 • Kaikki koot
 • Hyvä valikoima

Renkaat Vaihtoon -kaupassa on hyvä valikoima renkaita Suomen olosuhteisiin. Kilpailukykyinen hintataso, suomenkielinen kauppa ja yhden vuoden takuu tuotantovikojen varalle. Nopea toimitus suoraan kotiin tai haluamaasi noutopisteeseen.

svenska gummihuset kokemuksia
 • Auton varaosat
 • Renkaat ja vanteet
 • Hyvä valikoima

Svenska Gummihuset on verkkokauppa, joka myy laajan valikoiman autonrenkaita, vanteita ja muita auton osia. Heidän valikoimastaan löytyy renkaita ja vanteita useilta eri valmistajilta ja autojen merkeiltä, ja hintataso on kilpailukykyinen. Svenska Gummihuset tarjoaa myös nopeat toimitukset ja hyvän asiakaspalvelun.

skruvat kokemuksia
 • Auton varaosat
 • Renkaat ja vanteet
 • Nopea toimitus

Skruvat on verkkokauppa, joka myy laajan valikoiman autojen varaosia, kuten jarruja, iskunvaimentimia, öljyjä, suodattimia ja paljon muuta. Heidän valikoimastaan löytyy tuotteita useilta eri valmistajilta ja autojen merkeiltä, ja hintataso on kilpailukykyinen. Skruvat tunnetaan myös nopeasta toimituksestaan ja hyvästä asiakaspalvelustaan.

rengasonline
 • Edulliset hinnat
 • Hyvä valikoima
 • Löydä sopivat renkaat

Autonvaraosat.fi on verkkokauppa, joka myy laadukkaita ja edullisia auton varaosia sekä tarvikkeita. Se tarjoaa asiakkailleen helpon ja nopean tavan löytää juuri heidän ajoneuvoonsa sopivat osat, ja toimittaa tilaukset nopeasti ympäri Suomea.

Miksi tilata auton renkaat Saksasta?

Edullisemmat hinnat ovat yksi suurimmista syistä, miksi yhä useammat autoilijat tilaavat auton renkaat ulkomailta. Saksalaiset rengaskaupat ovat erityisen suosittuja, sillä siellä renkaat ovat usein huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Saksan markkinat ovat suuret ja kilpailu on kovaa, joten hinnat ovat kilpailukykyisiä.

Tilaaminen on myös erittäin helppoa. Voit tilata renkaat suoraan verkkokaupasta ja saat ne toimitettua suoraan kotiisi. Tilaaminen onnistuu helposti myös matkapuhelimella tai tietokoneella. Voit vertailla eri rengaskauppojen hintoja helposti ja nopeasti. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää renkaat halvalla Saksasta.

Huomioi nämä asiat, kun ostat renkaita

Kun on aika ostaa uudet renkaat autollesi, on tärkeää tietää muutamia asioita, jotta saat juuri sopivat ja laadukkaat renkaat, jotka kestävät pitkään. Ensinnäkin, tarkista autosi ohjekirjasta tai autonvalmistajan verkkosivuilta sopivat rengaskoot ja -mallit autollesi. On tärkeää valita oikea koko, jotta renkaat istuvat täydellisesti vanteille ja takaavat turvallisen ajokokemuksen.

Mieti millaisessa ympäristössä ajat eniten. Jos asut alueella, jossa on paljon lunta ja jäätä, kannattaa harkita nastarenkaiden ostamista. Jos taas ajat pääasiassa kaupunkialueilla, voi kitkarenkaat olla parempi vaihtoehto.

Tarkista renkaiden laatu ja turvallisuusluokitus. Renkailla on tärkeä rooli ajoneuvon turvallisuudessa ja ajomukavuudessa. Älä valitse ainoastaan hinnan perusteella, vaan valitse renkaat, jotka ovat turvallisia ja kestäviä.

Muista vaihtaa kaikki renkaat samanaikaisesti, jotta saat tasaisen ajokokemuksen. On myös suositeltavaa ostaa renkaat luotettavalta ja arvostetulta kauppiaalta, joka tarjoaa hyvät takuuehdot ja asiakaspalvelun.

Auton renkaiden ominaisuudet

eu rengasmerkinnät

Vuodesta 2012 lähtien EU-alueella myytävien autonrenkaiden myyjän tulee esitellä EU-rengasmerkinnät. Nämä merkinnät ovat samankaltaisia kuin kodinkoneiden energiatehokkuusmerkinnät. Merkinnöillä pyritään auttamaan kuluttajaa valitsemaan paremmat ja turvallisemmat renkaat. On kuitenkin huomattava, että merkinnät eivät kerro koko totuutta talvirenkaiden osalta.

