Auton renkaat Saksasta – Näistä kaupoista tilaat renkaat edullisemmin

0

Auton renkaiden uusiminen on usein epämukava lisäkulu arkeen. Rahanmenon lisäksi renkaiden valinnasta olisi hyvä tietää jotain, että tulee ostaneeksi oikeanlaiset renkaat. Käymme tässä kirjoituksessa läpi muutamia asioita, joita sinun on hyvä tietää tilatessasi uusia renkaita. Tutkimamme mukaan tilaamalla auton renkaat Saksasta tai muista pohjoismaista, voit säästää eniten. Löydät nämä kaupat alta.

KauppaSiirry
rengasonline
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Saksa
 
Kauppaan >
rengasonline
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Ruotsi
 
Kauppaan >
svenska gummihuset kokemuksia
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Ruotsi
 
Kauppaan >
skruvat kokemuksia
• Suomenkielinen
• Toimitusmaa: Ruotsi
 
Kauppaan >

 

Katso myös: Auton varaosat Saksasta ja ulkomailta – Parhaat kaupat

Muista nämä asiat valitessasi renkaita

Kesärenkaat, nastarenkaat vai kitkarenkaat? Tutkimusten mukaan Suomen rajuissa talviolosuhteissa kitkarenkaat ovat vaarallisemmat kuin nastarenkaat, joten mieti valintaasi tarkkaan. Seuraavaksi katso ohjekirjastasi tilattavien renkaiden koko, näin vältyt ylimääräiseltä päänvaivalta, jos tilaat vääränkokoiset renkaat. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vanhat renkaasi olivat hyvät, tilaa samanlaiset. Näin et ainakaan voi epäonnistua täydellisesti.

Auton renkaiden ominaisuudet

Vuodesta 2012 (marraskuu) lähtien EU-alueella myytävissä autonrenkaissa myyjän tulee esitellä EU-rengasmerkinnät. Nämä merkinnät ovat samankaltaiset mitä käytetään kertomaan kodinkoneiden energiatehokkuudesta. Merkintöjen tarkoituksena on auttaa kuluttajaa valitsemaan omatoimisesti paremmat ja turvallisemmat renkaat. Huomaathan, että merkinnät eivät kerro koko totuutta talvirenkaiden osalta.

eu-rengasmerkinnät

EU-Rengasmerkinnät
• Polttoainetaloudellisuus (vierintävastus) – A on paras ja G on huonoin
• Märkäpito – A on paras ja G on huonoin
• Melu – Ilmolitetaan desibeleissä. 1 musta viiva on paras ja 3 mustaa viivaa huonoin.

Miksi tilata auton renkaat Saksasta?

Edullisemmat hinnat houkuttelevat yhä useampaa autoilijaa tilaamaan renkaat ulkomailta. Hintojen lisäksi tilaaminen on helppoa, sekä vaihtoehtojen vertailu onnistuu nopeasti. Kivijalkakaupassa olet myyjän sanan varassa. Henkilökohtainen palvelu on tietysti mahtavaa, mutta vain jos se palvelee sinun parasta.

Mikä on TPMS -järjestelmä

tpms venttiili

TPMS on lyhenne englanninkielisistä sanoista Tire Pressure Monitoring System. Tämä taas tarkoittaa renkaiden paineenvalvontajärjestelmää. Se tulee olla asennettuna kaikissa autoissa, jotka on tyyppihyväksytty marraskuu 2012 jälkeen. 2014 marraskuun jälkeen myydyissä uusissa autoissa järjestelmän tulisi olla vakiona. Vanhemmissa autoissa järjestelmää ei tarvitse olla, eikä sitä tarvitse asentaa jälkikäteen.

Mitä hyötyä tästä on?
Suurin osa ihmisistä ei tarkista rengaspaineitaan säännöllisesti. TPMS -järjestelmän tarkoituksena on ilmoittaa kuljettajalle puuttellisesta rengaspaineesta mittariston merkkivalolla. Järjestelmä toimii niin, että jokaisessa renkaassa on oma TPMS -venttiili. Venttiili lähettää tiedon auton TPMS -järjestelmään, jos renkaan paine on puutteellinen.

tmps merkkivalo

Tarvitseeko minun ostaa TPMS -venttiilejä?
Jos autosi on tyyppihyväksytty 2012 marraskuun jälkeen tai se on ostettu uutena 2014 marraskuun jälkeen, tarvitset renkaat TPMS -venttiileillä. Jos olet epävarma, niin tarkista asia mittaristostasi tai autosi ohjekirjastasi. Voit kysyä asiaa myös autosi myyjältä tai huoltomieheltä.

Loppusanat

Oletko tilannut auton renkaita Saksasta tai muualta ulkomailta? Kerro muille lukijoille paras löytämäsi kauppa! Tiesitkö, että tarvitset oikeanlaisten renkaiden löytämiseksi vain autosi rekisterinumeron. Eli jos et osannut vielä löytää oikeanlaisia renkaita, kokeile Rengas-onlinen rekisterinumerohakua.

Lue seuraavaksi:

Paras taskulamppu alle 100€ – Voita pimeys näiden mallien avulla Taskulamppu on kätevä apuväline harrastuksiin, ulkoiluun ja urheiluun. Varsinkin Suomen pimeät vuodenajat kaipaavat kaveriksi lisävaloa. Jos etsit itsellesi ladattavaa, kestävää sekä laadukasta taskulamppua, et tule sitä löytämään tavallisesta tavar...
Kauneustuotteet ja kosmetiikka ulkomailta – 8 parasta kauppaa Ulkomailla on paljon meikkejä myynnissä, joita et saa suomesta. Onneksi voit kuitenkin tilata nämä meikit ulkomailta. Tilaaminen ulkomaisista kaupoista on nykyään helppoa ja usein myös halvempaa. Keräsimme tähän kirjoitukseen parhaita kauneus ja kosm...
Auton tuning-osat ulkomailta – 4 kauppaa esittelyssä Oletko etsimässä kauppoja, josta voit tilata auton tuning-osat? Hyvä, sillä olemme koonneet listan, jossa on kauppoja niin Saksasta kuin muualtakin ulkomailta. Olipa autosi sitten BMW tai Volvo, tuning-osia ja muita viritysosia on kätevää tilata ulko...
Auton varaosat Saksasta – Säästä jopa 40% Tiedätkö sen tunteen, kun autokorjaamolta soitetaan hinta-arvion merkeissä? Osien summan suuruus saattaa yllättää, sillä yleensä autokorjaamo ei ole halvin paikka varaosille! Pienikin osa voi maksaa maltaita ja sinulla ei ole minkäänlaista hajua osan...
Bank Norwegian luottokortti kokemuksia – Matkailijan valinta Monet hankkivat ensimmäisen luottokortin juuri matkailun takia. Lentoja ei kannata ilman luottokorttia mielestämme edes ostaa. Miksikö? Mitä jos käykin niin huono tuuri, että lento peruuntuu tai lentoyhtiö hakeutuu konkurssiin? Voit siis säästyä ...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top