Amazon Prime toimii nyt Suomessa – Näin katsot ilmaiseksi

2

Amazon ilmoitti juuri, että Amazon Prime suoratoistopalvelu on saatavilla nyt 200 maassa. Vihdoin tähän listaan kuuluu myös Suomi. Tämä videopalvelu tuo tervettä kilpailua markkinoille, joka saattaa johtaa hintojen laskuun. Voit aloittaa ilmaisen katselun alla olevasta linkistä.

Aloita ilmaiseksi: Amazon Prime – 7 päivän kokeilujakso

Mitä maksaa?

Amazonin Prime Video tarjoaa uusille käyttäjille viikon kestoisen ilmaisen kokeilujakson, jonka jälkeen katselua saa jatkaa tarjoushintaan 2,99€ kuukaudessa puolen vuoden ajan.

Normaalihinnaksi palvelu on miettinyt 5,99€ tarjouskampanjan jälkeen. Tämä hinta alittaa Netflixin ja Viaplayn hinnat. Kumpikin näistä kilpailijoista tosin tarjoaa kuukauden ilmaisen kokeilujakson.

Mainos (kirjoitus jatkuu alla)


Mitä sarjoja?

Palvelusta löytyy tietysti kaikkien odottama The Grand Tour, jota tähdittää esimerkiksi Jeremy Clarkson. Sarjasta tulee varmasti vielä mahtavampi kuin ennen. Amazon tarjoaa sarjalle varmasti tarpeeksi ison budjetin. Muita odotettuja sarjoja ja leffoja palvelussa ovat Red Oaks, Mozart In The Jungle, The Man In The High Castle, Hand Of God ja Transparent.

Amazon Primen käyttö Suomessa

Tämä suoratoistopalvelu toimii kaikilla yleisimmillä puhelimilla, tableteilla ja älytelkkareilla. Kaikki älytelevisiot eivät tosin vielä tue Amazon Prime Video appia.

Ohjelmia voi ladata ”offline” katselua varten, joten voit katsella niitä ilman internetyhteyttäkin. Amazon Prime Suomi jäsenyyden voi peruuttaa koska vain, joten et joudu tekemään pitkää määräaikaista sopimusta. Tämän suoratoistopalvelun ongelma toistaiseksi on kotimaisten tekstitysten puute. Nekin varmasti tulevat aikanaan Suomeksi.

Uusi Amazonille?

Oletko koskaan kokeillut mitään Amazonin palveluita? Opastajasta löydät kaiken tarvittavan tiedon Amazonin käyttöön. Ohjeessamme on kerrottu kuvien avulla kaikki vaiheet tilin avaamisesta aina tilaamiseen. Lue aloittelijan ohje.

Kilpailijat?

Amazon Primella on toki muitakin kilpailijoita. Vahvimpina niistä voisi mainita Netflixin ja Viaplayn. Molemmilla on hyvä sarjatarjonta ja omia käteviä erityisominaisuuksia. Viaplaylla on esimerkiksi monipuolinen urheilutarjonta, mutta Netflixilla taas omia yksinoikeus huippusarjoja.

Kaikki sisältö Viaplayssa on tekstitetty Suomeksi ja katsominen on helppoa erilaisilla laitteilla, kuten tabletit, telkkarit ja puhelimet. Viaplayssa on sisältöä paljon myös lapsille. Palveluun on helppo tutustua ilmaisen kokeilujakson takia. Sinun ei tarvitse tehdä mitään määräaikaisia sopimuksia ja voit peruuttaa palvelun silloin kuin itse haluat.

Mitä mieltä sinä olet suoratoistopalveluista? Mikä on suosikkisi vai käytätkö useampia palveluita? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

2 kommenttia

    • Opastaja

      Eikö olekkin! Täällä juuri aloitettiin The Grand Tourin ensimmäinen jakso 7-päivän kokeilujakson turvin. Kauan siinä kyllä kesti, että palvelu saatiin muualle maailmaa käyttöön.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top