Anki Overdrive – Siistein autorata ikinä?

0

Perinteinen autorata on pysynyt samanlaisena jo vuosikymmenet. Autoradoista tutut ongelmat, kuten tökkivä ajo ja kuluvat harjakset eivät kuitenkaan ole vieläkään poistuneet radoista vuosien saatossa. Nyt siihen on tullut vihdoin muutos. Lue kirjoituksemme tästä mielenkiintoisesta radasta.
Anki on robottitekniikkayritys joka on perustettu vuonna 2010. Yrityksen tarkoituksena on tuoda robotiikka koteihin hauskalla ja leikkisällä tavalla. Nyt yritys on saanut ensimmäisen hittituotteensa: Anki Overdrive.

Anki Overdrive radan voi vihdoin ostaa myös Suomesta, tai tilata ulkomailta. Radan hinta tosin on melko tyyris.
 

Miten se toimii?

Anki Overdrive rata kootaan haluamaansa muotoon ratapalasista, kuten normaali autorata. Sen jälkeen radalle asetetaan älykkäät pikkuautot, joita ohjataan älylaitteella, kuten puhelimella ja tabletilla. Autot kulkevat radalla automaattisesti. Vauhtia ja ajorataa säädetään kännykän tai tabletin avulla.

Radan hauskin juttu on se, että voit törmäillä tai vaikka väliaikaisesti hidastaa kaverin ajokkia. Peliin tulee jatkossa päivityksiä, joiden mukana tulee uusia ominaisuuksia ja kustomointimahdollisuuksia.

Kenelle rata on suunnattu?

Autorata sopii niin aikuisille, kuin lapsillekkin. Pääasiallinen suuntaus on tietysti lapsille, mutta miksei leikkimielisestä kisailusta pitäisi kuka tahansa?

Mitä aloituspakkaus sisältää?

Lisäosia, autoja ja muuta voi ostaa aloituspaketin lisäksi. Aloituspakkaus sisältää seuraavat: 2 autoa, 2 korotuspalaa, 6 mutkaa, 1 neljän auton laturi, 4 suoraa, 1 renkaiden puhdistaja. Tarvitset lisäksi omat älylaitteet (kännykkä tai tabletti) ajamiseksi.

Mistä halvimmalla?

Anki Overdrive autoradan voi ostaa Suomesta monista elektroniikkaliikkeistä ja lelukaupoista. Radan voi tilata myös ulkomaisista nettikaupoista, jolloin ostoksen voi saada hieman halvemmalla. Linkki vie suoraan Anki Overdrive ratojen myynti-ilmoituksiin, josta voit katsoa parhaat hinnat.


> Osta täältä

Oletko jo ostanut Anki Overdrive autoradan? Kerro kokemuksiasi radasta kommenttikentässä!

Lue seuraavaksi:

Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa. Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli onkin haluttu lahja. Mistä konsoli edullisesti? Nintendo ...
Trampoliinin ostaminen – Tiedä nämä 5 asiaa Trampoliinilla hyppiminen on suosittu harrastus lapsille sekä aikuisille. Trampoliineja on yhä helpommin saatavilla verkkokaupoista, joten kuluttajilla on enemmän vaihtoehtoja. Toisaalta laajan valikoiman takia trampoliinin ostaminen voi tuntua ylivo...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top