Paras askartelukauppa netissä? РParhaat DIY kaupat meiltä ja maailmalta

2 kommenttia

Askartelu on hauskaa ja terapeuttista ja se sopii kaikenikäisille ja -taitoisille. Askartelun suosio on noussut valtavasti sosiaalisen median myötä. Käsitöitä myydään ympäri maailmaa esimerkiksi Etsy:n kautta, jossa käsityöihmiset myyvät yksilöllisiä, käsintehtyjä tuotteitaan. Ideoita askarteluun löytyy laajasti ympäri verkkoa. Katso vaikka kuvapalvelu Pinterest, se on täynnä kekseliäitä askartelu- ja DIY (tarkoittaa = tee se itse) -ideoita.

Suomalaiset askartelukaupat

Selvittäessämme suomalaisia nettiaskartelukauppoja yllätyimme kuinka kilpailtu ala on kyseessä. Löysimme nimittäin pelkästään nettikauppoja yli kymmenen kappaletta! Kivijalkakaupat ovat vielä oma lukunsa. Askartelu tuntuu siis olevan todella suosittu harrastastus Suomessa.

Alla on listattuna muutamia suomalaisia askartelukauppoja.
‚ÄĘ Donno.fi
‚ÄĘ CChoppy.fi
‚ÄĘ Dekorette.fi
‚ÄĘ Paperinauha.fi
‚ÄĘ Sinelli.fi

Jos haluat laadukkaita askartelutarvikkeita nopealla toimituksella, nämä ovat hyviä vaihtoehtoja. Ainut huono puoli näissä kaupoissa on hivenen korkea hintataso. Alla olevat ulkomaiset kaupat ovat huomattavasti edullisempia. Huono puoli on tietysti se, että laatu ei välttämättä ole täyttä priimaa ja tilausta saa odotella tovin. Amazonissa ja eBayssa saat valittua myyjiä vain UK:sta, jolloin toimitusaika tietysti nopeutuu noin viikkoon.

askartelu
Askartelu on suosittu harrastus suomessa

Ulkomaiset askartelukaupat

Askartelun ei tarvitse olla kallista. Suomessa askartelutarvikkeet ovat arvokkaita, verratuna ulkomaista tilattaviin DIY-tarvikkeisiin. Hinta on korkeampi, sillä ne myydään Suomessa välikäden kautta. Osta siis tarvitsemasi tuotteet suoraan valmistajilta ja säästä rahaa. Ulkomaisista verkkokaupoista saat ostettua mitä vain askarteluun tarvitsetkaan, usein tuotteita ei edes vielä myydä Suomen askartelukaupoissa.

1. AliExpress

AliExpress on eBayn tapainen iso kauppapaikka, jossa on paljon valikoimaa, sekä aika ajoittain hulluja tarjouksia. Tuotteet tulevat Kiinasta, joten varaudu jopa kuukauden kestoiseen toimitusaikaan. Lukaise AliExpress oppaamme täällä.

‚ÄĘ Osoite: Aliexpress.com/crafts
‚ÄĘ Sijainti: Maailmanlaajuinen
‚ÄĘ Toimitus: Suurin osa myyjist√§ toimittavat Suomeen

2. Amazon DE

Saksan Amazonista voi helposti tilata askartelutarvikkeita ja kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä. Tilaaminen on tuttua ja turvallista, sekä tuotteet kuljetetaan sinulle vikkelästi. Tähän kauppaan voi hyvin luottaa, sillä asiakaspalvelu on huippuluokkaa! Amazon tilaaminen tutuksi ohjeellamme.

‚ÄĘ Osoite: Amazon.de/crafts
‚ÄĘ Sijainti: Maailmanlaajuinen
‚ÄĘ Toimitus: Suurin osa myyjist√§ toimittavat Suomeen

3. Pandahall

Pandahall on kiinalainen nettikauppa, joka tarjoaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen Suomeen yli 3kg tilauksissa. Jos tilaat pienemm√§n m√§√§r√§n tuotteita, joudut maksamaan niist√§ postikuluja. Postikulujen summan n√§et ostoskorissa. Yli 22‚ā¨ maksavista tilauksista, tulee sinun maksaa arvonlis√§veroa tilauksen j√§√§dessa tulliin. Tilaus toimitetaan sinulle kotiin DHL-kuriiripalvelun kautta.

‚ÄĘ Osoite: Pandahall.com
‚ÄĘ Sijainti: Kiina
‚ÄĘ Toimitus: Maailmanlaajuinen

4. Ebay

Ebay on valtava kauppapaikka, jonne yksittäiset myyjät ja yritykset ilmoittavat tuotteitaan myyntiin. Tilatessa EU-maista, kuten Saksasta ei tule ylimääräisiä ALV- eikä tullimaksuja. Lue lisää ebay-kaupasta.

‚ÄĘ Osoite: Ebay.co.uk/crafts
‚ÄĘ Sijainti: Maailmanlaajuinen
‚ÄĘ Toimitus: Suurin osa myyjist√§ toimittavat Suomeen

5. Etsy

Etsyssä on hienoja ja ainutlaatuisia tarvikkeita, joita et välttämättä löydä mistään muuaalta. Tässä verkkokaupassa myydään tosin enimmäkseen yksittäisten henkilöiden omatekoisia tuotteita. Varaudu siihen, että aikaa saattaa mennä paljon tässä kaupassa! Valikoimassa on meinaan sen verran mielenkiintoisia luomuksia. Lue tarkempi Etsy esittely täällä.

‚ÄĘ Osoite: Etsy.com
‚ÄĘ Sijainti: Maailmanlaajuinen
‚ÄĘ Toimitus: Riippuu myyj√§st√§

6. Hobbycraft

Hobbycraft on brittiläinen suosittu askartelukauppa, josta löytyy monipuolinen valikoima askartelutarvikkeita. Toimitusmaksu riippuu tilauksesi painosta. Tullimaksuista ei tarvitse huolehtia, sillä kauppa sijaitsee EU-alueella. Tämä kauppa on mielestämme kotiaskartelijan unelma.

‚ÄĘ Osoite: Hobbycraft.com
‚ÄĘ Sijainti: Iso-Britannia
‚ÄĘ Toimitus: Toimittaa Suomeen

Mistä sinä olet tilannut? Kerro mikä on mielestäsi paras kotimainen tai ulkomainen askartelukauppa netissä. Muista myös lukea askarteluaiheiset kirjoituksemme, kuten slime-ohje ja mistä tulostaa värityskuvia.


Etusivu ¬Ľ Ostokset

2 kommenttia artikkeliin ”Paras askartelukauppa netiss√§? – Parhaat DIY kaupat meilt√§ ja maailmalta”

Jätä kommentti