EU-renkasmerkinnät sisältävät seuraavat tiedot:

 • Polttoainetaloudellisuus (vierintävastus) – A on paras ja G huonoin.
 • Märkäpito – A on paras ja G huonoin.
 • Melutaso – Ilmoitetaan desibeleinä. Yksi musta aalto on paras ja kolme mustaa aaltoa huonoin.

Mikä on TPMS-järjestelmä

tpms venttiili

TPMS on lyhenne englanninkielisistä sanoista Tire Pressure Monitoring System, joka tarkoittaa renkaiden paineenvalvontajärjestelmää. Tämä järjestelmä on oltava asennettuna kaikissa autoissa, jotka on tyyppihyväksytty marraskuun 2012 jälkeen. Vuoden 2014 marraskuun jälkeen myydyissä uusissa autoissa TPMS-järjestelmä tulee olla vakiona. Vanhemmissa autoissa järjestelmää ei tarvitse olla, eikä sitä tarvitse asentaa jälkikäteen.

Mitä hyötyä TPMS-järjestelmästä on?

Suurin osa ihmisistä ei tarkista rengaspaineitaan säännöllisesti. TPMS-järjestelmän tarkoituksena on ilmoittaa kuljettajalle puuttellisesta rengaspaineesta mittariston merkkivalolla. Järjestelmä toimii niin, että jokaisessa renkaassa on oma TPMS-venttiili, joka lähettää tiedon auton TPMS-järjestelmään, jos renkaan paine on puutteellinen. Tämä auttaa kuljettajaa tunnistamaan puutteellisen rengaspaineen ja korjaamaan sen nopeasti ennen kuin se aiheuttaa ongelmia.

tmps merkkivalo

Tarvitsenko TPMS-venttiilejä?

Jos autosi on tyyppihyväksytty marraskuun 2012 jälkeen tai se on ostettu uutena vuoden 2014 marraskuun jälkeen, tarvitset renkaat, joissa on TPMS-venttiilit. Jos olet epävarma asiasta, voit tarkistaa sen mittaristostasi tai autosi ohjekirjasta. Voit myös kysyä asiasta autosi myyjältä tai huoltomieheltä. On tärkeää varmistaa, että autossa on TPMS-järjestelmä ja että se toimii oikein, jotta voit ajaa turvallisesti.

Yhteenveto: Kannattaako renkaat tilata ulkomailta?

Renkaiden tilaaminen Saksasta ja muista ulkomaisista rengaskaupoista on yhä suositumpaa. Useat kaupat tarjoavat verkkosivuillaan kätevän hakutoiminnon, jossa voit syöttää autosi rekisterinumeron ja saada siten suositukset oikean kokoisista renkaista. Ennen tilausta on kuitenkin tärkeää tarkistaa vanhojen renkaiden merkinnät ja varmistaa, että valitset oikean kokoiset renkaat.

Hintojen vertailu on myös tärkeää. Useat ulkomaiset kaupat tarjoavat huomattavasti edullisempia hintoja kuin suomalaiset rengaskaupat. Vertaile hintoja huolellisesti eri kauppojen välillä ja muista ottaa huomioon myös mahdolliset toimituskulut. Muista kuitenkin, että halvin hinta ei aina ole se paras vaihtoehto. Tarkista aina kaupan luotettavuus ja asiakaspalvelun taso ennen tilausta.

Kokonaisuutena renkaiden tilaaminen ulkomailta voi olla erittäin hyvä vaihtoehto, kun haluat säästää rahaa ja löytää parhaat renkaat. Muista kuitenkin vertailla useita rengasmalleja, lukea kokemuksia kaupoista ja tarkistaa renkaiden kokomerkinnät, jotta takaat onnistuneen kaupat.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kannattaa tilata renkaat Saksasta tai muista ulkomaisista kaupoista?

Usein ulkomaiset rengaskaupat tarjoavat huomattavasti edullisempia hintoja kuin suomalaiset rengaskaupat.

Onko rekisterinumeron syöttäminen rengaskaupan hakutoimintoon turvallista?

Kyllä, rekisterinumeron syöttäminen on turvallista. Hakutoiminnon avulla löydät helposti oikean kokoiset renkaat.

Miten voin varmistaa, että valitsemani ulkomainen rengaskauppa on luotettava?

Tutustu kaupan tietoihin huolellisesti ja lue arvosteluja netistä. Voit myös olla yhteydessä kaupan asiakaspalveluun ja kysyä lisätietoja tarvittaessa.

Etusivu » Ostokset » Auton renkaat Saksasta ja Ruotsista