ASOS kokemuksia toimituksesta Suomeen

ASOS on brittiläinen vaatejätti, joka myy yli 850 eri merkin tuotteita ja omia laadukkaita, edullisia tuotteitaan. Sen nimi ASOS on lyhenne sanoista ”As Seen On Screen”, joka kuvastaa hyvin yrityksen tavoitetta tuoda trendikkäät vaatteet suoraa lehtien sivuilta ja elokuvista luoksesi. ASOS leikkaa alennusmyyntien aikaan hintoja jopa 70%, joka voi tarkoittaa hyviä löytäjä sinulle. Lue miksi ASOS on kiinnostava ja löydä koottuja ASOS kokemuksia.

Suosittuja muotikauppoja

ASOS on kiistatta yksi markkinoiden johtavista verkkomuotikaupoista, jonka monipuoliseen ja laajaan valikoimaan kannattaa ehdottomasti tutustua. Kuitenkin, muotimaailma on täynnä erilaisia brändejä ja kauppoja, ja toisinaan uusiin kohteisiin tutustuminen voi tuoda mukavaa vaihtelua. Tässä on muutama suosittu muotikauppa naisille ja miehille, jotka tarjoavat omia uniikkeja tyylejään ja tuotteitaan.

 • Uusi muoti naisille
 • Hyvät alennukset
 • Paljon tuotteita
 • Edulliset hinnat
 • Paljon tarjouksia
 • Nopea toimitus
lindex
 • Naisten ja lasten vaatteet
 • Helppo tilata
 • Hyvät tarjoukset

Mikä ASOS?

asos alennuskoodi
Tarkkaile Asos alennuskoodeja ja tarjouksia

Asoksen ideana on tuoda muotinäytösten muotia tavallisille kuluttajille. Nettikaupasta löydät laajan valikoiman trendivaatteita naisille ja miehille. Asoksella on vaatteiden lisäksi myynnissä laaja valikoima muitakin tuotteita, kuten laukkuja, kenkiä, koruja, alusasuja, uima-asuja, aurinkolaseja ja kosmetiikkaa.

Kaipaatko vaihtelua Asoskselle? Tutustu muihin naisten vaatteita myyviin kauppoihin.

ASOS kokemuksia

Toimituksen omat ASOS tilaukset ovat sujuneet ilman mitään ongelmia. Vaatteet ovat kohtuullisen hintaisia ja hyvälaatuisia. Joskus meillä on ollut ongelmia vaatteiden kokojen kanssa, joka on täysin normaalia. Palauttaminen on sen verran vaivalloista, että helpommaksi on tullut myydä vaatteet eteenpäin esimerkiksi Torissa tai kirpputoreilla.

Netistä poimittuja kokemuksia

 • ”Olen tilannut vaatteita Asokselta jo ainakin viiden vuoden ajan, eikä mitään ongelmia ole koskaan ollut. Toimitusajat ovat toki pidemmät kuin esim. Zalandolla.” – Lainaus Anna.fi
 • ”Jos vertaa Zalandoa ja Asosta, on Asoksessa suurempi valikoima ja paljon paremman alennukset. Vaatteet kuitenkin tulevat kauempaa, joten toimituksessa kestää jonkin verran enemmän.” – Lainaus Anna.fi
 • ”Riippu mitä ostaa. Asoksen omat tuotteet on kuraa. Samoin monet muut merkit. Kalliimmat parempia.” – Lainaus Vauva.fi
 • ”Luotettava brittikauppa, olen tilannut yli 10 vuotta sieltä tavaraa. Siellä on paljon eri merkkejä ja eri hintaisia tuotteita. Asoksella on omiakin mallistoja, joista asos white on piristävän persoonallinen, jos ei ihan sitä tavallisinta kamaa halua.” – Lainaus Vauva.fi
 • ”Jos tilaat Asokselta ja haluat palauttaa, saat maksaa n. 10€. Ei ilmaista palautus mahdollisuutta Suomesta vaikka etusivulla sanotaankin” – Lainaus Vauva.fi

Miksi ASOS Suomi on suosittu?

ASOS haluaa tuoda asiakkaat mukaan tyylien luomiseen ja siksi sivustolle voikin ladata omia asukuvia ja inspiraatiokollaaseja. ASOS-verkkokaupassa ostosten teko on helppoa, sillä sivustolta löytyy tuotteiden korkealaatuisia kuvia eri kuvakulmista. Vaatteiden materiaali näkyy lähikuvista selkeästi ja voit myös zoomailla katsomiasi tuotteita. Vaattet ovat aina mallin päällä ja tiedoista löydät mallin mitat, joka helpottaa koon arviointia.

Joidenkin tuotteiden kohdalla sinulla on mahdollisuus katsoa ”catwalk video”, jossa näet tuotteen mallin päällä. Valikoima on laaja ja uutuuksia ilmestyy sivulle päivittäin. Asoksella on tarjolla tavallisten tuotteiden lisäksi petite, curve ja plus -koon vaatteita. Myös raskaana oleville (maternity) naisille on omia mallistoja.

Tilaa mekot ja muut vaatteet Asoksen isosta valikoimasta

ASOS on yksi maailman johtavista muotiverkkokaupoista, joka tunnetaan sen monipuolisesta ja laajasta valikoimasta. ASOSin valikoima kattaa yli 850 eri brändiä, jotka tarjoavat asiakkaille huikean määrän erilaisia mekkoja, juhlamekkoja, vaatteita, asusteita, kenkiä ja kosmetiikkaa. Valikoimaan kuuluvat niin arki- kuin juhlavaatteetkin, suunniteltuina kaikille sukupuolille ja kaikenkokoisille ihmisille.

