Anki Overdrive – Korkealla hinnalla varustettu siisti autorata

0

Perinteinen autorata on pysynyt samanlaisena jo vuosikymmenet. Autoradoista tutut ongelmat, kuten tökkivä ajo ja kuluvat harjakset eivät kuitenkaan ole vieläkään poistuneet radoista vuosien saatossa. Nyt siihen on tullut vihdoin muutos. Lue kirjoituksemme tästä mielenkiintoisesta radasta.
Anki on robottitekniikkayritys joka on perustettu vuonna 2010. Yrityksen tarkoituksena on tuoda robotiikka koteihin hauskalla ja leikkisällä tavalla. Nyt yritys on saanut ensimmäisen hittituotteensa: Anki Overdrive.

Anki Overdrive radan voi vihdoin ostaa myös Suomesta, tai tilata ulkomailta. Radan hinta tosin on melko tyyris.
 

Miten se toimii?

Anki Overdrive rata kootaan haluamaansa muotoon ratapalasista, kuten normaali autorata. Sen jälkeen radalle asetetaan älykkäät pikkuautot, joita ohjataan älylaitteella, kuten puhelimella ja tabletilla. Autot kulkevat radalla automaattisesti. Vauhtia ja ajorataa säädetään kännykän tai tabletin avulla.

Radan hauskin juttu on se, että voit törmäillä tai vaikka väliaikaisesti hidastaa kaverin ajokkia. Peliin tulee jatkossa päivityksiä, joiden mukana tulee uusia ominaisuuksia ja kustomointimahdollisuuksia.

#AnkiOVERDRIVE + Cinder Blocks!

 

Kenelle rata on suunnattu?

Autorata sopii niin aikuisille, kuin lapsillekkin. Pääasiallinen suuntaus on tietysti lapsille, mutta miksei leikkimielisestä kisailusta pitäisi kuka tahansa?

Mitä aloituspakkaus sisältää?

Lisäosia, autoja ja muuta voi ostaa aloituspaketin lisäksi. Aloituspakkaus sisältää seuraavat: 2 autoa, 2 korotuspalaa, 6 mutkaa, 1 neljän auton laturi, 4 suoraa, 1 renkaiden puhdistaja. Tarvitset lisäksi omat älylaitteet (kännykkä tai tabletti) ajamiseksi.

Mistä halvimmalla?

Anki Overdrive - Korkealla hinnalla varustettu siisti autorata
Katso Amazonin hinta tästä

Anki Overdrive autoradan voi ostaa Suomesta monista elektroniikkaliikkeistä ja lelukaupoista. Radan voi tilata myös ulkomaisista nettikaupoista, jolloin ostoksen voi saada hieman halvemmalla. Linkki vie suoraan Anki Overdrive ratojen myynti-ilmoituksiin, josta voit katsoa parhaat hinnat. Jos päätät tilata tuotteen Amazonista, muista valita myyjäksi Amazon.de. Amazon.de nimittäin tarjoaa ilmaiset postikulut yli 39€ ostoksiin.

Oletko ostanut Anki Overdrive autoradan? Kerro kokemuksiasi radasta kommenttikentässä!

1000
Top