Amazon.de -tilaaminen Suomeen – Tilaa ilman kielitaitoa Saksasta

73

Amazon.de eli Amazon Saksa sijaitsee Saksassa ja on yksi Euroopan johtavista nettikaupoista. Saksasta toimitettavat tilaukset toimitetaan yleensä nopeasti (3-5 vuorokautta), ja postikulut ovat edulliset. Parasta Amazon Saksa -tilauksissa on se, että Saksasta toimitettaviin tilauksiin ei tule mitään ylimääräisiä lisämaksuja Suomen päässä, koska Saksa kuuluu EU:hun. Lisää kommenttikenttään omia Amazon.de kokemuksia.

Katso tarjoukset

Vaatteet, Urheilu, Kauneus , Elektroniikka, Puhelimet & Tarvikkeet , Kellot , Kamerat , Lisää..

Toimituskulut Suomeen

Toimituskulujen summa saattaa aiheuttaa uudelle Amazon tilaajalle hieman ihmetystä. Postikulut kun vaihtelevat suuresti riippuen tuotteen myyjästä, koosta, toimitustavasta ja niin edelleen. Ilmainen toimitus on saatavilla yli 39€ tilauksiin, jotka ovat Amazonin itsensä toimittamia. Alla oleva taulukko on suuntaa antava, tarkemmat tiedot löydät Amazonista.

ToimitustapaTuoteHinta
Standard Delivery
Perustoimitus 5-7 päivää
Levyt kuten: musiikki, leffat, videopelit5€ + 2,5€/kg
Ilmainen yli 39€ tilauksiin
Standard Delivery
Perustoimitus 5-7 päivää
Kaikki muut tuotteet7,5€ + 2,5€/kg
Ilmainen yli 39€ tilauksiin
Express Delivery
Pikatoimitus 2-4 päivää
Kaikki tuotteet, joihin saatavilla
pikatoimitus
12€ + 4,0€/kg

 
Jos haluat nähdä vain tuotteita jotka ovat Amazonin itsensä toimittamia, klikkaa Seller: Amazon.de

amazon myyjä
Löydät valintakohdan vasemmasta sivupalkista.

Tilaaminen ilman kielitaitoa

Kielitaito helpottaisi ostamista melkoisesti, mutta Amazonissa pärjää onneksi ilman saksan kielitaitoakin. Lue seuraavat vinkit ja sinäkin tilailet hetkisen kuluttua helposti.

amazon kieli
Vaihda kieli Englanniksi nappia painamalla. Tämä vaihtaa suurimman osan tekstistä Englanniksi.

Käännä loput tekstit Google kääntäjän avulla. Eli maalaa haluamasi saksankielinen teksti osoittimella. Paina sitten hiiren oikeasta napista ja klikkaa ”Kopioi”. Siirry Google kääntäjään ja lisää kopioimasi teksti painamalla hiiren oikeasta napista ”Liitä”. Valitse lähdetekstiin ”Tunnista kieli” ja kohde kenttään ”Suomi”. Näin näet käännöksen. Käännös ei ole täydellinen, mutta yleensä se riittää.

Tulli, maksuvaihtoehdot ja palautukset

Tilaaminen Amazon.de -kaupasta Suomeen ei ole vaikeaa. Alla on käsitelty muutama perusasia.
Tullimaksuja Amazon.de tilauksiisi jotka toimitetaan Saksasta ei tule, koska Saksa on EU-alueella.

Maksuvaihtoehtoina Amazonissa käy lähes kaikki pankki- ja luottokortit (myös Visa Electron). Käyttäessäsi maksukorttia ensimmäistä kertaa ulkomaan nettimaksuihin, sinun tulee sallia nettimaksut verkkopankistasi.

Tuotteen palautus ja viallisen vaihto (viallista tuotetta ei aina joudu välttämättä lähettämään takaisin) onnistuu kätevästi tulostamalla Amazon:in sivuilta lapun jonka teippaat paketin kylkeen. Postita paketti ja Amazon hyvittää tapauksesta riippuen pyytäessäsi tilillesi aiheutuneet lähetyskulut. Ajankohtaiset palautusehdot ja säännöt löytyvät Amazonista.

Rekisteröityminen

Jos sinulla on jo Amazon.co.uk tili, et tarvitse erikseen toista tiliä. Jos haluat luoda uuden tilin klikkaa Amazon.de Register aloittaaksesi rekisteröitymisen.

Voit yrittää vaihtaa Amazonin kielen englanniksi ohjeen alussa mainitulla tavalla. Hyödynnä myös Google kääntäjää, jos et ymmärrä jotakin sanaa tai lausetta. Jos rekisteröinnin kieli ei vaihdu helpommin ymmärrettäväksi, seuraa alla olevia vaiheita.

amazon rekisteröityminen
Täytä kohdat vastaavalla tavalla. Lomake voi olla myös hieman erinäköinen.

Ennen tilaamista tarvitsee Amazonin tietää osoitteesi. Jos et vielä lisännyt osoitettasi Amazoniin, voit tästä muokata osoitteitasi.

amazon osoite
Lisää osoitesivulle tarvittavat tiedot. Kun olet valmis, klikkaa ”Save and Add Payment Method”.

