ASOS – Brittiläinen vaatejätti, jonka valikoimassa on yli 850 vaatemerkkiä

0

ASOS on brittiläinen vaatejätti, joka myy yli 850 eri merkin tuotteita sekä lisäksi oman brändin tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja edullisia. Brittiläisen nettikaupan nimi on lyhenne sanoista As Seen On Screen. Sivustolla myydään monien eri merkkien halpavaatteita, mutta myös designer-tuotteita. ASOS leikkaa alennusmyyntien aikaan hintoja jopa 70 prosenttia. Lue muiden ASOS kokemuksia ja kirjoita omasi kommenttikenttään. Katso ASOS tarjouksia tästä.


Kaupan ideana on tuoda edulliseen hintaan muotinäytösten muotia tavallisille kuluttajille. Nettikaupasta löydät laajan valikoiman trendivaatteita naisille sekä miehille. Asoksella on vaatteiden lisäksi myynnissä laaja valikoima muitakin eri merkkien tuotteita, esimerkiksi laukkuja, kenkiä, koruja, alusasuja, uima-asuja, aurinkolaseja ja kosmetiikkaa. Tämä kauppa on tutustumisen arvoinen.

Kaipaatko vaihtelua Asoskselle? Tutustu muihin kauppoihin, jotka myyvät naisten vaatteita ulkomailta.

ASOS kokemuksia

ASOS haluaa osallistuttaa käyttäjiään, siksi shoppailijat voivat ladata sivustolle inspiraatiokollaaseja ja omia asukuvia. ASOS -verkkokaupassa ostosten teko on helppoa, sillä sivustolta löytyy laadukkaita kuvia tuotteista eri kuvakulmista. Vaatteiden ja asusteiden materiaali näkyy lähikuvista selkeästi ja voit myös zoomailla katsomiasi tuotteita. Vaattet ovat aina mallin päällä ja tiedoista löydät mallin mitat hänen päällä olevan tuotteen koon.

Sinulla on myös mahdollisuus katsoa, miltä haluamasi vaate näyttää catwalkilla. Valikoima on laaja ja uutuuksia ilmestyy sivulle päivittäin. Sivusto tarjoaa myös petite-kokoja alle 160 cm pitkille. ASOS Curve-mallisto tarjoaa plus-kokoisia vaatteita. Myös raskaana oleville naisille on omia mallistoja.

ASOS marketplace

Kuka tahansa voi myydä omia tuotteitaan tai ostaa muiden myymiä tuotteita marketpalce -osiossa. Toimitusmaksut ovat eri myyjillä erihintaiset, kuten myös toimituksen kesto vaihtelee riippuen myyjästä. Ennen tilaamista kannattaa tutustua myyjän saamiin palautteisiin ja muihin tietoihin. Tuotteiden hinnat riippuvat myyjästä. Marketplace –osiosta löydät vintagekaupat, yksityiset yrittäjät sekä pienimmät nousussa olevat brändit.

Maksutavat

ASOS–verkkokaupassa voit maksaa kätevästi erilaisilla maksutavoilla. Maksutapoina ovat Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Maestro ja PayPal.

Tilaaminen ja palauttaminen

Jotta voisit aloittaa tilaamisen, sinun täytyy rekisteröityä sivulle. Rekisteröityminen onnistuu hetkessä. Voit tilata tuotteita joko Asoksen verkkosivulta tai voit ladata ASOS-sovelluksen kännykkääsi, jonka kautta tilaaminen on myös helppoa ja yksinkertaista sekä nopeaa. Asos Suomi tilaukset lähetetään Britanniasta ja niiden saapuminen kestää 1-2 viikkoa. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 30e tilauksille, muuten ne maksavat 3e.

Palauttaminen on nykyään maksullista. ASOS –nettikauppa sijaitsee Englannissa (EU), joten sinun ei tarvitse maksaa tullimaksua tilatessasi Suomeen. Voit palauttaa ostamasi tuotteen helposti Asoksen tarjoamilla ohjeilla, jonka löydät sivuston alalaidasta kohdasta ”returns” . Seuraa ohjeita ja tulosta palautuslomake. Sen jälkeen voit viedä paketin postiin. Rahasi palautuvat tilillesi viikossa.

Laita kommentteihin palautetta tästä artikkelista. Voit myös kirjoittaa miten omat ASOS tilauksesi ovat menneet.

1000
Top