ASOS alennuskoodi ja etukoodi

ASOS tarjoaa asiakkailleen usein alennuskoodeja ja etukoodeja, joiden avulla voit säästää merkittävästi ostoksissasi. Nämä koodit voivat tarjota prosentuaalisen alennuksen koko ostoskoristasi, tai ne saattavat tarjota alennuksia tiettyjen tuotekategorioiden, kuten mekkojen, kenkien tai asusteiden, ostamiseen.

ASOS uutiskirje

ASOS uutiskirje on loistava tapa pysyä ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä, uutuustuotteista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajana saat säännöllisesti sähköpostiisi tietoa ASOSin uusimmista tuotteista, tulevista myynneistä, erikoistarjouksista sekä eksklusiivisista alennus- ja etukoodeista, joita et välttämättä löydä muualta.

ASOS marketplace

ASOS Marketplace tarjoaa uniikin alustan, jossa yksityishenkilöt, vintage-kaupat ja pienet, nousussa olevat brändit voivat myydä tuotteitaan laajalle asiakaskunnalle. Tämä osio on kuin digitaalinen kirpputori, jossa jokainen voi tutustua ja ostaa uniikkeja, harvinaisia tai jopa rajoitetun erän tuotteita ympäri maailmaa.

Eri myyjät määrittävät omat toimitusmaksunsa ja -aikansa, joten nämä vaihtelevat myyjästä riippuen. Ennen ostoksen tekemistä on suositeltavaa tutustua huolellisesti myyjän antamiin tietoihin, kuten toimitusehtoihin, palautuskäytäntöön ja saamiin arvosteluihin. Näin varmistut, että saat mahdollisimman sujuvan ja luotettavan ostokokemuksen.

Monipuoliset maksutavat ASOS Finland -tilauksissasi

ASOS-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen sujuvan ja helpon ostokokemuksen tukemalla useita eri maksutapoja. Turvallisuutesi ja mukavuutesi on ASOSille ensiarvoisen tärkeää, minkä vuoksi verkkokauppa hyväksyy kaikki yleisimmät luottokortit ja maksupalvelut.

Voit valita itsellesi sopivimman maksutavan lukuisista vaihtoehdoista: Visa, MasterCard, American Express, sekä Maestro-kortit ovat kaikki hyväksyttyjä maksuvälineitä. ASOS tarjoaa myös mahdollisuuden turvalliseen ja nopeaan maksamiseen PayPalin kautta, joka tarjoaa lisäsuojaa ostoksillesi.

Miten tilata ASOS-kaupasta?

Jotta voisit aloittaa tilaamisen, sinun täytyy rekisteröityä sivulle. Rekisteröityminen onnistuu hetkessä. Voit tilata tuotteita joko Asoksen verkkosivulta tai voit ladata ASOS-sovelluksen kännykkääsi. Sovelluksen avulla tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Asos Suomi -tilaukset lähetetään Britanniasta ja niiden saapuminen kestää 1-2 viikkoa.

ASOS palautus

Palauttaminen on nykyään maksullista. Voit palauttaa ostamasi tuotteen helposti Asoksen tarjoamilla ohjeilla, jonka löydät sivuston alalaidasta kohdasta ”returns”. Seuraa ohjeita ja tulosta palautuslomake. Sen jälkeen voit viedä paketin postiin. Rahasi palautuvat tilillesi noin viikossa.

Tarkista ajantasaiset palautusohjeet Asoksen verkkosivuilta ja kysy tarvittaessa apua asiakastuesta.

Yhteenveto

ASOSin verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman vaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa yli 850 eri brändiltä. Olipa kyseessä sitten arki- tai juhlavaatteet, trendikkäät uutuudet tai klassikot, löydät tarvitsemasi ASOSin valikoimasta. Lisäksi ASOS Marketplace tarjoaa mahdollisuuden tutustua vintage-tuotteisiin, pienyrittäjien tarjontaan sekä nouseviin brändeihin. ASOSin alennuskoodit ja etukoodit tekevät shoppailusta entistä edullisempaa, ja uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisenä tiedon uusimmista tarjouksista ja tuotteista.

Maksuvaihtoehtojen laaja kirjo, asiakaspalvelun tuki ja erilaiset toimitusvaihtoehdot tekevät ostokokemuksesta ASOSin verkkokaupassa sujuvan ja vaivattoman. Monet asiakkaat ovat jakaneet myönteisiä kokemuksia ASOSista, kiittäen erityisesti sen laajaa valikoimaa, hyvää asiakaspalvelua ja nopeaa toimitusta. ASOSin tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ostoskokemus, joka täyttää kaikki asiakkaiden odotukset ja tarpeet. Tutustu ASOSin valikoimaan ja luo uusi, yksilöllinen tyylisi tänään.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko seurata ASOS tilaustani reaaliajassa?

Kyllä, ASOS tarjoaa reaaliaikaisen seurantapalvelun tilauksilleen. Saat seurantakoodin sähköpostitse heti, kun tilauksesi on lähetetty.

Onko ASOSilla sovellusta, josta voin tehdä ostoksia?

Kyllä, ASOSilla on mobiilisovellus, joka on saatavilla sekä iOS että Android-laitteille. Sovelluksen avulla voit tehdä ostoksia, seurata tilauksiasi ja pysyä ajan tasalla uusimmista tarjouksista.

Mitä teen, jos haluan palauttaa ostamani tuotteen ASOSille?

ASOS tarjoaa maksullisen palautusmahdollisuuden. Sinun tulee vain noudattaa palautusohjeita, jotka löytyvät ASOSin verkkosivuilta.

Etusivu » Nettikaupat » ASOS kokemuksia toimituksesta Suomeen