Maksukortin lisääminen

Amazonissa voi maksaa ainoastaa korttimaksuilla. Lisää korttisi palveluun niin pääset tekemään ostoksia. Jos et halua säilyttää korttitietojasi Amazonissa, voit poistaa ne sieltä joka kaupan jälkeen korttiasetuksistasi. Alta näet, mitä eri kohdat tarkoittavat.

amazon kortti

Löydät tarvittavat tiedot luotto- tai pankkikortistasi. Jos et tiedä mitä tietoja sinun pitäisi kortistasi katsoa, vilkaise alla olevaa kuvaa.

amazon de

Amazon tilaus

Etsi jokin itseäsi kiinnostava tuote ja katsotaan miten tilaaminen vaihe vaiheelta tapahtuu. Ohjeen alkupuolelta löydät ohjeen kielen vaihtamiseksi Englantiin. Näin tilaaminen on huomattavasti helpompaa. Amazon Saksa tilauksen hinta muuttuu kassalla hieman kalliimaksi, kun tilaat Suomeen. Se johtuu Saksan ja Suomen eri arvonlisäverokannasta. Saksassa ALV on 19% ja Suomessa 24%. Älä siis ihmettele, jos tilauksen loppusumma on hieman erilainen, mitä olit ajatellut.

amazon kori
Siirry tuotteen sivulle ja paina yksinkertaisesti ”In Den Einkaufswagen”. Se siirtää tuotteen ostoskoriin. Sen jälkeen voit valita ostatko muuta vai siirrytkö suoraan kassalle. Amazon saattaa varmistaa toimitusosoitteesi, paina ”An diese Adresse senden” joka valitsee toimituksen siihen osoitteeseen.

amazon de tilaaminen suomeen
Nyt koko tilausprosessi on käyty läpi. Viimeisellä sivulla on vielä yhteenveto tilauksesta ja loppusumma. Paina ”Jetzt kaufen” hyväksyäksesi tilauksen.

Usein kysyttyä

Seuraavia kysymyksiä on kysytty kommenteissa useasti.

Tilaan EU -alueelta Amazon.de:stä joduunko maksamaan veroja tai tullimaksuja?
Et joudu, kun myyjä on EU -alueella. Paketti toimitetaan sinulle kuten kotimaisestakin verkkokaupasta.

Tallentuvatko korttitietoni Amazoniin?
Korttitiedot tallentuvat Amazoniin jotta käyttö helppoa. Voit tietysti poistaa korttitiedot asetuksista. Se tapahtuu näin: My Account -> Manage Your Payment Methods -> Delete

Voiko Amazonissa maksaa ostokset suomalaisella debit-kortilla, vai onko oltava luottokortti?
Debit ja Visa Electron toimivat normaalisti. Tästä voit katsoa kaikki Amazon DE -maksuvaihtoehdot.

Voiko Alaikäinen tilata Amazonista?
Amazonin sääntöjen mukaan alle 18-vuotias voi tilata huoltajan valvonnan alaisena.

amazon tilaus
 
Katso tarjoukset

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle omia Amazon Saksa -kokemuksia. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

73 kommenttia

 1. Entä miten kuuluu toimia jollei pakettia ole saapunut, tilannut yli kuukausi sitten eikä pakettia näy. Lähetystunnus toimii vain tiettyyn maahan asti joka rekisteröity viimeksi 19.6.

  • Opastaja

   Hei!
   Saitko tilauksesi? Jos et, niin ota yhteys Amazon asiakastukeen ja vaadi rahojen palautusta saapumattomasta tilauksesta. :)

  • Opastaja

   Morjesta!
   Katso tuotteen myyjä, jos se on ”sold by amazon.de”, niin sitten on ilmainen toimitus. Muita lisäkuluja ei enään Suomessa tilaukseen pitäisi tulla!

 2. Moi,
  Minun tarvitsisi lähettää takaisin yksi tuote Amazon.de:lle. Sain amazonilta tarvittavat tiedot jotka tulee tulostaa ja laittaa kirjeeseen kiinni: yksi ”commercial invoice” ja yksi ”return mailing label”. Mukana myös toinen ”commercial invoice” (kopio aiemmasta) jossa sanotaan näin: ”Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able to return your package to Amazon without it.”

  Miten siis minun tulee toimia postissa kun lähetän kirjeen? Any help greatly appreciated!

  • Opastaja

   Kiinnitä palautusetiketti kirjeeseen ja ota ”commercial invoice” mukaan mennessäsi postiin. Kassalla kerro, että teet Amazon palautuksen. Maksa palautus ja säilytä kuitti. Amazonin asiakaspalvelusta pitäisi saada hyvitystä jälkikäteen pyytämällä. Kuvan ottaminen kuitista on myös suositeltavaa.

   Kun olet tehnyt palautuksen, olisi todella hienoa jos voisit kommentoida siitä tänne parilla sanalla! Siitä olisi paljon hyötyä muille lukijoille. : )

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista