Amazon Warehouse Deals – Tilaa virheellinen tuote halvemmalla

0

Amazon Warehouse Deals on Amazon:in osasto jossa tarjotaan tuotteita jotka ovat palautettuja, kosmeettisesti vaurioituneita, joidenka pakkaus on vahingoittunut tai niitä on kokeiltu. Tuotteet ovat yleensä hyväkuntoisia, mutta eivät täytä Amazon:in vaatimuksia ”uudesta” tuotteesta joten ne myydään alennettuun hintaan Warehouse Deals:in kautta.

Onko tuotteissa takuu?

Amazon tarjoaa Warehouse deals tuotteille tyytyväisyystakuun joten jos et ole tyytyväinen tuotteeseen voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa. Varsinaista valmistajan takuuta tuotteille ei myönnetä, mutta tietenkin jos tuote on viallinen jo tullessaan sen voi palauttaa.

Mainos (kirjoitus jatkuu alla)Kaikkea en Warehouse Deals:in kautta tilaisi, mutta säästön huomioiden sieltä löytyy monia järkeviä kohteita. Lisätietoa Warehouse Deals:in yksityiskohdista löydät täältä.

kuinka2

Minkälaisia myytävät tuotteet ovat?

New – Kun tuote myydään Warehouse Deals:in kautta ”uutena”, pakkausta ei ole avattu, mutta pakkauksessa voi olla kosmeettista vaurioita.

Like New – ”Kuin uusi” luokittelussa voi pakkauksessa olla vaurioita ja se voi olla avattu, mutta tuote on täydellisessä kunnossa.

Very Good – ”Erittäin hyvä” luokittelun tuotteissa pakkaus voi olla vaihdettu tai vaurioitunut. Tuotteessa itsessään voi olla kosmeettista vaurioita, pieniä käytön jälkiä tai esimerkiksi ohjekirja saattaa puuttua.

Good – ”Hyvä” merkinnän tuote kuuluu samaan kategoriaan kuin very good, ainoastaan vaurioiden koko ja laajuus voi olla hieman laajempaa, vaikuttamatta kuitenkaan toimivuuteen.

Acceptable – ”Hyväksyttävä” luokan tuotteen ovat toimivia, mutta tuotteissa voi olla esimerkiksi kulumaa, naarmuja ja kolhuja. Tästä tuoteryhmästä tilaisin itse viimeisenä.

Esimerkkitapauksia

esimerkit

Ostaminen Warehouse Deals:in kautta

Alemmista kuvista selviää miten lisäät ostoskoriin warehouse deals tuotteen.
kamera

Tuotekuvauksen alta löydät aina jos tuote on saatavana käytettynä (used) eli Warehouse Deals:in kautta.
vaihe2

Kyseisestä kamerasta löytyi yksi käytetty kohde hyvään hintaan. Tuotteiden kuntoluokitukset selviävät aina tältä sivulta. Vasemmalla oleva Prime logo kertoo, että tuote kuuluu Amazon:in Prime ohjelmaan. Tilatessasi Amazon.com:ista voit hyödyntää tullilaskuria loppukustannusten arvioinnissa.

Jos Amazon tilaus on sinulle uutta, voit lukea tästä aloittelijan ohjeen. Mikäli haluat tarkistaa uusimmat Warehouse Deals-tarjoukset, klikkaa tästä.

Heräsiko kysymyksiä? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top