ASOS РBrittiläinen vaatejätti, jonka valikoimassa on yli 850 vaatemerkkiä

Jätä kommentti

ASOS on brittil√§inen vaatej√§tti, joka myy yli 850 merkin tuotteita, sek√§ oman br√§ndin laadukkaita ja edullisia tuotteita. Brittil√§isen nettikaupan nimi on lyhenne sanoista ”As Seen On Screen”. ASOS leikkaa alennusmyyntien aikaan hintoja jopa 70%. Lue miksi ASOS on kiinnostava ja tarkista koottuja ASOS kokemuksia. Kirjoituksen lopussa on my√∂s kommenttikentt√§, johon voit kirjoittaa oman mielipiteesi.

Mikä ASOS?

asos alennus
Asoksella on säännöllisesti hyviä alennusmyyntejä.

Asoksen ideana on tuoda muotinäytösten muotia tavallisille kuluttajille. Nettikaupasta löydät laajan valikoiman trendivaatteita naisille, sekä miehille. Asoksella on vaatteiden lisäksi myynnissä laaja valikoima muitakin tuotteita, kuten laukkuja, kenkiä, koruja, alusasuja, uima-asuja, aurinkolaseja ja kosmetiikkaa.

Kaipaatko vaihtelua Asoskselle? Tutustu muihin kauppoihin, jotka myyvät naisten vaatteita ulkomailta.

Asos kokemuksia

Meidän omat ASOS tilaukset ovat sujuneet ilman mitään ihmeempiä ongelmia. Vaatteet ovat kohtuullisen hintaisia ja hyvälaatuisia. Joskus ongelmia on ollut kokojen kanssa, kun olemme tilanneet liian pieniä tai isoja vaatteita. Palauttaminen on sen verran vaivalloista, että helpommaksi on tullut myydä vaatteet eteenpäin esimerkiksi kirpputoreilla.

 

Netistä poimittuja kokemuksia

”Olen tilannut vaatteita Asokselta jo ainakin viiden vuoden ajan, eik√§ mit√§√§n ongelmia ole koskaan ollut. Toimitusajat ovat toki pidemm√§t kuin esim. Zalandolla.” – Lainaus Anna.fi

”Jos vertaa Zalandoa ja Asosta, on Asoksessa suurempi valikoima ja paljon paremman alennukset. Vaatteet kuitenkin tulevat kauempaa, joten toimituksessa kest√§√§ jonkin verran enemm√§n.” – Lainaus Anna.fi

”Riippu mit√§ ostaa. Asoksen omat tuotteet on kuraa. Samoin monet muut merkit. Kalliimmat parempia.” – Lainaus Vauva.fi

”Luotettava brittikauppa, olen tilannut yli 10 vuotta sielt√§ tavaraa. Siell√§ on paljon eri merkkej√§ ja eri hintaisia tuotteita. Asoksella on omiakin mallistoja, joista asos white on pirist√§v√§n persoonallinen, jos ei ihan sit√§ tavallisinta kamaa halua.” – Lainaus Vauva.fi

”Jos tilaat Asokselta ja haluat palauttaa, saat maksaa n. 10‚ā¨. Ei ilmaista palautus mahdollisuutta Suomesta vaikka etusivulla sanotaankin” – Lainaus Vauva.fi

Verkkokaupan ominaisuuksia

ASOS haluaa tuoda asiakkaat mukaan tyylien luomiseen ja siksi sivustolle voikin ladata omia asukuvia ja inspiraatiokollaaseja. ASOS -verkkokaupassa ostosten teko on helppoa, sillä sivustolta löytyy tuotteiden korkealaatuisia kuvia eri kuvakulmista. Vaatteiden ja asusteiden materiaali näkyy lähikuvista selkeästi, ja voit myös zoomailla katsomiasi tuotteita. Vaattet ovat aina mallin päällä ja tiedoista löydät mallin mitat, joka helpottaa koon arviointia.

This Is ASOS DESIGN

 

Joidenkin tuotteiden kohdalla sinulla on mahdollisuus katsoa ”catwalk video”, jossa n√§et tuotteen malli p√§√§ll√§. Valikoima on laaja ja uutuuksia ilmestyy sivulle p√§ivitt√§in. Asoksella on tarjolla tavallisten tuotteiden lis√§ksi petite, curve ja plus -koon vaatteita. My√∂s raskaana oleville naisille on omia mallistoja.

ASOS marketplace

Kuka tahansa voi myyd√§ omia tuotteitaan, tai ostaa muiden myymi√§ tuotteita marketplace -osiossa. Toimitusmaksut ovat eri myyjill√§ erihintaiset, kuten my√∂s toimituksen kesto vaihtelee riippuen myyj√§st√§. Ennen tilaamista kannattaa tutustua myyj√§n saamiin palautteisiin ja muihin tietoihin. Marketplace ‚Äďosiosta l√∂yd√§t vintagekaupat, yksityiset yritt√§j√§t sek√§ pienimm√§t nousussa olevat br√§ndit.

Maksutavat

ASOS ‚Äďverkkokaupassa voit maksaa k√§tev√§sti erilaisilla maksutavoilla, kuten Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Maestro ja PayPal.

Tilaaminen ja palauttaminen

Jotta voisit aloittaa tilaamisen, sinun täytyy rekisteröityä sivulle. Rekisteröityminen onnistuu hetkessä. Voit tilata tuotteita joko Asoksen verkkosivulta tai voit ladata ASOS-sovelluksen kännykkääsi. Sovelluksen avulla tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Asos Suomi -tilaukset lähetetään Britanniasta ja niiden saapuminen kestää 1-2 viikkoa.

Palautus

Palauttaminen on nyky√§√§n maksullista. Voit palauttaa ostamasi tuotteen helposti Asoksen tarjoamilla ohjeilla, jonka l√∂yd√§t sivuston alalaidasta kohdasta ‚ÄĚreturns‚ÄĚ. Seuraa ohjeita ja tulosta palautuslomake. Sen j√§lkeen voit vied√§ paketin postiin. Rahasi palautuvat tilillesi noin viikossa.

Loppusanat

Laita kommentteihin halutessasi palautetta tästä artikkelista ja kysy apua tarvittaessa. Voit myös kirjoittaa omia ASOS kokemuksia ja näin autat muita shoppailijoita.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

Jätä kommentti