Amazon Global – Maksa verot jo tilatessa

0

Amazon Global on Amazonin uusin keksintö helpottamaan asiakkaidensa arkea. Tuotteet toimitetaan Yhdysvalloista ja tilaaja voi maksaa verot jo tilatessa. Näin saat tuotteet entistä nopeammin ja vältyt tullin kanssa asioinnilta! Tutustu Amazon Global -toimituskelpoisiin tuotteisiin.

Tilauksen loppusumma

Laita haluamasi tuotteet (AmazonGlobal Eligible) ostoskoriin ja klikkaa niin kauan Continue, että pääset viimeiselle sivulle jossa näet lopullisen summan. Import Fees Deposit tarkoittaa veroja, jotka maksat tilatessasi ja Order Total on koko tilauksen loppusumma. Klikkaamalla Place your order in EUR tekee tilauksen.

Mainos (kirjoitus jatkuu alla)


Toimitusnopeus

Saat valita tilauksen toimitusnopeuden tehdessäsi Amazon Global tilausta. Expedited Shipping on normaali vaihtoehto, mutta voit valita myös kalliimman Priority Shipping vaihtoehdon.

  • AmazonGlobal Expedited Shipping (noin 9-16 arkipäivää)
  • AmazonGlobal Priority Shipping (noin 3 arkipäivää)

Tulli ja veromaksut

Amazon Global tilauksessa Amazon arvioi puolestasi tulli ja veromaksut. Voit maksaa nämä siis jo tilatessa. Et joudu maksamaan mitään ylimääräistä vaikka oikeat tulli ja veromaksut ylittäisivätkin Amazonin oman arvion. Jos maksut ovat arvioitu yläkanttiin, maksaa Amazon erotuksen takaisin sinulle samalla maksutavalla jolla tilauksen maksoitkin. Asiasta tulee aina erikseen sähköposti ja maksu hoidetaan viimeistään 60 päivän kuluessa.

Tilausohje

Tilaaminen Amazonista on helppoa ja luotettavaa. Jos Amazon tilaus on sinulle täysin uutta, voit katsoa Amazon tilausohjeemme.

Heräsiko kysymyksiä? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top